BILDEDRYSS FRA BURSDAGSHELGEN

 • 21.09.2017 kl. 14:20

 

♥♥♥♥♥

 

BIRTHDAY GIRL!

 • 18.09.2017 kl. 15:50

 

 

....17. september, dagen jeg (og min bror!) ble født! 

 

Hurra! Nå er jeg 24 år, og våkner fortsatt sommerfugler i magen på den store dagen. Hihi. Det er jo så gøy med bursdag!
I helgen fikk jeg besøk av to venninner fra Stavanger som kom for anledningen, og det var så koselig at de tok turen. Vi tilbragte lørdags formiddag på toppen av Fløien hvor vi nøt solen og folkefesten som var ved åpningen av sykkel-VM. På kvelden var det duket for festligheter med jentene :-) 
 

Alt i alt har helgen vært fylt med god mat, kaker, gode venner og familie. Hva mer kan man ønske seg på bursdagen?♥

 

It's been a minute

 • 13.09.2017 kl. 11:00

Sist jeg postet et innlegg var for hele 5 måneder siden! Where did the time go?  Det var ikke planlagt, men skal jeg være ærlig var det var deilig med en liten pause. Helt fri har jeg vell ikke hatt for det dukker stadig opp idèer og inspo til bloggen, og da noterer jeg det med engang slik at jeg har mye gøy på lur til senere. Jeg vil også si tusen takk til dere som stadig har tittet innom etter livstegn. Det varmer hjertet ♥

Siden sist har jeg blant annet fullført bachelorgraden min BI og flyttet tilbake til Bergen etter tre fantastiske år i Stavanger. Jeg kom også hjem fra USA ferie for bare et par dager siden. Det var litt av en tur som jeg kommer til å dele mer av senere. :-) 

 

 

Helgekosen

 • 27.01.2017 kl. 18:30

  

Yumm!

Jeg har hatt hang-up på makroner så lenge jeg kan huske. Men makroner er som dere kanskje vet en pricey treat, og disse søtakene er ikke akkurat bra for helsen heller, så jeg prøver å holde meg i skinnet og bare unne meg godsakene en gang i blant.

Tidligere i uken da jeg var på vei hjem etter timesvis bachelorjobbing, bestemte jeg meg for at i dag er dagen for makroner. Romsøes bakeri i Stavanger selger noen av de beste makronene jeg har smakt! De har så mange gode smaksalternativer at jeg nesten ikke klarte å bestemme meg, så jeg endte opp med fire store makroner til helgen. Denne gang gikk jeg for smakene sjokolade, mango, passjonsfrukt og bringebær. Sammen med et glass rødt er helgekosen komplett ♥

 

 

7 favoritter fra spillelisten

 • 23.01.2017 kl. 21:00

· 7 favoritter fra spillelisten ·

 

Her kommer syv favoritter på spillelisten akkurat nå. Hele listen finner dere her.


 

The 1975 - Somebody Else

Post Malone ft. Kehlani - Feel

Julia Michaels - Issues

Nicki Minaj ft. Jeremih - Favorite

Fanny Isabella - Heartless

Bruno Mars - Versace On The Floor

Chris Brown ft. Usher & Zayn - Back To Sleep Remix

 

My New year's resolutions

 • 17.01.2017 kl. 15:30

It's the time of year to light your candle, clean out your space, and set some goals. Her er mine 5 nyttårsforsett for 2017. Let's make it the best year yet! ♥

  

 · Stick to a morning routine ·

Morgenrutinene setter ofte standarden på hvordan resten av dagen vil se ut. Gode morgenrutiner, pluss nok søvn i forkant, er derfor viktig for å få mest ut av dagen. I hverdagen spiser jeg ikke frokost, men jeg har tidligere vært flink til å lage smoothies på morningen som jeg drikker på vei til skolen, eller i timen. Dette er noe jeg vil fortsette å gjøre i året som kommer. Litt planlegging og meal-prep på kvelden, gir noen ekstra minutter på puten neste morgen,. En søt liten bonus.

 

· Healthy eating and exercise habits ·

De gode rutinene falt litt ut i juleferien, men er det ferie, så er det. Det er ikke farlig å skjeie ut en gang i blant,. det som er viktig er å komme tilbake i de gode rutinene igjen, både på treningsfronten, og når det kommer til kostholdet. Det går heldigvis som en lek når min roomie også er min traningspartner. :-)  
Vi pusher og passer på hverandre.

I 2017 vil jeg pushe meg selv litt mer på trening, og begynne å løfte litt tyngre vekter, prøve ut en ny treningsform, og bli flinkere på å tøye :-) 

 

· Virkelig gjøre en innsats på skolen ·

Jeg er inne i mitt siste semester på bachelorgraden, så jeg vil virkelig legge hjertet og sjelen ned i skolearbeid dette året. Et mål for 2017 er å levere en bacheloroppgave som jeg er stolt av, og forhåpentligvis få en god karakter. Hard work pays off!

 

 

 · Simplify your life ·

Jeg pleier å starte hvert nye år med en stor opprydding i garderoben. Det er så deilig å kvitte seg med klær og annet dill-dall som bare ligger å støver, og virkelig starte året med blanke ark. Clear space, clear mind ♥

 

· Save money ·

Et mål jeg setter meg selv hvert eneste år er å spare penger. Det er ikke alltid like lett å spare store summer som student, men ved hjelp av små grep i hverdagen, og bevisst pengebruk unngår man sløsing på unødvendige ting som går utover sparingen. Det føles godt å ha en buffer dersom noe skulle skje, og ikke minst er det er en fryd å se sparekontoen og BSU-kontoen vokse.

 

I'm back

 • 11.01.2017 kl. 00:02

Yes, it's true., I'm back! Etter en lang pause, som overhode ikke var planlagt, er jeg tilbake i rute på bloggfronten. Det var et sinnsykt travelt semester med hele 6 eksamener som stjal all min tid og oppmerksomhet før jul. Det gjorde seg virkelig godt når ferien endelig kom, selvom det var så sent som 21.desember, jeg hadde ikke et snev av julestemning.  Jeg dro rett fra eksamenslokalet til flyplassen, og videre til Bergen hvor jeg hadde en fantastisk jule- og nyttårsfeiring sammen med kjente og kjære. Det har vært helt skjønt med en lang ferie der jeg bare har slappet av med verdens beste samvittighet, uten press fra verken jobb eller skole hengende over meg. Selvpleie har vært i fokus denne ferien, men nå er jeg klar for å gripe hverdagen igjen!


På Tirsdag begynte skolen igjen, og jeg er nå inne i mitt siste semester på BI, hvor jeg også skal skrive en bachelor. Det kommer nok til å bli travelt semester, men jeg tror også det kommer til å bli knall! Litt skummelt, men mest kjekt. :-) 
 

In bed all day

 • 21.09.2016 kl. 16:05

Hei alle dere! 
Til tross for at jeg var litt småsyk hadde jeg en kjempefin bursdagsfeiring med familien på lørdag, men ting took a turn for the worse dagen etter. Da jeg våknet på søndag kjente med en gang at formen var helt på bånn, og streptokokkhalsinfeksjonen var tilbake. Siden det har jeg ikke gjort stort annet enn å ta det helt med ro å fokusere på å bli frisk med litt hjelp av en penicillinkur. Hjemreisen til Stavanger måtte jeg utsette noen dager siden jeg ikke følte meg i form til å reise. Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men heldigvis på bedringens vei :-)  Her har jeg samlet et par triks til hvordan håndtere de kjipe dagene. ♥

  

 

1. Varm te med ingefær, sitron og honning

Drikk masse varm te, det lindrer en sår hals godt. Hvis du i tillegg har oppi en bit rå ingefær, litt sitron og honning har du også en mikstur av sunne ingredienser som gjør kroppen og immunforsvaret godt. 

 

2. Hold deg hydrert

Når man er syk, spesielt ved feber, svetter man mye mer enn vanlig. Jeg regner med de fleste av oss har opplevd å våkne midt på natten i en klam seng og gjennomvått hår. Svetting når man er syk er en god ting da det viser at kroppen jobber med å kvitte seg med avfallsstoffene. Derfor er det også viktig å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert. Drikk gjerne litt 100% appelsinjuice i løpet av dagen også. Det er proppfullt av c-vitamin, noe som er gull verd når det kommer til å holde seg frisk, og det smaker det jo såå godt. 

 

3. Søvn er viktig

Nok søvn er viktig siden kroppen bruker tiden du sover til å reparere seg selv. Så tillat deg selv å være syk, ro ned tempoet, slå av vekkerklokken og sett mobilen i flymodus når du legger deg på kvelden for å blokkere ut alle forstyrrelser. På kvelden elsker jeg å tulle meg inn under dynen (gjerne sammen med en varmeflaske) å sette på sovelisten min på spotify. Da roer pulsen seg og de slitsomme søvnløse nettene, blir litt mindre slitsom. :-)

Spillelisten finner dere her.

