Redhead

  • 21.01.2014 kl. 18:40

Hei dere!

 

Jeg vet at leg lovet dere bilder av det nye håret, men dessverre var ingen av bildene fra indiska-festen noe for offentligheten. Haha

 

Dessuten sliter jeg litt med noen jeg tror kan være kuldeeksem for tiden. Hver gang jeg smører meg med fuktighetskrem svir det helt sinnsykt i ansiktet, spesielt rundt øynene. Når jeg tar sminke på meg blir det enda verre. Da føles ut som om huden min brenner, og det svir utrolig mye. Under det ene øyet har det oppstått en liten "flekk" hvor huden er skikkelig tørr. Noen som har opplevd det samme før? Jeg tar gjerne imot tips! Jeg har aldri opplevd noe lignende før, dette er ikke noe som oppstår hver vinter eller noe i den duren. 


På grunn av dette bruker jeg nesten ikke sminke lengre, bare litt pudder i ansiktet, mascara og av og til eyeliner. Der har dere også grunnen til at jeg ikke har tatt noen ordentlige bilder til dere. Uten masken på frister det ikke særlig å ha en photoshoot akkurat.

 

Jeg har derimot disse bildene jeg kan vise. Fargen ser veldig forskjellig ut på alle bildene men det er pga. lyset.

 

 

Hva syntes dere? :-)

New year, new hair #goingred

  • 17.01.2014 kl. 20:58

Hei folkens!

 

O-M-G!! Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har gjort i dag! 

 

Et av mine nyttårsforsett var blant annet å ta flere sjanser å være spontan. Dette var ikke akkurat en spontan handling siden det er noe jeg har ønsket å gjøre lenge, men jeg har aldri hatt baller nok til å gjøre det. Men jeg sier bare new year, new hair! 

 

Tidligere i dag dro jeg ned på min kjære frisørsalong som jeg har jobbet i i litt over 4 til tross for min unge alder, for å farge håret en helt ny farge. Sjefen min er en herlig dame og en ekspert innen hårfarge og klipp, og alt annen frisørrelatert egentlig. Fargen hun mikset fram ble PERRRFEKT! Akkurat passe rød, akkurat passe rosa og akkurat passe lilla.

 

Jepp folkes, jeg er offisielt redhead! 

Det er en ganske drastisk forandring å gå fra blond til å plutselig være redhead. Jeg glemmer stadig at jeg har farget håret, og skvetter når jeg går forbi et speil. Haha!

 

Foreløpig(?) har jeg bare et par bilder av den nye fargen, men jeg skal på jobbfest nå i kveld så da skal jeg prøve å få tatt noen bedre bilder. Jeg er hvertfall storfornøyd!

 

 

Lyset har selvfølgelig ALT å si på hvordan fargen ser ut, men disse bildene er ganske lik realiteten. :-)

 

Hva syntes dere?

VOGUE genser fra eBay

  • 12.01.2014 kl. 23:28

God kveld!

 

Jeg ville bare stikke innom for å informere dere om at jeg offisielt er en addict. 

 

De siste tingene jeg bestillte fra eBay har ikke rukket å dumpe ned i postkassen enda, men likevel har jeg nok en gang gått amok på eBay. Okei, jeg har kanskje ikke gått amok, men jeg har shoppet litt, å bestillt hjem to vesker, (en til basse, og en til meg selv), samt denne DØDSkule genseren til bare 150kr(!).

 

 

Genseren finner dere HER. Den finnes forresten i mange kule farger!

 

OPPSKRIFT - PESTO BRUSCHETTA

  • 10.01.2014 kl. 20:46

Hei folkens!

 

Håper dere er sultene, for her kommer oppskriften på en super enkel og knall god snack.

 

STEG 1. Det første du gjør er å riste noen skiver. Jeg bruker å ta skivene i brødristeren, men du kan også bruke ovnen eller stekepanne. Mens disse godgjør seg i risteren går du videre til steg to.

 

STEG 2. Steg to er ganske enkelt å kutte opp grønnsakene. Under ser dere et bilde av ingrediensene jeg bruker. Jeg bruker paprika, ruccola salat, cherrytomater, charlottløk og litt pepper. Jeg bruker cherrytomater fordi de er mer chrispy, og charlottløk fordi den ikke er så sterk smak på at den dominerer hele greien.

 

STEG 3. Etter du har kuttet opp alle grønnsakene, bland dem sammen i en skål, ha på litt pepper og oliven olje. Jeg bruker extra virgin olive oil. 

 

STEG 4. Til nå er sikkert skivene ferdig ristet. Smør et lag med pesto på skivene og fyllt på med toppingen. Avslutt gjerne litt ekstra fersk ruccola.

 

STEG 5. ENJOY! 

 

 

 

Så det ikke godt ut? MMmmm..

Pakke i posten

  • 08.01.2014 kl. 23:19

Hei dere!

