Hanne tipser! - Underarms pads

 • 27.02.2016 kl. 13:00

Hei dere! Jeg tenkte å introdusere en ny spalte inspirert av Eirin her på bloggen; "Hanne Tipser" hvor jeg kommer med små tips og triks som kan være nyttig for alle. Jeg ønsker å gjøre dette til en fast spalte, men med min hektiske timeplan er det ikke sikkert jeg kan love et slikt innlegg hver uke. Jeg vil hvertfall prøve mitt beste :-) 


I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere som kanskje kan gjøre hverdagen deres litt enklere, hvertfall i noen situasjoner, og perfekt til helgen dersom du har planer om å dra ut på byen.
De fleste av oss har vell kjent på frykten av å få svettemerker på klærene enten du har på deg en stram kjole på byen eller en skjorte før et viktig møte/ intervju. Uansett er det ikke noe kjekt og kan oppleves som flaut til tider. Dette tipset leste jeg i et magasin og noen år tilbake, og det har hjulpet meg til å ikke begrense garderoben min flere ganger siden det. Sist gang jeg var på byen hadde jeg på meg en tettsittende kjole med lange armer i semsket skinn. Som dere vet er semsket skinn og fuktig en hpåløs kombo da det blir veldig synlig. Med andre ord, ikke helt optimalt til en kveld på byen med mye dansing.

Her kommer tipset mitt; du kan ganske enkelt kjøpe noen pads som du klistrer på innsiden av kjolen, og vipps! no sweatmarks! Padden absorberer all fukt og klærene holder seg tørre hele kvelden. Hvor genialt er ikke det? 
Jeg har som sagt testet dette ut et par ganger og jeg kan med trygghet i egne erfaringer si at det funker. 

 

Jeg håper dere likte tipset! Jeg syntes hvertfall disse er helt geniale, og jeg kan ikke holde en sånn hemmelighet for meg selv. Vi jenter må ta vare på hverandre. 
En pakke inneholder forresten 12 pads, og du kan blant annet få kjøpet disse på Apoteket. 
Ønsker dere fin helg søtiser! ♥

A day in my life: hour by hour

 • 23.02.2016 kl. 23:00

 

06.30 Alarmen ringer. Jeg trykker på snooze å forsvinner inn i drømmeland en liten stund til.

07.00 Nok slumring for nå, på tide å stå opp! Jeg går på badet, vasker ansiktet og steller meg. Deretter gjør jeg klar dagens matpakke. 

07.55 Bussen går om et par minutter. Jeg pakker vesken ferdig å går ut døren mot busstoppet.

08.30 Forelesningen starter. I dag er det tre timer med praktisk økonomi og virksomhetsstyring med gjesteforeleser Inge Morten, og tema for dagen er budsjettering. FUN

11.15 Selvom det var en kamp å holde øynene åpne på slutten, gikk de tre timene med økonomi overraskende fort. Sunniva og jeg setter kursen mot grupperomet hvor vi skal ta fatt på et arbeidskrav i faget Branding som skal inn i slutten av uken. 

14.15 Endelig hjemme. Jeg setter to egg på kok mens jeg smører et knekkebrød. Dagens lunsj (nr.2??) spises mens et par episoder Revenge snurrer på skjermen. 

15.30 "Pausen" min er over. På tide å ta frem pensum og fortsette med arbeidskravet. Jeg setter i gang spotifyen og fokuserer på skolearbeid en stund. 

18.00 Tid for dagens middag. I dag var det Amerikansk gryte med hvitløksbaguett som stod på menyen siden det var det eneste jeg hadde tilgjengelig, og jeg ville helst slippe å gå ut i den kalde vinden for å handle noe annet. Godt smakte det hvertfall! Rull ny episode av Revenge.

20.00 Time to hit the gym! Motivasjonen er ikke helt på topp, å tanken på en stappfull gym gjør at den synker enda litt til. Jeg manner meg opp til å gjennomføre treningsprogrammet mitt og ikke en knebøy mer, her hjemme i stuen i stede. Trøster meg selv med at det er bedre enn ingenting. 

22.00 Nydusjet etter den "harde" økten setter jeg meg godt til rette i sofaen med macen på fanget, mens jeg begynner å skrive dette innlegget. 

23.00 Natta ♥
 


Takk for at dere ville følge en helt normal dag i mitt liv. Veldig spennende er var den ikke, men hver dag kan ikke være et eventyr for en fulltidsstudent :-)

Girlsnight

 • 20.02.2016 kl. 19:09

God lørdagskveld dere! Uansett hvilke planer som står for tur håper jeg dere får en kjekk lørdag. Her i Bergen blåser det full storm så jeg og jentene har valgt å holde oss inne i kveld, å heller kose oss med masse god mat og noe godt i glasset. I skrivende stund driver de andre å kokkelerer på kjøkkenet, og jeg må hjelpe til litt jeg også, men først ville bare titte innom å ønske dere alle en fin helg. 

