Ting jeg vil gjøre i Mars

  • 01.03.2017 kl. 10:00

· 5 goals for March ·

 

♥ Weekend tur til Oslo
Yess, jeg kickstarter Mars måned med en helgetur til Oslo og Drake konsert!!! HERREGUUUD som jeg gleder meg! Basse og jeg tar turen til hovedstaden allerede på Fredag hvor vi skal besøke Karro, som var roomien vår i Stavanger det første året, og på søndagen skal gjengen på Drake konsert! iiiik!

♥ Bachelorskrivingen er godt i gang, og i Mars har gruppen som mål å gjøre ferdig del 2, som er metode-delen av oppgaven hvor vi blant annet skal intervjue en bedrift.

♥ Skal jeg være helt ærlig så har det gått litt tregt på treningsfronten i Februar. Det som bare skulle være en langhelg i Bergen ble forlenget med en hel uke fordi jeg ikke kom meg på flyet tilbake til Stavanger som planlagt. Grunnen til at jeg droppet flyet var fordi jeg reagerte veldig på HPV-vaksinen, og var sengeliggende i flere dager etterpå. Gleder meg til de neste to dosene <3  Anyways, i Mars blir det skjerpings, og jeg skal trene minst 3 dager hver uke. 

♥ Matbudsjettet som jeg prøvde i Februar gikk over all forventning, så dette vil jeg gjøre igjen i Mars. 

♥ I Mars skal jeg endelig få fingen ut å kjøpe meg et kamerastativ! More pictures for the blog!

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no