Lipkit by Kylie Jenner

 • 29.03.2016 kl. 14:00

Woohoo! I går greide jeg mot alle odds å stikke av med hele 4(!) Kylie Lipkits på lanseringen! Hyyyl :-D 

Jeg er såå gira dere aner ikke, ha ha! Pulsen var rimelig høy da klokken slo 01.00 i gårkveld. Utrolig nok kom jeg gjennom å fikk snopt meg to lipkits. Jeg var helt i ekstase da bestillingen gikk gjennom, så jeg prøvde like gjerne engang til, bare på gøy egentlig. Og jaggu fikk jeg trykket til meg to lipkits til! 

I følge Kylies snapchat var nærmere 200 000 folk på nettsiden som gjorde at den til slutt krasjet. Mange var missfornøyd og irritert på at siden hele tiden brøt ned, som selvfølgelig er helt forståelig. Selv satt jeg å trykket på "refresh"-knappen igjen og igjen helt til alt gikk gjennom. Til tross for mye rot er jeg dritfornøyd med hele 4 kits! Jeg gleder meg til å vise dere når de kommer ♥
 


Bilder// instagram.com/kyliecosmetics

Er det flere som har fått tak i Kylies lipkits? 

Strong looks better naked

 • 28.03.2016 kl. 12:00

Hei! Før påske gikk jeg til innkjøp av noe nytt lesestoff som jeg skulle kose meg med på hytten. Jeg er ikke så veldig glad i å lese bøker av skjønnlitteratur, så etter litt leting falt valget ganske enkel på boken "Strong looks better naked" av selveste Khloè Kardashian. Boken handler om tema som trening, kosthold osv, som er en stor interesse hos meg. Denne boken falt virkelig i smak! Den er ganske anerledes, og mye bedre enn hva jeg hadde forestilt meg på forhånd. Jeg hadde ikke trodd at den skulle være så ærlig som den er. 

  

♦ Fyll på med litt inrpirasjon ♦

I tillegg til personlige historier om egne kamper med vekten, kjæreste og- familieforhold og eget selvbilde, skriver Khloè om veien for å finne styrke i kroppen, hjertet, sinn og sjel. Boken inneholder også Khloès favorittsanger på treningsliten, sunne oppskrifter og masse bilder. Kjempegøy!

 Er det noen av dere som har lest, eller har lyst til å lese boken? :-) 

Påskeaften på hytten

 • 26.03.2016 kl. 14:59

Hei og god påske! På Torsdag dro jeg og søs ut på hytten hvor resten resten av familien ventet. Vi har badet og kost oss med den nye badestampen, brent bål, kjørt båt, og spist masse god mat,. Dere vet, sånn som hører med når man tilbringer påsken på hytta. I kveld er det duket for nok en runde med TP og Bezzerwizzer, god mat og noe godt i glasset. I dag er det lammelår som står på menyen, snakk om festmåltid! Dere kan tro jeg gleder meg til det. Lammelår er såå godt, mMMmm!

 

I morgen drar jeg tilbake til byen, da blir det mer action her på bloggen♥ 
Håper dere har en kjempe fin påskeaften! 

Mac cosmetics

 • 22.03.2016 kl. 17:00

Hei! I går var jeg innom Mac butikken i byen hvor jeg fikk snopt meg noen nye godbiter. Som dere kanskje vet er jeg over gjennomsnittlig interessert i make-up, og jeg elsker å prøve nye produkter. Denne gang var det en ny lett foundation til hverdagsbruk og en leppestift i en ny farge som ble med meg hjem. Jeg har en del produkter fra Mac som jeg er veldig fornøyd med, og de nye tilskuddene i samlingen skuffet ikke. :-) 

 

Face and body foundation er virkelig den perfeke foundationen til hverdagsbruk. Den er lett og luftig, og har medium dekkevne. 
Leppestiftene fra Mac har vært en stor favoritt i sminkevesken lenge. Konsistensen på leppestiftene er akkuratt passe myk som gjør den er lett å påføre uten å søle. Den holder lenge på, og viktigst av alt; fargene er helt nydelige. Leppestiften jeg kjøpte i går heter "Velvet Teddy" og er den fjerde i Mac samlingen. 
 