 

Tapas in the making...
 


Hva er deres planer for kvelden? 

New treasure

 • 17.02.2016 kl. 16:00

Jeg er ikke noe stor fan av å bruke for mye eller for store accecorize. Siden jeg har ganske små håndledd har det vært vanskelig å finne fine, enkle, tidløse armbånd som passer, og som ikke blir for stor for hånden min uten å se veldig glorete ut. Jeg foretrekker heller små klassiske skatter som går til alt. Dette nydelige armbåndet fra Enamel Copenhagen er en ny favoritt i samlingen min. Det er så fint! Den lille rosa detaljen i midten gir hele armbåndet et søtt, romantisk og feminisk uttrykk. 

 


 

Var det ikke fint?

Follow me on Bloglovin'

 • 16.02.2016 kl. 09:50

God morgen fra sunny Bergen! "vinterferien" bestod bare av en undervisning i løpet av hele uken, så jeg valgte like gjerne å droppe den og heller nyte noen rolige dager hjemme i min favorittby. 

Gårsdagen stod helt åpen og tom for planer, så jeg satte meg ned og fikk unnagjort litt bloggarbeid. Nå har bloggen min fått en ny look med hjelp av det nye designet, og den har blitt frisket opp med flere andre tekniske ting. Blant annet tok jeg endelig i bruk bloglovin profilen min, slik at det er lettere for dere å følge med på oppdateringer og nye innlegg.

Dere kan følge meg på bloglovin ved å trykke HER.

 


Likte dere designet? ♥

UNDER CONSTRUCTION

 • 15.02.2016 kl. 15:27

I løpet av dagen vil jeg jobbe med å få på plass nytt design og litt andre tekniske ting med bloggen, derfor vil det være litt rotete innpå her mellom slagene. Håper det går bra ♥

Saturday in the City

 • 13.02.2016 kl. 18:45

Weekend! Endelig er den her! Til tross for iskald temperatur i Stavanger måtte dagen nytes med når solen for en gangs skyld tittet frem. Vi knipset et par bilder i byen før tiden gikk til litt shopping og en matbit på Døgnvill. Nå er hele gjengen nydusjet og klare for å hive på finstasen for i kveld er det bursdagsfest!
Ha en fantastisk lørdagskveld søtiser ♥

 


New In: Urban Decay Naked 3

 • 10.02.2016 kl. 12:15

Hei! For litt siden var jeg innom Kicks her i byen å bestillte noe ny sminke, og endelig kunne denne skjønnheten bli med meg hjem. Tidligere har jeg brukt øyenskyggene fra Too faced Naked Eye, men siden den er ute av produksjon bestemte jeg meg for å investere i Urban Decay Naked 3 Palette. Denne har jeg siklet over leenge, men siden de er litt kostbar har jeg ikke prøvd den før nå, og jeg er så fornøyd! Urban Decay har virkelig de fineste fargene. 

Naked 3 inneholder tolv øyenskygger i både matte og skimmrete farger, aller med en undertone av rosa og brun. Fargene er altså nude og i jordtoner som jeg liker veldig godt siden de ikke blir for harde på min bleke hud. I tillegg får du med en dobbelsidig øyenskyggekost og en prøver på primere. 

 


 


Kanskje det kommer en sminkevideo med denne skjønnheten :-)

 

Hjemmelaget chiapudding

 • 08.02.2016 kl. 10:00

God mandag dere! På tide å ta fatt på en ny uke med mange nye muligheter. Jeg har mye jeg ser frem til, å jeg tror denne uken kommer til å bli helt knall. Blant annet kommer Basse på besøk til Stavanger, og det blir feiring av bursdag i helgen før jeg nok en gang skal hjem til Bergen hvor jeg skal nye vinterferien.

