Rosa favoritter

  • 26.10.2015 kl. 13:00

 

Oktober går mot ende, men det er fortsatt ikke forsent å skrive et innlegg om mine rosa favoritter. Som dere vet er Oktober brystkreftens støttemåned, og rosa sløyfe-aksjonen går av staben fra første oktober og varer hele måneden. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og ikke minst øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. 

I den anledning har jeg plukket frem et par av mine mange rosa favoritter som en søt liten måte å vise min støtte på. Jeg kjøper som regel refleks fra rosasløyfe aksjonen hvert år, og i fjor kjøpte jeg armbåndet designet av Jean Paul Gaultier.

 

 

 

♥ Håndkrem fra Eos
♥ Bodyscrub fra Soap and glory
♥ Highlighter Mary-Lou Manizer fra The Balm
♥ Blush fra Benfit
♥ Rosa duftlys fra Indiska; sweet romance
♥ Verdens beste parfyme; Bombshell fra Victorias secret
♥ Og ikke minst, den nydelige rosa silke morgenkåpen min, også fra Victorias Secret

 

  Har du noen rosa favoritter i Oktober? :-)

Bed

  • 25.10.2015 kl. 09:00

 

God søndag alle sammen. Håper alle har hatt en fin helg! 

 

Endelig har viruset sluppet tak i kroppen, og jeg føler meg mye bedre. Jeg blir som regel aldri syk, men når jeg først blir syk, blir jeg skikkelig syk. I løpet av to og en halv uke har jeg vært innom alle sykesymptomene Ola Nordmann får i løpet av et, kanskje to år. Oppå bakterieinfeksjonen var det bihulene som var værst den ene dagen, og neste dag var det øynene. Det har altså tatt over en uke på antibiotikakur og myye hvile for kroppen endelig kjennes bra. Litt snufsen er jeg enda, men det tåler jeg. 

Jeg har bare slappet av og samlet krefter den siste uken, så nå gleder jeg meg kjempe mye til å trene og bevege kroppen ordentlig igjen. Jeg lengter virkelig møllen, og da er det gale, for jeg er ingen stor løpefan. Haha!

Blogges fra Stavanger♥

 

H&M x Balmain

  • 21.10.2015 kl. 15:45

 

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra kolleksjonen Balmain har gjort i samarbeid med H&M har lekket på nett, og det ser AMAZING ut! Jeg gleder meg sånn til kolleksjonen kommer i butikk. Datoen 5.November er markert i kalenderen, for da braker det løs. Jeg er klar til å krige til meg en godbit eller to fra denne kolleksjonen, for den er virkelig helt unik. Favorittene er nr.1 og den grønne kjolen på bilde nr.4

 

Ser dere noe dere likte? ♥
Chunky knit and leather

  • 20.10.2015 kl. 23:24

 

God morgen sweethearts!

 

Luften er kaldere og bladene på trærene er røde, klare tegn på at høsten er i full sving. Høstsesongen virker å være, ikke bare bloggere, men alles favoritt årstid. Endelig kan man kose seg inne i varmen med god samvittighet, og nyte en stor kopp kakao fra favoritt kruset fra Starbucks.
Personlig har jeg flere grunner til at jeg liker høsten aller best, blant annet har jeg bursdag på høsten, men det er også tiden for thanksgivingfeiring med familien, og ikke minst kan man endelig kle seg i lag på lag med tjukke plagg og sjerf. 

 

Chunky knit og leather er to nøkkelord for høstgarderoben år etter år, og jaggu er det en fantastisk combo også. Formen tillot meg å dra en liten tur ut i dag, og da kom jeg over den fineste strikkegenseren jeg har sett på lenge, som også var knallfin til skinntights. Jeg gleder meg til å vise dere! Jeg må bare bli frisk nok til å stille opp på bilder uten å se om som et spøkelse først. Haha.

 

I mellomtiden kan vi drømme oss bort i disse inspo bildene av den amazinge komboen av strikk og lær. 

Et lite gjennsyn

  • 17.10.2015 kl. 13:56

Hallo fra sykesengen!

