Nyttårskjolen

  • 31.12.2015 kl. 15:00

 

 

♦ HAPPY NEW YEAR SWEETIES! ♦

Stay safe tonight! ♥

Nicolas Vahè

  • 29.12.2015 kl. 16:00

Jeg blir aldri lei av mamma sine kakemenn og kokosmakroner, men av og til er det godt å fylle munnen med noe annet enn kjeks. Jeg kom over en butikk som selger sjokoladene fra Nicolas Vahè da jeg var på juleshopping for noen dager siden, og denne med hvit sjokolade og bringebær måtte bli med hjem i handleposen. 

Jeg syntes sjokolade, og kanskje spesielt hvit sjokolade fort kan bli litt kvalmende hvis man spiser litt mye, men med smaken av friske bringebær på toppen var det en helt annen historie. Denne sjokoladen vil jeg absolutt anbefale til noen som kanskje har gått litt lei alt det "vanlige" julesnopet, og ønsker å prøve en ny smaksopplevelse. 
Nicolas Vahè har sjokolader i mange smaksvarianter som for eksempel hvit sjokolade med lime, 70% mørk sjokolade, mørk sjokolade med appelsin og mørk sjokolade med smak av kokos. 

 

 

♦ TASTY WHITE CHOCOLATE WITH RASPBERRY ♦

MMMmmm... 

Ser ikke det fristende ut? 

Nelly romjulssalg

  • 27.12.2015 kl. 18:58

God kveld alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin romjulstid. I dag kom endelig julesnøen til Bergen. Litt forsinket, men hva er det man sier,. bedre sent enn aldri? 
I morgen er det mandag og butikkene er igjen åpne, noe som betyr at romjulssalget også er i gang. 
På Nelly.com har de nå, i tillegg til et stort romjulssalg, 50%, halv pris altså, på alle paljett kjoler!. Det er en god deal, det! Så om noen av dere enda ikke har funnet dere et glitrende antrekk til nyttårsaften har dere fortsatt litt tid til å kjøpe noe på salg og få det i tide til feiringen. (Gjelder bestillinger gjort før 28.12.2015 kl.14.00 ved ekspress levering)

Under har jeg samlet noen av mine favoritter fra salget. 

 

1.her, 2.her, 3.her, 4.her, 5.her, 6.her    //Annonselenker

Har dere handlet på salget i romjulen? ♥

Reiseplaner for det kommende året

  • 27.12.2015 kl. 12:00

Jeg har riktig nok ikke booket noen turer for det kommende året enda, men jeg håper virkelig det blir litt reising på denne rastløse jenten i 2016. Jeg har veldig sansen for varmere strøk og sydenferier, men jeg er også en storby-jente by heart. Hvis ting går som jeg ønsker får jeg både i pose og sekk dette året, både innlandsturer og utlenandsreiser.
Her har jeg laget en liten oversikt over reisesteder jeg håper og ønsker å besøke. 

 

 

·  NEW YORK CITY · 

New York er uten tvil den beste plass på jorden, hands down. Jeg håper virkelig jeg får oppleve den magiske kjemien på Manhattan igjen i det kommende året. Bare tanken av New York vekker liv i sommerfuglene i magen. Jeg har kun opplevd New York på sommeren, og kunne gjerne tenkt meg å besøke byen på en annen årstid neste gang.

 

 

 ·  LONDON ·  

London er, og har alltid vært på plass nr.2 over mine favorittbyer. Det var her jeg ville bo og studere, og jeg kom riktig nok inn på skole i London også, men things changed, og jeg endte opp med å ikke dra likevel. Jeg angrer ikke, men jeg kunne absolutt tenkt meg å tilbringe mer tid, og gjerne over en lengre periode i denne fantastiske byen. 
I fjor feiret Silje og jeg nyttårsaften i London, men vi merket fort at romjulen var litt feil tid å reise på. Gatene var STAPPFULL av turister fra hele verden, det ble rett og slett litt for mye. Jeg håper jeg får sjans til å dra tilbake hit på våren eller kanskje sommeren og spise macroner fra Laudreè i Hyde park. 

 

 

·  MEXICO · Jeg har aldri vært i Mexico, eller i sør-amerika i det hele tatt tidligere, men det kommende året har jeg en knall mulighet til å besøke en venninne som skal studere her. Kanskje jeg får krysset av en ny verdensdel på bucket listen min. :-)

 

 

·  HELLAS · 


Da jeg var yngre pleide familien å dra til Hellas hver sommer. Jeg har altså besøkt en rekke øyer i Hellas maange ganger. Jeg savner virkelig å få litt sol på kroppen, og kunne så absolutt trengt meg en tur tilbake til hvite sandstrender og turkis sjø. 

 

 

·  OSLO · 


De siste årene har jeg fått litt mer sansen for Oslo, og med flere venner i byen blir det nok noen weekendturer til hovedstaden i løpet av året. 

 

 

 

Jeg ELSKER virkelig å reise, og oppleve nye deler av verden. Hadde jeg hatt all verdens penger og tid hadde jeg nok valgt litt mer eksotiske plasser, og steder jeg ikke har vært tidligere, men som borteboende fulltidsstudent  med jobb på siden er det ikke barebare. :-) 
Har du noen plasser du ønsker å dra i det kommende året? 