Før helgen prøvde jeg en oppskrift på chiapudding for første gang. Det var overraskende god, å for ikke å snakke om superlett å lage! 
Chiapudding passer ypperlig til frokost. Den lages kvelden før, så du sparer masse tid på å slippe kokkeleringen på morgenen. Dessuten er frøene proppfull av viktige næringsstoffer kroppen trenger og som gir en god metthetsfølelse. Kjapt og enkelt, og veldig sunt. Perfekt før trening. :-)

 


Jeg laget min blanding med kokosmelk, men du kan også bruke lettmelk, havremelk eller mandelmelk. Til topping laget jeg en deilig bringebærsaus ved å kjøre tinte bingebær, litt melis og sitronsaft i en foodprosessor. Bland god og la puddingen hvile før du blander en gang til. Fordel puddingen i prosjoner ved å helle i flere glass og sett på kjøl i kjøleskap over natten. Ha på topping før servering. Har du smakt chiapudding før? :-)

55 spørsmål

 • 07.02.2016 kl. 20:26

Hva har du på deg? Kun joggis er lov på en søndag

Har du noen gang vært forelsket? Ja

Hvor høy er du? 165 cm

Hva var det siste du spiste? Hjemmelaget fastelavensboller

Hva var det siste du drakk? Et glass iskaldt cola light

Er det noen du savner? Er det kleint å si katten min?

Svart eller hvitt? Black all day erryday

Favoritt tv-show? All komedie

Favoritt musikk? Hvilke musikk jeg hører på endret seg med humøret mitt, men jeg hører mye på R&B. For tiden er det Work med Rihanna og Pillowtalk med Zayn Malik går på repeat.

Har du piercing? Nesen og tragus + 3 hull i ørene

Hva er din favorittsang? Det må være Work med Rihanna ♥ Blir ikke bedre enn to favoritt artister på samme sang 

Hvor gammel er du? 22

Stjernetegn? Jomfruen

Hva ser du etter i en livspartner? En som er trofast, ærlig, morsom og spontan

Favoritt quote? La Vita è Bella som jeg også har tatovertFavoritt skuespiller? Den var vanskelig.. Du vet filmen er bra om Kate Hudsom eller Sandra Bullock er med, så får vell bli de to.

Favorittfarge?  Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt gul som favorittfarge, men jeg ikke eier mer en en topp i fargen hehe

Høy eller lav musikk? Høy på trening og fest, lav til lesing og på bussen

Hvor drar du når du er trist? Ingen steder, da holder jeg meg hjemme

Hvor lang tid bruker du i dusjen? Alt fra 15-40 minutter. Hele dusjerutinen med shaving, ansiktsrens og peeling tar lengre tid enn hvis jeg bare skal dusje håret

Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Max 10min. Gotta love vippeextentions♥

Hva gjør deg sint? Urettferdighet

Turn on? Et fint smil, god humor og sjarm

Turn off? Når folk er for selvgod og høy på seg selv

Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Jeg er helt håpløs når det kommer til grining. Det skal ikke mye til før tårene triller, og sist var for en times tid siden mens jeg så programmet Kjære Mamma på tv2 livsstil. Haha

Når sa du at du var glad i noen sist? Jeg er ikke flink til å si at jeg er glad i folk, men jeg tror jeg er flink å vise det istede. 

Hvilken bok var den siste du leste? For utenom pensumbøker på skolen, leste jeg Øya sist sommer.

Hvilken bok leser du nå? Pensumbøker....

Hvilken tv-serie så du sist? Pretty Little Liars

Hvem snakket du med sist? Min søster på telefon

Favorittmat? Jeg tror ikke jeg har en klar favorittrett, men jeg liker bali kyllinggryte veldig godt, og taco. Og tomatsuppe hilsen Hanne 7år.

Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Det er faktisk umulig å bare velge et par steder jeg til dra. Spør meg heller hvor jeg ikke vil dra haha


Fiji 2013

Hvor var du sist på reise? Kroatia

Når ble du sist fornærmet? Aner ikke. 

Hva er favoritt godteriet ditt? Jeg er ikke så glad i snop egentlig. Men kanskje chips hvis jeg måtte velge

Spiller du instrument? Nei

Hva er favoritt smykket ditt? For tiden er det et gullsmykke med bokstaven H gravert inn i en gullplate. Jeg har også et trekløver smykke med diamant som jeg er veldig glad i.

Hvilken sport gjorde du sist? Styrketrening på sats i dag

Når var du med noen sist? I gårkveld

Har du en frykt? Jeg er veldig redd for å miste noen jeg er glad i.

Hva kjøpte du sist? HDMI cabel til Mac på Ebay

Ditt første kjæledyr? En katt som het Bob. 

