Ting jeg vil gjøre i oktober

  • 19.10.2017 kl. 10:00

Jeg kan ikke tro at oktober måned nesten er over allerede! Høsten er i full sving her i Bergen å det kjennes både på temperaturen og været ute. For et ruskevær som har herjet de siste dagene, fysj. Værmeldingen spår heldigvis bedre tider, og det ser ut til at vi kan nyte høstdagene fremover. Som jeg har sagt mange ganger før, elsker jeg virkelig høsten - det er uten tvil min favoritt tid på året! Jeg gleder meg til alle de koselige høytidene som kommer, og kosen som følger med. God mat, sesongbaserte varme drikker og mørke kvelder med tente stearinlys. Her kommer fem ting jeg vil gjøre i oktober. 

 

1. I forrige måned stod planlegging av dagene høyt på agendaen. Nå som jeg har meldt meg opp til noen ekstra eksamener -i tillegg til nye fag jeg tar nå, er det ingen tvil om at jeg går en travel høst i møte. Å balansere jobb og studier, i tillegg til trening og sosiale sammenkomster, er ikke alltid like enkelt,. men med god planlegging og disponering av tid blir det mye lettere. 

2.  Ta siste runde med HPV-vaksinen. Det er så viktig å ta vare på helsen, og tilbudet om gratis HPV vaksine er etter min mening for godt til å stå over. Nå er det dags for tredje og siste runde med vaksinen.

3. Investere i en ny kasjmirgenser for sesongen. Jeg er på utkikk etter en glad og søt farge. 

4. Oppryddig i klesskapet. Shortsene er for lengst pakket vekk til fordel for jeans og skinnbukser, -nå er det på tide å rydde vekk crop-toppsene å lage plass til høstens deilige stikk. Velkommen skal de være.

5. Feire halloween!

6. Som i fjor, vil jeg i år gjøre alt jeg kan for å holde forkjølelsen i sjakk. Folk rundt meg både på bussen og i forelesninger hoster og harker i kor. Det håper jeg å unngå ved å booste immunsystemet med masse emergen-C som jeg kjøpte med med hjem fra USA, og ikke minst med hjelp fra min hjemmelagde gingershot miks. Oppskriften delte jeg i fjor høst, men jeg kan gjerne dele den igjen :-) 

 

 

 

 

Ting jeg vil gjøre i september

  • 14.09.2017 kl. 17:00

Aaah Septmber, my favourite month of the year. And my birthday month! Endelig er du her. Vi er allerede halvveis i årets første høstmåned, og det merkes så absolutt. Dagene blir kortere og luften blir kaldere. Jeg syntes høsten er så koselig, og jeg kan nesten ikke vente med å krype under et ullpledd med en stor kopp kakao og Senkveld rullende på tv-skjermen. Her kommer 8 ting jeg vil gjøre denne måneden.  

 

..................

 

1. Nyte ferien i NYC! Sommermånedene gikk til full jobbing, og ferien tok jeg først i begynnelsen av September. Selvom jeg allerede kan krysse av dette punktet ville jeg ta det med for det er tross alt høydepunktet for hele måneden. 

2. Ordne opp i forsikringsrot. Kjedelig, men det må gjøres. Long story short; etter 8 dager i NYC skulle jeg egentlig videre til Miami, men der herjet orkanen Irma og hele Sør-Florida ble evakuert. Ferien det kortere enn planlagt og nye flybilletter samt hotell måtte bookes da jeg ikke kom meg til Miami som planlagt. 

3. Siden jeg flyttet har jeg solgt unna hauger med ting og klær jeg ikke lengre bruker. Denne måneden skal jeg få lagt ut enda mer til salgs. Følg meg gjerne på Tise! Dere finner meg under brukernavnet Hadaot. 

4. Jeg koste meg godt på ferien og unnet meg alt som måtte friste i butikkene. Det resulterte i litt mye søtsaker og det har virkelig gått utover huden. Nå er det på tide med en real detox! Fra nå av er det kun lov med søte fristelser i helgene.

5. Etter noen døgnville dager med jetlag er det på tide å få leggerutinen under kontroll igjen! No more going to sleep at 3am 😩

6. Mens vi er inne på rutiner, skal det også bli godt å få skikkelige hverdagsrutiner igjen etter en lang sommer. Det gjelder både spisevaner, treningsvaner og ikke minst rette fokuset mot skolearbeid. 

7. Planlegge dagene godt. Det er mye på agendaen fremover, alt fra undervisninger, til innleveringer og tannlegebesøk. Jeg liker å skrive alt ned i min personlige almanakk slik at jeg alltid har oversikt over de kommende gjøremålene. Jeg har blitt helt avhengig av almanakken min, og den er aldri langt unna når jeg trenger den. Den blir faktisk med meg overalt, på jobb, skole, til og med på ferie. Det finnes virkelig ikke en enklere måte å være organisert på. :-) 

8. Feire bursdagen min med venner og familie. 

 

 

♥♥♥♥♥

Ting jeg vil gjøre i Mars

  • 01.03.2017 kl. 10:00

· 5 goals for March ·

 

♥ Weekend tur til Oslo
Yess, jeg kickstarter Mars måned med en helgetur til Oslo og Drake konsert!!! HERREGUUUD som jeg gleder meg! Basse og jeg tar turen til hovedstaden allerede på Fredag hvor vi skal besøke Karro, som var roomien vår i Stavanger det første året, og på søndagen skal gjengen på Drake konsert! iiiik!

