Pangstart på uken

  • 30.09.2013 kl. 23:36

God kveld!

 

Dere vil ikke tro hvor effektiv jeg har vært i dag. Jeg blir stadig overrasket av meg selv.. TO timer(!!) før vekkerklokken skulle gå av, lå jeg lys våken i sengen. 

 

Egentlig elsker jeg å stå opp tidlig å virkelig få noe ut av dagen, men i dag var det bare skole og oppgaveskriving som stod på dagsordenen, så jeg hadde regnet med noen ekstra timer på puten for å bli helt uthvilt. At jeg skulle våkne av meg selv kl.08.40 hadde jeg ikke trodd skulle skje. Haha! Uansett.,. Etter litt slasking i sengen og en kjapp frokost, jeg hadde litt kontor-tid hvor jeg fikk tatt noen viktige telefoner, laget diverse avtaler osv. før jeg lagde meg en bedre frokost. 

 

Deretter ble det jaggu en tur på treningssenteret også. Som jeg skrev i sommer-forsett innlegget har jeg vært altfor dårig på den fronten i det siste. En pang-start på uken som dette var noe jeg virkelig trengte, så får vi bare håpe at motivasjonen holder. En varm dusj og litt lunsj var det jeg rakk før det bar videre på forelesing. 

 


En stk. svett og god Hanne etter dagens treningsøkt. 

 

Sengen har aldri fristet så mye som dem gjør nå. Nok en travel dag venter.
God natt dere

Sommer-forsetter

  • 27.09.2013 kl. 12:00

Heisann!

 

Hvem sier vi bare kan lage oss forsetter når vi feirer nyttårsaften? Det er ikke til å legge sjul på at de fleste blir lagt i glemmeboken rimelig fort uansett,. så hva om man lagde seg forsetter flere ganger i året. Enten det er nye ting du ønsker å få gjort, eller som et slags spark i rumpa på de forsettene du lagde til nyttår, men som har blitt litt glemt. 

 

Nå som høsten har kommet er det på side med en liten check-up på hvordan jeg ligger an med sommer forsettene mine.
På bilde under ser dere mine sommer-forsetter. 

 

... Be positive. Jeg vil så absolutt si at jeg har holdt dette punktet. Alle har såklart dager som ikke er helt på topp, men jeg har generelt blitt en gladere og blidere person som nyter dagene mer og tar sjanser. Grunnen for at jeg ikke krysser den av listen, er fordi jeg skal fortsette å holde dette, og ikke si meg ferdig med det nå. 

 

... Bli flinkere til å spise sundt. Her er motivasjonen på topp. Jeg prøver stadig ut nye retter jeg finner på forskjellige blogger osv. Jeg tenker å dele oppskrifter og tips videre med mine lesere etterhvert. 

 

... Skaffe ny jobb. Enda en ting jeg kan krysse av listen. Jeg jobber for tiden på INDISKA på Åsane Storsenter. I tillegg er jeg fortsatt på frisørsalongen.

 

... Skaffe sertifikatet. Den fikk jeg 30.august 2013 på første forsøk. HURRAY

 

... Bli flinkere til å trene. Jeg var inne i en god periode veldig lenge, men etter at jeg begynte på universitetet har jeg ikke vært noe flink. Skjerpings Hanne!

 

... Bli flinkere med pengebruken. Jeg har blitt utrolig mye flinkere når det kommer til pengebruk. Jeg sparer mer, og har sluttet å bruke masse penger på dilldall, mat og andre ting. Jeg shopper mindre, planlegger og har god oversikt. 

 

... Prosjekt "nytt rom" fullført. Det er kanskje ikke fullført, men jeg har endeliiig komt i gang. Jeg er så utrolig giret på å få nytt rom, så jeg kommer nok til å holde dere opptadert på oppussingen enten dere vil eller ikke. 

 

... Skaffe hund? Her har jeg dessverre innsett at det ikke blir aktuelt før om noen år. Studier i utlandet satt en stor kjepp i de planene. Drømmen er å være mamma til en liten pomme. Navn har jeg plukket ut for lengs hehehee

 

... Bli flinkere med bloggen.  Jeg har motivasjon på topp, og masse å fortelle, så det er bare å stay tuned! :-)

 

Har dere hatt noen sommer-forsett dere har klart å holde? Kanskje dere lager dere noen høst-forsett dere vil dele?

Møte med Victoria's Secret modeller

  • 25.09.2013 kl. 10:00

Hei dere!

 

For dere veteraner som har lest bloggen min tidligere, så har dere kanskje lest om episoden der jeg var så heldig å få møte to verdenskjente supermodeller. VICTORIA'S SECRET supermodeller! Oh yes, it's ture. For dere som ikke har lest innlegget, kan dere trykke HER.

 

Endelig har jeg funnet en video der de viser intervjuet med Adriana Lima. (der hun skulle intervjue Silje og meg, men gikk til jentene ved siden av. SYKT kipt, men herregud for en opplevelse!)

 

Du kan se Silje og meg i køen på 01.32.

 

Hva syntes dere? 

HØST

  • 24.09.2013 kl. 17:00
Bilder//weheartit. Collage laget av megFor meg betyr høst..

 

... BURSDAG! Jeg fyllte 20år den 17.september. Samme dag fyllte min bror 25år. Store deler av slekten har bursdag i høstmånedene, så kakebesøk blir det nok av! 

♦ ... Sjal. Jeg elsker å pakke meg inn i deilige sjal om høsten. 

♦ ... Lag på lag. Det er ikke bare sjal jeg elsker å tulle meg inn i på denne årstiden. Å pakke seg inn i lag på lag med gensre, cardigans, deilig strikk hører også med.

♦ ... Kakao. Hvem liker ikke en varm kopp med kakao, toppet med krem i hånden, og en spennende TV-serie på skjermen?

♦ ... Reising. For noen år siden hadde vi en tradisjon i familien at vi dro til et nytt sted hver høst. London, Praha osv, Den tradisjonen har riktig nok dabbet av litt, men jeg har en del reiseplaner framover selv. 

♦ ... Deilige ytterklær. Jakker, sjal, skinnhansker, uggs and so on..

 

 Hva betyr høst for deg?

I'M BACK!

  • 24.09.2013 kl. 11:54

Hei alle sammen!

 

Etter en lang pause har jeg bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. HURRAY!
Pausen var ikke planlagt, men jeg slet med skrivesperre hver eneste gang jeg logget på bloggen, så slik ble det bare.

 


Nå har jeg gjort noen endringer her på bloggen. Jeg har slettet alt av gamle uinterresante innlegg, og er klar for å begynne helt på nytt!

Mye har skjedd siden sist, så jeg har derfor mye å skrive om. Motivasjonen er hvertfall på topp, så får vi se hvor lenge det varer :-)  

 

 


Disneyland California


Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no