Home is where the heart is?

 • 27.09.2015 kl. 14:54

 

Heisann! I det siste har det kriblet litt ekstra i fingrene etter å reise. Ikke bare vil jeg ut å reise, men jeg vil reise til New York. Jeg vil tilbake til byen som får meg til å føle meg hjemme. Byen som gjør meg speachless og tar pusten fra meg hver gang den bluster opp i minnet. Det er noe helt eget, ja faktisk noe helt magisk med new york city. 
Det er umulig å sette ord på hva som gjør new york til new york, en plass så spesiell fra alle andre byer i verden. Det må faktisk oppleves. 

Hvis noen av dere har vært i new york og manhattan, så forstår dere nok hva jeg mener, dere andre aner virkelig ikke hva dere går glipp av. Allerede før jeg hadde tatt to skritt ut fra taxien da jeg ankom hotellet i new york, viste jeg at dette var en plass jeg kom til å elske. Atmosfæren, folkene, stemningen, de forskjellige kulturene, den fine arkitekturen. Denne kombinasjonen er det som skaper den magiske spemningen på manhattan. Jeg vet dette høres skikkelig corny, og helt på jordet ut, men jeg lover dere; jeg er ikke gal, New York made me do it.

Dere har kanskje hørt ordtaket; home is where the hart is.? Vell, mitt hjerte ligger i alle gatene i new york city! Det er der jeg vil være. 
Jeg tar meg selv i å glise fra øre til øre mens jeg lufter tankene og lar fingrene fly over maccen. Jeg tror jeg er forelsket ♥

 Educaton first

 • 24.09.2015 kl. 14:10

 

Denne uken har vært super travel med masse skolearbeid, derfor har bloggen blitt litt nedprioritert de siste dagene. Education first, ikke sant?

Jeg har jobbet iherdig med denne oppgaven, og nå gjennstår det bare litt finpuss før den er klar til å leveres, så fra og med i kveld av kan jeg slappe litt av, slenge bena på bordet og puste lettet ut. Jeg har flere innlegg på lur til dere, så slapp av, det er ikke skrivesperren som har skylden for fraværet mitt denne gang. :-)

 
Litt kos i eksamenstiden er lov :-)
Ja, vi har faktisk deleksamen allerede nå...hurray!

I min treningsbag

 • 21.09.2015 kl. 12:00

 

Hei og god mandag! En ny uke er i gang, og det er jammen godt. Jeg bevegde meg ikke utenfor husets fire vegger i går, så selvom jeg var på vei til skolen på en fridag, kunne jeg ikke annet enn å trekke på smilebånde og nyte den friske luften. 

Treningsbaggen er pakket og klar slik at jeg kan dra direkte til gymmet og få ut litt rastløshet etter noen timer med oppgaveskriving på skolen. 

Her er hva jeg alltid har i treningsbaggen min: 

 ♥ Løpejakke fra Nike, hvis jeg skal løpe ute
♥ Hansker fra casall
♥ Et par Questbar er veldig handy å ha i vesken etter trening
♥ Hengelås til garderobeskapet, vannflaske og treningskort
♥ Headset. Det er faktisk krise hvis jeg glemmer dette. Jeg liker også headset mye bedre en ørepropper, fordi de sitter bedre på, og faller ikke ut midt i en intervall.
♥ Treningsklokken min fra Nike som jeg lovelovelove
♥ Fres energy shot eller fres brusetabeletter

 ♥ Hårbånd fra Nike. Disse er helt genial fordi det er antisli under,
slik at de holder seg på plass og ikke sklir ned.

 Hva har du i den treningsbag?

På Oktoberfest i September

 • 20.09.2015 kl. 15:58

 

God søndag folkens! I går var det Oktoberfest, noe som har resultert i at i dag har vært den kleineste søndagen på lenge. Jeg blir heldigvis aldri dårlig dagen derpå, bare sinnsykt trøtt og sliten. Det er vell bare et eneste godt tegn på at gårsdagen var en stor suksess. 