 


 

I tilfeller som forkjølelse eller influensa kan det være lurt å la kroppen gjøre jobben med å ta knekken på bakteriene som herjer selv. Men av og til trenger kroppen hjelp i en sterkere form. Lytt til kroppen din, det er du som kjenner den best!

IT'S MY BIRTHDAY!

 • 17.09.2016 kl. 11:00


 

·  Turning 23 today ·

Hipp hipp hurra! Forrige helg hadde jeg en kjempe kjekk bursdagsfeiring med gode venner i Stavanger. I dag, på selve dagen, skal jeg feire sammen med familien hjemme i Bergen. En ting dere kanskje ikke vet er at min storebror også har bursdag i dag. Jupp, vi ble født på samme dag, med det er hele fem år mellom oss. What are the odds? Haha. Siden vi er to som har bursdag, er det ekstra kjekt å samle hele familien å dele litt på oppmerksomheten. 

Denne dagen skal nytes med de som betyr aller mest, og jeg gleder meg til å spise meg rund på mamma sin ostekake! 
MMmmm♥

Birthday wishlist

 • 04.09.2016 kl. 12:32

Hello September, hello Fall!

Høsten er uten tvil min favoritt tid på året. Ikke bare fordi man kan tulle seg inn i lag-på-lag med klær, drikke varm te eller kakao dagen lang, og nyte de fine fargene på bladene som faller fra trærne, men det er også min favoritt årstid fordi september er min bursdagsmåned. wohoo! Om 13 små dager fyller jeg hele 23år, å gjett om det skal feires. Til helgen kommer det også besøk fra Bergen som skal være med på feiringen her i Stavanger, det blir superkjekt! Jeg gleder meg såå mye. :-)

 

 

· The birthday wishlist · 

Forberedelser til skolestart

 • 18.08.2016 kl. 14:15

På mandag er det skolestart, og jeg tar fatt på mitt tredje og siste år i bacheloren min på BI. Det siste året er kanskje også det viktigste og mest utfordrende i hele graden. Man skal velge fordypning, skrive bachelor, delta på jobbsøkerkurs osv. Jeg er superspent og fylt med forventninger til det nye semesteret. Motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å komme i gang med hverdagen igjen.

Her har jeg laget en liten liste med ting som kan være lurt å sette seg inn i før studiestart. Enjoy ♥


 

Kjøp/ salg av pensumbøker

Pensumbøker er dyrt. Sykt dyrt. Derfor lønner det seg ofte å kjøpe bøkene du trenger brukt av andre studenter. Jeg vil tro at de fleste skoler har ulike kjøp/salg av pensumbøker-grupper på facebook, ellers finner man mye på finn.no. Mange tilbyr også "pakkepriser" hvis man kjøper flere bøker samtidig, så her er det penger å spare. Bare pass på at du alltid har nyeste utgave av boken :-)

Så fort jeg kommer til Stavanger skal jeg legge ut mine pensumbøker fra forrige skoleår til salgs. Om noen av leserne mine skal begynne på 2år markedsføringsledelse på BI - hollar at me!

 

Betale semesteravgift

På BI får vi utdelt stipend før semesteravgiften må betales, (i motsetning til andre høyskoler hvor semesteravgiften må betales før stipendet utdeles) dermed er det ingen "hastverk" med å betale regningen, men den må for all del ikke gå i glemmeboken av den grunn. Det beste er å betale avgiften så fort fakturen blir lagt ut på studentportalen, så er det en ting mindre å huske på. På BI blir man også automatisk meldt på alle fagene man skal ha hvert semester, men på andre skoler er dette noe man som oftest må gjøre selv.

 

Timeplan

Før studiestart er det lurt å bli kjent med den nye timeplanen for semesteret. Jeg noteter alt skolerelater som undervisning, frister til innlevering, arbeidskrav osv i min persnolig almanakk som jeg har med meg overalt. Jeg har omtrent hele livet mitt i den boken, haha! Om det f.eks. skulle dukke opp en ekstra vakt på jobb, kan jeg bare bla opp i boken min å se om jeg er ledig. BI har også en tjeneste hvor man kan kan få timeplanen direkte inn på kalenderen på Iphone. Kalenderen på mobilen oppdateres automatisk om det er endringer på BI timenplanen også. Helt genialt :-) 

 

Studentrabatt

Det er noen perks med å være student. Mange bedrifter tilbyt nemlig reduserte priser til alle studenter. Man får blant annet rabatter på butikker, resturanter, cafèer, på barer, kino, på bussen osv. Jeg har selv vært med å inngå slike avtaler da jeg var med i markeds- og næringsutvalget i BIS, likevel glemmer jeg alltid å spørre om studentrabatt når jeg handler. Det er det slutt på nå, jeg skal bli myye flinkere til å ta nytte av studentrabatter mens jeg enda har muligheten.
Last ned studentbevis-appen slik at du alltid er forberedt, å sett deg inn i hvilke bedrifter som tilbyr rabatter i ditt område. 
  

Sephora haul!

 • 15.08.2016 kl. 21:44

 

♥ Face masks, lip masks, sleeping mask & nose strips  ♥ Makeup bag (free)  ♥ Too Faces Chocolate Bar øyenskyggepalett  ♥ Benefit Hoola Bronzer + to tilleggsprodukter  ♥ Sephora Body Scrub  ♥ Make Up Forever HD Foundation ♥ Make Up Forever Primer(ikke på bilde) ♥ Make Up Forever Eyeliner (free)  ♥ Sephora ansiktskrem  ♥ Travel containers ♥ Sephora Lipliner(ikke på bilde)

 

Oslo bound

 • 11.08.2016 kl. 08:00

God morgen alle sammen! Det er Torsdag, som betyr at helgen er rett rundt hjørnet. For mange er det også siste helg før skolen starter for fullt igjen. Jeg er så heldig at jeg har en helt uke til med ferie før undervisningen er i gang, og gjett om den skal nytes!

Helgen tilbringes i Oslo hvor jeg skal besøke en vennine. Timeplanen er smekkfull å det ser ut til å bli en innholdsrik og supergøy helg. Maccen er lagt igjen hjemme, men jeg skal gjøre mitt beste å oppdatere dere via bloggappen mens jeg er i hovedstaten.


Ønsker alle en fin helg! Å lykke til, til alle dere som starter studier til uken. ♥

Views

 • 29.07.2016 kl. 12:59

Heihei! Etter noen lange jobbuker gjorde det seg godt med et par dager fri. Det viste seg å passe perfekt siden solen endelig viste seg, og jeg kunne nyte fridagene mine fyllt ut. På Fredag ble sommerens første tur i Stoltzekleiven ble gjennomført, noe som var myye tyngre enn jeg husket. Shit altså, hvor ble kondisen av? På Lørdagen ble det også fjelltur. Vi gikk en litt mindre intens tur denne dagen, men likevel nok til å få kjørt musklene litt. 

 

Pakkingen er så godt som ferdig, og avreise er bare noen timer unna. Åh, som jeg gleder meg til å dra til varmere strøk. I can´t wait!
Blogges fra Hellas ♥

 

Pakke liste: Strandferie

 • 17.07.2016 kl. 18:00

God søndag dere!

Ferien begynner å nærmer seg, å som den kontrollfreaken jeg er, har jeg allerede skrevet flere pakkelister og smått begynte å pakke litt i kofferten. 
Noen hater det - noen elsker det. Jeg er en av de som syntes det er kjempe gøy å planlegge feriekofferten, å begynner alltid å pakke ukesvis i forveien. Da er jeg helt sikker på at jeg ikke glemmer noe viktig. OCD much? I think so.. Haha!

 


 

Det viktigste å pakke i kofferten på når man skal på strandferie:  Sommerkjolen som passer like bra på stranden, som på middag på kvelden. En bikini som fremhever brunfargen og en flott solhatt som passer til de varme dagene på stranden. Flate sandaler som passer til strandbruk så godt som shopping. En strandbag, håndklær, solbriller og såklart lette sommerklær. ♥

Saturday

 • 17.07.2016 kl. 00:45

Hei! Åh, denne lørdagen har jeg sett frem til leenge, og endelig er den her. Eller var, siden klokken har bikket 12, haha. Dette er nemlig den første helgen siden jeg kom til Bergen at jeg ikke har noen som helst planer. I kveld har bare slappet av i sofakroken med joggisen på, og en god film på tven. Deilig ♥ 
 I morgen er det søndag, som betyr at jeg har endelig en fridag hvor jeg kan sove lenge og gjøre akkurat hva jeg vil. Den siste tiden har jeg har falt helt ut av alle gode rutiner pga all jobbingen. Heldigvis blir neste uke roligere, og da er det på tide å "get a grip", å komme seg på SATS. Det blir herlig å komme i gang med treningen igjen, og ikke minst få kostholdet under kontroll. Siden ferien startet kan man trygt si at jeg har vært litt for snill med meg selv når søtsuget har meldt seg. Heldigvis har jeg klart å begrense godtespisingen kun til helgene, men fra nå er det full skjerpings! :-) 

Ha en fin helg ♥

New kicks

 • 11.07.2016 kl. 12:00

 

⋅ Adidas NMD R1 in dusty pink ⋅

 Processed with VSCOcam with t1 preset


Åh, jeg er helt forelsket i de nye skoene mine! Disse har ligget urørt i en ukes tid da jeg egentlig hadde håpet å få byttet dem i en annen farge, men det viste seg å være umulig siden skoene er utsolgt overalt. Butikken Tennis hadde kø utenfor dørene lenge før åpningstid den dagen skoene ble lansert, og absolutt alt forsvant på et par timer. Det sier sitt!

