Grillings i "central park"

  • 31.05.2016 kl. 16:27

Hei søtinger! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. 
Siden sist er nok en eksamen unnagjort, og nå er det kun to som gjennstår før det endelig er sommerferie. 10.juni kan virkelig ikke komme fort nok! :-) 

Selvom det er travle tider er det også viktig å kose seg litt inni mellom, og ikke minst belønne seg selv for strevet. Silje og jeg belønnet vår gode innsats med å nyte godværet å dra på grillings i "Central Park". Som jeg har nevnt før, er det et fantastisk flott turområde i nærheten her jeg bor, og "Central Park" som jeg liker å kalle det, er en liten plass på turen som ligner den ekte central park på en prikk! Det er så koselig, og jeg kan mimmre tilbake til min favorittplass i hele verden♥

  

Ingenting slår grillmat på en sommerdag, er dere ikke enig? :-) 

Den beste økten..

  • 24.05.2016 kl. 11:12

..er som regel den du egentlig hadde tenk å droppe. 
 

Etter en lang dag med eksamenslesing var det en velfortjent pause på sofaen med en episode Devious Maids på skjermen som fristet aller mest. All motivasjon var brent vekk, å både kroppen og hode var sliten. Dagens treningsøkt var for lengst lagt på hyllen, og jeg hadde ingen som helst planer om å bevege meg utenfor husets fire vekker resten av dagen.  Men den gang ei,. min treningsbuddy og partner in crime dro meg med på trening likevel, og selvom jeg angret bittert på hva jeg hadde gått med på da jeg stod i garderoben, endte det opp med en knallbra økt med fokus på bein. :-) 

Etter trening var holdningen en helt annen. Følelse av endorfiner som bruser over i kroppen må være den beste i hele verden.
Jeg disket opp en deilig fruktsalat og nøt den med en stor dæsj vanilje kesam. MMMmm ♥

 Ønsker dere en fin Tirsdag! ♥

4 ting å glede seg til på 17.mai

  • 16.05.2016 kl. 14:15

I morgen er selveste 17.Mai, Norges store festdag. Jeg gleder meg såå mye til morgendagen, og har i den anledning snekkret sammen noen av grunnene jeg elsker 17.Mai! 

 

1. Bunad! For meg er den største gleden med 17.mai feiringen at jeg får ta på meg det fineste plagget jeg eier, nemlig bunaden min. Jeg føler meg alltid så fin i bunaden, å det er virkelig noe jeg bærer med stolthet. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk bunad til konfirmasjonen, selvom jeg på den tiden ikke var like gira. Jeg har forresten nordlandsbunad (den blå som representerer kysten) siden pappa opprinnelig er fra Mo i Rana. Blåfargen på bunaden passer meg perfekt. Faktisk så er det kun meg og min farmor i min nærmeste familie som har nordlandsbunad, det gjør det betyr litt ekstra for meg. 

2. Fest frokost. Et av høydepunktene med nasjonaldagen er den tiden om morgenen får familien, eller vennegjengen samles rundt bordet som er dekket til fest. For ikke å snakke om 17.mai lunsjen, hvor enda mer deilig mat nytes med god samvittighet. 

3. 17.Mai toget i byen. Den blir ikke riktig 17.mai stemning uten folketoget i sentrum. Jeg har selv gått i toget flere ganger, både med turnlaget, cheerleadingen og ikke minst som russ. Hele slekten har et fast møtepunkt hvor vi alle treffes og ser på toget sammen. Da er stemningen på topp!

4. Tradisjoner. Alle punktene over er tradisjoner som går igjen hos oss hvert eneste år, (utenom det året jeg feiriet 17.Mai i Los Angeles så klart) Som dere sikkert vet er jeg midt oppi noen veldig travle eksamensdager, men selv ikke det skal sette en stopper for feiringen av 17.mai. Jeg kan rett og slett ikke vente med å ta på med bunaden, drikke champagne til frokost med gode venner og se folketoget i byen. Denne dagen skal fylles med godt humør og fylles med gode minner, dermed blir alt av logistikkboken pakket langt vekk. Out of sight, out of mind, er det ikke det man sier? :-) 

 

Ønsker dere alle en kjempe fin 17.mai feiring! Gratulerer med dagen ♥

Soon Bergen

  • 15.05.2016 kl. 11:00

Hei! Åh, det er vanskelig å finne tid til bloggen mellom all eksamenslesingen. Jeg vil så gjerne skrive en bra blogg for dere, men utdanningen min er uten tvil viktigere enn alt annet akkurat nå, så da er det natulig at bloggen blir ltt nedprioritert til tider.

Så lang er èn eksamen unnagjort, og hele fire gjennstår før jeg kan ta sommerferie med god samvittighet. I dag drar jeg til Bergen for å ferie 17.Mai i verdens fineste by, men det blir en kortvarig lykke. To av de fire gjenstående eksamenen kommer som perler på en snor uken etter, så det må leses logistikk og finans til den store medaljen mens jeg er på min lille "ferie". Skippertak lenge leve ♥ hehe

Smask fra meg,  

Sun is shining

  • 10.05.2016 kl. 18:36

Hei solstråler! Jeg håper dere har en fin dag, og at solen skinner der dere er også.

Her i Stavanger fortsetter fineværet, og temperaturen ute er nærmest sydentemperatur. Det er så herlig. Dagen startet bright and early med et møte på jobb kl.09 før ukens første treningøkt sto for tur. I dag var det skuldre og rygg som fikk kjørt seg. Slik så treningsprogrammet ut: 

- Markløft
- Skulderpress 
- Nedtrekk med smalt grep 
- en-arms roing
- Nedtrekk med en hånd i kabel 
Jeg tar øvelsene 10-12 ganger i 3 repetisjoner.

 

Det er litt vemodig å trene inne når det er knall sol og 20 grader ute, men det var også deilig å endelig få svettet skikkelig fra seg etter flere cardioøkter ute i solen de siste dagene. 

Nå skal jeg kose meg på verandaen med et stort fruktfat og nesen i notatene mine. Kun to dager igjen til semesterets første eksamen! Let's go!

Oppskrift: proteinrundstykker

  • 06.05.2016 kl. 10:30

God Fredagsmorgen alle sammen. Det finnes vell ikke en bedre måte å starte helgen på, enn med en skikkelig god frokost?

I gårkveld laget jeg et ny porsjon med proteinrundstykker som er perfekt til helgekosen. Den oppskriften vil jeg dele med dere i dag!

Den er superlett, det tar max 15minutter å lage, å rundstykkene er kjempe sunn og proppfull av proteiner. 

 

Du trenger helt enkelt:
- 4 egg
- En stor boks cottage cheese (400g)
- 400gr havregryn
- 1ts bakepulver
- Basilikum


 

Bland først sammen cottagecheese, barepulver, basilikum og egg. Kjør blandingen med en stavmikser til røren er glatt. 
Tilsett så 400gr havregryn, rør godt og gjør røren en gang til med stavmikseren. 
Form rundstykkene i ønsket størrelse og stek på 200grader med varmluft i ca.20 minutter. 

 

Blanding gir ca.15 stk. Jeg eksperimenterte litt med størrelsen på rundstykkene denne gang, derfor er noen små og noen større. 
Ha på ønsket pålegg og nyt ♥


PSST.. disse rundstykkene er perfekt å ha med i lunsjboksen på skole og jobb. :-)

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no