Har dere noen sminkefavoritter? ♥

Dinnerdate at Zupperia

 • 22.03.2016 kl. 00:20

Hei og god påske! Denne uken tilbringes hjemme i Bergen sammen med ma familia. Hvert år drar hele familien på hytten hvor vi koser oss med masse god mat, vin, brettspill og quiz. Skikkelig hyttekos med andre ord. I år skal vi også offisielt innvie den nye badestampen, noe jeg gleder meg kjempe masse til. Jeg klarte selvfølgelig å reise fra bikinien min i Stavanger, men heldigvis har butikkene begynt å få inn sommervarer om jeg i nøden må kjøpe en ny. Bading skal det bli uansett :-) 

 

I dag dro Silje og jeg inn til byen hvor vi shoppet litt og spist god middag på Zupperia. Zupperia er en av mine absolutte favorittresturanter i Bergen. Maten er fantastisk god, porsjonene er store, og prisene er veldig snille mot lommeboken. Anbefales på det varmeste ♥


Den lille salatbiten helt til venstre på tallerkenet var egentlig sykt irriterende å se på, men klokken er mye, og jeg orker ikke å redigere den vekk haha!God natt søte ♥

Update

 • 17.03.2016 kl. 23:50

Hei! Det har vært noe travle dager med mye skolearbeid i tillegg til mye jobbing i butikken, derfor har det vært stille her på bloggen. Vanligvis liker jeg ikke å klage om slikt ting her på bloggen, men så pleier jeg heller ikke å være borte så mange dager i strekk, så jeg følte jeg skylte dere snille sjeler som støtt og stadig er innon, en forklaring på fraværet. :-) Nå er semesteres siste arbeidskrav endelig levert og man kan si jeg har fått litt av fritiden min tilbake. I morgen er det endelig tid for ukens første treningsøk, men først er det tidligvakt på butikken som står på tapetet. 
Jeg er godt i gang med et nytt Ebay-haul innlegg, men jeg venter enda på et par ting som jeg vil vise dere så stay tuned! 

 

God natt søte ♥

Ebay HAUL part 1!

 • 12.03.2016 kl. 10:00

God morgen! På tide med et nytt eBay innlegg. Who's exciteeed? Jeg er hvertfall super excited for jeg har fått pakker i posten som om det var julaften nesten hver dag i en måned. Gøy! Grunnen til at jeg elsker ebay er rett og slett fordi du stort sett finner absolutt alt du måtte trenge, (and then some) og la oss ikke glemme at prisene på ebay ofte er en brøkdel av hva de er i butikk. 

Jeg liker å prøve ut nye ting, og handler for det meste billige duppedingser fra ebay, men jeg har også kjøpt dyrere designervarer derfra. Så lenge man gjør god research på selgeren på forhånd, og betaler gjennom tjenester som payal for ekstra sikkerhet, er det helt trygt. Husk at ebay er en international og større versjon av finn.no :-) 

 

Enough chit-chat..

 


Den lille dingsen til høyre i bilde er egentlig selfie-flash. Jeg har ikke brukt den til selfie photo-shoot enda haha, men den egner seg yperlig til å ta bloggbilder med mens vi enda venter på lysere kvelder. :-) 

 

1. bærbar selfie-flash her

2. HDMI adapter til Macbook her.

3. Cèline inspirert armbånd her.

4. Super søtt pass omslag her.

5. Strikk til trening her.

6. Lipliner her og her.

7. Matt liquid lipstick her og her (disse var veldig neon i fargen, ikke helt som jeg hadde forventet, men jeg ser for meg at det kan bli kult til et all-black antrekk)

 

Part 2 kommer snart, så stay tuned :-) 

Tips til sunn snack

 • 11.03.2016 kl. 10:00

God morgen søtiser! Jeg har nok en oppskrift på lur som jeg vil dele med dere i dag. Eller, oppskrift er det vell kanskje ikke, men heller et tips til en kjempegod og sunn snack som dere kan kose dere med, og det med god samvittighet. Jeg har fått helt hangup på disse lefsene i det siste, å lager det gjerne til både frokost og kvelds. Det er kjempe enkelt å lage, og smaker supergodt. :-) Yummi!

