Ting jeg vil gjøre i Mars

  • 01.03.2017 kl. 10:00

· 5 goals for March ·

 

♥ Weekend tur til Oslo
Yess, jeg kickstarter Mars måned med en helgetur til Oslo og Drake konsert!!! HERREGUUUD som jeg gleder meg! Basse og jeg tar turen til hovedstaden allerede på Fredag hvor vi skal besøke Karro, som var roomien vår i Stavanger det første året, og på søndagen skal gjengen på Drake konsert! iiiik!

♥ Bachelorskrivingen er godt i gang, og i Mars har gruppen som mål å gjøre ferdig del 2, som er metode-delen av oppgaven hvor vi blant annet skal intervjue en bedrift.

♥ Skal jeg være helt ærlig så har det gått litt tregt på treningsfronten i Februar. Det som bare skulle være en langhelg i Bergen ble forlenget med en hel uke fordi jeg ikke kom meg på flyet tilbake til Stavanger som planlagt. Grunnen til at jeg droppet flyet var fordi jeg reagerte veldig på HPV-vaksinen, og var sengeliggende i flere dager etterpå. Gleder meg til de neste to dosene <3  Anyways, i Mars blir det skjerpings, og jeg skal trene minst 3 dager hver uke. 

♥ Matbudsjettet som jeg prøvde i Februar gikk over all forventning, så dette vil jeg gjøre igjen i Mars. 

♥ I Mars skal jeg endelig få fingen ut å kjøpe meg et kamerastativ! More pictures for the blog!

 

Ting jeg vil gjøre i Februar

  • 01.02.2017 kl. 10:00 

· 5 goals for Februar ·

 

♥ Bruke en hel dag i Bergen by. Siden jeg bor i Stavanger sier det seg selv at det er her jeg tilbringer mesteparten av tiden. I ny og ne drar jeg hjem til Bergen på helgebesøk, og da fylles dagene som regel opp med avtaler og venninnekos. Med travle dager flyr tiden fort, og det er ikke alltid jeg rekker å få gjort alt jeg vil før jeg drar igjen. Om en liten uke er det duket for årets første hjemtur, og denne gang vil jeg tilbringe mer tid i sentrumskjernen til å titte i butikker, spise på cafe og vandre i sidegater som er full av bergensk skjarm.

♥ Closet deetox. Storrengjøring i garderoen er et av mine nyttårsforsett som går igjen hver år. Jeg fikk ryddet unna noen poser med klær over nyttår, og nå er det resten av garderoben som står for tur. Jeg har allerede begynt å legge ut noen ting jeg selger på finn.no. Trykk her for å se annonsene. :-) 

♥ I løpet av Februar skal jeg komme meg til legen å ta HPV-vaksinen. At vaksinen nå tilbys for alle kvinner som er født i 1991 eller senere, er et fantastisk tilbud som det er viktig å benytte seg av. 

♥ Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å sette opp et matbudsjett å se hvordan det slår ut på lommeboken. Jeg lager alltid middagsplanlegger og storhandler stort sett en gang i uken. Neste steg er å innføre et matbudsjett som jeg skal følge i februar. Dette blir spennende!

♥ Ta opp yoga. Deilig for kropp og sjel, og det er aalt forlenge siden sist.

 

Ting jeg vil gjøre i september

  • 06.09.2016 kl. 23:05
· 5 goals for september ·

 

♥ Planlegge bursdagsfeiring! Som jeg nevnte i forrige innlegg nærmer fødselsdagen min seg med stormskritt, og feiringen finner sted allerede til helgen. Jeg elsker å stelle i stand til fest, og slår gjerne på stortrommen når det er jubileum hihi. Nå må jeg bare få samlet alle idèene jeg har, og gjøre klar til fest.

♥ Jeg vil sette av mer tid til å jobbe med bloggen. Det har ikke vært hyppig med oppdateringer på bloggen på en god stund som rett og slett skyldes en blanding av lite tid og mangel på motivasjon. Men nå som høsten er i sving og hverdagsrutinene endelig begynner å forme seg igjen, er det mye lettere å sette av tid til å jobbe med bloggen. Jeg har mange idèer på lur, og motivasjonen er tilbake hvor den skal være,. på topp! :-)

♥ Sove mer! Hittil i september har jeg vært i konstant underskudd på søvn, og det er ikke en god feeling. Søvnkvaliteten har så utrolig mye å si på hvordan hodet og kroppen presterer i løpet av dagen. I det siste har jeg merket at det har vært vanskelig å holde konsentrasjonen i undervisningene, så i løpet av måneden skal jeg få i gang gode kveldsrutiner, og passe på at kroppen får nok søvn hver natt.

♥ I høst skal jeg virkelig legge hjertet og sjelen i skolearbeidet mitt. I løpet av dette semesteret alene har vi hele 5 eksamener fordelt på 2 fag + eksamen i fordypningsfaget, og første deleksamen er allerede i september. Derfor må jeg dra meg selv ut av feriemoduset, og komme ordentlig i gang med skolearbeid asap! Dette er det siste året i bachelor graden min - let's make it count!

♥  Et mål jeg har satt for meg selv denne måneden er å bli flinkere til å oppdatere Instagramprofilen min.

 

Hanne

Hei! Jeg heter Hanne, en 22år gammel jente fra Bergen som for tiden bor i Stavanger hvor jeg studerer på Handelshøyskolen BI. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no