Weekend

  • 30.05.2015 kl. 17:57

Hei!

 

Det har vært noen travle dager med eksamener på rekke og rad, men nå kan jeg endelig si at jeg offisielt er ferdig med første året på BI! JEG HAR SOMMERFERIE! Åh, det er så deilig! Ferien startet med mye jobb og enda mer to come. Det tar nesten like mye på som eksamenstiden, men det er mye kjekkere :-) 

 

Det er vanskelig å finne inspirasjon til morsome og gøye innlegg når dagene stort sett består av det samme, men jeg lovet dere et nelly innlegg, og det skal dere få. I morgen drar jeg til Bergen for noen dager og noen dager i min kjære hjemby kan gjøre underverker på inspirasjonen og ikke minst motivasjonen. Jeg er vanligvis stor fan av rutiner, men nå kjenner jeg at det skal bli godt med en liten pause, eller "ferie" :-)

 

I kveld har vi bestemte oss for å bytte ut vin og høye hæler med natchos og kino hvor vi skal se den nye filmen Pitch Perfect 2. Skikkelig girlsnight med andre ord. My favorite kind of saturday. 

 
Have a good weekend y´all :-)


 

mattips: hjemmelaget musli

  • 12.05.2015 kl. 11:42

Hei dere!

 

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift til dere. Oppskriften på kjempe god hjemmelaget musli som kan brukes til alt mulig. Min favoritt er i youghurt med masse frukt og bær, og honning.
Ingredienser kan sløyfes og erstattes med hva enn du foretrekker, men blandingen i denne oppskriften er min favoritt :-)


Bland sammen havregryn, linfrø, solsikkekjerner og gresskarkjerner i en bolle. Jeg bruker litt mer havregryn enn frø for å få litt større blanding.

 

 

Hakk opp nøtter, mandler, peanøtter, brente mandler og valnøttkjerner i biter og ha i blandingen. De lir ekstra crunchy hvis nøttebitene ikke er for små.

 

 

 

Ha i en skje med olje for å binde blandingen, og en del honning for ekstra god smak. Ha til slutt i kanel og kardemomme før du blander sammen alt og legger det på en plate.
Sett blandingen i ovnen på varmluft 180 grader. Stekes i 5minutter før du tar blandingen ut og rører litt i den slik at den ikke blir svidd, før den stekes i 5minutter til. 
Det kan være lurt å følge litt med, for det kan fort bli svidd om det står for lenge.  

Et bonus tips er å la platen stå i ovnen i en time eller to med luken halvveis åpen. Da blir de ekstra crunchy! Blandingen skal se slik ut:
MMMMmmm 

  

Skrive gjerne i kommentarfeltet om dere prøver oppskriften! :-)


 

3/4 eksamener gjennomført!

  • 11.05.2015 kl. 14:47

Hei hei dere!

 

Gjett om denne jentene er fornøy! Da jeg leverte inn min tredje, av fire eksamener løftet 20kilo seg fra skuldrene mine. Jeg kom inn i lokat med verdens største sten i magen. Det er safe to say at jeg var klar for at dette ikke kom til å gå helt min vei. Heldigvis kunne jeg nok om begge temaene til å rable sammen 17 sider og levere med god samvittighet. Nå har jeg bare en eksamen igjen om to korte uker, så er det sommerferie! Snakk om motivasjon!

 

Hva er forresten greien med eksamen? Er alle kronisk forkjølet denne dagen? Det er ikke nok at man drar på seg både brannsår, støle fingre og nærmest senebetennelse, for ikke nevnte angsten for å glemme alt man har pugget på den siste måneden, men nå skal man også prøve å fokusere med alle disse hoste og harke lydene overalt. Jeg er på grensen til hypersensetiv så jeg er en av de få heldige som letter merke til, og irriterer seg grønn over lyder som kommer fra munnen. Tygging, pussing av tenner, svelging av mat er bare et par ting som får hårene i nakken min til å reise seg. 

 New lashes

  • 07.05.2015 kl. 18:34

Hei søte, snille, gode lesere!

 

I går var jeg endelig fikset på vippene mine. Egentlig skulle jeg bare ta påfyll, men siden jeg hadde 3D vipper på fra før, men egentlig foretrekker 1:1 vipper, så bestemte vi oss like gjerne for å fjerne restene av 3D vippene og starte helt på nytt. 

 

Nå må jeg bare få kontroll på etterveksten min, som har blitt kriminelt lang, så er jeg fin og fresh til 17.mai!

Ellers har jeg ikke spesielt mye å komme med. Dagene før eksamen går stort sett til det samme. Lesing, lesing og enda litt til lesing. 