Jeg er glad for at jeg fikk sikkret meg et par før det var for sent. De er såå fin, å de kommer til å bli brukt masse i sommer! ♥

 

 

Sommerferien går til....

 • 25.06.2016 kl. 12:00

.....KRETA! :-D

Wee! Min favorittøy i middelhavet. Jeg har vært på Kreta utallige ganger tidligere å det er en plass jeg virkelig trives. Den typisk greske stilen med hvitmalte hus med blå karmer, og massevis av flotte blomster i inngangspartiet er så sjarmerende. Turen går til Chania, et ferieparadis med mange flotte strender hvor vi kan nyte late dager på solsengen, og et bra byliv hvis shoppinglysten skulle by seg. The best of both worlds.

Selvom det blir en kort ferie, har vi allerede planlagt å dra på et par utflukter. Den ene utflukten er en dagstur til fantastiske Elafonisi beach. 
Her har jeg også vært tidligere, og jeg kan nesten ikke vente med å dra tilbake. Det er en god nr.2 bak Fiji av de fineste strendene jeg har sett. Her finnes også rosa sand! 

Den andre utflukten vi har meldt oss på er en gåtur gjennom Samariaravinen. Det er en 1,8mil lang tur hvor vi går ned fjellet å kommer ut ved stranden. Tenk så deilig å kunne løpe rett ut i det salte havet etter mange timers gåtur i solsteiken. Deretter er det en liten båttur til neste havn før vi vender tilbake til Chania.

 


 

For meg som er student og dessuten sparer til andre "større" ting var ikke hvor ferien gikk så veeldig nøye, det viktigste var at jeg fikk en ferie i det hele tatt. Så lenge jeg får meg en liten tur til en plass jeg liker, der det er sol og en fin strand, uten å tømme lommeboken helt, så er jeg super happy. :-) Jeg gleder meg masse til mojitos på stranden, sand mellom tærene, lukten av solkrem og tanlines! Kreta here we come! ♥

New lashes

 • 22.06.2016 kl. 20:18

Dette innlegget skulle bli publisert i går, men blogg.no var nede, derfor ble det ikke publisert før nå.


 

God Tirsdag! I går var det etterveksten som fikk litt etterlengtet kjærlighet. Ettervesken hadde vokst fritt siden påske, og som dere vet er den mye mer synlig på helbleket hår, enn på hår som er stripet. Deilig var det hvertfall, å få frisket opp i de mørke røttene. 
I dag var det vippene sin tur til å få litt oppmerksomhet. De har jeg heller ikke gjort noe med siden påske, så det var long overdue med litt påfyll. Som vanlig fikset jeg vippene mine hos min faste vippestylist og kollega Maylinn. 
 


 

Etter vippetimen dro jeg på trening, hvor det i dag var det rumoe og lår som stod på planen. Det herlige med Sats Elixia er at de har åpnet opp abonementet slik at alle som trener hos Sats Elixia kan bruke medlemskapet sitt på alle sentrene i hele sommer. Det betyr at jeg som vanligvis er bundet til Stavanger kan trene i Bergen uten å betale noe ekstra. Tommel opp for det! 
 Øsnker dere en fin kveld ♥

Home sweet home

 • 19.06.2016 kl. 23:43

Hei! Etter litt trøbbel med bagasjeinnsjekken på flyplassen i Stavanger på Fredag, kom jeg meg omsider hjem til Bergen hvor jeg skal være i hele sommer. 
Ferien fikk en pangstart med bursdagsfeiring for to venninner i går. Jeg er ikke veldig begeistret over utelivet i Bergen, og har i grunn ikke vært ute på byen her på flere år, men i går koste jeg meg masse, å danset hele natten. Jeg fikk også prøvd ut noen nattklubber jeg ikke vært på tidligere, og en av dem falt virkelig i smak. Jeg skal ikke se bort i fra at det blir flere turer dit i løpet av sommeren. 
 

I morgen skal jeg på salongen å friske opp i etterveksten min og forhåpentligvis får jeg tatt noen slitte tupper. Deretter står ukens første treningsøkt for tur.
God natt, søtiser ♥ 

Endelig sommerferie!

 • 13.06.2016 kl. 10:30

Hei fra verdens lykkeligste jente! Endelig er det SOMMERFERIE!!! Herregud, dette har jeg sett frem til såå lenge. På Fredag hadde jeg min siste eksamen, og fullførte andre år på bachelorgraden min i markedsføringsledelse. 

Følelsen jeg sitter igjen med er egentlig litt bitter-sweet. Det er sinnsykt deilig å være ferdig med alle eksamener, og endelig ta sommerferie, don't get me wrong. Men det er også skummelt at tiden har gått så utrolig fort. Jeg har kun et år igjen i studiebyen min Stavanger før jeg setter snuten mot Bergen, kanskje for godt, å den dagen gruer jeg meg stort til. 

Nå skal jeg ikke ta sorgene på forskudd.. Aller først skal jeg nye en velfortjent sommerferie, så har jeg jo et helt år til i Stavanger å se frem til. Let's make the best of it! 

 Her ser dere hvordan jeg har tenkt å tilbringene sommerdagene. Spise macroner på altanen mens jeg slapper av i solen med en god bok ♥ 

 

4 dager til sommerferie!

 • 06.06.2016 kl. 12:00

God formiddag søte dere! I dag er det Mandag, noe som betyr at vi står ovenfor en helt ny uke, med mange nye muligheter. For min del er det også siste uke med skole før sommerferien kan nytes for fullt. I helgen har jeg kost meg så mye at det føles litt som ferien er i gang allerede, haha! Men nå er det bare 4 små dager til semesterets aller siste eksamen, og motivasjonen er heldigvis på topp! Dette skal jeg klare! 
En iskald boks med energi ala redbull er åpnet og leselisten på spotify spiller i vei. Det eneste som gjennstår er å lese. Masse.
Ønsk meg lykke til ♥

 


Jumpsuit// PortoBrazil, Trenchcoat// Bikbok

Grillings i "central park"

 • 31.05.2016 kl. 16:27

Hei søtinger! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. 
Siden sist er nok en eksamen unnagjort, og nå er det kun to som gjennstår før det endelig er sommerferie. 10.juni kan virkelig ikke komme fort nok! :-) 

Selvom det er travle tider er det også viktig å kose seg litt inni mellom, og ikke minst belønne seg selv for strevet. Silje og jeg belønnet vår gode innsats med å nyte godværet å dra på grillings i "Central Park". Som jeg har nevnt før, er det et fantastisk flott turområde i nærheten her jeg bor, og "Central Park" som jeg liker å kalle det, er en liten plass på turen som ligner den ekte central park på en prikk! Det er så koselig, og jeg kan mimmre tilbake til min favorittplass i hele verden♥

  

Ingenting slår grillmat på en sommerdag, er dere ikke enig? :-) 

Den beste økten..

 • 24.05.2016 kl. 11:12

..er som regel den du egentlig hadde tenk å droppe. 
 

Etter en lang dag med eksamenslesing var det en velfortjent pause på sofaen med en episode Devious Maids på skjermen som fristet aller mest. All motivasjon var brent vekk, å både kroppen og hode var sliten. Dagens treningsøkt var for lengst lagt på hyllen, og jeg hadde ingen som helst planer om å bevege meg utenfor husets fire vekker resten av dagen.  Men den gang ei,. min treningsbuddy og partner in crime dro meg med på trening likevel, og selvom jeg angret bittert på hva jeg hadde gått med på da jeg stod i garderoben, endte det opp med en knallbra økt med fokus på bein. :-) 

Etter trening var holdningen en helt annen. Følelse av endorfiner som bruser over i kroppen må være den beste i hele verden.
Jeg disket opp en deilig fruktsalat og nøt den med en stor dæsj vanilje kesam. MMMmm ♥

 Ønsker dere en fin Tirsdag! ♥

4 ting å glede seg til på 17.mai

 • 16.05.2016 kl. 14:15

I morgen er selveste 17.Mai, Norges store festdag. Jeg gleder meg såå mye til morgendagen, og har i den anledning snekkret sammen noen av grunnene jeg elsker 17.Mai! 

