En helg i Oslo

  • 21.06.2015 kl. 14:00

Hei!

 

Denne morgenen har jeg brukt på feriesurfing. De to solfyllte dagene i Oslo føltes som en mini ferie som ga mersmak og virkelig satte fart på reiselysten. Jeg skal en uke til syden i August, men akkurat nå det føles det ut som en evighet til. Jeg vil reise nå! :(

Ikke bare er det dårlige turer igjen, men jeg har satt meg opp på jobb nesten hver dag hele ferien. Kanskje det blir en tur til høsten istede. En tur til Mexico for å besøke en venninne som er på utveksling står høyt på listen. 


Kanskje det blir en ny helgetur til Oslo. Mitt inntrykk av byen har ikke vært det beste, men etter det siste visitet må jeg si jeg liker Oslo litt mer. Det var en finere side av Oslo vi så da vi gikk rundt å tråkket i solen mens vi utforsket nye nabolag. Vi spise god mat både på en asiatisk resturant ved Aker brygge og dessert på The Theif på Tjuvholmen. Litt shopping ble det også. Viser dere hva jeg kjøpte så fort jeg får pakket ut koffertene og fått litt orden i sakene mine. Frokosten ble inntatt på LETT Oslo.


På kvelden var det tid for konsert med One Direction. Si hva dere vil men de guttene er veldig talentfull. Konserten var knallbra og ikke minst underholdene på scenen. Når de klarer å selge ut Ullevål stadion må de gjøre noe riktig! Det var hvertfall en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Hilsen Hanne 12år. 

 

 

 

 

 

 
Hvordan har dere helg vært? :-)

Spar penger med Let´s Deal

  • 17.06.2015 kl. 23:50

Hei!

 

Først irst things first; Jeg må bare beklage på forhånd for et surrete innlegg,. Øynene har ikke følt så tunge på lenge, og jeg er halvveis i drømmeland mens jeg skriver dette. Det har vært en lang dag på jobb, men før jeg stuper i seng ville jeg bare tipse dere om en siden hvor du kan spare massevis av penger på gode deals. 

 

Det var faktisk pappa som introduserte meg på Let`s Deal for kanskje to år tilbake. Siden har jeg kjøpt en god deal deals derfra. Mitt siste kjøpt fra Let`s Deal var for ca. en uke siden og det var to gratis måneder med Viaplay. Siden det har jeg jaggu klart å se en hel sesong med Frustrerte Fruer! Der fikk dere også svar på hvorfor jeg ikke har blogget. Haha! 

 

I anlednig at Let´s Deal feirer 4 år, har de enda en nytt knallbra bursdagstilbud -oppå de gode tilbudene.
Fra kl: 00:00 til kl 23:59 på torsdag 18. juni får du tilbake 10%alt du kjøper i form av Let's deal-kroner som du kan bruke på fremtidige deals.


(Jeg blir ikke sponset av Let´s Deal! Jeg vil bare dele denne siden med dere)Til helgen drar jeg til Oslo, og i den anledning har jeg tømt Iphonen slik at jeg har plass til å ta masse bilder. Noen som kan gjette hva jeg skal i Oslo akkurat den helgen?
 

My favourite dress

  • 06.06.2015 kl. 19:59

Happy weekend everybody!

 

Om litt suser jeg videre på vors men jentene fra klassen, men før det vil jeg vise dere kjolen jeg hentet hos skredderen i dag. Jeg kjøpte kjolen på nett for lenge siden, rundt november, desember i fjor tror jeg, men da den kom var den alt for stor. Vimsen som jeg er, rakk jeg ikke å sende den tilbake før det var for sent, så jeg gikk like gjerne innom en systue i Stavanger sist uke. M og Y systure ligger langs Breiavatnet i Stavanger sentrum anbefales på det varmeste! Jeg fikk komme til med engang og diskutere hva jeg ville gjøre med kjolen. Hun satte i nåler og ba meg komme igjen om en uke. Fort og greit, og billig.

 

Her ser dere kjolen jeg forelsket meg i gjennom et bilde på instagram og endelig kan jeg strutte rundt i kjolen selv.
Bildene ble veldig halvhjertet. Jeg knipset disse i full fart før jeg fikk på cakefjeset. 

  

Nå er det fest! 

Oppskrift: Linsesuppe

  • 05.06.2015 kl. 18:32

Hei alle sammen!

 

Linsesuppen jeg nevnte i sist innlegg om matplan, var en STOR suksess! Derfor tenkte jeg å dele oppskriften med dere i dag. Suppen er kjempe lett å lage og det eneste som tar tid er å kutte opp ingrediensene. Når det er gjort går det super kjapt å tilberede retten. Tips: Lag en god porsjon og frys ned suppen. Da har du god, næringsrik og sunn middag i en fei senere. 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåte:
Fres løk og gulrøtter i litt olje, til løken er blank og myk. Tilsett hvitløk (du kan enten finhakke eller presse hvitløsfeden) og litt chilipulver, og la det surre et par minutter.
Ha buljongen i en kasserolle, bland inn kikerter, hakkede tomater og gjerne soltørkede tomater dersom det skulle være ønskelig, og gi det hele et oppkok. Her kan du også smake til med ingefær. Tilsett gulrøttene og løken og la det stå og putre i ca. 10 minutter, til gulrøttene er møre og fine. Tilsett linsene mot slutten av koketiden. Mens suppen putrer kan du eventuelt steke du opp kyllingbiter og i til slutt. 

 

Kjempe godt og veldig enkelt! Skriv gjerne i kommentarfeltet dersom dere prøver ut oppskriften. 


 

Sunne middagstips! Matplan for uken

  • 03.06.2015 kl. 23:24

Hei!

 

Jeg tar meg selv i å sjekke kalenderen opptil flere ganger for dagen nå for tiden. I sommerferien har dagene gått helt i surr. I dag for eksempel, trodde jeg det var mandag helt til jeg dro treningskortet på sats før jobb. Er det mulig?

 

Kanskje det er fordi jeg kom til Stavanger i gårkveld, noe jeg vanligvis gjør på søndager.
Ikke vet jeg, uansett, jeg har satt sammen en matplan for resten av uken. Jeg kan også legge ut treningsplan hvis noen ønsker det? Tell me in the comments below. 

 

 Jeg får ikke bilde større :(( 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no