Saturday

 • 06.02.2016 kl. 08:15

Happy weekend søtiser! Et supereffektivt møte med gjengen fra BIS i går, var en perfekt avsluttning på en ellers travel uke. I dag venter noen timer på jobb, og en økt på gymmet før jeg kan ta en etterlengtet helg jeg også. På kvelden kommer jentene på besøk hvor vi skal kose oss glugg ihjel med sjokolade fondue med frukt og kanskje et glass eller to med noe rødt. Koselig ♥
 

♥Jeg er inne i uke 3 på treningsprogrammet som jeg kjøpte fra zbody rett over nyttår, og i dag er det booty som står på planen. Jeg har alltid vært skeptisk til å kjøpe slike treningsprogram spesielt siden de ikke er tilpasset hver enkelt, men også siden de ofte inneholder øvelser jeg likevel gjør når jeg trener på egenhånd. Men var det en ting jeg ville bli flinkere på i 2016, så var det å utfordre meg selv og prøve nye ting, så da tenkte jeg like gjerne why not?
Til min store overraskelse har det vært super motiverende å ha et program å følge. Det er en ting å lage en treningsplan selv, men når man får en tilsendt et program fra en ekspert kan man liksom bare følge det slavisk og ikke endre på noe, som jeg har en tendens til å gjøre når jeg lager dem selv hihi. 

Hva er dine planer for helgen? ♥

Top 6 favoritter på Instagram

 • 05.02.2016 kl. 19:50

 


TASH OAKLEY
Jeg setter veldig pris på en hardtarbeidene businesswoman with a sence of style. Tash er ikke annet en inspirerende!
Gjett om jeg gleder meg til kolleksjonen hennes i samarbeid med BikBok kommer. I'll be the first in line.

 

 


MARIANNA HEWITT
Marianna er en amerikansk blogger og youtuber som har jeg også fulgt lenge. Hun er mindre aktiv på instagram enn for eksempel bloggen, snapchat og youtube, men hun tar så utrolig fine bilder jeg kunne ikke la være å følge henne på Insta også. Bare se på bildene over! Bloggen hennes oser av inspirasjon, les den her.

 

 
HANNAH POLITES
Denne profilen kom jeg tilfeldigvis over for bare noen måneder siden. Kontoen er preget av fitnessbilder, sunne oppskrifter og fantastiske strandbilder som får enhver person til å føle en trang til å hoppe på første fly til Aussi. Et friskt pust i instafeeden, ikke minst super motiverende.


 

TAMMY HEMBROW
Denne dama er goals! Jeg begynte å følge henne mens hun enda var gravid med lille Wolf. Hun har sett helt smashing ut gjennom hele graviditeten, og hun har fortsatt å stråle etter fødselen. Jeg håper jeg kan ta meg like bra ut den gang jeg venter barn. Plus baby Wolf er bare sååå søt! 

 


SJANA ELISE
Nok en australsk beachbomb! Denne jenten bobler over av positivitet og tar i tillegg fantastiske bilder fra hele verden. Fitness er et nøkkelord på denne kontroen også.
Hun har vært en stor favoritt i lang tid. Bare se så søt!

 

 


THECURVYFASHIONISTA_
Både Kim, Khloè og Kylie Kardashian følger denne kontoen og det er ikke så rart, for her er det masse inspo å hente :-) 
Fav.


 Har du noen favoritter på Instagram? 

Hello February!

 • 02.02.2016 kl. 23:35

Hei søte dere! Hver gang jeg reiser hjem til Bergen på en helgevisitt, er det som om døgnet mister noen timer. Skal si tiden flyr i godt lag!  Når jeg drar hjem er det ofte mye å gjøre, og mange å treffe. Da vil jeg utnytte mest mulig kvalitetstid sammen med venner og familie siden jeg ikke ser dem så ofte, derfor har også bloggen blitt litt glemt.

 

Etter noen dager i Bergen, var en helt ny Hanne som trippet lettet ut fra Sola airport etter en ganske turbulent flytur mandagskveld. Stormen "Tor" som herjet på fredag, var visstnok ikke helt over. Heldigvis gikk turen fort, å vi slapp unna med et par svette håndflater, og en litt høy puls under take-off.
Mens jeg var i Bergen fikk jeg ikke bare orden på brynene og vippene mine, som jeg har vist tidligere, men jeg har en ny sveis også! Denne gang gikk jeg for helbleking istedenfor striper, og la tilslutt over en glansvask med gråskjær for å få håret i en kald tone. Det er ganske uvant men jeg digger det! Jeg elsker å prøve ut nye ting med håret, og er ikke redd for å gå i en felle eller to. Heldigvis har jeg verdens beste sjef og kolleger på frisørsalongen som passer på at det ikke skjer noen katastrofer i eksperimentene mine. Jeg hadde aldri turt å gjøre noe som helst på egenhånd!

Dette bilde knipset jeg før jeg dro til Bergen. Det nye håret må dere vente med å få se :-) 

 

Nå er jeg klar for å ta fatt på en ny uke! Ukesplanen som inneholder alt fra undervisninger, jobbvakter, treningsøkter og middagplan er skrevet, og maten er handlet inn. I say; February,. bring it!

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no