Fjelltur i solen

  • 29.05.2014 kl. 09:30

Innlegget ble skrevet i går, 28.mai.14


 

Hei allaihopa!

 

Så gøy å se at lesertallet skjøt i vær etter Porto Brazil-innlegget. Fortsatt null kommentarer (hinthint), men jeg ser på statistikken at interessen er stor. Det er utrolig kjekt, og jeg kommer nok til å dele mye mer etterhvert som vi får inn mer produkter osv. :-)

 

Dagen i går gitt i et skjør, det var også derfor det ikke ble noen oppdateringer. Etter noen timer på jobb bar der rett hjem for å tenne grillen. Grillmat er seriøst det beste jeg vet! Ingenting slår grillmat på terrasen under en steikende sol og noe godt i glasset. Jeg får nesten vann i munnen bare av tanken, haha!

 

Etter middagen dro Basse og jeg i Stoltzen. Det var veeldig varmt og litt for crowded. Men hva kan man forvente på en så fin dag?

 

Det ble jaggu en Stoltzetur i dag også, selv om beina føltes ut som bly, og motivasjonen var ikke å finne noe sted. Det tok litt lengre tid enn jeg pleier, men da var det også ekstra digg å komme på toppen. Det tok ikke lang tid før mestringsfølelsen kom krypende. :-)  Vi bestemte oss for å jogge ned, pluss en liten spurt det siste stykket. Det tok nesten knekken på de allerede blytunge beina mine, men jeg kom meg på jobb senere likevel. Før jobb var det så klart litt tid til en grillmiddag. MMmmm ♥


 

Etter en varm og tung tur i Stoltzekleiven var det deilig å komme hjem til havrepannekaker. Jeg har dessverre ingen oppskrift å dele siden dette var noe Silje disket sammen på øyemål, men godt var det! Jeg toppet med sukkerfritt syltetøy, nutella og jordbær og honning. 

 

Besøk av Jenny Skavlan

  • 26.05.2014 kl. 20:50

Ååå, for noen laange og hektiske dager det har vært. Det er ikke bare-bare å åpne butikk skal jeg si dere. 

Jeg vil tørre å påstå at vi har hatt en ganske utfordrende start, men nå ser det ut som om ting begynner å falle på plass, og jeg begynner å få ro i sjelen.

 

Jenny Skavlan har som de fleste sikkert har fått med seg, designet en kolleksjon for Porto Brazil, og i den anledning var hun på besøk i den lille butikken vår på Åsane Storsenter på lørdag. Det var en sinnsykt hektisk time, men også kjempe gøy. Det var spesielt gøy å få møte Jenny, hun er jo er dødskul! (og ja, hun er like pen i virkeligheten)  :-)

 

Noen av bildene er låne fra Porto Brazil sin facebookside. 

 

Porto Brazil

  • 22.05.2014 kl. 13:00

Heihei!

 

Da var tiden inne for å dele en ganske så stor nyhet med dere! Nei, jeg er ikke gravid.. Jeg har fått ny jobb!

 

Jeg har vært så heldig å få jobb i Porto Brazil.

 

Det høres kanskje ukjent ut for mange av dere, og jeg måtte helt ærlig google merket selv, før jeg søkte på jobben. Men det er altså et bikini og swimwear merke, som faktisk er ganske kjent, bare ikke i Norge, hvor merket faktisk kommer fra. 

 

Jeg kan nesten love dere at dere har sett Porto Brazil produkter før, uten å vite at det faktisk er fra Porto Br. 

Det ble for eksempel stor ståhei da Rihanna delte et bilde av seg selv i norsk bikini på instagram kontoen sin for noen år tilbake. Dere husker kanskje dette bilde;

 

 

 

Jepp, den er fra Proto Brazil, og det er den fineste bikinien jeg noen gang har sett. Jeg pladask for det grønne, tropiske, designet første gang jeg så den. ♥ Grønnfargen ser ekstra fin ut om man har litt farge.

 

Som jeg har nevnt tidligere, er det hele fortsatt ganske nytt så jeg har ikke så mye å dele i og med at butikken ikke engang har åpnet enda. Det blir nok mye bikinisnakk framover for jeg er såå giret! Det er utrolig spennende og ikke minst lærerikt å få være med å se hvordan bedriften bygger opp nye butikker osv.

