HOW TO; FJERNE GELÈNEGLER HJEMME

  • 20.07.2013 kl. 16:42

Hei dere!

 

Her kommer en liten tutorial på hvordan man skal fjerne gelènegler hjemme. Jeg vet det er mange som sverger å aldri ta gelènegler igjen etter å ha hatt dårlige erfaringer med å fjerne dem. 

Mange river rett og slett bare gelèneglen av, men det de ikke vet er at de river med mye av sin egen negl i samme slengen. Ikke et sjakktrekk med andre ord.

 

Andre går på neglèsalonger å betaler i dyre dommer for å få dem fjernet der. Hva er poenget med det, når du kan gjøre det hjemme for en hundrelapp?

Det er også noen som lar neglen gro å klippe tuppen på gelèneglen til en passende lengde, helt til gelèen vokser "av" om dere skjønner hva jeg mener.

Selv var jeg en av dem som gjorde det sistnevnte. Det er ikke vondt, og man ødelegger hvertfall ikke sine egne negler, men det ser jo helt jævlig ut! 

 

Derfor ble jeg veldig glad da jeg hørte om denne metoden, som er den samme de bruker i neglesalongene.

Enkelt er det også!

 

 


 

Step 1: Ta Aceton på en bomullsbit. Gjerne på størrelse med en pad, og legg den rundt fingen. 

Step 2: Ta en bit med folie og legg rundt bomullen. Knip godt rundt fingen for å tette mest mulig. 

Step 3: La Acetonen virke i 15-20min

Step 4: Fjern folien og bomullen fra fingen. Gelèen vil nå være myk slik at du lett kan ta den vekk. Det enkleste er å bruke en stålfil til å løsne gelèen fra din egen negl. 

 

 

Slik vil neglene se ut etter at du har fjernet gelèen. Ikke særlig pent med andre ord, men med litt klipping og filing blir det slik:

 
Noen som har brukt denne metoden før? :-)

 

MAC Event @ Santa Monica

  • 09.07.2013 kl. 13:13

Hei dere!

 

Det er ingen hemmelighet at Silje og jeg brukte flere dager i handlegaten da vi bodde i Santa Monica. En ting jeg ikke har fortalt dere, er at vi deltok på en MAC Cosmetics event i 3rd. street promonade.

Det var helt tilfeldig egentlig. Vi gikk helt i vår egen verden da en dame kom bort å spurte om vi ville bli sminket. Why not? tenkte vi og ble med dama. 

 

Vi ble tatt med opp på en scene midt i gaten hvor det stod flere make-up artister å sminket folk fra publikum. Det var ganske gøy egentlig, ingen av oss har blitt sminket proft før. 
Make-up artistene var kjempe snille og pratsome. De kom med masse tips og fortalte hva de gjorde, hvorfor, hvilke produkter de brukte osv. Skal jeg være ærlig så lærte jeg ingenting nytt, men jeg er sikker på en del av de andre som ble sminket gjorde det. :-)

Mens vi ble sminket gikk det en fotograf rundt å tok bilder av alt som skjedde. Jeg merket han tok spesielt mange bilder av meg i forhold til de andre "kundene", noe som var litt kleint, men jeg tenkte ikke noe særlig over det. Helt til vi kom tilbake senere for å ta noen bilder av scenen til bloggen. Da snudde han seg mot publikum og knipset en del bilder av Silje og meg der vi stod på fortauet, før han snudde seg og fortsatte å ta bilder av de som ble sminket. 

 

Det syntes jeg var litt merkelig, så jeg bestemte meg for å gå å snakket med han. Jeg fikk kortet hans, sendte han e e-post og vips! nå har jeg bildene lagret på pcen. Gøy!

 

Her ser dere resultatet. Jeg ble veldig fornøyd med hud-sminken!


photo // Rich Marchewka Photography

 

Her er et par av bildene jeg fikk tilsendt. To av dem var veldig up-close-and-personal, haha!

Hva syntes du om bildene?

FIJI BILDEDRYSS

  • 01.07.2013 kl. 21:21

Hei folkens!

 

Her kommer et lite bildedryss fra fantastiske Fiji! 

BULAAA!!

 
Åh, få meg tilbake til sol og varme ASAP!

 

Så det ikke herlig ut?
All credz til bigsis for fine bilder :-) 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no