Happy Valentines Day ♥

  • 14.02.2015 kl. 14:17

Hei alle sammen, og god alle hjerters dag! ♥

 

Solen skinner endelig i Stavanger, det er helg og jeg kan ikke annet enn å smile. Fridager med sol og trege morninger er så deilig. Om litt skal jeg ut å nyte solen sammen med Hecci før husvasken står for tur. Resten av Valtentines day tilbringes i kinosalen med Mr.Grey og jentene. Jeg gleder meg!

 
Håper alle får en fin helg! ♦ 

 

Sunday

  • 08.02.2015 kl. 21:52

Hei, og en veldig forsinket godt nyttår til dere ♥

 

Masterchef Hanze slår til igjen. Bare se på det jeg har kokkelert sammen i dag.

Først prøvde jeg ut en oppskrift på sunne kjeks som jeg kom over på Matholck sin blogg. Oppskriften kan dere se her.Jeg har ikke rukket å smake på dem enda, men det lukter og ser lovende ut!


Bilde ble tatt før steking..
Mens desserten stod i ovnen begynte jeg på middagen som i dag blestod av kylling, ovnsbakte søtpotetbåter og masse grønnsaker. Namnam!

  Ja, det er like godt som det ser ut!

Potetene kuttet jeg i båter, la dem i en ildfast form og helte over litt olje, salt og pepper. Stekes i ovnen på 180grader i ca. 20min.

 

 

 

Og her ser dere det jeg sitter å knasker på nå. Jordbær og pasjonsfrukt og noen biter melkesjokolade. Yummi! 

 

Hanne

Hei! Jeg heter Hanne, en 22år gammel jente fra Bergen som for tiden bor i Stavanger hvor jeg studerer på Handelshøyskolen BI. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no