 

Porto Brazil butikken i Bergen skal være på Åsane Storsenter i Å-bygget. Det er en pop-up shop som betyr at den bare skal være der en liten stund før den legges ned igjen. Det gjelder altså å være rask før butikken forsvinner. Det vil også komme pop-up shops i andre byer i Norge. Sjekk ut Portobrazil.no for å se om den kommer til byen din!

 

Ikke bare åpnes det nye butikker landet rundt, men de har også fått med Jenny Skavlan på laget. Hun har designet sin egen bikini kolleksjon som blir sluppet i på fredag. Åh, det er så mye som skjer dere aner ikke! Det er så kult! 

 


 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er kjempe spendt, og jeg gleder meg virkelig til å komme ordentlig i gang. Så anbefaler jeg alle å stikke innom en pop-up shop eller sjekke ut nettbutikken. Bikiniene er virkelig nydelig :-)

 

Onsdagsprat

  • 21.05.2014 kl. 19:53

Hei alle sammen!

 

Utifra fraværet mitt på bloggen ser det ut til at jeg trengte en hel ukes recovery fra eksamen haha! Det er deilig å få den unnagjort, nå gjenstår det var å krysse fingrene for at det gikk bra. 

 

Som jeg har nevnt tidligere har jeg en hel del innlegg på lur. Det er litt fashion og innkjøps orientert, litt hårsnakk litt hverdagsting, litt treningssnakk osv. Dessuten har jeg en stor nyhet jeg har helt glemt å dele med dere. Jeg har nemlig fått meg ny jobb! Det hele er fortsatt veldig nytt, men super spennende, så det gleder jeg meg mye til å dele mer om det!

 

Hvis jeg får gjort unna det jeg skal i kveld, skal jeg prøve å forhåndsskrive et innlegg om det, siden jeg skal jobbe fra morgen til kveld i morgen, og har dermed ikke tid til å publisere noe. Isåfall kommer det på dagen i morgen, så stay tuned! :-)

 

Slenger med et par bilder fra 17.mai.

Jeg har faktisk ikke feiret 17.mai ordentlig på to år, så dere kan tro jeg var spent da jeg skulle prøve bunaden min, og jeg skal si jeg ble glad da den passet etter to år. Likevel valgte jeg å legge den ut litt slik at den skulle være litt mer behagelig å gå med. 17.mai er trossalt en spisedag uten like, hihi! Jeg har ikke justert den siden jeg fikk den til konfirmasjonen som begynner å bli noen år siden, så da var det på tide.

 

Jeg har Nordlandsbunad i blå (kystbunad) hvis det var noen som lurte på det. :-)

 

 
 

 

 

Siste innspurt

  • 12.05.2014 kl. 20:15

God morgen!

 

Hele dagen har gått til eksamenslesning, minus en aldri så liten tur på fjellet. Da jeg våknet til knall sol og deilig temperatur, var det ikke annet å gjøre enn å hive på seg tur skoene og dra ut i skogen. Haha! Jeg trengte virkelig å starte dagen med et pang for å våkne skikkelig opp, å få masser av motivasjon til eksamenslesningen.

 

I dag har vært siste innspurt, for i morgen tidlig skjer det! Jeg har litt blandede følelser om hvordan det kommer til å gå på eksamen, men uansett utfall blir det deilig å få det unnagjort. Så kan jeg forhåpentligvis ta sommerferie med god samvittighet :-) 

 

Slenger med et par bilder fra turen i dag før jeg stuper i bøkene igjen! Lengeleveeksamen........

 
stuDYING

  • 08.05.2014 kl. 15:00

Hei til alle dere trofaste lesere!

 

Jeg må bare si at det er utrolig kjekt å se at det fortsatt er folk innom bloggen min daglig, selvom jeg har vært utroolig dårlig på å oppdatere i det siste. Tusen takk for det, det gjør et gammelt veteranblogg-hjertet glad. Haha!

 

På tirsdag er eksamenshelvette over, og jeg har endelig et liv igjen. Jeg har masse nytt å vise dere, og en hel hau med innlegg på lur, så bare with me folkens så lover jeg å komme sterkere tilbake. I disse dager går all fritiden min på å lese til eksamen, mens avbrekkene går som regel til en kjapp treningsøkt før det bærer tilbake til skolebøkene. Fuckmylife :-)

 

 

 

 

Noen andre som også har eksamen i disse tider? :-)


Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no