Update

  • 05.11.2013 kl. 00:09

God kveld dere!

 

Jeg gjør et aldri så lite forsøk på å få inn ett lite innlegg før jeg tar kveld. Øyenlokkene har ikke kjentes så tunge ut, og sengen har heller ikke fristet så mye på leenge.

Istede for å rable i vei om hva jeg har drevet med siden sist, deler jeg heller noen bilder. Nesten litt sånn "instagram siden sist" innlegg som jeg ser mange bloggere skriver, bare at jeg ikke er særlig flink til å oppdatere instagram, noe mer enn jeg oppdaterer bloggen. 

 

Jeg var på JAY-Z konsert i Oslo sammen med Anette og Natalie ♥
FYI, vi stod helt front row. Awsomeness level 1000000


En liten tur på Operaen er selvsagt obligatorisk.

 

Jeg har feiret halloween. twice.

 

Den ene gangen var jeg kledd som den greske guden Afrodite. Veldig spennende, ikke sant? Sannheten er at jeg ikke orket å bruke masse penger på et kostyme som jeg bare kommer til å bruke èn gang. Dette kostet kun 200kr på Ruben's skattkammer.

 

Halloween fest part two fikk jeg låne sailor-girl kostymet til Anette. Hatten kjøpte jeg helt tilfeldig i en random butikk i Stavanger da jeg var på russelandstreff noen år tilbake.

 

Jeg har vært på julebord med de søte jentene fra INDISKA. 

Det var utrolig koselig, men det satt en liten demper på kvelden da Siljus og jeg ikke slapp inn på 24års-stedene, så det ble en tidlig kveld på oss.

 

 

Har dere gjort noe kjekt i det siste? :-)

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no