Julaften 2015

  • 26.12.2015 kl. 12:00

God 2.juledag alle sammen! Her kommer en liten oppdatering fra denne kanten i disse travle tider. Jeg håper alle dere har kost dere glugg ihjel denne julen og tilbrakt masse tid sammen med deres kjente og kjære. 
Det har hvertfall jeg! Jeg har tilbragt juledagene med familien, spist meg trill rund på god julemat og julekaker, drukket god vin, sett gode juleklassikere som perler på en snor og ikke minst kost meg meg julesokken jeg fortsatt er så heldig å få. Julesokken min fikk jeg faktisk da jeg var med i Paddington-klubben mens jeg enda gikk på førskole, og det blir ikke riktig jul uten den.
Det ble ingen hvit jul på Vestlandet i år, noe som satte litt kjepper i julestemningen, men når familien samles rundt bordet på julekvelden kommer alltid følelsen strømmende, snø eller ei. Vi trøstet oss med litt hvit haggel istede. :-) 

I dag er det duket for enda et julebesøk, og forøvrig årets siste, før hverdagen starter for fullt igjen. Jeg har heldigvis ferie mens jeg er hjemme, og kan nyte fridagene helt ut på nyåret. Herlig!

 

Her kommer et lite bildedryss fra min julaften 2015 

 ?  GOD JUL SØTINGER ? 

 

Kvelden før kvelden

  • 23.12.2015 kl. 21:13

God julekveld alle sammen!

Siden jeg kom hjem har dagene gått til juleforberedelser i alle former og fasonger, alt som hører julen med.
I dag, på selveste dagen før dagen har vi stort sett pyntet ferdig heimen til fest i morgen, og unnagjort noen siste æren og levert noen julekort for mamma ol.

Nå sitter familien samlet forran tv'en med NRKs juleprogram og Butleren på skjermen. Skuldrene er senken og forberedelsene til morgendagen er lagt på hyllen for resten av dagen. 

 

♦GOD JUL♦

Bilde//weheartit

Julestemning

  • 17.12.2015 kl. 15:12

 

 

Bilder// weheartit

 

Jeg slengte sammen en liten collage på morgenkvisten i dag for å spre litt julestemning på bloggen. Det er riktig nok ikke mtt beste verk haha, men nok til å kjenne på somerfuglene i magen. Jeg har kjent på julestemngen helt siden November, og nå som julaften nærmer seg med stor skritt kan dere tro jeg tripper av tanken. 
Allerede i morgen drar jeg hjem til Bergen hvor jeg skal feire både jul og nyttår før det et duket for et nytt skoleår i Stavanger. I can't wait!

I kveld er det duket for eksamensfest på skolen. Det gleder jeg meg enormt til! Eksamensperioden fører ofte til at man blir litt isolert med pensumbøkene, så det blir kjekt å treffe alle sammen igjen. En stor bonus er jo at alle endelig er ferdig med en stressful tid og humøret er på topp!

 

♥Håper dere får en fin torsdag!

JULEFERIE

  • 16.12.2015 kl. 20:22

Wee! I dag, to dager før fristen, leverte jeg og min trofaste skrivepartner den 6 og dermed siste eksamenen for i år. For en herlig følelse der er å endelig ha juleferie! 10 kilo har virkelig lettet fra skuldrene. Jeg vet det er en sykt klisje ting å si, men det er sannelig sant. 
Mens jeg har vært opptatt med tidenes mest intense eksamensinnspurt har bloggen blitt veldig nedprioritert. Nå kan jeg endelig senke skuldrene og bruke masse tid på å ta igjen bloggingen.
Fra og med i morgen.. For i kveld skal jeg tjuvstarte eksamensfeiringen med et glass rødvin i sofaen og håndballkampen på TV. 

Cozy Christmas Sweaters

  • 10.12.2015 kl. 14:33

Oj! Jeg var ikke klar over at det hadde gått hele 10 dager siden sist innlegg. Dette semesteret har vært en eksamensmaraton uten like, og det tærer virkelig på. Etter den siste eksamenen i faget Metode og Markedsinnsikt var jeg helt meltalt utslipp, så jeg trengte virkelig en dag hvor jeg ikke gjorde noe som helst. Det har vært deilig å ikke ha det intense eksamespresset på skuldrene de siste dagene. Så langt er 5 eksamener unnagjort og bare en gjennstår. Den har vi god tid på å gjøre ferdig, da den ikke skal inn før om en ukes tid, men skrivepartneren min og meg (aka. The Dream Team) er snart i mål og klar til å levere. Da kan jeg nyte juleferien med verdens beste samvittighet og et stort glass vin! Gjett om jeg gleder meg :-D

 

Etter litt effort på skrivefronten nå, skal jeg unne meg selv en liten belønning og alt strevet i form av en tur innom Zara og brun&blid. 

Det er lov å kose seg litt, selv i eksamenstiden. Kakao med krem og mini marshmellows er min favoritt i julen!

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no