 

I dag ble jeg møtt med en skikkelig gladnyhet da jeg kom hjem fra skolen. Trøtt og sliten som jeg var etter å ha tråkket rundt i byen i skikkelig ruskevær var det en virkelig en opptur å komme hjem til dette.

Denne lille godsaken lå nemlig i postkassen og ventet på meg. 

 

Nå er iphonen min såå fin! Gleder meg til de andre dekslene jeg har bestillt kommer også. I tillegg til iphone dekslene jeg har vist i et tidligere innlegg, bestillte jeg også to covers til ipaden min som jeg også venter på. Viser dere selvfølgelig godsakene når de detter ned i postkassen etterhvert.

 

Jeg serverte nettopp Bruchetta ala Hanze til mams og paps, og det var en stor hit. Regner med at oppskrifts-innlegget kommer i morgen eller på fredag, så stay tuned for dere er virkelig inn for a treat!

Nå må jeg hoppe i dusjen og gjøre alt klart til skolen i morgen. 

 

Pesto bruschetta

  • 07.01.2014 kl. 22:52

Hei folkens!

 

I dag har jeg ikke gjort noe som helst produktivt. Jeg har faktisk bare vært utenfor døren en gang i dag, og da gikk turen til kjøpesenteret for å bli kvitt noen gavekort. Jeg kjøpte meg med litt småting fra blant annet HM og Ginatricot som jeg tenkte å vise dere i morgen når jeg har litt bedre tid. Jeg liker å få gavekort men jeg liker også å brukte den med en gang, isteden for å ha dem liggende hjemme. Det er så typisk at de går i glemmeboken, og at fristen for å brukte dem er utgått når du først kommer på at du har dem.

Anyways, jeg var også innom en matbutikk og fikk handlet inn til en ny oppskrift jeg ville teste ut. 

 

Jeg tok ingen bilder eller dokumentasjoner av fremgangsmåten, rett og slett fordi jeg var litt skeptisk selv på om dette var noe verdt å dele videre. Men der tok jeg jaggu feil, for HOLYY mother of smokes, det var godt! Ikke er det vanskelig eller tidkrevende å lage heller. 

 

Dette er noe jeg deffinetivt kommer til å lage flere ganger, og da skal jeg dele oppskriften med dere. 

Lånte et bilde fra WeHeartIt, all bruschetta ser stort sett like ut. :-)

 

School..

  • 05.01.2014 kl. 23:58

HeiHei!

 

Nå må jeg være superkjapp for i morgen er første skoledag, og jeg vil være 100% opplagt. I morgen begynner jeg nemlig på en ny skole, og er derfor ekstra spent. That's right people, jeg er offisielt ferdig med UiB. DIGGGG. For dere som ikke vet hva jeg har drevet med tidligere, har jeg altså gått på UiB det siste halvåret å studert sosialantropologi og exphil/ exfac. 

 

I morgen er det tilbake på videregående (LOL). Jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg til å begynne på videregående nivå igjen. Da får man lekser og oppgaver delt ut, mens på universitetet skjer alt på egenhånd. Hvis noen lurte skal jeg bare ta et fag for å øke snittkarakteren min. 

 

Jeg har også hatt en hard økt på trening i dag. Det ble årets første treningsøkt for min del. Fra 1.Januar er det som regel stappfullt på treningsstudioene av folk som har satt seg nye nyttårsforsett. Derfor har jeg holdt meg langt vekke fra fitness, og heller gjort noen øvelser hjemme. Men i dag kjente jeg det var på tide å dra meg selv i håret, komme meg opp av sofaen, å trimme fettet litt. (Jeg har trossalt spist som en hest i julen. Jeg er litt for glad i pinnekjøtt til å la være).

 

Peace out

Nyttårsforsetter 2014

  • 03.01.2014 kl. 22:46

Okei, brace yourself folkens for her kommer de berømte nyttårsfortsettene. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å styre med noe nyttårsforsett i år, bare nyttårFORTSETTER. get it? get it?.. altså, at jeg skal være flink å fortsette å holde de sunne matvanene gående, opprettholde de gode treningsvanene osv. Men tradisjonen tro må jeg nesten dokumentere noen nye nyttårsforsetter både for min egen del, og deres. :-) 


Bli mer presis. Don't get me wrong, jeg rekker alltid jobb, avtaler osv, men jeg har en stygg vane at jeg går ut døren i siste sekund. Har jeg noen timer på meg før jeg skal møte noen så begynner jeg ikke å fikse meg før det er 10min til jeg må gå. De gangene jeg faktisk er ute i god tid syntes jeg det er så digg. Ikke noe løping til bussen, stressing osv. Skjønner ikke at jeg ikke har "gjort noe" med dette tidligere.

