Views

  • 29.07.2016 kl. 12:59

Heihei! Etter noen lange jobbuker gjorde det seg godt med et par dager fri. Det viste seg å passe perfekt siden solen endelig viste seg, og jeg kunne nyte fridagene mine fyllt ut. På Fredag ble sommerens første tur i Stoltzekleiven ble gjennomført, noe som var myye tyngre enn jeg husket. Shit altså, hvor ble kondisen av? På Lørdagen ble det også fjelltur. Vi gikk en litt mindre intens tur denne dagen, men likevel nok til å få kjørt musklene litt. 

 

Pakkingen er så godt som ferdig, og avreise er bare noen timer unna. Åh, som jeg gleder meg til å dra til varmere strøk. I can´t wait!
Blogges fra Hellas ♥

 

Pakke liste: Strandferie

  • 17.07.2016 kl. 18:00

God søndag dere!

Ferien begynner å nærmer seg, å som den kontrollfreaken jeg er, har jeg allerede skrevet flere pakkelister og smått begynte å pakke litt i kofferten. 
Noen hater det - noen elsker det. Jeg er en av de som syntes det er kjempe gøy å planlegge feriekofferten, å begynner alltid å pakke ukesvis i forveien. Da er jeg helt sikker på at jeg ikke glemmer noe viktig. OCD much? I think so.. Haha!

 


 

Det viktigste å pakke i kofferten på når man skal på strandferie:  Sommerkjolen som passer like bra på stranden, som på middag på kvelden. En bikini som fremhever brunfargen og en flott solhatt som passer til de varme dagene på stranden. Flate sandaler som passer til strandbruk så godt som shopping. En strandbag, håndklær, solbriller og såklart lette sommerklær. ♥

Saturday

  • 17.07.2016 kl. 00:45

Hei! Åh, denne lørdagen har jeg sett frem til leenge, og endelig er den her. Eller var, siden klokken har bikket 12, haha. Dette er nemlig den første helgen siden jeg kom til Bergen at jeg ikke har noen som helst planer. I kveld har bare slappet av i sofakroken med joggisen på, og en god film på tven. Deilig ♥ 
 I morgen er det søndag, som betyr at jeg har endelig en fridag hvor jeg kan sove lenge og gjøre akkurat hva jeg vil. Den siste tiden har jeg har falt helt ut av alle gode rutiner pga all jobbingen. Heldigvis blir neste uke roligere, og da er det på tide å "get a grip", å komme seg på SATS. Det blir herlig å komme i gang med treningen igjen, og ikke minst få kostholdet under kontroll. Siden ferien startet kan man trygt si at jeg har vært litt for snill med meg selv når søtsuget har meldt seg. Heldigvis har jeg klart å begrense godtespisingen kun til helgene, men fra nå er det full skjerpings! :-) 

Ha en fin helg ♥

New kicks

  • 11.07.2016 kl. 12:00

 

⋅ Adidas NMD R1 in dusty pink ⋅

 Processed with VSCOcam with t1 preset


Åh, jeg er helt forelsket i de nye skoene mine! Disse har ligget urørt i en ukes tid da jeg egentlig hadde håpet å få byttet dem i en annen farge, men det viste seg å være umulig siden skoene er utsolgt overalt. Butikken Tennis hadde kø utenfor dørene lenge før åpningstid den dagen skoene ble lansert, og absolutt alt forsvant på et par timer. Det sier sitt!

Jeg er glad for at jeg fikk sikkret meg et par før det var for sent. De er såå fin, å de kommer til å bli brukt masse i sommer! ♥

 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no