 

Jeg har handlet en del ting i det siste, så kanskje jeg får knipset noen bilder av det i kveld eller i morgen. Innkjøp kommer hvertfall på bloggen så snart jeg får et ledig minutt. :-)

 

 

 

Halvveis til sommerferie

  • 05.05.2015 kl. 14:53

Hei alle sammen!

 

Nok en eksamen unnagjort . Nå har jeg 2 / 4 eksamener under beltet som betyr at jeg offisielt er halvveis til sommerferie!

For en deilig følelse!

 

Idag tar jeg meg studiefri og suser straks videre på jobb i noen timer før det er påtide å hit the gym!

 

 

 

 

Blogges i morgen :-) Gleder meg til å vise dere hva som står på timeplanen da. Stay tuned!

Sunny day

  • 03.05.2015 kl. 13:04

Solen skinner som bare det i Stavanger, og da er det ekstra kjipt å ikke kunne benytte seg av fineværet. I dag er det one thing, and one thing only som står på dagsplanen. Kan dere gjette hva det er? Jupp, eksamenslesing.

 

Det har vært en deilig rolig start på dagen, så om litt er det påtide å sette snuten mot BI og stupe inn i en verden av statistikk. Eksamen er allerede på tirsdag, å guud som jeg gruer meg. Satser på å gå en lang tur med doggyen med musikk på ørene senere i dag. Ingenting roer nervene og renser tankene mer enn det. Ha en deilig dag i solen skjønninger!

 En litt kjekkere eksamenstid

  • 01.05.2015 kl. 13:04

Hei alle sammen! Have you missed me? I sure have missed you! 

Overskriften skulle egenlit si "tilbake fra de døde" siden jeg har bestemt meg for å gi bloggen en ny sjanse. Jeg er riktig nok ikke tilbake fra de døde, men det er søren ikke så langt fra realiteten heller. Har jeg nevnt at eksamensperioden er det jeg hater aller mest?

Jeg vet jeg ikke er alene om å være litt ekstra stresset i disse tider, så jeg har satt sammen et lite innlegg som kan hjelpe dere gjennom denne mørke, tunge tiden med et aldri så lite lys i enden av tunellen som sier SOMMERFERIE!! med store blinkende bokstaver. Gjett om jeg gleder meg!
Men først, eksamen. Når jeg skal lese til eksamen blir veldig fort rastløs og vil helst gjøre alt annet enn det jeg faktisk må. Unskyldningene for å ta pauser fra lesingen strømmer gjennom hodet mitt èn etter èn. Do-pause, mat-pause, kose med hunden fordi han er så søt-pause osv. Dere kjenner til problemet antar jeg?

 Her kommer et par tips til en litt sunnere mat-pause som ikke ødelegger for sommerkroppen. Dette kan man fråtse i så mye du vil, med god samvittighet!

 

 

 - Speltlomper med pålegg - 

Kjapp og enkel snacks. Her er det bare fansatisen som setter grenser for hva man kan fylle lompen med. Perfekt for å bli kvitt litt rester også.

 

 

- Smoothie -

No desctiption needed

 

 

-  Youghurt med topping - 

Kjapt og enkelt. Ekstra godt med masse frukt, hjemmelaget musli, nøtter og honning. Mmmm

 

 

- Proteinpannekaker - 

Enda en kjapp og enkel snack ide. Toppes med masse godt

 

 

- Hot Chocolate - 

For å knikne litt til etter mye lesing er det greit med noe varmt i glasset. For oss som ikke liker kaffe er vanlig frukt te eller en stor kopp kakao, gjerne med litt krem og mini marsmellows, gjøre susen. Toppingen kan sløyfes.

 

 

- Hjemmelagde Bounty Sjokolader -

Disse var det Basse som stod for, så all creds til henne. De tar litt tid så det er lurt å lage på kvelden så har man rykende ferske bounty sjokolader når man trenger å få blodsukkeret opp noen hakk etter flere timer med lesing.

 - Frukt - 

Dette bilde er egentlig gammelt, men frukt er frukt. Jeg er spesielt glad i jordbær og pasjonsfrukt. 
Sjokoladen er perfekt for å få opp blodsukkeret, men kan så klart sløyfes eller erstattes med mørk sjokolade.

Druer er også en stor favoritt men det har jeg ikke bilde av. Dessuten slår man aldri feil med en god skål med grønnsaker og dipp. Min favoritt er brokkoli, seleri og gulrøtter dyppet i hollidaydipp. Mmmmm 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no