 

Jobbe med skolearbeid jevnlig. Jeg lærte the hard way på UIB at ja, det lønner seg faktisk å jobbe jevnlig. Jeg var utrolig glad for å ha sammendrag av alle artikklene da eksamenstiden kom. Uten de hadde jeg vært helt lost.

 

Ta sjanser og være spontan. Å reise jorden rundt slik som jeg gjorde i 2013 var ikke akkurat barnemat. I året som kommer skal jeg være flink å ta sjanser, gripe muligheter og ikke takke nei til alt som er utenfor komfortsonen. Jeg har store planer for 2014 men ingenting er 100% avklart enda, så jeg venter med å fortelle mer om det. Sålangt har bare en ferie planlagt i 2014, og pga. det som kan skje når høsten kommer er jeg redd det blir den eneste. Derfor vil jeg også være mer spontan i 2014, spesielt når det kommer til reising.

 

Bli mer økonomisk. I 2013 jobbet jeg som en gal og my god, did it pay off. Jorden rundt turen var ikke akkurat billig, men det var likevel the best money i've ever spent. Dette blir vell mer en av de nyttårsFORTSETTENE mine. Å sette vekk penger å heller invitstere i ting vil jeg si jeg har blitt ganske god på i det siste. 

 

Legge meg tidligere og prioritere søvnen. Jeg har alltid hatt en døgnrytme som har vært helt på trynet. Det er ikke uvanlig at jeg er oppe til kl.2-3 hver natt. Jeg fungerer helt fint om dagen selvom jeg har fått lite søvn, men kroppen har ikke godt av det i lengden. Her skal jeg skjerpe meg mye!

 

 

Bilder // WeheartIt. Collage // meg

Ebay shopping

  • 03.01.2014 kl. 15:31

Heisann!

 

I går hadde verdens beste Mamasita bursdag! Gratulerer igjen mamsi!

I sann bursdagsstil var det duket til stort middagsbesøk og pavlova kake til dessert. Det er seriøst en helt sykt god kake. Dere som ikke har smakt den vet ikke hva dere har gått glipp av.

 

 

Tenkte også jeg kunne vise dere mine siste eBay finds. Min søster og jeg ble sittende oppe til langt på natt å så på nye deksler til iPhone 5. 
Jeg bestillte hjem 2 nye deksler, og hun 3.

Jeg legger meg linken dekslene vi bestillte fra eBay hvis dere ser noe dere liker.  :-)

 

  


1. HER // 2. HER // 3. HER

  

4. HER // 5. HER

 

Jeg bestillte nr. 2 og nr.4 til meg hvis det var noen som lurte på det. Victoria's Secret dekselet siklet jeg over i en hel måned da jeg var i USA og absolutt ALLE VS butikkene var utsolgt. Endelig blir det mitt, Jeg syntes det er så fiiint! ♥

 

Deksler er forresten helt latterlig billig på eBay. Flesteparten av disse dekslene kostet bare 24kr! Anbefaler alle å sjekke ut eBay istede for butikker hvis du er på utkikk etter nye deksler til både mobil, ipad osv. :-) 

Velkommen 2014

  • 02.01.2014 kl. 00:01

Heiheiheihei

 

Til tross for mitt tapre forsøk på å begynne å blogge igjen tilbake i November, var det dessverre en lost case. 

 

Nå har vi gått inn i et nytt år som jeg er sikkert på kommer til å bli kjempe spennende. Jeg har store planer for 2014, og jeg tror at det er en motivasjon til å holde bloggen gående. 

I tillegg har jeg jo en helt hau med reiseguider og reisetips fra fjorårets (føles fortsatt rart å si det) jorden rundt reise, som ikke må gå til waste. 

 

Basse og jeg har bestemt oss for å starte det nye året med et skikkelig sunnhetspang.(?) Vi har skrevet under på en kontrakt og hele pakken for å vise hvor seriøs vi er, lolz. Neida, her er det penger involvert så vi må være skjerpet. Gjennom hele Januar måned skal vi være helt snopefri (med unntak av brus og mørk sjokolade). Det har bare gått en dag, men herregud så mange fristelser jeg har møtt på. Det er ikke slik at jeg spier særlig mye snop i hverdagen, men bare det å ikke kunne ta en uselig non-stop var sykt bittert. Jeg kjenner at dette kommer til å bli en tøff og ikke minst laang måned. Eller kanskje det blir lettere og lettere etterhvert som jeg blir vandt til tanken. I'll keep you posted. :-)

 

Anyways, nyttårsaften var for en gangs skyld ikke crap. Jeg kose meg til langt på natt med gamle og nye venner, og en litt for god vin i glasset. Slenger med en liten bildecollage jeg laget i farten før jeg runder av. Godt nyttår alle sammen! Håper dere får et strålende 2014!

 

 


Jeg er fortsatt litt rusten når det kommer til bloggingen så jeg tok ikke allverdens bilder, fikk heller ikke knipset bilder av hele gjengen som var med på feiringen. 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no