 

1. Bunad! For meg er den største gleden med 17.mai feiringen at jeg får ta på meg det fineste plagget jeg eier, nemlig bunaden min. Jeg føler meg alltid så fin i bunaden, å det er virkelig noe jeg bærer med stolthet. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk bunad til konfirmasjonen, selvom jeg på den tiden ikke var like gira. Jeg har forresten nordlandsbunad (den blå som representerer kysten) siden pappa opprinnelig er fra Mo i Rana. Blåfargen på bunaden passer meg perfekt. Faktisk så er det kun meg og min farmor i min nærmeste familie som har nordlandsbunad, det gjør det betyr litt ekstra for meg. 

2. Fest frokost. Et av høydepunktene med nasjonaldagen er den tiden om morgenen får familien, eller vennegjengen samles rundt bordet som er dekket til fest. For ikke å snakke om 17.mai lunsjen, hvor enda mer deilig mat nytes med god samvittighet. 

3. 17.Mai toget i byen. Den blir ikke riktig 17.mai stemning uten folketoget i sentrum. Jeg har selv gått i toget flere ganger, både med turnlaget, cheerleadingen og ikke minst som russ. Hele slekten har et fast møtepunkt hvor vi alle treffes og ser på toget sammen. Da er stemningen på topp!

4. Tradisjoner. Alle punktene over er tradisjoner som går igjen hos oss hvert eneste år, (utenom det året jeg feiriet 17.Mai i Los Angeles så klart) Som dere sikkert vet er jeg midt oppi noen veldig travle eksamensdager, men selv ikke det skal sette en stopper for feiringen av 17.mai. Jeg kan rett og slett ikke vente med å ta på med bunaden, drikke champagne til frokost med gode venner og se folketoget i byen. Denne dagen skal fylles med godt humør og fylles med gode minner, dermed blir alt av logistikkboken pakket langt vekk. Out of sight, out of mind, er det ikke det man sier? :-) 

 

Ønsker dere alle en kjempe fin 17.mai feiring! Gratulerer med dagen ♥

Soon Bergen

 • 15.05.2016 kl. 11:00

Hei! Åh, det er vanskelig å finne tid til bloggen mellom all eksamenslesingen. Jeg vil så gjerne skrive en bra blogg for dere, men utdanningen min er uten tvil viktigere enn alt annet akkurat nå, så da er det natulig at bloggen blir ltt nedprioritert til tider.

Så lang er èn eksamen unnagjort, og hele fire gjennstår før jeg kan ta sommerferie med god samvittighet. I dag drar jeg til Bergen for å ferie 17.Mai i verdens fineste by, men det blir en kortvarig lykke. To av de fire gjenstående eksamenen kommer som perler på en snor uken etter, så det må leses logistikk og finans til den store medaljen mens jeg er på min lille "ferie". Skippertak lenge leve ♥ hehe

Smask fra meg,  

Sun is shining

 • 10.05.2016 kl. 18:36

Hei solstråler! Jeg håper dere har en fin dag, og at solen skinner der dere er også.

Her i Stavanger fortsetter fineværet, og temperaturen ute er nærmest sydentemperatur. Det er så herlig. Dagen startet bright and early med et møte på jobb kl.09 før ukens første treningøkt sto for tur. I dag var det skuldre og rygg som fikk kjørt seg. Slik så treningsprogrammet ut: 

- Markløft
- Skulderpress 
- Nedtrekk med smalt grep 
- en-arms roing
- Nedtrekk med en hånd i kabel 
Jeg tar øvelsene 10-12 ganger i 3 repetisjoner.

 

Det er litt vemodig å trene inne når det er knall sol og 20 grader ute, men det var også deilig å endelig få svettet skikkelig fra seg etter flere cardioøkter ute i solen de siste dagene. 

Nå skal jeg kose meg på verandaen med et stort fruktfat og nesen i notatene mine. Kun to dager igjen til semesterets første eksamen! Let's go!

Eyelash extentions

 • 28.04.2016 kl. 20:30

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en gøyere Torsdag enn meg. Jeg har nemlig sittet på skolen i 8(!) timer å jobbet med praktisk økonomi -og virksomhetsstyring. Woho... Gøy er det ikke, men jeg har hvertfall fått lært masse. Semesterets første eksamen, som er i nettopp dette faget, nærmer seg med stormskritt, så nå jobbes det til den store gullmedaljen. 

Anyways. Sist jeg var hjemme i Bergen fikk jeg endelig satt på nye vippeextentions. Jeg har brukt lashextentions i flere år sammenhengende, og dett var derfor en lettelse å endelig få på nye, etter noen uker au natural. 

Jeg foretrekker vippeextentions for mange grunner. Den første er at mine egne vipper er nesten helt rett, og har lite bøy. Det betyr hyppig bruk av vippetangen, men likevel faller vippene mine tilbake i sin naturlige posisjon, -rett frem. Dette er noe som har irritert meg grenseløst hver morgen, og resulterte heller i at jeg har brukte løsvipper hver gang jeg skulle noe. 
 

På extentionsene bruker jeg enten C eller D-bøy. Ganske mye sving altså. Det åpner blikket, og får meg til å se mer opplagt ut. Love it! 
Desuten sparer jeg sykt mye tid om morgenen når jeg slipper å ta opp krigen mot vippetangen. Effortless ♥


Nevermind de uryddige brynene, jeg sparer til neste voksetime :-) 
 

Jeg jobber selv med vippeextentions, så om noen har noen spørsmål er det bare å rope ut i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. ♥

 

Fresh flowers

 • 23.04.2016 kl. 20:46

Fresh flowers for the weekend..

 
Vase// Khaler

Denne Lørdagen har gått til å få unna diverse ærender her og her. Et nytt par treninggsko ble det jaggu også hihi! Det kommer eget innlegg om skoene så fort jeg får testet dem ut. Mens jeg var ute å handlet kjøpte jeg også disse nydelige rosene til pappa, siden han fyller år rett over helgen, men da er jeg tilbake til Stavanger. En bukett med friske blomster en en fin gest til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og ikke minst frisker det opp hjemmet som bare det! 
 

Ønsker dere alle en fin helg! 

Hva dagene består av

 • 22.04.2016 kl. 16:00

  

Hei! Dette er det livet mitt har bestått av den siste tiden. Lesing, lesing og enda mer lesing. 
Selvom jeg ikke har presset meg selv særlig hardt, har jeg følt meg veldig utbrent en stund nå. Derfor har jeg valgt å ta ting litt med ro, lese mens jeg enda har fokus, og koble helt av i "pausene", til jeg er klar til å fokusere på pensum igjen. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne lest mer effektivt til eksamen, men av og til må man rett og slett lytte til kroppen å gjøre hva som kjenner riktig for den. For meg har det vært å gire ned et par hakk. 

 

Nei, det får være nok syting for ett innlegg. Ting ordner seg alltid til slutt, så denne kneiken skal jeg komme over, om det så tar litt tid. :-) 
Sommeren er rett rundt hjønet, og det finnes vell ingen større motivasjon enn det?

Hvordan går eksamenspeioden deres?

April med en forsmak av sommer

 • 10.04.2016 kl. 21:00

Hei! Det har vært en helt fantastisk dag her i Stavanger,. vi har virkelig fått en forsmak av sommeren. Solen har steikt i hele dag, og temperaturen har vært nærmere 13 grader. Herliig! I motsetning til forrige søndag hvor vi lå strak ut på sofaen hele dagen med en bankende hangover, ble denne dagen tilbragt ute i solen. Silje og jeg tok med oss Hecci på en lang tur ned til store stokkavann, og videre rundt lille stokkavann. Det ble tilogmed en liten pause med soling ute på bryggen. Vi er så heldig som har, etter min mening, Stavangers flotteste turstier rett utenfor døren. Det er virkelig balsam for sjelen. ♥

  Hvordan har deres Søndag vært?

En liten hilsen

 • 06.04.2016 kl. 23:09

Hei! Dagen i dag stort har gått sykt fort, hvor jeg har stort sett satt møte med markedsgruppen på skolen. Arrangementet vårt er rett rundt hjørnet, og det er fortsatt en del ting som gjennstår. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye, og tror at dette blir en dødskul event!

Nå skal jeg straks hoppe i seng før en ny lang dag står for tur. På tapetet for morgendagen er det først duket med 8 timer logistikk på skolen, før det bærer det rett på trening for ukens andre legday, så tilbake på skolen for nok et event. Det blir det en travel dag, men jeg skal få tatt ferdig bildene til et nytt Ebay haul som forhåpentligvis kommer i løpet av uken. :-)

 

Det ble en rask hilsen fra meg i dag. Ønsker dere alle en fin kveld. Smask! ♥

Denne uken skal jeg...