Etter bare en time på vors hev vi oss i taxien og satte snuten mot Universitetet hvor festen skulle være. Da vi kom frem var det allerede stappfull i lokalet (som faktisk bestod av 139 partytelt linet opp etter hverandre). Innvendig var det pyntet med lys, flere barer og langbord over alt i ekte oktoberfest-stil. 

 

Kamera ble lagt igjen hjemme, så det eneste jeg har å vise dere er et par snapshots fra iPhonen. :-) 

 

Hvordan har din helg vært? :-)

IT'S MY BIRTHDAY!

 • 17.09.2015 kl. 10:30

 

Gjett hvem som er Stavangers lykkeligste jente? Meg så klart!

 

I går kom ingen ringere enn Red Bull kom på døren med en liten bursdagsgave til meg! Åå, dette er såå gøy!! Gjett om jeg skal kose meg masse fremover med disse godsakene. TUSEN TAKK RED BULL! Dere er best ♥ #redbullgirdegvinger 

 

Dagen min skal tilbringes med nesen i pensumbøkene, før det venter en bedre middag på restaurant med gode venner venter i kveld. Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre bursdag, enn å feire sammen med de jeg er mest glad i. Festen tar vi senere, først er det en eksamen som må gjennomføres. Jeg skal hvertfall ikke lide i eksamenstiden men denne gaven fra Red Bull, that's for damn sure. :-)

 

Herregud for noen sykt ufreshe bilder av meg. Disse knipset jeg i gårkveld med sminkerester fra tidlig på morgenen, håret ventet fortsatt på en vask som jeg hadde utsatt hele dagen, og slaskeklærene på plass :-) Nice.
Linselusen Hecci 

Tomorrow is my birthday!

 • 16.09.2015 kl. 16:26

Hei alle sammen! 

Helgen hjemme i Bergen var veldig etterlengtet. Tiden gikk så alt for fort, og jeg hadde, som vanlig, alt for mye på tapete, så det ble dessverre ingen tid tilovers til bloggen.
Jeg dro i hovedsak til Bergen for å feire min farmor sin bursdag, og tilbringe tid med familien, som jeg såvidt har sett i hele sommer. Heldigvis er det ikke altfor lenge til neste gang, jeg vil jo feire bursdagen min i Bergen også :-) Som forresten er i morgen! Noter dere datoen folkens, jeg hadde blitt kjempe glad for bursdagshilsener fra dere ♥

 

Nå venter jeg bare på at middagen skal bli ferdig i ovnen, så går turen på trening, etterfulgt av frisøroppdrag på kvelden :-)

 
Bergen next ->

 • 11.09.2015 kl. 16:42

FRIYAY!

Denne fredagen har jeg sett frem til lenge. Denne hjemturen blir litt annerledes, siden vi ikke har forelesning før senere i uken, blir jeg hjemme noen ekstra dager, og det gledes. Tiden flyr når man har så mye å gjøre, så mange avtaler og så mange som skal treffes på et par dager.

Mens jeg venter på boarding får jeg unnagjort litt skolearbeid, og stukket innom bloggen for å ønske dere alle en god helg!

Morgenstund

 • 10.09.2015 kl. 11:33

God formiddag! Helgen er like rundt hjørnet, og det eneste som gjør denne dagen enda bedre, er at jeg i tillegg har fri fra både forelesninger og jobb. Fridagen min har sålangt gått til en bedre frokost og litt skolearbeid på morgenkvisten, og akkuratt nå står en ny porsjon med hjemmelaget musli i ovnen som fyller huset med herlig bakelukt.


Straks setter jeg farten mot treningssenteret for ukens siste økt. I helgen skal jeg hjem til Bergen og har tatt meg treningsfri, med mindre stoltzekleiven frister og været tillater det. Utsikten på toppen av stoltzen er helt magisk,. turen opp dit - ikke såå kjekk haha!

 

Frokosten i dag bestod av en stor kopp med min nye favoritt, Peach Mango te fra Lipton, og youghurt toppet med hjemmelaget musli, druer, bringebær, rosiner og en liten dæsj honning. Nam! 

