Autumn

  • 18.11.2014 kl. 18:46

Hei! Den siste uken har virkelig sust forbi. På lørdag hadde vi dobbel bursdagsfest, og da kan dere tenke dere det var mye liv her i heimen. Så mye at noen faktisk hadde vært så frekke og kastet et egg på døren vår! Haha whaat?! Håper regnet kommer og skyller det vekk snart...
Det var etter min mening den beste kvelden på byen på en god stund, noen som selvfølgelig resulterte i den kleineste søndagen på lenge også. 

 

Eksamenslesing ble fint lagt på hylla da vi omsider kom oss opp fra sengen, så vi bestemte oss for å få litt frisk luft og heller gå en lengre tur rundt mosvannet. Det var ikke bare terapi, men også den beste hangover kuren etter min mening. Vi tok med kamera og kipset et par bilder i den fine solen. Turstien rundt mosvannet var så utrolig koselig, og mye finere enn hva jeg hadde sett for meg. I tillegg er det ikke å altfor langt fra hvor vi bor heller, så her kommer vi til å tilbringe mye tid fremover. Er det noe jeg savner, så det er fjell og natur, og ikke minst en fin utsikt! Jeg kjenner jeg er ganske lei av å bare se hus og nabolag overalt. 

 
Blogges♥

Saturday

  • 08.11.2014 kl. 12:52

Hei søtinger!♥
Long time, no see. Jeg orker ikke engang å late som jeg har en god unnskyldning til fraværet mitt denne gangen, for det har jeg ikke. Annet enn ren latskap og eksamenshysteri. Sistnevnte vil det bare bli mer og mer av fremover, men jeg skal gjøre mitt beste på å ikke spamme dere for mye med sytingen min. Litt får dere tåle.

 

For en deilig start på helgen det har vært. Ingen alarm på mobilen, deilig helgefrokost og ikke minst, hele huset for meg selv. Det er lite som slår en sånn rolig lørdagsmorgen. Siden jeg våknet ganske så tidlig har jeg fått unnagjort en hel del med ting allerede. Vasket og hengt opp klær, ryddet og støvsuget, vasket på kjøkkenet, -dere vet. Alt det gøye man må gjøre selv når man flytter ut. I tillegg har jeg lest til eksamen. 15 husmorpoeng til meg!

 

Om noen få strakser skal jeg til byen og gjøre enda et par ærend, før bøkene kaller nok en gang. 

 

 Dette vil jeg si er på grensen til hva man kan kalle et innlegg, men jeg ville bare stikke innom og si at takk for at dere ikke har gitt opp på meg til tross for fraværet mitt :-)  
Jeg har mange baller i luften for tiden, og da handler det om å prioritere. 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no