 • 04.04.2016 kl. 12:10

Etter en festfylt helg ønsker jeg Mandag og en ny uke hjertelig velkommen. Etter en hel søndag tilbragt på sofaen blir det deilig å komme tilbake til hverdagsrutiner og ikke minst tilbake til treningsrutiner. Under har jeg har satt opp et par punkter med ting jeg vil gjennomføre denne uken.

 

→ Spise frokost hver dag
Selvom frokosten sies å være det viktisgte måltidet i løpet av dagen, har jeg aldri vært noe særlig frokostspiser selv. Jeg vet jo at det er lurt å gi kroppen en skikkelig energiboost og fylle på med drivstoff på morgenkvisten, men jeg er aldri sulten eller har noe lyst på mat tidlig på morgenen, så jeg dropper som regel det. Da tyr jeg heller til smoothies som et alternativ til knekkeebrødet, og før helgen fikk jeg handlet inn masse digg som jeg kan smelle sammen til en smoothie i full fart å ha med i veska. Sunt, godt og proppfullt av viktige vitaminer. Det beste er at jeg kan få i meg frokosten på bussen, eller midt i undervisningen hvis konsentrasjonen begynner å minke. Smoothies til frokost er midt i blinken for meg, og jeg skal bli enda flinkere til å lage dette på travle morgener istede for å droppe hele måltidet.

 


 

→ Gå på kveldstur et par ganger i uken
For det første er dette såå koselig, og får meg virkelig til å koble av etter en lang dag. Nå som Silje er tilbake, og hunden er i hus har jeg også en unskyldning til å gå flere turer i nærområdet. Vi har jo så utrolig mange fine turstier å benytte oss av, rett utenfor dørstokken. 

 

→ Lage en leseplan
Eksamenstiden nærmer seg med stormskritt, å med 5 eksamener på rappen denne våren er det best å lage en strategisk leseplan for å få mest mulig ut av tiden. Så fort dette innlegget er postet, står ukens første treningsøkt for tur. Etter det går jeg atter en gang løs på finansbøkene. Wish me luck!

 

→ Trene minst 3 ganger
Denne uken ser ut til å bli litt travel med mye skolearbeid. Derfor satser jeg på å få inn minst tre økter på gymmet. Noe mer enn det, er en stor bonus.Lipkit by Kylie Jenner

 • 29.03.2016 kl. 14:00

Woohoo! I går greide jeg mot alle odds å stikke av med hele 4(!) Kylie Lipkits på lanseringen! Hyyyl :-D 

Jeg er såå gira dere aner ikke, ha ha! Pulsen var rimelig høy da klokken slo 01.00 i gårkveld. Utrolig nok kom jeg gjennom å fikk snopt meg to lipkits. Jeg var helt i ekstase da bestillingen gikk gjennom, så jeg prøvde like gjerne engang til, bare på gøy egentlig. Og jaggu fikk jeg trykket til meg to lipkits til! 

I følge Kylies snapchat var nærmere 200 000 folk på nettsiden som gjorde at den til slutt krasjet. Mange var missfornøyd og irritert på at siden hele tiden brøt ned, som selvfølgelig er helt forståelig. Selv satt jeg å trykket på "refresh"-knappen igjen og igjen helt til alt gikk gjennom. Til tross for mye rot er jeg dritfornøyd med hele 4 kits! Jeg gleder meg til å vise dere når de kommer ♥
 


Bilder// instagram.com/kyliecosmetics

Er det flere som har fått tak i Kylies lipkits? 

Strong looks better naked

 • 28.03.2016 kl. 12:00

Hei! Før påske gikk jeg til innkjøp av noe nytt lesestoff som jeg skulle kose meg med på hytten. Jeg er ikke så veldig glad i å lese bøker av skjønnlitteratur, så etter litt leting falt valget ganske enkel på boken "Strong looks better naked" av selveste Khloè Kardashian. Boken handler om tema som trening, kosthold osv, som er en stor interesse hos meg. Denne boken falt virkelig i smak! Den er ganske anerledes, og mye bedre enn hva jeg hadde forestilt meg på forhånd. Jeg hadde ikke trodd at den skulle være så ærlig som den er. 

  

♦ Fyll på med litt inrpirasjon ♦

I tillegg til personlige historier om egne kamper med vekten, kjæreste og- familieforhold og eget selvbilde, skriver Khloè om veien for å finne styrke i kroppen, hjertet, sinn og sjel. Boken inneholder også Khloès favorittsanger på treningsliten, sunne oppskrifter og masse bilder. Kjempegøy!

 Er det noen av dere som har lest, eller har lyst til å lese boken? :-) 

Påskeaften på hytten

 • 26.03.2016 kl. 14:59

Hei og god påske! På Torsdag dro jeg og søs ut på hytten hvor resten resten av familien ventet. Vi har badet og kost oss med den nye badestampen, brent bål, kjørt båt, og spist masse god mat,. Dere vet, sånn som hører med når man tilbringer påsken på hytta. I kveld er det duket for nok en runde med TP og Bezzerwizzer, god mat og noe godt i glasset. I dag er det lammelår som står på menyen, snakk om festmåltid! Dere kan tro jeg gleder meg til det. Lammelår er såå godt, mMMmm!

 

I morgen drar jeg tilbake til byen, da blir det mer action her på bloggen♥ 
Håper dere har en kjempe fin påskeaften! 

Mac cosmetics

 • 22.03.2016 kl. 17:00

Hei! I går var jeg innom Mac butikken i byen hvor jeg fikk snopt meg noen nye godbiter. Som dere kanskje vet er jeg over gjennomsnittlig interessert i make-up, og jeg elsker å prøve nye produkter. Denne gang var det en ny lett foundation til hverdagsbruk og en leppestift i en ny farge som ble med meg hjem. Jeg har en del produkter fra Mac som jeg er veldig fornøyd med, og de nye tilskuddene i samlingen skuffet ikke. :-) 

 

Face and body foundation er virkelig den perfeke foundationen til hverdagsbruk. Den er lett og luftig, og har medium dekkevne. 
Leppestiftene fra Mac har vært en stor favoritt i sminkevesken lenge. Konsistensen på leppestiftene er akkuratt passe myk som gjør den er lett å påføre uten å søle. Den holder lenge på, og viktigst av alt; fargene er helt nydelige. Leppestiften jeg kjøpte i går heter "Velvet Teddy" og er den fjerde i Mac samlingen. 
 

Har dere noen sminkefavoritter? ♥

Dinnerdate at Zupperia

 • 22.03.2016 kl. 00:20

Hei og god påske! Denne uken tilbringes hjemme i Bergen sammen med ma familia. Hvert år drar hele familien på hytten hvor vi koser oss med masse god mat, vin, brettspill og quiz. Skikkelig hyttekos med andre ord. I år skal vi også offisielt innvie den nye badestampen, noe jeg gleder meg kjempe masse til. Jeg klarte selvfølgelig å reise fra bikinien min i Stavanger, men heldigvis har butikkene begynt å få inn sommervarer om jeg i nøden må kjøpe en ny. Bading skal det bli uansett :-) 

 

I dag dro Silje og jeg inn til byen hvor vi shoppet litt og spist god middag på Zupperia. Zupperia er en av mine absolutte favorittresturanter i Bergen. Maten er fantastisk god, porsjonene er store, og prisene er veldig snille mot lommeboken. Anbefales på det varmeste ♥


Den lille salatbiten helt til venstre på tallerkenet var egentlig sykt irriterende å se på, men klokken er mye, og jeg orker ikke å redigere den vekk haha!God natt søte ♥

Update

 • 17.03.2016 kl. 23:50

Hei! Det har vært noe travle dager med mye skolearbeid i tillegg til mye jobbing i butikken, derfor har det vært stille her på bloggen. Vanligvis liker jeg ikke å klage om slikt ting her på bloggen, men så pleier jeg heller ikke å være borte så mange dager i strekk, så jeg følte jeg skylte dere snille sjeler som støtt og stadig er innon, en forklaring på fraværet. :-) Nå er semesteres siste arbeidskrav endelig levert og man kan si jeg har fått litt av fritiden min tilbake. I morgen er det endelig tid for ukens første treningsøk, men først er det tidligvakt på butikken som står på tapetet. 
Jeg er godt i gang med et nytt Ebay-haul innlegg, men jeg venter enda på et par ting som jeg vil vise dere så stay tuned! 