 

Du trenger:

♦ Lefse (i dag brukte jeg leftover tacolefser, men for en sunnere variant er speltlomper et godt alternativ)
♦ Kremost med ønsket smak
♦ Kylling eller kalkunpålegg
♦ Ost
♦ Avokado
♦ Paprika

 Disse lefsene kan man egentlig lage med hva som helst. Her er det kun fantasien setter grenser! Jeg liker også å bytte ut avokado med ruccolasalat for litt mer smak, og slenge på litt ekstra grønnsaker som agurk og tomat. 

Vellykket event med Oriflame

 • 10.03.2016 kl. 00:15

Hei! For litt siden kom jeg hjem fra et event på skolen jeg selv har vært med å organisere i regi av BIS. Vi fikk besøk av noen kjempeflinke folk fra Oriflame som holdt foredrag og make-up kurs for studentene. Vi hadde stelt i stand konkurranser med flotte premier, og servering av mat og drikke. Arrangementet var en stor suksess, og det var veldig kult å se noe jeg selv har vært med å organisere, ta sted. Mestringsfølelse er noe jeg tør å påstå at vi alle liker å kjenne på, uansett hvilken form den kommer i. Et vellykket arrangement, en ny pers på trening, en A på eksamen, you name it. Mestringsfølelsen gir masse motivasjon til å stå på videre til man får følelsen på nytt. 

Jeg knipset et par bilder i kveld, så her kommer et bildedryss fra sminkekvelden med Oriflame. Men jeg må advare! Bildene er tatt med iphone, som egentlig pleier å være OK kvalitet, men bildene hvor jeg måtte zoome inn ble veldig kornete og dårlig. Sorry about that :-)  

  

Oppskrift - blomkål og brokkoligrateng

 • 08.03.2016 kl. 19:10

Hei dere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken sålangt. Selv har jeg sittet på grupperom 232 med nesen i pensumbøkene hele dagen. Heldigvis var klassevenninnen min Sunniva der også, da ble det plutselig ikke så kjedelig likevel. Ta gjerne en titt på bloggen hennes HER.

I dag bestemte jeg meg for å prøve ut en ny oppskrift på en middagsrett jeg har hatt lyst til å lage lenge, nemlig blombkål- og brokkoligrteng. Maten smakte kjempe godt, og ikke minst kjempe sunt. Brokkoli er blant de aller beste grønnsakene du kan spise, og i tillegg til å være proppfull av smak, er den kalorifattig og utrolig næringsrik. Blant annet er det en god kilde til mineraler som jern, kalsium og kalium, er den rik på vitamin A,C,K og E, og inneholder en rekke antioksidanter. Jeg ble litt ivrig i kokkeleringen så fotografering underveis ble helt glemt, men jeg fant noen på meny sin hjemmeside som får duge. Hva er vell et blogg innlegg uten bilder? :-)

  Først deler du opp blomkål og brokkoli i små buketter. Stek bukettene i to omganger raskt i litt olivenolje på høy varme. Krydre med saly og pepper og hell alt over i en passende ildfast form og dryss over ost.
Deretter blander du sammen melk, fløte, hvitløk og timian. Hell blandingen over grønnsakene og bak gratengen på 210 ˚C i ca. 20 minutter eller til overflaten er gyllen. 

 

MMMmmm...♥

Sunday

 • 06.03.2016 kl. 15:53

Hei søte! Jeg er glad vi bestemte oss for å bli hjemme i gårkveld etter å ha hørt om alt kaoset som skjedde i Bergen med Karpe Diem konserten haha! 
Jeg kjenner jeg har mistet mer og mer interesse av å dra på byn. Jeg koser meg heller med et glass vin til maten, og tar gjerne en fest innimellom, men å rave til langt ut på morgenkvisten er jeg veldig ferdig med. Da foretrekker jeg heller å våkne fin i formen på dagen derpå. 

