Summertime

  • 20.07.2014 kl. 23:44

God kveld! Hele uken har sust forbi i full speed. Helgen også, som har gått til sammenkomst etter sammenkomst. Først avkjedsmiddag på fredagen, og sommerfest med beer-pong turnering på lørdagen. Utrolig kjedelig, men jeg har dessverre ingen bilder å vise dere. :(

 

Varmen som har steiket i dag må ha sprengt alle gradstokker som finnes i hele Norge. Jeg holdt på å smelte vekk fra jeg tok første skritt utenfor dørkarmen kl.8 i morges i bare en shorts og t-skjorte. I dag må ha vært den varmeste dagen jeg har opplevd i Norge, det var langt over syden-temperatur. (Det fikk jeg bekreftet da jeg hentet Tessy og kjæresten på flyplassen, de kom nettopp fra Hellas, hendiggrisene.)

 

Jeg holdt ut i ca en time i solstolen før jeg måtte søke ly på sofaen. Takk Gud for vitaminsprayen! Hadde det bare vært litt vind... Men jeg skal ikke klage, SOMMEREN ER DEFINITIVT HER! 

 

 

Det gikk nettopp opp for meg at jeg ganske sikkert ikke er den eneste bloggeren som har skrevet et innlegg som ene og alene hander om været. Herregud, hvor norsk går det an å bli? Haha!

God natt ♥

Hyttekos

  • 14.07.2014 kl. 01:14

Hei! Håper det er flere en meg som er våken på denne tiden på en søndag.

Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg i full fart før jeg stuper i seng og hode treffer puten.

Helgen har jeg tilbrakt på jobb, men jeg dro inn på hytten etter siste vakt på lørdag. Der har jeg kost meg glugg ihjel med grillmat, som etter min mening er verdens beste mat, kald pinot grigio i glasset, deilig rabarbrasuppe med is, sol og varm temperatur i luften. Idyllisk norsk sommer med andre ord.

I dag dro mamma, min søster og jeg en tur med robåten, og det brakte tilbake mange barndomsminner skal jeg si dere. Jeg elsket å være med i robåten da jeg var yngre. Noe jeg fortsatt gjør for den sakssyld. Så er det en god work out i tillegg, noe som er et kjempe pluss. Det ble jaggu en dukkert på meg i dag også!

Det er faktisk første gang jeg har badet ute, i Norge, på 3år! Det er nesten litt flaut..

30 grader

  • 10.07.2014 kl. 13:23

Hei hei! Dette er første gang i hele mitt liv at jeg ikke drar på sommerferie, men med dette været og denne temperaturen går det egentlig helt greit. Cash saved. Det eneste jeg savner er et stort basseng eller en strand slik at jeg kunne avkjølt meg litt i solsteiken. Enn så lenge får jeg nøye meg med spruteflasken, og vitamin ansiktsspray. :-)

 


I går var det helt vilt varmt her i Bergen. Planen min var å ligge strak ut på verandaen og sole men, men det ble alt for hett i lengden. Det var i grunn like greit å tilbringe halve dagen på jobb hvor vi har air condition! Jeg skal jobbe i kveld også, men før det skal jeg prøve å få litt farge. Ha en fin dag i solen, dere!

 

 

Hvordan er været der du er? :-)

 

Back on track

  • 08.07.2014 kl. 23:53

Hei solstråler!  Have you missed me? I sure hope so.. Det ble vist en måneds uplanlagt (er det et ord?) bloggpause. Det var ikke i kortene i det hele tatt, men jeg har rett og slett vært så opptatt den siste måneden, at jeg ikke har hatt tid til å åpne pc'en før nå. Bloggappen er helt genial å ta i bruk om man for eksempel er på farten, men ikke til fast bruk i en måned. Da var det bedre å bare la være å skrive noe som helst. Nå har ting roet seg litt rundt meg, så jeg tror det er på tiden å starte bloggen igjen på. Jeg sluttet vel egentlig aldri helt, men etter en så lang pause kan se se hvordan noen kan tro det. 

 

Anylols, jeg skal gjøre mitt beste på å oppdatere så ofte jeg kan, selv om jeg er fortsatt ganske travel om dagene. Før "pausen" nevnte jeg en del ting jeg skulle blogge om, som jeg fortsatt ikke har har publisert, og så har det naturligvis dukket opp enda mer ting siden som jeg også vil skrive om. Jeg kan hvertfall ikke klage på skrivesperre fremover :-)

 

Tvert i mot faktisk, for det skjer store forandringer fremover. Noe som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

For utenom jobb, har jeg ikke drevet med stort mye. Jeg har vært på trening og kost meg i solen, enten om det var på verandaen hjemme, eller på fjellet. Sist uke var jeg barnevakt for Hecci mens Basse var på ferie, og denne, og neste uke jeg jeg barnevakt for en annen hund. 

 

 

 
 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no