 

God natt søte ♥

Vellykket event med Oriflame

 • 10.03.2016 kl. 00:15

Hei! For litt siden kom jeg hjem fra et event på skolen jeg selv har vært med å organisere i regi av BIS. Vi fikk besøk av noen kjempeflinke folk fra Oriflame som holdt foredrag og make-up kurs for studentene. Vi hadde stelt i stand konkurranser med flotte premier, og servering av mat og drikke. Arrangementet var en stor suksess, og det var veldig kult å se noe jeg selv har vært med å organisere, ta sted. Mestringsfølelse er noe jeg tør å påstå at vi alle liker å kjenne på, uansett hvilken form den kommer i. Et vellykket arrangement, en ny pers på trening, en A på eksamen, you name it. Mestringsfølelsen gir masse motivasjon til å stå på videre til man får følelsen på nytt. 

Jeg knipset et par bilder i kveld, så her kommer et bildedryss fra sminkekvelden med Oriflame. Men jeg må advare! Bildene er tatt med iphone, som egentlig pleier å være OK kvalitet, men bildene hvor jeg måtte zoome inn ble veldig kornete og dårlig. Sorry about that :-)  

  

Sunday

 • 06.03.2016 kl. 15:53

Hei søte! Jeg er glad vi bestemte oss for å bli hjemme i gårkveld etter å ha hørt om alt kaoset som skjedde i Bergen med Karpe Diem konserten haha! 
Jeg kjenner jeg har mistet mer og mer interesse av å dra på byn. Jeg koser meg heller med et glass vin til maten, og tar gjerne en fest innimellom, men å rave til langt ut på morgenkvisten er jeg veldig ferdig med. Da foretrekker jeg heller å våkne fin i formen på dagen derpå. 

I dag har jeg fått unnagjort et par ærend her i Bergen før turen går tilbake til Stavanger i kveld. Da er det tilbake til hverdagen, og det som møter meg denne uken er først og fremst mye skolearbeid, men også et par spennende ting som jeg kommer til å skrive mer om når det nærmer seg. :-) 

 

Ha en fin søndag ♥
 

1.03.2016

 • 01.03.2016 kl. 21:54


AND HELLO SPRING! 

 

I dag har det blåst full storm her i Stavanger, og det er på dager som dette at det er deilig å tenke på at vi nå offisielt er inne i vårsemesteret. Jeg kan ikke vente til temperaturen ute stiger, kveldene blir lysere, og blomster og trær springer ut å fyller bed og skoger med flotte farger. Og viktigste av alt; humøret stiger.

Denne måneden er det mye gøy som skjer. Gjengen i BIS har flere arrangementer på kalenderen denne måneden, og den første går av stabelen allerede onsdag neste uke. Da har vi i markeds- og næringsutvalget stelt i stand make-up kurs med en kjempedyktig gjeng fra Oriflame. Så enten om du er student på BI stavanger eller bare ønsker å delta på arrangementet, kan du melde deg på eventet her

 

Ønsker dere en flott start på årets første vårmåned ♥

A day in my life: hour by hour

 • 23.02.2016 kl. 23:00

 

06.30 Alarmen ringer. Jeg trykker på snooze å forsvinner inn i drømmeland en liten stund til.

07.00 Nok slumring for nå, på tide å stå opp! Jeg går på badet, vasker ansiktet og steller meg. Deretter gjør jeg klar dagens matpakke. 

07.55 Bussen går om et par minutter. Jeg pakker vesken ferdig å går ut døren mot busstoppet.

08.30 Forelesningen starter. I dag er det tre timer med praktisk økonomi og virksomhetsstyring med gjesteforeleser Inge Morten, og tema for dagen er budsjettering. FUN

11.15 Selvom det var en kamp å holde øynene åpne på slutten, gikk de tre timene med økonomi overraskende fort. Sunniva og jeg setter kursen mot grupperomet hvor vi skal ta fatt på et arbeidskrav i faget Branding som skal inn i slutten av uken. 

14.15 Endelig hjemme. Jeg setter to egg på kok mens jeg smører et knekkebrød. Dagens lunsj (nr.2??) spises mens et par episoder Revenge snurrer på skjermen. 

15.30 "Pausen" min er over. På tide å ta frem pensum og fortsette med arbeidskravet. Jeg setter i gang spotifyen og fokuserer på skolearbeid en stund. 

18.00 Tid for dagens middag. I dag var det Amerikansk gryte med hvitløksbaguett som stod på menyen siden det var det eneste jeg hadde tilgjengelig, og jeg ville helst slippe å gå ut i den kalde vinden for å handle noe annet. Godt smakte det hvertfall! Rull ny episode av Revenge.

20.00 Time to hit the gym! Motivasjonen er ikke helt på topp, å tanken på en stappfull gym gjør at den synker enda litt til. Jeg manner meg opp til å gjennomføre treningsprogrammet mitt og ikke en knebøy mer, her hjemme i stuen i stede. Trøster meg selv med at det er bedre enn ingenting. 

22.00 Nydusjet etter den "harde" økten setter jeg meg godt til rette i sofaen med macen på fanget, mens jeg begynner å skrive dette innlegget. 

23.00 Natta ♥
 


Takk for at dere ville følge en helt normal dag i mitt liv. Veldig spennende er var den ikke, men hver dag kan ikke være et eventyr for en fulltidsstudent :-)

Girlsnight

 • 20.02.2016 kl. 19:09

God lørdagskveld dere! Uansett hvilke planer som står for tur håper jeg dere får en kjekk lørdag. Her i Bergen blåser det full storm så jeg og jentene har valgt å holde oss inne i kveld, å heller kose oss med masse god mat og noe godt i glasset. I skrivende stund driver de andre å kokkelerer på kjøkkenet, og jeg må hjelpe til litt jeg også, men først ville bare titte innom å ønske dere alle en fin helg. 

 

Tapas in the making...
 


Hva er deres planer for kvelden? 

New treasure

 • 17.02.2016 kl. 16:00

Jeg er ikke noe stor fan av å bruke for mye eller for store accecorize. Siden jeg har ganske små håndledd har det vært vanskelig å finne fine, enkle, tidløse armbånd som passer, og som ikke blir for stor for hånden min uten å se veldig glorete ut. Jeg foretrekker heller små klassiske skatter som går til alt. Dette nydelige armbåndet fra Enamel Copenhagen er en ny favoritt i samlingen min. Det er så fint! Den lille rosa detaljen i midten gir hele armbåndet et søtt, romantisk og feminisk uttrykk. 

 


 

Var det ikke fint?

Follow me on Bloglovin'

 • 16.02.2016 kl. 09:50

God morgen fra sunny Bergen! "vinterferien" bestod bare av en undervisning i løpet av hele uken, så jeg valgte like gjerne å droppe den og heller nyte noen rolige dager hjemme i min favorittby. 

Gårsdagen stod helt åpen og tom for planer, så jeg satte meg ned og fikk unnagjort litt bloggarbeid. Nå har bloggen min fått en ny look med hjelp av det nye designet, og den har blitt frisket opp med flere andre tekniske ting. Blant annet tok jeg endelig i bruk bloglovin profilen min, slik at det er lettere for dere å følge med på oppdateringer og nye innlegg.

Dere kan følge meg på bloglovin ved å trykke HER.

 


Likte dere designet? ♥

UNDER CONSTRUCTION

 • 15.02.2016 kl. 15:27

I løpet av dagen vil jeg jobbe med å få på plass nytt design og litt andre tekniske ting med bloggen, derfor vil det være litt rotete innpå her mellom slagene. Håper det går bra ♥

Saturday in the City

 • 13.02.2016 kl. 18:45

Weekend! Endelig er den her! Til tross for iskald temperatur i Stavanger måtte dagen nytes med når solen for en gangs skyld tittet frem. Vi knipset et par bilder i byen før tiden gikk til litt shopping og en matbit på Døgnvill. Nå er hele gjengen nydusjet og klare for å hive på finstasen for i kveld er det bursdagsfest!
Ha en fantastisk lørdagskveld søtiser ♥

 


New In: Urban Decay Naked 3

 • 10.02.2016 kl. 12:15

Hei! For litt siden var jeg innom Kicks her i byen å bestillte noe ny sminke, og endelig kunne denne skjønnheten bli med meg hjem. Tidligere har jeg brukt øyenskyggene fra Too faced Naked Eye, men siden den er ute av produksjon bestemte jeg meg for å investere i Urban Decay Naked 3 Palette. Denne har jeg siklet over leenge, men siden de er litt kostbar har jeg ikke prøvd den før nå, og jeg er så fornøyd! Urban Decay har virkelig de fineste fargene. 

Naked 3 inneholder tolv øyenskygger i både matte og skimmrete farger, aller med en undertone av rosa og brun. Fargene er altså nude og i jordtoner som jeg liker veldig godt siden de ikke blir for harde på min bleke hud. I tillegg får du med en dobbelsidig øyenskyggekost og en prøver på primere. 

 


 


Kanskje det kommer en sminkevideo med denne skjønnheten :-)

 

Hjemmelaget chiapudding

 • 08.02.2016 kl. 10:00

God mandag dere! På tide å ta fatt på en ny uke med mange nye muligheter. Jeg har mye jeg ser frem til, å jeg tror denne uken kommer til å bli helt knall. Blant annet kommer Basse på besøk til Stavanger, og det blir feiring av bursdag i helgen før jeg nok en gang skal hjem til Bergen hvor jeg skal nye vinterferien.

