Annbefaling av hudpleie; Aco Spotless

  • 23.11.2012 kl. 19:23

Hei skjønninger!

 

Her kommer en liten annbefaling på en hudpleie-serie jeg selv har brukt en stund nå. Jeg har virkelig merket forbedringer og er kjempe fornøyd med resultatene jeg ser. 

Jeg kjøpte 4 deler av serien på denne tiden i fjor, men jeg er en person med veldig dårlig tålmodighet, så jeg har slurvet en del med bruken.
I det siste har jeg blitt mye flinkere til å bruke alle produktene regelmessig, og har sett forbedringer på kort tid.

 

Jeg vil ikke si at jeg noen gang har vært særlig plaget av uren hud, annet en enn kvise her og der. Men det kan være irriterende nok. Jeg merker det spesielt godt på huden etter at jeg har drukket mye alkohol. Nå er ikke det et "problem" lenger :-)

 

 

1. - Daily Face Wash : En dyprensing ansiktavask for fet og uren hud. Den inneholder salisylsyre som motvirker og forebygger kviser og hudormer. Salisylsyre fjerner døde hudceller og rengjør porene. Glyserin fukter og bidrar til en frisk hud. Den skal helst brukes både morgen og kveld for å få best effekt. Man merker med engang har huden føles mye renere, friskere og at huden får med glød. 
Jeg bruker denne i dusjen da den også fjerner alt av sminke. (igjen; dårlig  tålmodighet)

 

2. - Daily Blemish Treating : En terapautisk ansiktstoner for fet og uren hud. Ansiktsvannet renser porene og hindrer dannelsen av kviser og hudormer. Den inneholder også salisylsyre som fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Ansiktsvannet er bakteriedrepende og fjerner overflødig fett og etterlater huden ren og frisk. Hell litt på en bomillsdott og press rett på problemområdene. Brukes morgen og kveld for best resultat.

 

3. - Daily Moisturiser : En fuktighetsgivende gelèkrem utviklet for fet og uren hud. Den inneholder mattende mikro-partikler som absorberer overflødig olje og etterlater huden matt og frisk. Den gir mye fuktighet, men er ikke fett, så den vil IKKE tette igjen porene og forårsake nye kviseutbrudd. Brukes i hele ansiktet etter rens. (huden kan til tider virke litt stram etter rensen, og da gjør denne underverker!)

 

4. - Overnight Spot Treatment : Virker uttørkende på kvisene. Denne påfører man rett på urenhetene på kvelden før du går til sengs og dagen etter er kvisene så godt som borte! Utrolig men sant :-D

 

Jeg er ikke like flink å bruke produktene så ofte som kan helst burde, men jeg gjør mitt beste, og det er godt nok for meg. 

Det beste med serien er at den er utrolig rimelig! Om jeg ikke husker feil koster hvert av produktene under hundrelappen. Innholdet er ganske drøyt også, så du har dem lenge før det trengs påfylling. 

 

Noen andre som har prøvd Aco Spotless serien? :-)

Oslo & Chris Brown

  • 22.11.2012 kl. 01:50

Hei dere!

 

Fredag morgen dro jeg til oslo med jentene. Hotellet vi bodde på het Hotel Clarion royal Christiania, og er det fineste hotellet jeg noen gang har bodd på. Det hadde alt; basseng, treningsrom, hotellet er kåret norges beste hotell frokost mange år på rad, ikke minst kjempe fine rom. Hotellet generelt så utrolig bra ut.

 

 


Dette er forresten Silje sin frokost. Jeg er ikke akkurat verdens største fan av brie ost, bacon eller bønner. 


 

Fredagen gikk også til litt shopping. Jeg handlet ikke så mye (selvom jeg har en følelse av å ha skrapt kontoen for min siste krone). Det jeg kjøpte av klær var en strikkegenser og pallettopp. 
Ellers gikk det en del på taxfree'en. Der kjøpte jeg blant annet en ny parfyme fra Ralph Lauren, leppestift fra YSL. De har utrolig mange fine farger, og leppestiften holder hele dagen. De er rett og slett amazing. Begynte også på julegavehandlingen her, men det er selvfølgelig secret. 

 


Begge er fra bikbok

 Bildet over viser konsert outfit'en min. 

 

Før konserten vorset vi og en helg gjeng kjente og ukjente på hotellrommet vårt. 


 

Konserten var råbra! Chris lagde litt av et show med mye hete dancemoves. Jeg tror jeg døde litt inni meg da han rev opp tskjorten han hadde på seg på scenen. 

Det eneste jeg savnet var at han kunne tatt litt mer kontakt med publikum. Før han gikk av scenen sa han noe sånt som " Thank you Oslo, and goodbye". Det var det. 

 

Ellers er det en ting som irriterer meg grønn på slike eventer. Hvorfor presser folk seg helt framst til gjerdet for så å stå helt i ro?! Hvis de bare er der for å se, var det gooood plass litt lengre bak i GC. Og så kan de som vil danse til musikken osv stå lengre framme. Jeg klager ikke på plassene våre, SÅ nærme en SÅ stor kjendis har ikke jeg vært før. (Og jeg har møtt en del, hoho)

 

 

Søndagen gikk til litt sightseeing og en tur på Olivia som er en veldig populær resturant i Oslo. Maten var utrolig god, og restutanten var kjempefin. Annbefaler alle å ta turen innom!

 

Alt i alt en super helg som ikke kunne blitt like bra uten de beste jentene! ♥

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no