Tatoveringen min

  • 19.09.2011 kl. 23:41

Sånn. Da var plastikken tatt av og tatoveringen er vasket og stellt. 
Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om tatoveringen min som jeg er såå fornøyd med. 

Etter skolen i dag dro Silje, Therese og jeg bort på Leading Light som ligger Strandgaten i Bergen sentrum. Som jeg nevnte i forrige innlegg var Therese med som ikke bare moral support, men også som fotograf. Silje derimot, var med og moral support og personlig knipepute. Takk gud for det! Jeg hadde nok aldri klart og sitte der uten å ha noe å sette neglene i når det gjorde mest vondt.

Det tok ikke mer enn to prøver med stenstilen før vi fant den perfekte plasseringen til tattisen. Det er min første tatovering så jeg var så klart sinnsykt nervøs og klar for å løpe ut døren om jeg skulle tvile. I begynnelsen var det egentlig lyden som var det skumleste. Etter en stund tenkte jeg ikke på den så mye, men smertene kjente jeg hele veien. Noen steder var det ganske vondt, men andre steder var det ikke så gale. (Det er ikke akkuratt behagelig og tattovere seg, langt i fra en masasje) 

En stk. dritnervøs Hanne. btw, se så snill venn\knipepute jeg har ♥ 
Jeg vet, det var en awsome outfit bestående av slaskeklær i dag. Jeg har nemlig blitt syk igjen, og da er det siste jeg bryr meg om å se bra ut. Sminkeløs, slaskeklær og kråkereir på hode ftw <3Endelig ferdig! Ble den ikke fin?


Plasten på plass, og jeg er klar til å dra hjemover.

Så over til hva tatoveringen betyr.
Som dere ser på bildet over står det altså "La Vita è Bella". Direkte oversatt fra Italiensk betyr det "Livet er vakkert". Denne er en sitat jeg har hatt lyst på siden jeg gikk i 8.klasse. Jeg husker jeg pleide å skrive det på håndleddet med tusj eller kulpenn nesten hver dag. Ikke bare er det et nydelig sitat som jeg har ønsket meg i mange år, men det betyr veldig mye for meg personlig også. Den er der for å minne meg på de fine tidene i livet, og ikke de negative. 

Jeg føler selv at jeg har overgått og vært gjennom mye tross min unge alder. Da er denne tatoveringen en liten reminder på alt det gode jeg også har fått oppleve. Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den! 

Tuusen takk til Bjarte som gjorde en super jobb!

Så folkens, hva er dommen?
Hvis du har noen spørsmål ang. tatovering må dere spørre fritt i kommentarfeltet så lover jeg og svare så godt jeg kan! 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no