Før helgen prøvde jeg en oppskrift på chiapudding for første gang. Det var overraskende god, å for ikke å snakke om superlett å lage! 
Chiapudding passer ypperlig til frokost. Den lages kvelden før, så du sparer masse tid på å slippe kokkeleringen på morgenen. Dessuten er frøene proppfull av viktige næringsstoffer kroppen trenger og som gir en god metthetsfølelse. Kjapt og enkelt, og veldig sunt. Perfekt før trening. :-)

 


Jeg laget min blanding med kokosmelk, men du kan også bruke lettmelk, havremelk eller mandelmelk. Til topping laget jeg en deilig bringebærsaus ved å kjøre tinte bingebær, litt melis og sitronsaft i en foodprosessor. Bland god og la puddingen hvile før du blander en gang til. Fordel puddingen i prosjoner ved å helle i flere glass og sett på kjøl i kjøleskap over natten. Ha på topping før servering. Har du smakt chiapudding før? :-)

55 spørsmål

 • 07.02.2016 kl. 20:26

Hva har du på deg? Kun joggis er lov på en søndag

Har du noen gang vært forelsket? Ja

Hvor høy er du? 165 cm

Hva var det siste du spiste? Hjemmelaget fastelavensboller

Hva var det siste du drakk? Et glass iskaldt cola light

Er det noen du savner? Er det kleint å si katten min?

Svart eller hvitt? Black all day erryday

Favoritt tv-show? All komedie

Favoritt musikk? Hvilke musikk jeg hører på endret seg med humøret mitt, men jeg hører mye på R&B. For tiden er det Work med Rihanna og Pillowtalk med Zayn Malik går på repeat.

Har du piercing? Nesen og tragus + 3 hull i ørene

Hva er din favorittsang? Det må være Work med Rihanna ♥ Blir ikke bedre enn to favoritt artister på samme sang 

Hvor gammel er du? 22

Stjernetegn? Jomfruen

Hva ser du etter i en livspartner? En som er trofast, ærlig, morsom og spontan

Favoritt quote? La Vita è Bella som jeg også har tatovertFavoritt skuespiller? Den var vanskelig.. Du vet filmen er bra om Kate Hudsom eller Sandra Bullock er med, så får vell bli de to.

Favorittfarge?  Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt gul som favorittfarge, men jeg ikke eier mer en en topp i fargen hehe

Høy eller lav musikk? Høy på trening og fest, lav til lesing og på bussen

Hvor drar du når du er trist? Ingen steder, da holder jeg meg hjemme

Hvor lang tid bruker du i dusjen? Alt fra 15-40 minutter. Hele dusjerutinen med shaving, ansiktsrens og peeling tar lengre tid enn hvis jeg bare skal dusje håret

Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Max 10min. Gotta love vippeextentions♥

Hva gjør deg sint? Urettferdighet

Turn on? Et fint smil, god humor og sjarm

Turn off? Når folk er for selvgod og høy på seg selv

Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Jeg er helt håpløs når det kommer til grining. Det skal ikke mye til før tårene triller, og sist var for en times tid siden mens jeg så programmet Kjære Mamma på tv2 livsstil. Haha

Når sa du at du var glad i noen sist? Jeg er ikke flink til å si at jeg er glad i folk, men jeg tror jeg er flink å vise det istede. 

Hvilken bok var den siste du leste? For utenom pensumbøker på skolen, leste jeg Øya sist sommer.

Hvilken bok leser du nå? Pensumbøker....

Hvilken tv-serie så du sist? Pretty Little Liars

Hvem snakket du med sist? Min søster på telefon

Favorittmat? Jeg tror ikke jeg har en klar favorittrett, men jeg liker bali kyllinggryte veldig godt, og taco. Og tomatsuppe hilsen Hanne 7år.

Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Det er faktisk umulig å bare velge et par steder jeg til dra. Spør meg heller hvor jeg ikke vil dra haha


Fiji 2013

Hvor var du sist på reise? Kroatia

Når ble du sist fornærmet? Aner ikke. 

Hva er favoritt godteriet ditt? Jeg er ikke så glad i snop egentlig. Men kanskje chips hvis jeg måtte velge

Spiller du instrument? Nei

Hva er favoritt smykket ditt? For tiden er det et gullsmykke med bokstaven H gravert inn i en gullplate. Jeg har også et trekløver smykke med diamant som jeg er veldig glad i.

Hvilken sport gjorde du sist? Styrketrening på sats i dag

Når var du med noen sist? I gårkveld

Har du en frykt? Jeg er veldig redd for å miste noen jeg er glad i.

Hva kjøpte du sist? HDMI cabel til Mac på Ebay

Ditt første kjæledyr? En katt som het Bob. 

Saturday

 • 06.02.2016 kl. 08:15

Happy weekend søtiser! Et supereffektivt møte med gjengen fra BIS i går, var en perfekt avsluttning på en ellers travel uke. I dag venter noen timer på jobb, og en økt på gymmet før jeg kan ta en etterlengtet helg jeg også. På kvelden kommer jentene på besøk hvor vi skal kose oss glugg ihjel med sjokolade fondue med frukt og kanskje et glass eller to med noe rødt. Koselig ♥
 

♥Jeg er inne i uke 3 på treningsprogrammet som jeg kjøpte fra zbody rett over nyttår, og i dag er det booty som står på planen. Jeg har alltid vært skeptisk til å kjøpe slike treningsprogram spesielt siden de ikke er tilpasset hver enkelt, men også siden de ofte inneholder øvelser jeg likevel gjør når jeg trener på egenhånd. Men var det en ting jeg ville bli flinkere på i 2016, så var det å utfordre meg selv og prøve nye ting, så da tenkte jeg like gjerne why not?
Til min store overraskelse har det vært super motiverende å ha et program å følge. Det er en ting å lage en treningsplan selv, men når man får en tilsendt et program fra en ekspert kan man liksom bare følge det slavisk og ikke endre på noe, som jeg har en tendens til å gjøre når jeg lager dem selv hihi. 

Hva er dine planer for helgen? ♥

Top 6 favoritter på Instagram

 • 05.02.2016 kl. 19:50

 


TASH OAKLEY
Jeg setter veldig pris på en hardtarbeidene businesswoman with a sence of style. Tash er ikke annet en inspirerende!
Gjett om jeg gleder meg til kolleksjonen hennes i samarbeid med BikBok kommer. I'll be the first in line.

 

 


MARIANNA HEWITT
Marianna er en amerikansk blogger og youtuber som har jeg også fulgt lenge. Hun er mindre aktiv på instagram enn for eksempel bloggen, snapchat og youtube, men hun tar så utrolig fine bilder jeg kunne ikke la være å følge henne på Insta også. Bare se på bildene over! Bloggen hennes oser av inspirasjon, les den her.

 

 
HANNAH POLITES
Denne profilen kom jeg tilfeldigvis over for bare noen måneder siden. Kontoen er preget av fitnessbilder, sunne oppskrifter og fantastiske strandbilder som får enhver person til å føle en trang til å hoppe på første fly til Aussi. Et friskt pust i instafeeden, ikke minst super motiverende.


 

TAMMY HEMBROW
Denne dama er goals! Jeg begynte å følge henne mens hun enda var gravid med lille Wolf. Hun har sett helt smashing ut gjennom hele graviditeten, og hun har fortsatt å stråle etter fødselen. Jeg håper jeg kan ta meg like bra ut den gang jeg venter barn. Plus baby Wolf er bare sååå søt! 

 


SJANA ELISE
Nok en australsk beachbomb! Denne jenten bobler over av positivitet og tar i tillegg fantastiske bilder fra hele verden. Fitness er et nøkkelord på denne kontroen også.
Hun har vært en stor favoritt i lang tid. Bare se så søt!

 

 


THECURVYFASHIONISTA_
Både Kim, Khloè og Kylie Kardashian følger denne kontoen og det er ikke så rart, for her er det masse inspo å hente :-) 
Fav.


 Har du noen favoritter på Instagram? 

Hello February!

 • 02.02.2016 kl. 23:35

Hei søte dere! Hver gang jeg reiser hjem til Bergen på en helgevisitt, er det som om døgnet mister noen timer. Skal si tiden flyr i godt lag!  Når jeg drar hjem er det ofte mye å gjøre, og mange å treffe. Da vil jeg utnytte mest mulig kvalitetstid sammen med venner og familie siden jeg ikke ser dem så ofte, derfor har også bloggen blitt litt glemt.