 

På mandag kjente jeg at det jeg trodde var vinterhalvårets første halsbetennelse snek seg på. Men i stedenfor de klassiske hovene mandlene, og såre halsen, kjente jeg etterhvert på både feber, tette bihuler, og de siste dagene et enormt press på lungene, og det var vanskelig å puste og beve meg. Det stivnet helt til i brystet og på ryggen. Jeg går i grunn aldri til legen, men liker heller at kroppen kan bekjempe sykdommen selv. Men når det kommer til lunger og pust er jeg ikke i tvil. 
Så etter flere fæle netter med minimalt med søvn kom jeg meg omsider til legevakten på torsdagn. Der ble jeg mål med skyhøyt crp-nivå som betyr at jeg hadde en bakterielinfeksjon i kroppen. Om det er lungebetennelse, eller what not det vet jeg ikke, men jeg måtte bli bedre fort. På søndag skal jeg ta ny crp-test for å kontrollere om antibiotikaen fungerer. 

Jeg føler meg heldigvis mye bedre, trykket og presset i brystet er vekke, meg jeg er ikke helt med mine fulle fem enda. I går dro jeg hjem til mamma og pappa i Bergen, og her skal jeg bli mens jeg er sykemeldt og ferdig på kur. 

Det er helt ubeskrivelig herlig å komme hjem til min egen seng hvor jeg kan slappe helt av og bli frisk. :-)

 Feelin' 22 - bursdagsfeiring

  • 11.10.2015 kl. 22:30

 

God søndag kjære lesere! Håper dere har hatt en fin helg.

 

Gårsdagens bursdagsfeiring var en stor suksess. Litt stress med tidsklemma, men jeg koste meg glugg ihjel når alt kom på plass. Jeg har gledet meg lenge til en skikkelig fest med kjente og kjære, og gårsdagen gikk over all forventning. Tusen takk til alle som kom og feiret dagen min med meg ♥

I dag kjennes kroppen trøtt og sliten, men ellers bra. Det er deilig med dager hvor man gjør absolutt ingenting og bare kan fokusere på å lade batteriene til en ny og travel uke. Agendaen for den kommende uken er propp full, men det er bare gøy.

 Jeg hadde laget velkomsdrink til gjestene, men glemte såklart å knipse nye bilder etter at jeg hadde fylt glassene. Haha

Can this day get any better?

  • 06.10.2015 kl. 19:31

 

Herregud for en dag dere! Hvorfor kan ikke alle dager være like bra? :-)

Jeg hadde fri fra all undervisning på skolen, noe som betydde at jeg for en gangs skyld kunne droppe å ta på alarm i morges. Det er en egen type frihet, det er helt sikkert. Jeg har fått unnagjort en hel del skolearbeid, hatt en kjapp men killer beinøkt på gymmet, kost meg med det som er favoritt middagen min for øyeblikket, og en av mine bestevenner fortalte akkurat at hun har blitt forlovet! 

Jeg har begynt å få klart ting og tang til bursdagsfeiringen i helgen. Nå er det eneste som gjennstår litt småhandling av diverse dill, en tur innom polet og en grundig husvask. 

Resten av kvelden skal nytes på sofaen med en stor kopp kakao og verdens beste samvittighet. 

 It's October 3rd!

  • 03.10.2015 kl. 17:32

 

Denne overskriften er å finne overalt i sosiale medier i dag, og de som skjønner hvorfor fortjener litt ekstra cred. Hehee :-) 

 

Endelig er helgen her igjen. Hele uken har gått til hjemmeeksamen i faget produkt & prisstrategi, hvor vi til nå har jobbet med en simulering, som egentlig minner om et dataspill.. Derfor går helgen til rapportskriving før det endelig er innlevering på mandag. Selvom det er en travel helg med jobbing og ikke minst eksamen, skal jeg også i bursdag i kveld. 

Jeg har pakket kameraet i partyvesken, og jeg skal gjøre mitt beste å faktisk huske å bruke det. Før feiringen er det mye som skal fikses, så jeg runder av her. Ha en fin helg søte dere. ♥

 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no