I dag har jeg fått unnagjort et par ærend her i Bergen før turen går tilbake til Stavanger i kveld. Da er det tilbake til hverdagen, og det som møter meg denne uken er først og fremst mye skolearbeid, men også et par spennende ting som jeg kommer til å skrive mer om når det nærmer seg. :-) 

 

Ha en fin søndag ♥
 

Hanne tipser! - Shaibox

 • 04.03.2016 kl. 20:54

Innlegget er IKKE sponset

 

Hei! Da var det klart for en ny runde Hanne Tipser!
De siste årene har det vært mye snakk i bloggverden om barberhøvlene fra Shai som også lanserte Shaibox for en stund tilbake. Selv har jeg sverget til Venus i alle år, men prisene for nye barberblad i butikk er ikke akkurat snill mot studentlommeboken. Derfor tenkte jeg å gi Shai barberhøvelen en sjans og samtidig spare et par hundre kroner. 

Det første jeg lærte var at de hadde veldig lang leveransetid på første bestilling, ca.2 uker. Hvis man for eksempel er helt tom for barberblad hjemme syntes jeg to uker er litt lenge å vente. Men siden sommeren ikke akkuratt banker på døren helt enda, gikk det fint å vente. Men et lite tips vil være å bestille i god tid, og ikke kaste det gamle bladet før du har mottatt pakken i posten, dersom du ønsker å prøve ut Shaibox.

 

 

DETTE FÅR DU I DIN FØRSTE SHAIBOX:

 

Essentials Wash & Shave.
Essentials Wash & Shave er rene produkter beriket med skånsomme ingredienser kombinert med sitrusduft som revitaliserer sjel og kropp. Denne brukes som dusjsåpe og shave-gel. Flasken er 150ml.

Essentials Q10 Wipes.
Pakken innrholder delikate Essentials Q10 wipes som brukes til å rense ansiktet for sminke. Våtserviettene er milde og inneholder koenzymet Q10, et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i nesten alle kroppens celler.

L'Usine Body Lotion
L'Usine Body Lotion er en ny frisk bodylotion helt uten parabener. Grønt, naturlig, friskt og rent er stikkord for denne nye bodylotionen. Flasken er 300ml. 

 

 

Shai barberhøvel med 6 blader.
Shaihøvelen og refillbladene er de samme gode produktene som er allerede har blitt en stor favoritt til over 100 000 nordmenn.  Som en bonus har aktive kunder livstidsgaranti på høvelen. Det vil si; går den i stykker, får du en ny!

Shai intivhøvler.
Nå har Shai lansert med egne minihøvler som passer perkeft til bikinilinjen. Høvelen er laget for å gi en presis, myk og god barbering. Den har også en fuktighetsgjørende stripe med vitamin E, lavendelolje og aloe vera. 

Adore Me Lip Gloss.
Ultra shiny lipgloss som gir en fargerik og lekker glans på leppenee. Den er enkel å påføre med tube-tip applitakor, som glir lett over leppene. Lippglossen gir leppene en fin farge og glans. Størrelsen gjør den lett å ha med på farten! 

 


 

Jeg er superfornøyd med min første Shaibox. Tillegsproduktene til berberhøvelen og bladene føles som en ekstra premie, å det er litt stas i hverdagen. 

Del gjerne din erfaring med Shai i kommentarfeltet ♥ 
Ha en fin helg søte!

1.03.2016

 • 01.03.2016 kl. 21:54


AND HELLO SPRING! 

 

I dag har det blåst full storm her i Stavanger, og det er på dager som dette at det er deilig å tenke på at vi nå offisielt er inne i vårsemesteret. Jeg kan ikke vente til temperaturen ute stiger, kveldene blir lysere, og blomster og trær springer ut å fyller bed og skoger med flotte farger. Og viktigste av alt; humøret stiger.

Denne måneden er det mye gøy som skjer. Gjengen i BIS har flere arrangementer på kalenderen denne måneden, og den første går av stabelen allerede onsdag neste uke. Da har vi i markeds- og næringsutvalget stelt i stand make-up kurs med en kjempedyktig gjeng fra Oriflame. Så enten om du er student på BI stavanger eller bare ønsker å delta på arrangementet, kan du melde deg på eventet her

 

Ønsker dere en flott start på årets første vårmåned ♥

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no