På tur i Stoltzekleiven

  • 29.04.2014 kl. 23:45

Hei igjen dere!

 

Solen skinner fortsatt i Norges fineste by, og jeg har rett og slett vært for opptatt med å nyte sommerværet til å i det hele tatt tenke på å dra fram pcen. 

 

I dag var Silje og jeg i stoltzekleiven etter gammelt. For dere som ikke bor i Bergen, eller har hørt om stoltzen før, så er det en bratt tursti som går rett opp fjellet, og som for det meste består av trappetrinn. Over 700 trappetrinn faktisk. Det sier seg selv av det er en tung, men relativt kjapp og veldig effektiv tur. Det er absolutt verdt slitet når du kommer på toppen og har verdens fineste utsikt over Bergen by foran deg. 

 

Spesielt i solen er utsikten helt priceless! 

 


 

Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpen min og nyter en skål med hjemmelaget gelè, jordbær og vaniljesaus. MMMmmm♥


Jeg kan gjerne dele oppskriften på gelèen, men jeg regner med de fleste har fått den med seg fra før?

 Easter

  • 23.04.2014 kl. 20:19

Hei dere!

 

Det begynner å bli en stund siden sist oppdatering nå. Jeg har brukt den siste tiden på å kose meg glugg ihjel i solen, skjønner dere. Å sitte foran pc'en er det siste som frister når det er 20grader og knall sol ute, derfor har bloggen kommet litt i andre rekke. 

 

Jeg har hatt en helt fantastisk påske med masse sol, god mat og godt selskap både på hytten og hjemme. 

 

Ville bare stikke innom i full fart å gi et lite livstegn fra meg, før jeg suser avgårde på personalmøte. Slenger med et lite bildedryss fra påsken.

Hvordan har din påske vært? :-)

Håper dere får en fin kveld ♥

10.04.2014

  • 11.04.2014 kl. 12:08

Endelig fikk jeg levert øvingsoppgaven min, så nå blir det spennende å skje hvordan det går videre. 

 

På onsdag fikk jeg i meg noe kroppen absolutt ikke taklet. Jeg har aldri vært så dårlig, å hatt så sterke smerter i hele mitt 20 år lange liv, som jeg hadde da. Det var helt forferdelig, jeg ble på et punkt redd for at det var noe veldig alvorlig! Heldigvis viste det seg å ikke være det. Etter mange timer med sterke smerter hvor jeg lå sammenkrøket i fosterstilling under dynen men bamsen min som trøst, fikk jeg til slutt sove. 

Jeg takket både gud og allah osv. for at smertene var helt borte da jeg våknet dagen etter. Gårsdagen tok jeg livet bare heelt med ro. Det er viktig å lytte til kroppen å la den lade opp batteriene helt på nytt, spesielt etter en sånn traumatisk opplevelse jeg hadde dagen før.

 

Om noen få strakser skal jeg prøve meg på trening igjen. Jeg føler kroppen er sterk nok til å få til en økt i dag, men hvis ikke tar jeg det med et smil, og lar den hvile en dag til. :-)

 

Jeg ville bare stikke innom i full fart å forklare mitt lille fravær. Jeg setter strek over den trassige uken så langt og ser fremover til helgen. Helgen blir travel for min del med jobbing og jentekveld ♥ 
 

 
 

 

Fresh start

  • 07.04.2014 kl. 19:49

Happy Monday søte lesere!

 

Har dere hatt en fin start på uken så langt? Personlig har jeg et veeldig love-hate relationship med mandager. I de fleste tilfeller elsker jeg mandager, det er så klisjè som det er mulig å få det, men jeg syntes det er deilig med den muligheten til å starte med blanke ark. En ny uke er en perfekt unnskyldning til å for eksempel endelig begynne med diverse prosjekter som har blitt langt på hyllen, eller legge bak seg alt godteriet, chipsen og sjokoladen som ble inntatt i helgen, og starte en frisk og sunn uke. For meg er mandager er som oftest en skikkelig motivasjonsbombe, andre ganger er mandager sååå kjedelig. 

 

I dag har vært en rar blanding. Jeg startet dagen supermotivert med en tidlig treningsøkt sammen med Basse. Det er så deilig å kjøre i gang uken med en svett og god treningsøkt, da har man liksom satt standarden på resten av treningsuken. Etter en varm dusj og en kjempegod lunsj fartet jeg litt rundt på forskjellige ærend. Nå befinner jeg meg i godkroen med skolebøkene på fanget, men jeg får bare ikke gjort noe. Motivasjonen jeg våknet med i morges er heelt vekke. Det er hardt å plutselig begynne med skolearbeid etter flere måneder med bare jobb, og ingen skole. 

 

Oppgaven skal inn på onsdag ettermiddag så jeg får vell bare bite tennene sammen, sette på litt Jhene Aiko og skrive til jeg omsider blir ferdig. Wish me luck! ♥

 

 

 

Jhene Aiko ft. Kendrick Lamar - Stay Ready

Friiiday

  • 04.04.2014 kl. 12:03

God dag søtiser!

Klokken har så vidt bikket tolv, og jeg har allerede fått unnagjort dagens ærender. Jeg har fått vasket og støvsuget bilen både utvendig og innvendig. Det var deilig å endelig få det unnagjort ettersom det er noe jeg har utsatt i en evighet. Skittet på bilen syntes ekstra god når solen skinner, men nå er den ren og pen og klar for sommerværet! :-)

Jeg har også fått unna dagens treningsøkt. I dag var jeg tilbake på treningssenteret etter å bare ha trent ute i fjellet i nesten to uker. Vi må jo nyte solen mens vi har den.

Jeg er egentlig ikke kjeempe glad i å gå på fjellturer, men om sommeren når solen steiker, da er det ingenting bedre.

Nå sitter jeg nydusjet i godstolen med lunsjen forran meg. Resten av dagen min går nok til oppgaveskriving, selvom jeg mye heller ville vært ute i solen og kost meg. :-)

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no