Har dere hatt en fin torsdag? :-)

10 uinteressante fakta om meg

 • 08.09.2015 kl. 20:51

 

Den siste tiden har jeg fått en del nye lesere på bloggen, så da tenkte jeg det var på tide med et innlegg om meg, slik at dere kan bli litt bedre kjent med personen bak bloggen.

 

Her har jeg dratt 10 uinteressante fakta om meg selv opp fra hatten, og serverer dem som perler på en snor:

 

♥ Jeg har bursdag på samme dag som min bror, men han er 5 år eldre enn meg.

 

♥ Jeg har vært aktiv og drevet med flere forskjellige idretter gjennom hele oppveksten. Jeg drev blant annet med turn/ trampett i 8år.

 

♥ Jeg er veldig(!) kresen på mat. Det er utrolig kjedelig, for hver gang jeg bestiller mat ute ender jeg som regel opp med å plukke vekk halvparten av innholdet. Jeg liker ikke sånn fancy mat, som brieost og serranoskinke. På en annen side er jeg ikke vanskelig å imponere. Jeg elskerrr de enkle tingene som f.eks tomatsuppe! MMMmmmm

 

♥ Jeg er avhengig av å ha noe på leppene HELE tiden, uansett om det er leppestift, lypsyl, lipplumper osv. Jeg hater "tørre" lepper.

 

♥ Jeg har OCD og må til enhver tid vite at jeg har alle viktige eiendeler med meg. Jeg må for eksempel alltid sjekke at jeg har alle verdisakene mine (typ lommebok, kortholder, busskort) i vesken før jeg går på bussen, og på nytt før jeg går av bussen. Det kan være utrolig slitsomt, men for meg er det en så inøvd rutine så jeg tenker egentlig ikke noe over det lengre. 

 

♥ Akkuratt nå har jeg 17 parfymer på rommet mitt.

 

♥ Jeg er ganske sikker på at jeg er hypersensetiv, eller at jeg hvertfall har en grad av det. Jeg har aldri undersøkt meg hos en lege, eller fått dette personlighetstrekket bekreftet av noe helsepersonell. Men utifra hva jeg har lest, og online tester jeg har tatt, har jeg stemplet meg selv som hypersensetiv. Jeg er blant annet veldig lukt, lys og lyd-ømfintlig. Jeg kan for eksempel ikke FORDRA lyden når folk pusser tenner, eller tygger mat. Det grøsser langt nedover ryggraden min, og jeg blir oppriktig sint og frustrert når jeg hører lydene. Roomiene får streng beskjed å forlate badet hvis jeg står der å fjerner sminken, og de kommer for å pusse tenner, hvis ikke skal vasken spyle på det sterkeste for å dempe den grusomme lyden.

 

♥ Dette punktet henger nok sammen med det forrige, men jeg er skikkelig perfeksjonist på detaljer. Det gjelder alt jeg gjør, både i ting jeg selv legger arbeid i, men det kan også være en liten detalj for eksempel i en tv reklame som irriterer meg grønn. Ellers kan det være hvordan en artist uttaler et ord i en sang. Da er både tv reklamen og sangen ødelagt for meg, for jeg klarer ikke å ignorere det som irriterer meg. Haha så høres jeg ut som den freaken!. 

 

♥ Jeg har veldig små føtter, str. 35. :-)

 

♥ Jeg er veldig løsningsorientert. Den første tanken som alltid dukker opp i hode mitt når noe skjærer seg, er en ny måte å ordne problemet på. Det er en egenskap jeg er utrolig glad for at jeg er utstyrt med. Jeg har rett og slett en positiv innstilling til alt! :-) 

 

 


 

Tips til utetrening: Trappeintervall og styrke

 • 07.09.2015 kl. 15:37

Sist uke ble første trening utendørs siden sommerferien gjennomført. For utenom joggeturer rundtom i de fine turområdene her, har jeg fått smaken på intervalltrening i trappeanlegget utenfor konserthuset. 

