Eyelash extentions

  • 28.04.2016 kl. 20:30

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en gøyere Torsdag enn meg. Jeg har nemlig sittet på skolen i 8(!) timer å jobbet med praktisk økonomi -og virksomhetsstyring. Woho... Gøy er det ikke, men jeg har hvertfall fått lært masse. Semesterets første eksamen, som er i nettopp dette faget, nærmer seg med stormskritt, så nå jobbes det til den store gullmedaljen. 

Anyways. Sist jeg var hjemme i Bergen fikk jeg endelig satt på nye vippeextentions. Jeg har brukt lashextentions i flere år sammenhengende, og dett var derfor en lettelse å endelig få på nye, etter noen uker au natural. 

Jeg foretrekker vippeextentions for mange grunner. Den første er at mine egne vipper er nesten helt rett, og har lite bøy. Det betyr hyppig bruk av vippetangen, men likevel faller vippene mine tilbake i sin naturlige posisjon, -rett frem. Dette er noe som har irritert meg grenseløst hver morgen, og resulterte heller i at jeg har brukte løsvipper hver gang jeg skulle noe. 
 

På extentionsene bruker jeg enten C eller D-bøy. Ganske mye sving altså. Det åpner blikket, og får meg til å se mer opplagt ut. Love it! 
Desuten sparer jeg sykt mye tid om morgenen når jeg slipper å ta opp krigen mot vippetangen. Effortless ♥


Nevermind de uryddige brynene, jeg sparer til neste voksetime :-) 
 

Jeg jobber selv med vippeextentions, så om noen har noen spørsmål er det bare å rope ut i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. ♥

 

Fresh flowers

  • 23.04.2016 kl. 20:46

Fresh flowers for the weekend..

 
Vase// Khaler

Denne Lørdagen har gått til å få unna diverse ærender her og her. Et nytt par treninggsko ble det jaggu også hihi! Det kommer eget innlegg om skoene så fort jeg får testet dem ut. Mens jeg var ute å handlet kjøpte jeg også disse nydelige rosene til pappa, siden han fyller år rett over helgen, men da er jeg tilbake til Stavanger. En bukett med friske blomster en en fin gest til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og ikke minst frisker det opp hjemmet som bare det! 
 

Ønsker dere alle en fin helg! 

Hva dagene består av

  • 22.04.2016 kl. 16:00

  

Hei! Dette er det livet mitt har bestått av den siste tiden. Lesing, lesing og enda mer lesing. 
Selvom jeg ikke har presset meg selv særlig hardt, har jeg følt meg veldig utbrent en stund nå. Derfor har jeg valgt å ta ting litt med ro, lese mens jeg enda har fokus, og koble helt av i "pausene", til jeg er klar til å fokusere på pensum igjen. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne lest mer effektivt til eksamen, men av og til må man rett og slett lytte til kroppen å gjøre hva som kjenner riktig for den. For meg har det vært å gire ned et par hakk. 

 

Nei, det får være nok syting for ett innlegg. Ting ordner seg alltid til slutt, så denne kneiken skal jeg komme over, om det så tar litt tid. :-) 
Sommeren er rett rundt hjønet, og det finnes vell ingen større motivasjon enn det?

Hvordan går eksamenspeioden deres?

April med en forsmak av sommer

  • 10.04.2016 kl. 21:00

Hei! Det har vært en helt fantastisk dag her i Stavanger,. vi har virkelig fått en forsmak av sommeren. Solen har steikt i hele dag, og temperaturen har vært nærmere 13 grader. Herliig! I motsetning til forrige søndag hvor vi lå strak ut på sofaen hele dagen med en bankende hangover, ble denne dagen tilbragt ute i solen. Silje og jeg tok med oss Hecci på en lang tur ned til store stokkavann, og videre rundt lille stokkavann. Det ble tilogmed en liten pause med soling ute på bryggen. Vi er så heldig som har, etter min mening, Stavangers flotteste turstier rett utenfor døren. Det er virkelig balsam for sjelen. ♥

  Hvordan har deres Søndag vært?

En liten hilsen

  • 06.04.2016 kl. 23:09

Hei! Dagen i dag stort har gått sykt fort, hvor jeg har stort sett satt møte med markedsgruppen på skolen. Arrangementet vårt er rett rundt hjørnet, og det er fortsatt en del ting som gjennstår. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye, og tror at dette blir en dødskul event!

Nå skal jeg straks hoppe i seng før en ny lang dag står for tur. På tapetet for morgendagen er det først duket med 8 timer logistikk på skolen, før det bærer det rett på trening for ukens andre legday, så tilbake på skolen for nok et event. Det blir det en travel dag, men jeg skal få tatt ferdig bildene til et nytt Ebay haul som forhåpentligvis kommer i løpet av uken. :-)

 

Det ble en rask hilsen fra meg i dag. Ønsker dere alle en fin kveld. Smask! ♥

Denne uken skal jeg...

  • 04.04.2016 kl. 12:10

Etter en festfylt helg ønsker jeg Mandag og en ny uke hjertelig velkommen. Etter en hel søndag tilbragt på sofaen blir det deilig å komme tilbake til hverdagsrutiner og ikke minst tilbake til treningsrutiner. Under har jeg har satt opp et par punkter med ting jeg vil gjennomføre denne uken.

 

→ Spise frokost hver dag
Selvom frokosten sies å være det viktisgte måltidet i løpet av dagen, har jeg aldri vært noe særlig frokostspiser selv. Jeg vet jo at det er lurt å gi kroppen en skikkelig energiboost og fylle på med drivstoff på morgenkvisten, men jeg er aldri sulten eller har noe lyst på mat tidlig på morgenen, så jeg dropper som regel det. Da tyr jeg heller til smoothies som et alternativ til knekkeebrødet, og før helgen fikk jeg handlet inn masse digg som jeg kan smelle sammen til en smoothie i full fart å ha med i veska. Sunt, godt og proppfullt av viktige vitaminer. Det beste er at jeg kan få i meg frokosten på bussen, eller midt i undervisningen hvis konsentrasjonen begynner å minke. Smoothies til frokost er midt i blinken for meg, og jeg skal bli enda flinkere til å lage dette på travle morgener istede for å droppe hele måltidet.

 


 

→ Gå på kveldstur et par ganger i uken
For det første er dette såå koselig, og får meg virkelig til å koble av etter en lang dag. Nå som Silje er tilbake, og hunden er i hus har jeg også en unskyldning til å gå flere turer i nærområdet. Vi har jo så utrolig mange fine turstier å benytte oss av, rett utenfor dørstokken. 

 

→ Lage en leseplan
Eksamenstiden nærmer seg med stormskritt, å med 5 eksamener på rappen denne våren er det best å lage en strategisk leseplan for å få mest mulig ut av tiden. Så fort dette innlegget er postet, står ukens første treningsøkt for tur. Etter det går jeg atter en gang løs på finansbøkene. Wish me luck!

 

→ Trene minst 3 ganger
Denne uken ser ut til å bli litt travel med mye skolearbeid. Derfor satser jeg på å få inn minst tre økter på gymmet. Noe mer enn det, er en stor bonus.Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no