Første søndag i advent

  • 30.11.2015 kl. 00:33

God kveld! Tenk at det er første søndag i advent allerede. Dette året, spesielt det siste semesteret har virkelig flydd forbi, og nå er det bare 19 små dager til juleferie.
Julen kan virkelig ikke komme fort nok i år, for jeg har kjent på julestemningen i ukesvis allerede. Jeg gleder meg sånn til å være med familien, pynte til jul, pakke inn gaver, bake julekaker, og spise masse god mat.

Men før jeg setter snuten hjemmover til Bergen har jeg enda 4 eksamener som må gjennomføres. Det er altså travle tider, og det går også utover bloggen. Jeg vil prestere best mulig på skolen, og oppnå karakterer jeg er stolt over. (hvem vil ikke det?) Så derfor bruker jeg mesteparten av tiden på å jobbe med eksamener, og de små pausene jeg tillater meg selv går som regel til matlagning eller til en episode av 2 broke girls før fokuset rettes mot pensum igjen. Kjedelig, men også en del av studiehverdagen. 

I helgen derimot tok jeg fredagskvelden fri for å feire en venninnes 22årsdag. Det var godt med et lite avbrekk i lesingen, og ikke minst treffe folk igjen. :-)

 Nå er det tid for å ta igjen litt tapt søvn. I morgen er det siste innspurt med sosiale medier eksamen, og når den er levert hiver vi oss rundt og prøver å komme i mål å med enda en hjemmeeksamen som er i faget metode og markedsinnsikt. Innen et par dager har vi forhåpentligvis levert to av fire eksamener, og kan puste litt ut før de to nesten kommer som perler på en snor. 

Weekend in Oslo

  • 24.11.2015 kl. 18:52

Hei og god tirsdag!  Hvordan har helgen deres vært? Fin håper jeg.

Jeg tilbrakte helgen i hovedstaden hvor jeg besøke min gamle roomie Karoline som fyllte år. Det var utrolig deilig å få litt stueskifte og få et lite avbrekk i eksamenslesingen, og ikke minst se Karro igjen! Tiden har gått utrolig fort, og vi har kost oss masse med sightseeing, shopping og en tur på byen på lørdagen. Det er vanskelig å holde tungen bent i munnen når det er så mye som skjer, derfor valgte jeg å ta litt fri og glemme bloggen for en helg.
Men nå er jeg hjemme i Stavanger igjen, og har unnagjort den andre eksamenen for semesteret. Jeg har faktisk enda en hjemmeeksamen som startet allerede i dag, så det er ingen pause mellom slagene med andre ord.

Nå skal jeg starte på eksamen nr.3 som er i faget Sosiale Medier. Et kjempe spennende fag, som ikke så lett som det høres ut som. Haha!
Etter noen timer i pensumbøkene går turen på resturant for å feire at en eksamen er unnagjort en enda i er i gang. Litt kos må være lov, selv i eksamenstiden :-)

 

Det ble dessverre bare snap bilder for denne gang, men det er as good as any :-)


Som dere ser var det bikkje kaldt i Oslo. Haha :-)

 

Rose gold iPhone 6s

  • 17.11.2015 kl. 13:42

Hei, og god tirsdag! 
Etter at jeg klarte å miste mobilen i toalettet for noen måneder siden, har jeg bare gått å ventet på den dagen mobilen skulle takke for seg. Den lever utrolig nok i beste velgående enda, men som den utålmodige sjelen jeg er, kjøpte jeg like gjerne ny iPhone i går. Planen var egentlig å vente til den gamle tok kvelden, men hvorfor vente til den dauer, som vanligvis skjer på det værst tenkelige tidspunktet?
Dessuten var jeg i godt humør etter å ha fått en god karakter på deleksamen, og enda bedre tilbakemelding på en prosjektoppgave som snart skal levers til sensor. :-)

Det er fortsatt veldig utvant med så stor skjem, men det er vell bare en vanesak. 


Bildene er lånt av Andrea Badendyck.

 

Nå rettes fokuset tilbake til pensumlesingen for resten av dagen. Jeg har eksamen i faget Business Communication - Intercultural and Ethical Awareness om 6 små dager, så nå er det siste innspurt. På med eksamensbrillene!

Silje 22!