Det er ikke bare en morsom og variert treningsform, men den gir bedre kondis og strammer opp rumpa og lårene! BONUS! Her kan man leke så mye man vil, det er bare fantasien som setter grenser. Trappeintervaller er knallbra for kondisen, i tillegg kan man lekse seg med diverse styrkeøvelser ute. Jeg sjekker alltid treningsinspo-profiler på instagram før jeg går ut døren. Der finner du masser av videoer og tips til øvelser man kan ta med seg i trappene.

 

På dagen når solen steiker kan det ofte blir ubehagelig varmt i gymmet, spesielt hvis det er store vinduer i lokalet, og da er det perfekt med en økt ute med naturen som verktøy. Mellomperioden av sensommer og høst gjør det ekstra deilig å trene ute. For ikke å snakke om den varme dusjen når man kommer inn fra den crispy høstluften.

 

Jeg tok meg friheten til å knipse litt bilder under økten for å vise noen av øvelsene man kan gjøre i et trappeanlegg. 

 

Sprint intervaller er en stor favoritt. Da får du virkelig kjørt deg i trappene!

Her kan du ta både korte og dobble steg, løpe sidelengs mens du krysse bena for hvert trinn, eller du kan hoppe opp med bena smalet trinn for trinn. Sistnevnte får melkesyren til å komme rimelig kjapt, men følelsen når du når toppen er verd det!

 

 

Sitte i 90 graders vinkel intil en vegg.
Dette er en bra statisk øvelse som jobber de store muskelgruppene i beina. 

 

"Box Jump" på de store trappetrinnene.
Denne liker jeg å gjøre både oppover og nedover i trappene. Når man hopper nedover er det viktig å lande mykt, gjerne dempe hoppet ved å gå rett i en squat, ellers går det utover knærene. 

Tåhev.
Melkesyren melder seg raskt her også! Knallgod øvelse for legger. 

 

Stående donkeykicks.
Disse liker jeg å gjøre mens man går oppover i trappene 

 

Ikke glem å ha det kjekt! Play around, prøv ut nye øvelser ♥ 

 

New make-up favourites

 • 06.09.2015 kl. 14:18

God søndag kjære lesere! 

 

Tidligere i uken fikk kom endelig pakken fra Coverbrands som jeg har gledet meg så mye til. Jeg elsker make-up! Det har vært en stor interesse helt siden jeg var liten. Jeg har ikke oversikt på hvor mange timer jeg har sotte med stjerner i øynene og sett på make-up tutorials på YouTube, og prøvd å gjennskape looken. All tittingen har ikke vært forgjeves! For hvem var stjerne studenten som fikk 6 på alle make-up oppgavene på skolen? MOI :)) 

 

Jeg har faktisk spilt inn flere sminkevideoer, men ingen har kommet gjennom nåløyet og ut på bloggen. Med noen nye favoritter i sminkevesken, kjenner jeg at det kribler litt i magen og lysten på å spille inn en ny video. Hadde det vært interessant?

 

YSL leppestiften er egentlig knall lilla, ikke burgunder som den så ut på bilde her. Det er heller ikke ny :-) 

 

Flawless chisel cheeks contour kit fra Barry M og Mary-Lou Manizer fra The Balm er nye favoritter! 
Har dere prøvd noen av disse? :-)

 

 

HOLDER FORRESTEN PÅ Å BYTTE DESIGN! BEKLAGER HVIS BLOGGEN SER ROTETE UT :-)

Fall inspo

 • 05.09.2015 kl. 16:00

 

 

//collage laget av meg♦ En rød tråd for høstmoten er mørkere farger, lag på lag og strikk ♦

Best month tho

 • 04.09.2015 kl. 18:01Hello September! Høsten er endelig her, og det gleder et september barns hjerte. Om 13 små dager fyller jeg 22år! Wihoo!! Det er fortsatt to uker til, men med dagene er fylt med både skolearbeid, jobb, og mye annet, kommer de nok til å suse forbi, slik som hel 2015 egentlig har gjort. 

Det er fredag, og jeg har min første frihelg på noe som føles ut som en evighet. Det skal bli godt å få tatt igjen både søvn, litt skolearbeid, og ikke minst bloggingen. Kanskje det blir en etterlengtet tur på byen også! Vi får se, my days are wide open!


Ha en fin helg sweeties!♥

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no