Happy monday

  • 06.10.2014 kl. 21:20

 Jeg må gi meg selv en klapp på skulderen for dagens treningsøkt. Det er så deilig når du forlater treningssenteret med en mestringsfølelse uten like og ny personlig rekord. Det ble en litt sen middag på oss i dag, men middag med stor m ble det. Jeg scoret noen husmor poeng med dagens middag som i dag bestod av marinert kalkunfilet, potetmos av søtpotet, salat og hjemmelaget tzatziki. Nammm♥ 

 

Resten av kvelden blir tilbrakt i sofaen som et eneste stort slakt, med en stor skål jordbær på fanget. :-) 

På konsert med Gavin DeGraw

  • 06.10.2014 kl. 15:18

God mandag! Jeg fikk streng beskjed at jeg måtte dele konsertopplevelsen med Gavin Degraw sist uke. O-M-G how could I forgett? Jeg kommer ikke på et annet ord en magisk. Jeg trodde ikke det var mulig med Gavin DeGraw er enda flinkere live, enn på cd.(eller skal jeg si spotify?) Jeg tror ikke jeg var alene om å ikke kunne et par av de nyeste sangene. Da stod de fleste å bare nøt musikken, men når de begynte å spille gamle klassikerne og min favoritt sang Follow Through, da ble det liv i leieren! 

 

Jeg syntes han fikk en veldig god connection med publikum ved å fortelle personlige historier, og snakke med de som stod helt fremst og ikke minst hjelpe en jente som holdt på å besvimte. Det er noe jeg selv setter veldig stor pris på når jeg er på konsert. Chris Brown for eksempel, var ikke flink til det. Jeg tror han nevnte Oslo en gang og det var det. Jeg fikk inntrykk av at vi i publikum var hvem som helst, og at så snart han var ferdig å gjøre jobben sin så var vi glemt. Så der fikk Gavin DegGaw en stjerne i boken fra meg. Jeg hørte konserten i Oslo var minst like bra. Var det noen av dere som var der?

 Noen andre som var på konsert med Gavin DeGraw da han var på norgesbesøk? :-)

Sofaen kaller

  • 05.10.2014 kl. 21:00

Hei! Først må jeg bare skryte litt av proteinfabrikken.no. Allerede dagen etter jeg hadde bestilt meg noen godsaker hjem, var de jaggu på døren. PF leverer hver gang. Denne gangen endre jeg opp med å kjøpe en ny mix som jeg ikke har smakt før, men som jeg har hørt mye bra om. Proteinfabrikkens egne pakkekaker. Mixen kan brukes alene og som base i en oppskrift, alt ettersom :-) Jeg gleder meg til å smake disse, men jeg bestilte like gjerne ny pakke med easy living shake'n  bake pannekakene som har vært en stor favoritt lenge. 


Jeg vet det ble mye matprat nå, spesielt om pannekaker haha, men jeg begynner å bli ganske lei av knekkis og kantinemat, men jeg er aller mest lei lusne middager. Denne uken har jeg vært flink å lage ordentlige middager, og det har jeg bestemt meg på å fortsette å gjøre. Jeg skal bli flinkere å lage ordentlige måltider, både lunsj til skolen og middag i hverdagen. 

 

Akkurat nå har jeg laget en stor skål hjemmelaget wok med kylling, brokkoli, blomkål og ananas. Kjapt, sunt, billig og kjempe godt! Det er ekstra godt hvis du krydrer kyllingen med basilikum eller italiensk krydder, og presser en dæsj sitronsaft på. 
Nå kaller sofaen og alt for Norge!

 

 

 

Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis dere har noen lure middagstips :-)


Food on a friday

  • 03.10.2014 kl. 23:24

God fredagskveld! Det er lenge siden jeg har spist meg så kvalm som nå. Fy søren. I følge Silje, har jeg kanskje verdens minste magesekk, så det skal altså ikke så mye mer enn et knekkebrød eller to, til før jeg er mett. Men når studenten får servert så god middag som i dag, da måtte jeg bare presse i meg et lite stykke til. Det angrer jeg på nå. Men jeg skal ikke klage for jeg har det som plommen i egget med nydusjet hår i dutt, joggisen på og litt for mye natchos og guacemole i magen. Lysene er tent og sendkveld ruller på tvskjermen. Det er helg ♥

 I dag har vært en matdag uten like. Masterchef Hanze har ikke bare disket opp med deilig natchos og hjemmelaget guacemole, tidligere i dag lagde jeg en skikkelig kongelunsj. Eller, kongelunsj er kanskje å dra strikken litt langt. Det er faktisk noe jeg spiste enten til frokost, lunsj, middag eller kvelds hver eneste dag for en tid tilbake. Det er nok også grunnen til at det var så stas å spise det igjen i dag. Nettopp fordi jeg hadde glemt hvor godt det er. Proteinpannekaker er offisielt back on! ♥

 
Trening ute

  • 02.10.2014 kl. 22:08

Hola og takk for sist! Det er jaggu over en måned siden jeg blogget sist. Jeg som var så giret, og hadde så mange planer og ideer til bloggen, meen så skjedde hverdagen. Jeg har vært så travel den siste måneden både med skole, ny jobb, rett og slett med mitt nye liv her i Stavanger. Jeg har faktisk ikke rukket å lese en eneste blogg på flere måneder, de få gangene jeg faktisk har tatt frem pc'en har det kun vært for skolerelaterte ting som arbeidskrav og innleveringer, så det blir en travel helg med mye lesing å ta igjen. Det er godt jeg har langhelg og fri :-)

 

Solen skinte i Stavanger i dag, og siden det like gjerne kan være den aller siste varme dagen før snøen faller, måtte vi utnytte den fullt ut. Basse og jeg startet dagen med å rydde og vaske hele leiligheten, så nå kan vi nyte helgen med god samvittighet. Senere på dagen tok vi oss en sykkeltur til byen for å få unna noen ærend, og en liten sightseeing tur gjennom gamlebyen før vi syklet videre til Stavanger Konserthus, der hadde vi en heftig bein og rumpe økt i trappeanlegget utenfor. Det var døden, det! 

 

Vi knipset et par bilder under dagens treningsøkt, som jeg har satt sammen i en liten collage. Jeg anbefaler alle å utforske nærområdet deres, plutselig kommer dere over et fjell eller sted som er perfekt for en treningsøkt på fine solskinnsdager.  

 

Etter trening dro vi rett hjem og startet på middagen. I dag var det deilig baligryte med kylling og ris, salat og nanbrød som stod på menyen. Det er ikke akkurat hverdagskost for denne studenten, så gjett om det smakte godt! Vi tente lys og koste oss med tv-titting resten av kvelden. Perfekt start på helgen ♥

 
Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no