  • 10.11.2015 kl. 18:05

 

Hei!


To av middagene fra Adams matkasse måtte vi usette til senere i uken siden vi alle har vært så travle, og ikke har hatt annledning til å spise ordentlig middag, så oppsummerings-innlegget om hele matopplevelsen med Adams får vente.

På lørdag feiret vi Silje sin 22-årsdag med vors før vi dro videre på Gabrielle konsert på Folken. Vi var på Gabrielle sin konsert i fjor også, og herremin, jeg har ikke ord. FOR EN RÅ DAME! Stemningen var på topp allerede fra første sang. Vi sang med for full hals, og storkoste oss masse så lenge det varte. 

 

Mine fine roomie Gina og Basse ♥

 

Hele gjengen samlet ♥

I kveld skal vi på Timbuktu å spise sushi. Håper jeg finner noe på menyen som ikke består av fisk, for jeg er en av de få i verden som faktisk ikke liker sushi. Haha

Adams Matkasse

  • 04.11.2015 kl. 23:49

Hei alle sammen!

 

Denne uken har vi virkelig slått på stortrommen i matveien, og bestillt hjem matkasse fra Adams Matkasse. Dette er helt nytt for alle 3 i heimen, så dere kan tenke dere vi var spente da sjåføren dukket opp på døren mandagskveld med to store kasser proppet med godsaker. Det var jammen ikke lett å bestemme hvilken kasse vi skulle gå for, for alle manyene så veldig fristende ut, men valget falt til slutt på "sunn og lett"-kassen. 

Kassen inneholdt middager for hele uken (5 dager) og oppskriftshefte med steg-for-steg forklaringer. Siden vi valgte "sunn og lett" kassen, inneholdt den råvarer som magert kjøtt, kalkunkjøttdeig, to forskellige fisketyper og masse ferske grønnsaker. Vi var så heldige og så med en fruktkasse også. Den var fyllt med epler, pærer, plommer, granateple og mye mer. Nammm!

I dag prøvde vi rett nr.2 og sålangt er vi storfornøyd. Middagen bestod av kalkunburger i pitabrød med deilig hjemmelaget dressing, salat og ruccola. Åh, jeg gleder meg til å lage dette igjen senere, det var såå godt!
Jeg kommer til å skrive en helhetlig vurdering i slutten av uken av alle middagene, hvor krevende det var å lage maten, og generelt den samlede opplevelsen av Adams Matkasse, men sålangt har vi ingenting negativt å si! Tommel opp!

 

 Bildene ble utrolig mørke. Jeg skal prøve å fikse det i morgen. Nå er det natt ♥

Happy Halloween

  • 01.11.2015 kl. 23:21

Hei søtinger! Har dere hatt en fin halloween helg?

 

I gaten hvor jeg vokte opp i var Halloween en stor tradisjon. Hele nabolaget engasjerte seg og deltok i en stor felles feiring ute i gaten. Nesten alle husene var pyntet med alt fra spindelvev til epperkopper og gresskar. En nabo tok med punsj, en annen muffins med halloweenpynt på. En nabo hadde en stor kjele med tørris som så ut som en heksegryte. Både foreldre som barn, kledde seg ut i det skumleste kostyme de hadde. Halloween feiringen vi hadde sammen i nabolaget må ha vært høydepunktet i året (sett bortifra bursdag og julaften ofc).

Jeg som har vokst opp med en så gøy halloween tradisjon, syntes det er utrolig kjedelig å se at det er så mange som er negativ til feiringen i Norge. Hva så om det ikke er en Norsk tradisjon? Hvor mange av tradisjonene vi har her til lands er egentlig Norske? Halloween er ikke "noe tull de holder på med borte i statene for å tjene penger" heller, som mange ingorant bruker som argument,. det er en tradisjon som faktisk stammer fra Skottland. Uansett handler det i bunn og grunn om å ha det kjekt sammen. Kle seg ut, og ha det gøy. Jeg kommer til å handle inn godis til Halloween hvert eneste år, og ønske alle trick or treaters velkommen. 

 

Her har dere et lite bildedryss fra min Halloween feiring i år. 


 

Åårh,. det ser sykt rotete ut når alle bildene er forskjellige størrelser, men jeg ingenting er samarbeidsvillig i dag, så det får bare være..


 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no