Sporty helg

 • 31.03.2014 kl. 23:30

Hei hei!

 

Helgen har virkelig sust avgårde,. så fort at jeg har gått rundt med søndags-følelse i hele dag, til tross for at det faktisk er mandag. Og man pleie å merke at det er mandag, haha! Helgen startet med at vi fikk Tyra i hus. (Tyra er hunden jeg skulle passe i helgen). Senere på dagen dro Therese, Silje og jeg, alle utstyrt med hver sin hund, på en fjelltur i solsteiken. 

 

Jeg må bare dele dette snapshotet Basse tok av alle doggyene på toppen. See så de koste seg i fineværet ♥

 


Hector, Bella og Tyra

 

Hele lørdagen gikk til jobb før jeg dro ut på hytten senere på kvelden.

Søndagen gikk til nok en fjelltur, denne gang med Mamasita og Tyra som turkamerater. Vi dro på Nøttveitveten som er en topp på Radøy, hvor vi har hytte.


 

Jeg må bare beklage for tidenes mest trassige innlegg, jeg er så trøtt, og øynene er så tunge at jeg såvidt ser hva jeg skriver. Jeg runder av her før jeg skriver enda mer tull. 

God natt folkens ♥

Sunny days

 • 26.03.2014 kl. 22:47

God kveld søte dere!

 

Jeg stikker bare innom for å gi et aldri så lite livstegn fra meg. De siste dagene har det vært stille og det skyldes rett og slett at skrivesperren vært på sitt værste. Ikke har jeg gjort noe spennende som jeg kunne delt siden sist heller. Jeg har derimot fått en del nye ting som jeg tenkte å vise dere senere i uken. Ting fra både eBay og Nelly har endelig kommet i hus, blant annet en nyyydelig maxikjole som jeg gleder meg til å bruke masse i sommer! Wee! :-) 

 

Siden sommeren har in fact meldt tildlig ankomt her i byen, har jeg nytt hver eneste solstråle jeg kunne. Og i morgen bærer det ut på tur i fineværet igjen. 

 

Jeg slenger med et par bilder fra de siste solfyllte dagene :-)

 

Jeg har seriøst blitt hektet på retten på bilde nede i hjørnet. 0% vaniljeyoughurt med bær, supermusli med eple og kanel, og honning. MMmmmm ♥

 

 

 

Sunday is funday

 • 23.03.2014 kl. 10:15

God morgen dere! Er det fler en meg som er oppe tidlig på en søndag? 

 

Nå sitter jeg godt plassert i godkroken med Frustrerte Fruer på tvskjermen mens jeg gomler på en kjapp og god frokost. Jeg skal straks hoppe i treningsklærene og sette kursen videre til gymmet for ukens siste økt. 

 

Senere i dag tenkte jeg å ta en tur innom klessalget som livingdoll og Cathinthecity skal ha her i byen. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg elsker jo stilen til begge to, så jeg krysser fingrene for at jeg finner noen skatter på salget deres i dag. Noen andre fra Bergen som skal innom? :-) Det er forresten på Clarion Hotel Admiral kl.13.00 hvis dere lurte. 

 

Jeg er forferdelig dårlig på å ta bilder for tiden så det eneste jeg har å dele er dessverre en klein selfie fra trening tidligere i uken. lol

 

hejhej

 

 

Innkjøp fra Praha

 • 20.03.2014 kl. 15:24

Hei alle sammen♥

Litt forsinket, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Her kommer noen av innkjøpene fra Praha.

 

På bildene under ser dere mesteparten av det jeg kjøpte i Praha. Jeg kjøpe også en del undertøy og kosemtikk greier som sminke osv, som jeg ikke har bilder av.

Dessuten var det er par ting som var til vask da jeg tok disse bildene, blant annet en treningstopp fra Nike, sportsbh fra Nike og en topp fra Zara.

 

Genser //Mango, superfine skjorter med gulldetaljer + tskjorter //hm, genser// tally

 

Singlett //hm. Denne er såå fin på!, genser //new yorker, sort(+hvit)basic singlett i deilig stoff// zara, neongul clutch// bershka, liten lommebok// hm

 

Nydelig pastellrosa skjørt //bershka, sort slaskebukse //new yorker, joggebukse //Nike, basic skjørt //new yorker, boyfriend jeans //hm

 

Sorte joggesko //hm, spisse sandaler //zara, solbriller //burberry, trio veske //michael kors

 

Sko //Gant, reisesminkeveske //Victoria's Secret, statement smykke// Zara, rosa statementsmykke //hm, iPad cover + iphone cover //Marc Jacobs

 

Eternity diamant ring //swarofski, veske// hm

 

LV speedy //Louis Vuitton

 

Hva syntes dere? Likte dere innkjøpene? :-)


Happy 22

 • 18.03.2014 kl. 10:00

Hei alle sammen!