♥ Bachelorskrivingen er godt i gang, og i Mars har gruppen som mål å gjøre ferdig del 2, som er metode-delen av oppgaven hvor vi blant annet skal intervjue en bedrift.

♥ Skal jeg være helt ærlig så har det gått litt tregt på treningsfronten i Februar. Det som bare skulle være en langhelg i Bergen ble forlenget med en hel uke fordi jeg ikke kom meg på flyet tilbake til Stavanger som planlagt. Grunnen til at jeg droppet flyet var fordi jeg reagerte veldig på HPV-vaksinen, og var sengeliggende i flere dager etterpå. Gleder meg til de neste to dosene <3  Anyways, i Mars blir det skjerpings, og jeg skal trene minst 3 dager hver uke. 

♥ Matbudsjettet som jeg prøvde i Februar gikk over all forventning, så dette vil jeg gjøre igjen i Mars. 

♥ I Mars skal jeg endelig få fingen ut å kjøpe meg et kamerastativ! More pictures for the blog!

 

Ting jeg vil gjøre i Februar

  • 01.02.2017 kl. 10:00 

· 5 goals for Februar ·

 

♥ Bruke en hel dag i Bergen by. Siden jeg bor i Stavanger sier det seg selv at det er her jeg tilbringer mesteparten av tiden. I ny og ne drar jeg hjem til Bergen på helgebesøk, og da fylles dagene som regel opp med avtaler og venninnekos. Med travle dager flyr tiden fort, og det er ikke alltid jeg rekker å få gjort alt jeg vil før jeg drar igjen. Om en liten uke er det duket for årets første hjemtur, og denne gang vil jeg tilbringe mer tid i sentrumskjernen til å titte i butikker, spise på cafe og vandre i sidegater som er full av bergensk skjarm.

♥ Closet deetox. Storrengjøring i garderoen er et av mine nyttårsforsett som går igjen hver år. Jeg fikk ryddet unna noen poser med klær over nyttår, og nå er det resten av garderoben som står for tur. Jeg har allerede begynt å legge ut noen ting jeg selger på finn.no. Trykk her for å se annonsene. :-) 

♥ I løpet av Februar skal jeg komme meg til legen å ta HPV-vaksinen. At vaksinen nå tilbys for alle kvinner som er født i 1991 eller senere, er et fantastisk tilbud som det er viktig å benytte seg av. 

♥ Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å sette opp et matbudsjett å se hvordan det slår ut på lommeboken. Jeg lager alltid middagsplanlegger og storhandler stort sett en gang i uken. Neste steg er å innføre et matbudsjett som jeg skal følge i februar. Dette blir spennende!

♥ Ta opp yoga. Deilig for kropp og sjel, og det er aalt forlenge siden sist.

 

Ting jeg vil gjøre i september

  • 06.09.2016 kl. 23:05
· 5 goals for september ·

 

♥ Planlegge bursdagsfeiring! Som jeg nevnte i forrige innlegg nærmer fødselsdagen min seg med stormskritt, og feiringen finner sted allerede til helgen. Jeg elsker å stelle i stand til fest, og slår gjerne på stortrommen når det er jubileum hihi. Nå må jeg bare få samlet alle idèene jeg har, og gjøre klar til fest.

♥ Jeg vil sette av mer tid til å jobbe med bloggen. Det har ikke vært hyppig med oppdateringer på bloggen på en god stund som rett og slett skyldes en blanding av lite tid og mangel på motivasjon. Men nå som høsten er i sving og hverdagsrutinene endelig begynner å forme seg igjen, er det mye lettere å sette av tid til å jobbe med bloggen. Jeg har mange idèer på lur, og motivasjonen er tilbake hvor den skal være,. på topp! :-)

♥ Sove mer! Hittil i september har jeg vært i konstant underskudd på søvn, og det er ikke en god feeling. Søvnkvaliteten har så utrolig mye å si på hvordan hodet og kroppen presterer i løpet av dagen. I det siste har jeg merket at det har vært vanskelig å holde konsentrasjonen i undervisningene, så i løpet av måneden skal jeg få i gang gode kveldsrutiner, og passe på at kroppen får nok søvn hver natt.

♥ I høst skal jeg virkelig legge hjertet og sjelen i skolearbeidet mitt. I løpet av dette semesteret alene har vi hele 5 eksamener fordelt på 2 fag + eksamen i fordypningsfaget, og første deleksamen er allerede i september. Derfor må jeg dra meg selv ut av feriemoduset, og komme ordentlig i gang med skolearbeid asap! Dette er det siste året i bachelor graden min - let's make it count!

♥  Et mål jeg har satt for meg selv denne måneden er å bli flinkere til å oppdatere Instagramprofilen min.

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no