Hektisk uke

  • 20.10.2013 kl. 22:47

Hei dere!

 

ENDELIG er jeg ferdig med alt av eksamener for denne gang. Det føles ut som 90kg har blitt løftet av skuldrene mine. Deilig!

Jeg anbefaler ikke(!) å begynne på en semesteroppgave dagen før den skal leveres. Spesielt ikke om du drar ut kvelden før. Hangoveren hjalp ikke akkurat på med skriveferdighetene. haha!

 

Jeg ble ferdig til slutt, og jeg ble fornøyd med oppgaven jeg sendte inn på mandag. Resten av dagen gikk til å skrive ferdig oppgave nr.2 som jeg leverte på tirsdag.
Som jeg nevnte i forrige innlegg gikk breddetesten strålende, så jeg krysser fingrene for at jeg får samme resultat på disse oppgavene.


Bilde stjelt fra Maren sin instaprofil


Eksamensfest outfit Zara/ bukse  GT/ tskjorte  YSL/ ring 


Ellers har denne uken vært en god blanding av lazy og superbusy. Etter noen intense dager med skriving var det godt å slappe av litt og lade batteriene til eksamensfesten på onsdag. Etter noen timer på jobb på torsdag, var det igjen på tide å lade opp batteriene, for på fredag var det nattåpent på Åsane Storsenter, og jeg skulle jobbe helt til kl.24.
Jeg rakk heldigvis å benytte meg av de gode tilbudene på nattåpent før jeg begynte på jobb selv. Jeg kommer til å vise dere hva jeg snopte med meg så fort kameraet er fulladet og klart. :-) 

 

 

Jeg må bare beklage den sinnsykt dårlige kvaliteten. Mamma snappet et par bilder da hun var innom butikken på fredag.

Alle ansatte hadde avtalt at vi skulle kle oss ut. Er det noen som kan gjette hvilket tema vi kjører? :-) 

 

Bursdagsfeiring

  • 10.10.2013 kl. 16:28

Hei hei!

 

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt masse å gjøre på skolen i det siste, så jeg har vært ganske opptatt med det. I tillegg har det blitt en del ekstra-jobbing på INDISKA, så der har dere grunnen til fraværet. For dere som kanskje lurer, så bestod jeg breddetesten med god margin. Wii :-D

 

Etter en hektisk uke med mye skolearbeid var det godt med et lite avbrekk i helgen da jeg feiret en litt forsinket burdag. Etter noen timer på jobb på lørdag, var det full rulle resten av dagen for å lage alt klart til gjestene skulle ankomme. 

 

 Så vimsete som jeg er, rakk jeg såklart ikke å bli ferdig med alt før klokken slo slaget, så det ble dessverre ingen outfit bilder eller noe i den duren denne gang. Batteriet til speilrefleksen var selvfølgelig dødt, så jeg ikke så mye å dele. 

 


Jeg serverte hjemmelaget jellyshots med smak av ananas og fersken. Fruktfat med masse deilig snacks og en liten godteskål.

 

Noen som er interresert i oppskriften på hjemmelaget gele?(eller jellyshots hvis noen skulle ønske det)

Always wear your heart on your sleeve

  • 01.10.2013 kl. 18:57

Hei hei!

 

Jeg er helt begravet i skolearbeid om dagene. To store oppgaver skal inn på samme dag, i tillegg har vi en såkalt breddetest den samme uken. Alle disse prøvene er med på å bestemme om du består exphil og exfac del- alfa, og kan gå videre på del -beta, eller ikke. Stress much? Oh yes!

 

Universitetet er ikke kødd ass,,

 

Heldigvis er jeg snart ferdig med exphil oppgaven, slik at jeg har hele neste uke på å bli ferdig med exfac oppgaven. (som jeg enda ikke har begynt på enda jippii)

 

Etter å ha sittet på rommet å jobbet med skolearbeid i hele dag, er det kanskje ikke så rart at jeg er utrolig rastløs nå. Dermed tenker jeg å utnytte det ved å dra på trening og få ut litt energi på møllen, før det blir enda mer skolearbeid og pugging til prøve-breddetesten i morgen. (for ikke å glemme chaterfeber!)

 

Veldig givende innlegg ikke sant?.. Jeg tenkte siden jeg hadde vært så flink å oppdatere i det siste, at jeg måtte dele noe i dag også, selvom det ikke var så spennendes. Jeg har trossalt sotte med nesa å bøkene i hele dag.


Webcam bilder fra nuet blir det også.. jøss. Jeg fortjener en medalje for dette innlegget.

Her ser dere forresten tættisen jeg tok i LA i sommer. Den er ikke huuge men jeg kommer likevel til å skrive et eget innlegg om tattoveringen, hvordan det var å bli tattovert på LA INK, priser osv. senere.
For dere som lurer, kan si så mye at den står for; always wear your heart on your sleeve ♥ 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no