 

Sist uke har vært supertravel med ting på kalenderen hver dag. Jeg liker å være travel å ha ting å gjøre i løpet av en uke. Enten det er jobb eller andre ærend, men av og til trenger kroppen litt tid til å lade seg helt opp igjen. Det er så kjedelig med kjappe, halvveise innlegg (slik som dette) derfor lot jeg bare være å skrive noe som helst. Nå er det en ny uke med nye muligheter, og mer tid til bloggen. Jeg har en del ideèr på lur, så det er bare å følge med fremover.

 

I dag har også min kjære storesøster Kristin bursdag. Gratulerer med dagen tintin. Love you!♥
Håper du får en fin bursdag :-) 

 

Jeg HATER at alle bildene er forskjellige størrelser. Jeg vet at det ser drit stygt ut, men jeg har prøvd å redigere størrelser i en evighet nå, men jeg gir opp. Happy bday sis!
Champagne breakfast

 • 13.03.2014 kl. 22:31

Først må jeg begynne med å gratulerer Tessy som blir 21 år i dag!! Gratulerer så mye med dagen snuppa!♥ 

 

Therese inviterte til bursdagsfrokost med deilige nysteikte rundstykker, masse godt pålegg, fruktfat, champagne og hele pakken. Det var en ny (for meg hvertfall), men utrolig koselig måte å feire en bursdag på. Vanligvis feirer jo folk bursdager med middag eller vors, men then again, hva er "vanling"? Dette var hvertfall en hit, og jeg er sikker på at det kommer til å bli en tradisjon fremover :-)

 


(flere bilder kommer så fort jeg får minnekortet)

 

Takk for en fin dag jenter ♥

Siste eBay kjøp

 • 11.03.2014 kl. 22:34

Heisann! Gjett om det var deilig å sove ut i morges! Jeg våknet riktig nok kl.9 i morges også, men i dag kunne jeg bli liggende varmt og godt under dynen å slappe av med tven på før jeg stod opp. 

 

Etter en deilig helgefrokost på en tirsdag var det fram med vaskebøtta og på men hanskene. Etter å ha ryddet og vasket hele huset samt ryddet og vasket flere maskiner med klesvask, gikk jeg like gjerne løs på klesskapet også. Nå sitter jeg igjen med en stor pose med klær og sko som jeg må bli kvitt. Jeg tenker å legge ut noen ting til salgs her på bloggen, så det er bare til å følge med fremover :-)

 

Jeg har også bestillt hjem noen saker og ting fra eBay i dag. Jeg kan nesten ikke vente til den hvite genseren detter ned i postkassen min om noen dager. Den er så fin! :-D 

 

Dessuten bestillte jeg flere pakker med falske øyenvipper. Jeg har bestillt vipper fra samme selger før, og er storfornøyd med de. Vippene er veldig naturlig og fine, og kjempelett å jobbe med så man trenger ikke mye øving før du får vippene til å sitte rett. Tidligere har jeg kjøpt nr.112, nr.108, nr.167 og nr.166.  Denne gang bestillte jeg nr.108, nr.112, nr.113 og nr.117. Pakkene koster ca.10kr og inneholder 10 sett med vipper. (1kr. pr. sett med vipper altså!) 

 

YSL tskjorten bladde jeg tilfeldigvis fordi, men jeg fikk den ikke ut av tankene, så jeg måtte bestille den hjem også. Gleder meg til å bruke den masse i sommer!

 

Noe dere likte? Har du handlet på eBay før? :-) 


Monday

 • 10.03.2014 kl. 22:22

Hei hei!

 

Jeg har vært på farten helt siden jeg våknet av meg selv kl.07.50 i morges. Jeg dro på frisørsalongen hvor jeg jobber å fikk ordnet den forferdelige etterveksten. Den eneste downside'en med å ha rødt hår er at etterveksten ser utrolig grå ut i forhold til det røde. Heldigvis er det enkelt å fikse med en liten fargebehandling. :-) Hvis man ser bort av ekstra arbeid med etterveksten, elsker jeg det røde håret mitt. Jeg som var såå nervøs da jeg satt i stolen med blondt hår. Litt av en transformation, men jeg angrer ikke et sekund!

 


Slenger med noen fjortisbilder fra nuet. lol

 

Mandagstreningen ble også utført i de tidlige mandagstimene. Det er så deilig å få det unnagjort på morgenen slik at du har resten av dagen helt fri til å gjøre hva du vil. Dessuten har du på en måte satt standarden til resten av uken dersom du får en treningsøkt den første dagen. 

 

I skrivende stund sitter jeg å planlegger resten av uken min både når det kommer til trening, jobb men også ærender jeg må få unnagjort. 

