New in: Louis Vuitton

  • 27.08.2014 kl. 21:45

Hei! Jeg har gledet meg denne dagen såå lenge! Endelig kom det nye louis vuitton skjerfet jeg har ventet på i ukesvis. Knipset et par bilder tidligere i dag, men dette blir nok mye å se på bloggen fremover. Skjerf er helt perfekt for "mellom sesongen" når sommeren er på hell og det blir kjøligere i luften, men det fortsatt er for varmt for parkasen. Acne skjerfet har vært min store favoritt i flere år, men det er litt for varmt på dager som denne. Helt seriøst, hva skjer med været? I dag var nærmere 20grader! Krysser fingrene for av det varer noen dager til. Jeg er ikke klar for vinteren heelt enda. Vi er tross alt fortsatt i August...

 

 

Jeg var egentlig på jakt etter et sort og gull skjerf, men dette toppet listen fra første gang jeg fikk øye på det. Dongeri fargene gjør dette litt mer spesielt, men det er fortsatt veldig anvendelig. I love it!

 

Var det ikke fint? ♥

 

Blåmandag

  • 25.08.2014 kl. 22:09

Shit! Etter at lesertallet skøt i været i går ble jeg skikkelig giret på å oppdatere oftere. Så gøy! Det er ganske skummelt å flytte til en ny by hvor man ikke kjenner noen eller noe, men det er også det jeg syntes er så utrolig spennende. Ikke minst er det gøyere å skrive om enn hvordan hverdagen min hadde sett ut dersom jeg hadde blitt i Bergen. Jobb, skole, jobb, trening, skole osv.. Dere skjønner tegningen. Her er hver dag et nytt eventyr. Et nytt nabolag å utforske, eller en ny butikk å kikke i. Åh, jeg koser meg sånn! 

 

                                                                       Et par kleine selfies fra en trøtt sjel på denne blåmandagen..

 

I dag begynte som jeg nevnt tidligere, skolen igjen. Denne dagen har jeg sett frem til lenge, men jeg fikk et litt tyngre start enn jeg hadde sett for meg. Jeg våknet kl.6 av en helt syk drøm, og klarte ikke sovne igjen om mitt liv hadde stått på spill. Resten av dagen har jeg gått rundt med øyne så tunge som bly. Blåmandag med stor B kaller jeg det. Jeg har faktisk ikke gjort en eneste fornuftig ting i dag. Eller jo, jeg har jo vært på skolen, og fått kjøpt skolebøker, men utenom skolerelaterte ting, så har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. 

 

Hvordan har din dag vært? ♥

 

Fadderugå 2014

  • 24.08.2014 kl. 22:12

Hei fra Stavanger! Jeg stortrives i Stavanger sålangt. Jeg har lært et par ting siden jeg flyttet hit, og det er;

 

♦ Været har mer pms enn i Bergen

 

♦ Det blåser syykt mye her. Glem at solen skinner, det er bikkjekaldt (nesten) hele tiden.

 

♦ Dialekten er ikke stygg som jeg trodde hihi

 

Ellers er vi nettopp ferdig med en heftig fadderuke, eller fadderugå som det heter her. Haha! Det er også grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert før, her har det vært fullt kjør all day every day. Men det har vært kjempe kjekt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Skal jeg være helt ærlig så syntes jeg opplegget under fadderuken i Bergen i fjor var hakket bedre, men supre faddere gjorde opp for det. Dessuten tror jeg ikke selve fadderuken er like stort her som i Bergen. 

 

Siste kvelden hadde gruppe 8, Fantastic six, vors her hos meg, og alle slo virkelig på stortrommen. Herregud det var så gøy! Er det en ting jeg har lært så er det at å dra på byen i Stavanger er tusen ganger gøyere her enn i Bergen. Det er hvertfall min (og mange jeg har snakket med) sin mening :-)

 

Slenger med et par blinkskudd fra fadderuken, før jeg slår meg ned på sofaen for kvelden. I morgen begynner skolen for fullt med undervisning og hele pakken. Jeg gleder meg!
(jeg vet ikke hvor keen de andre er på å bli publisert så jeg legger bare ut bilder som allerede ligger ute. Alle er derfor fra siste kvelden.) 

 
Ah, jeg koser meg fælt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet fra min kjære hjemby, selvom jeg savner alle hjemme hele tiden ♥

Hvordan har din fadderuke vært? :-)

 

I've got some big news!

  • 16.08.2014 kl. 16:16

Hei! Let's cut to the chase. Som overskriften sier, har jeg noen store nyheter å dele med dere. Siden sist har jeg nemlig flyttet. Ikke bare litt, men helt til Stavanger. Jeg flyttet hit for å studere, og skolen begynner allerede på mandag. Gjett om jeg er spendt! Jeg har bare vært i Stavanger i tre korte dager, men jeg trives veldig godt allerede. Jeg gleder meg til å se hva mer byen har å by på. 

 

På den korte tiden jeg har vært her har jeg likevel rukket å gjort en del. Jeg har vært på en aldri så liten shopping runde å handlet litt ting til meg selv, men også en del ting til leiligheten, jeg har fått en sniktitt på hva utelivet har å by på, og i dag dro jeg til byen alene for å gå litt rundt å bli litt bedre kjent. Det var koselig å dra på min egen lille sightseeing i den nye byen min, samtidig som jeg fikk unnagjort en del ærend. 

 

 


Ting begynner endelig å falle litt på plass her i den nye leiligheten, noe som er veldig deilig. Jeg er et rutinemenneske uten like, så at hverdagen starter for fullt på mandag blir bare kjekt. Det er også mye enklere å oppdatere bloggen når ikke hele dagen går til flytting. 

 

Over ser dere et lite bildedryss fra min tid i Stavanger så langt. Jeg har hatt min første treningsøkt på mitt nye treningssenter SATS, og i går dro Silje og jeg på en joggetur rundt i det nye nabolaget vårt. Det er en veldig kjekk måte å bli kjent i området samtidig som vi fikk svettet av oss litt.  

 

Vi blogges♥

Michael Kors watch

  • 04.08.2014 kl. 17:44

Hei! For å være helt ærlig har jeg aldri vært en klokkesnobb. Jeg faktisk bare eid 2 klokker i hele mitt liv, den ene fikk jeg da jeg begynte i 1.klasse på skolen, den andre kjøpte jeg selv for noen år siden men kastet den rett ut da den holdt på å ta livet av meg. Hånden hvertfall..

 

Anyways, jeg bestemte meg for å gi klokker en sjanse til da jeg kom over denne nydeligheten fra Michael Kors. Det gjorde jeg rett i for jeg ELSKER den. Den er så fin og stilren, men samtidig har den en liten edge, akkurat sånn jeg liker det. 

   

 

 

Klokken er fra Michael Kors. Modellen heter MK5755, jeg har den i rosègull. 

 

Er den ikke fin? :-)

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no