CUPCAKE ATM // NYC

  • 27.09.2017 kl. 18:45

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

· CUTENESS OVERLOAD ·

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Et must når man er i New York er å besøke Sprinkles Cupcake ATM på Lexington ave. Her kan du bestille cupcakes i den smaken du måtte ønske på skjermen, betale ved å dra kortet som i en minibank, å vipps -så åpner luken seg med en nydelig god og fersk cupcake! Hvor morsomt er ikke det? 

Jeg kjøpte i smakene red velvet og vanilje. Begge var knall god, men jeg holder en knapp ved red velvet smaken. My favourite!

 

Where: 780 Lexington Ave, New York.

♥♥♥♥

Oppskrift på saftig gulrotkake

  • 24.09.2017 kl. 14:49

Det er sjeldent jeg eksperimenterer på bakefronten, - som regel disker jeg opp noe lettvint som en posebrownie (som forresten er supergod!) for spesielle anledninger, men til bursdagen min i år bestemte jeg meg for å gjøre noe litt ekstra, og satt i gang et ordentlig bakeprosjekt. Kaken smakte jeg først da en kollega hadde den med på jobb, snill som hun her, og jeg har drømt om den helt siden. Den smaker virkelig himmelsk!  Gulrotkaken er så saftig og smakfull, jeg får vann i munnen bare av tanken. MMmmm! Det var ikke et stykke igjen på kveldens ende så gjestene var ikke uenig!

 

Oppskriften fikk jeg av en kollega, men jeg tror den er hentet fra Det Søte Liv. Jeg skal definitivt lage kaken flere ganger! 

 

 

· GULROTKAKE OPPSKRIFT ·

- Kaken -

 

3dl sukker
2,25dl matolje
3dl egg
3,75dl hvetemel
1,5ts natron
1,5ts bakepulver
1,5 kanel
375gr gulrot

 

- Frosting -

 

125gr smør
200gr kremost naturel
250gr melis
1,5ts vaniljesukker

 

 

· FREMGANGSMÅTE ·

1. Visp sammen sukker og olje i en bakebolle. Pisk inn eggene til blandingen blir tykk og lys. Sikt så sammen hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Bland alt sammen til en jevn deig. Rør til slutt inn revet gulrot.

2. Ha deigen i en bakepapirkledd form. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 40 minutter. Avkjøl kaken i formen.

3. For å lage frostingen; rør sammen smør og litt melis til du får en smørkrem. Tilsett så kremost, vaniljesukker og resten av melisen og pisk ostekremen jevn. Fordel ostekremen i et tykt lag over hele kaken og sett den på kjøl til forstingen har stivnet. Kaken smaker best avkjølt så oppbevar den gjerne i kjøleskapet. Tips! kaken kan også fryses med ostekremen på. 

 

 

 

Enjoy!
♥♥♥♥♥

BILDEDRYSS FRA BURSDAGSHELGEN

  • 21.09.2017 kl. 14:20

 

♥♥♥♥♥

 

BIRTHDAY GIRL!

  • 18.09.2017 kl. 15:50

 

 

....17. september, dagen jeg (og min bror!) ble født! 

 

Hurra! Nå er jeg 24 år, og våkner fortsatt sommerfugler i magen på den store dagen. Hihi. Det er jo så gøy med bursdag!
I helgen fikk jeg besøk av to venninner fra Stavanger som kom for anledningen, og det var så koselig at de tok turen. Vi tilbragte lørdags formiddag på toppen av Fløien hvor vi nøt solen og folkefesten som var ved åpningen av sykkel-VM. På kvelden var det duket for festligheter med jentene :-) 
 

Alt i alt har helgen vært fylt med god mat, kaker, gode venner og familie. Hva mer kan man ønske seg på bursdagen?♥

 

Ting jeg vil gjøre i september

  • 14.09.2017 kl. 17:00

Aaah Septmber, my favourite month of the year. And my birthday month! Endelig er du her. Vi er allerede halvveis i årets første høstmåned, og det merkes så absolutt. Dagene blir kortere og luften blir kaldere. Jeg syntes høsten er så koselig, og jeg kan nesten ikke vente med å krype under et ullpledd med en stor kopp kakao og Senkveld rullende på tv-skjermen. Her kommer 8 ting jeg vil gjøre denne måneden.  

 

..................

 

1. Nyte ferien i NYC! Sommermånedene gikk til full jobbing, og ferien tok jeg først i begynnelsen av September. Selvom jeg allerede kan krysse av dette punktet ville jeg ta det med for det er tross alt høydepunktet for hele måneden. 

2. Ordne opp i forsikringsrot. Kjedelig, men det må gjøres. Long story short; etter 8 dager i NYC skulle jeg egentlig videre til Miami, men der herjet orkanen Irma og hele Sør-Florida ble evakuert. Ferien det kortere enn planlagt og nye flybilletter samt hotell måtte bookes da jeg ikke kom meg til Miami som planlagt. 

3. Siden jeg flyttet har jeg solgt unna hauger med ting og klær jeg ikke lengre bruker. Denne måneden skal jeg få lagt ut enda mer til salgs. Følg meg gjerne på Tise! Dere finner meg under brukernavnet Hadaot. 

4. Jeg koste meg godt på ferien og unnet meg alt som måtte friste i butikkene. Det resulterte i litt mye søtsaker og det har virkelig gått utover huden. Nå er det på tide med en real detox! Fra nå av er det kun lov med søte fristelser i helgene.

5. Etter noen døgnville dager med jetlag er det på tide å få leggerutinen under kontroll igjen! No more going to sleep at 3am 😩

6. Mens vi er inne på rutiner, skal det også bli godt å få skikkelige hverdagsrutiner igjen etter en lang sommer. Det gjelder både spisevaner, treningsvaner og ikke minst rette fokuset mot skolearbeid. 

7. Planlegge dagene godt. Det er mye på agendaen fremover, alt fra undervisninger, til innleveringer og tannlegebesøk. Jeg liker å skrive alt ned i min personlige almanakk slik at jeg alltid har oversikt over de kommende gjøremålene. Jeg har blitt helt avhengig av almanakken min, og den er aldri langt unna når jeg trenger den. Den blir faktisk med meg overalt, på jobb, skole, til og med på ferie. Det finnes virkelig ikke en enklere måte å være organisert på. :-) 

8. Feire bursdagen min med venner og familie. 

 

 

♥♥♥♥♥

It's been a minute

  • 13.09.2017 kl. 11:00

Sist jeg postet et innlegg var for hele 5 måneder siden! Where did the time go?  Det var ikke planlagt, men skal jeg være ærlig var det var deilig med en liten pause. Helt fri har jeg vell ikke hatt for det dukker stadig opp idèer og inspo til bloggen, og da noterer jeg det med engang slik at jeg har mye gøy på lur til senere. Jeg vil også si tusen takk til dere som stadig har tittet innom etter livstegn. Det varmer hjertet ♥

Siden sist har jeg blant annet fullført bachelorgraden min BI og flyttet tilbake til Bergen etter tre fantastiske år i Stavanger. Jeg kom også hjem fra USA ferie for bare et par dager siden. Det var litt av en tur som jeg kommer til å dele mer av senere. :-) 

 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no