 

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har vært superflink blogger den siste tiden, så dere lesere har kanskje ikke fått inntrykk av det, men det går veldig bra på treningsfronten for tiden. Det har det i grunn gjort i et halvt års tid nå. Jeg tenker å skrive et innlegg senere i uken om tips og triks som har hjulpet meg å ta treningen mer seriøst.

 

Jeg har hatt flere perioder hvor jeg har vært kjempeflink å trene ofte og spise sundt, men så dabber det av igjen, og sånn fortsetter det. Akkurat som en jojo. Er det noen som kjenner seg igjen?

Dette føles ikke ut som en periode, men som om det på ekte har blitt en del av livsstilen min. Det er vanskelig å forklare, men jeg håper dere skjønner. 

 

Høres dette interresant ut? :-) 


Nye negler - schellac

 • 10.03.2014 kl. 12:00

Hei dere! Da jeg var i Praha for en ukes tid siden fikk jeg endelig fikset neglene mine igjen. Det er noe jeg alltid pleier å gjøre når jeg er ute å reiser, det er trossalt mye rimeligere å få neglene fikset utenlands enn i Norge. Jeg har fikset neglene er par ganger i Norge også, men jeg syntes rett og slett prisene er så stive at jeg har sluttet med det. Nå er det en fast reisetradisjon :-D

 

Jeg syntes det er så fint med vellstellte negler. Vanligvis har jeg hatt fransk manikyr med gelè. Det er så rent, klassisk og fint. Det går til alt, og det går heller aldri av moten. 

 

Denne gang bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg falt pladask for neglene til Rihanna på det første bilde. Jeg elsket at neglene var spisse, og den naturlige fargen er også klassisk og stilren. Dessverre hadde de ikke akkurat den fargen der jeg fikset neglene denne gangen, så jeg tok en risk og gikk for helt hvit. Noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Dette er såå meg som det går an. Klassisk og elegang, men også bold. 

 

Han la først et lag med gelè før han tok på schellac neglelakk, og forseglet det med et nytt lag gelè.

Jeg er kjempe fornøyd med neglene mine ♥ Hva syntes dere?

 
Homemade tapas

 • 09.03.2014 kl. 20:26

Hei dere!


Da var søndagen her, og helgen er snart over. Jeg har hatt fri fra alt som heter jobb denne helgen og det har jeg utnyttet til det fulleste med tapaskveld på fredagen og pizzakveld på lørdagen. Jeg elsker å stelle i stand ting og invitere venner over på besøk. Bursdager, middager, jentekvelder, vors, you name it. Jeg syntes det er såå mye kjekkere å komme på for eksempel vors når det er laget litt til, og ikke bare en skål fylt med chips plassert midt på bordet.

Denne helgen fikk jeg gjort dette to dager på rad! :-)  Nå skal ikke jeg ta credit for alt av matlagning denne helgen, det var nemlig Basse som styrte på kjøkkenet når vi laget tapas. Men nå som jeg har lært meg noen gode oppskrifter kan kanskje være til litt mer hjelp neste gang.

 

Hvis noen er interresert kan jeg legge ut oppskriftene vi brukte til tapasen?

 

Vi laget blant annet marinert kylling, meksikanske kjøttboller, krydrede potetbåter og vårruller. Vi hadde også hjemmelaget tzatziki, holidaydipp, salat og hvitløksbaguetter. Namm!

Vi brukte restene fra tapasen til å lage pizza dagen etter. Pizza med meksikanske kjøttboller og marinert kylling var seriøst dødsgodt! 

 


Har du laget hjemmelagd tapas før? Har du hatt en fil helg? :-)


Just did it

 • 04.03.2014 kl. 14:59

Hei folkens!

 

Jeg må bare beklage mine dårlige oppdateringer for tiden. Denne uken og litt ut i neste uke er jeg super busy med mye jobb og eksamenslesing. Da sier det seg selv at bloggen blir nedprioritert.

 

I dag våknet jeg av meg selv kl.09.05, til tross for at jeg hadde sett på The Oscars til langt på natt. wtf sier jeg bare. Uansett, det var deilig å våkne tidlig og uthvilt, og bare ta morgenen helt med ro. Jeg fikk gjort unna noen ærend i dag før jeg dro på trening. Etter en ukes "pause" fra treningen var det deilig å bevege seg litt igjen. Planen var å trene i Praha, på hotellet var det et stort treningsrom med tredemøller, sykler, vekter å hele pakken, men siden jeg ikke fikk kjøpt nye treningssko i Praha ble det hjemmetrening på hotellrommet for min del.

 

Nå sitter jeg nydusjet i godkroken og knasker på min famous bruchetta. Okei, den er kanskje ikke famous. Enda. Men den er døøødsgod og kjempe enkel!

Oppskrift på verdens beste bruchetta kan dere lese HER.

 

 

Nå skal jeg stupe i eksamenslesingen før jeg suser på jobb i kveld. 

 

Ha en fin uke! :-)

 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no