 

Etter noen dager i Bergen, var en helt ny Hanne som trippet lettet ut fra Sola airport etter en ganske turbulent flytur mandagskveld. Stormen "Tor" som herjet på fredag, var visstnok ikke helt over. Heldigvis gikk turen fort, å vi slapp unna med et par svette håndflater, og en litt høy puls under take-off.
Mens jeg var i Bergen fikk jeg ikke bare orden på brynene og vippene mine, som jeg har vist tidligere, men jeg har en ny sveis også! Denne gang gikk jeg for helbleking istedenfor striper, og la tilslutt over en glansvask med gråskjær for å få håret i en kald tone. Det er ganske uvant men jeg digger det! Jeg elsker å prøve ut nye ting med håret, og er ikke redd for å gå i en felle eller to. Heldigvis har jeg verdens beste sjef og kolleger på frisørsalongen som passer på at det ikke skjer noen katastrofer i eksperimentene mine. Jeg hadde aldri turt å gjøre noe som helst på egenhånd!

Dette bilde knipset jeg før jeg dro til Bergen. Det nye håret må dere vente med å få se :-) 

 

Nå er jeg klar for å ta fatt på en ny uke! Ukesplanen som inneholder alt fra undervisninger, jobbvakter, treningsøkter og middagplan er skrevet, og maten er handlet inn. I say; February,. bring it!

Brow Rehab

 • 30.01.2016 kl. 12:00

Hallo fra Bergen! Endelig er jeg tilbake i verdens fineste by. Etter at jeg landet på Flesland torsdag ettermiddag, bar det rett til byen for en veldig etterlengtet time hos Brow Rehab. Jeg har en stor skrekk for napping av øyenbryn, som betyr at jeg rører aldri brynene mine selv men går heller å får dem fikset. Jeg har vært hos flere salonger å fikset brynene mine tidligere, men behandlingen på Brow Rehab var noe helt annet enn hva jeg har opplevd tidligere. Ina på Brow Rehab er pro med stor P! Jeg hadde bestilt brynsløft, som innebar både voksing, forming og farging av brynene. Full pakke altså! Hun tok seg god tid og var veldig nøye. Hun trikset så mye at jeg nesten ikke kjente meg selv igjen da jeg fikk speilet i hånden. 

Jeg har ganske lite hår på brynene mine, som i tillegg er lyse, og vokser i all verdens retninger. Det har gjort at jeg er avhengig av å bruke sminke på brynene på hver dag for å i det hele tatt se ut som et levende menneske. I siste ukene før timen brukte jeg også castor oil for best mulig resultat. Det hjelper brynene til å vokse fortere, og dess mer du har spart på forhånd av timen, dess mer har de å jobbe med, og kan forme brynene slik det passer akkurat ditt ansikt. Jeg hadde ikke de store forhåpningene i forkant av timen siden jeg har såpass lyse og lite bryn fra før, men jeg er helt blown away av resultatet. Skjønner fortsatt ikke hvordan brynene kan se tykkere ut etter å ha blitt vokset og nappet!
 

 

Nye vipper og nye bryn uten noe som helst sminke: 

 

Jeg skal fortsette å bruke av castor oil slik at brynene kan gro som bare det. Det er fortsatt noen hakk som må fylles før jeg kan legge øyenbrynspulveret på hyllen for godt. Det er ganske bra ut uten sminke, slik som på bildene, men jeg kommer nok å fylle litt inn med pudder etterhvert som fargen går ut. :-)  

Color me motivated!

 • 28.01.2016 kl. 13:00

Wee! Endelig kom skoene jeg klikket meg hjem for noen dager siden. Det er alltid litt skummelt å kjøpe sko på nett, og jeg har vært veldig spent på hvordan skoene ville være på foten. For meg som bruker størrelse 35 i sko, er det nesten umulig å finne skopar, uansett om det er sneakers, hæler eller treningssko, som sitter bra på foten uten å bli for stor eller for liten. Dere kan tro jeg ble lykkelig da disse satt som et skudd!

Jeg har alltid favorisert styrketrening fremfor cardio, men da jeg meldte meg på Siddisløpet i fjor hadde jeg ikke noe valg enn å trene masse kondisjon hvis jeg skulle klare løpet. Jeg fikk litt sansen for løping etterhvert, og det var en stor mestringsfølelse å ha gjennomført løpet som var på 8,2km. (Som ikke er all verdens, i know.. Men for en som hatet å løpe tidligere, var det litt big deal likevel.)
I tiden etterpå så jeg fram til å løfte vekter istede for å sprette rundt på møllen, og jeg kom meg dessverre ikke tilbake på den heller, haha! Nå derimot, kjenner jeg at løpelysten overraskende nok er tilbake, og jeg har lagt inn egne cardio økter i treningsplanene mine fremover. (Det hadde aldri skjedd for noen måneder siden!) 

Til styrkeøktene har jeg forelsket meg i Nike Air skoene, som jeg faktisk har skaffet meg flere par av, men med en økende lyst for løping, trengte jeg noen nye treningssko med litt mer demping. Gode sko til løping er viktig for meg, spesielt siden jeg har litt problemer med knærene mine. Denne modellen heter Nike Air Siren, og er en blanding mellom Nike Thea og Nike Roche. Skoene føles helt fantastiske på foten, og fargen er ikke annet en en fryd for øyet! LOVE ♥

 

 

 

Med disse friske nyhetene på bena blir ikke motivasjonen til å forsvinne med det første! Let's hit the gym!

 

Sunnere helgekos

 • 24.01.2016 kl. 20:50

God søndag alle sammen! Hvordan går det med nyttårsforsettene deres? Januar går mot slutten, og det samme gjør nyttårstradisjonen min om en sukkerfri første måned. Den første uken er cravingen for sukker størst, og det er vanskelig å holde seg unna alle godsakene. Det gjorde virkelig vondt i sjelen da jentene hadde stellt i stand jentekveld med brownie og is, mens jeg måtte unne meg med lukten, haha! Nå er søtsuget er forlengst vekke, men jeg gleder meg likevel til Februar måned, slik at jeg igjen kan kose meg med kinderegg og tortilachips på lørdagskvelden.
Å ta helt avstand fra sukker og søtsaker er ikke noe som fungerer for meg in the long run. (For utenom hver Januar) nekter jeg ikke meg selv noe som helst når det kommer til matveien. Jeg er ikke akkurat storspist av meg, men jeg unner meg selv spiser akkuratt hva jeg vil, når jeg vil. Jeg prøver sålklart å ha et sunt og balansert kosthold, men et kosthold som har rom for litt godis i helgene om jeg skulle ønske det. 


Men i dag tenkte jeg å dele noen tips til sunnere alternativer til helgekosen som jeg har kost meg masse med i denne sukkerfrie måneden, og det med verdens beste samvittighet. ♥

 
Alle bildene er lånt fra weheartit. 

 POPCORN
En god erstatter til chips, uten alle kaloriene. Dropp saltet og smakspulveret for en enda sunnere variant. 
(Jeg liker best når det er litt smak på popcornet, så jeg bruker en liten klype smakspulver.)


SMOOTHIE
Kjempe godt og ikke minst kjempe sundt. Smoothie passer like godt til frokost på morgenen som snacks på kvelden.
Jeg lager ofte smoothie som jeg tar med i vesken på jobb. Min favoritt for øyeblikket er bringebær, blåbær, ananas, spinat og linfrø, blandes med litt 100% epleuice og vann.MØRK SJOKOLADE MED ØKOLOGISK PEANØTTSMØR
+
BANAN MED ØKOLOGISK PEANØTTSMØR OG SMELTET MØRK SJOKOLADE
namnamanamnam

 

FRUKTSALAT
Kutt opp det du har liggende av frukt i kjøleskapet og vips, har du en deilig fruktsalat. Topp gjerne med mager kesamen med smak av vanilje, lime eller bringebær. 


GRØNNSAKER MED DIPP/ HUMMUS
En gammel slager jeg aldri blir lei. Kutt opp gulrot, agurk, selleri og brokkoli, og dypp dem i en smakful dipp. Min favoritt er ekstra lett rømme eller mager kesam med holiday dipp, eventuelt dippmix.
Hummus er et annet alernativ til dippen, som har en litt annen smak og som dessuten er kjempe lett å lage!
Alt du trenger er kikerter, sitronsaft, hvitløk, salt og olje. Mos kikertene med en foodprocessor og ha i resten av ingrediensene. Hummusen skal ha en myk konsistens.

 

FRUKT MED SMELTET MØRK SJOKOLADE
Hva trenger man smågodt for, når man kan lage dette istede? Det smaker så godt, og setter en stopper søtsuget.

 


SMOOTHIEBOWLS
Smoothiebowls er vell i bunn og grunn det samme som vanlig smoothie, men med å smoothien i en skål kan man toppe den med hva som helst som å løfte smaken enda mer. Nøtter, frø, frukt, kokosflak. Der gjelder det å være kreativ.


RISKJEKS MED DIPP
Dette fant jeg dessverre ingen bilder av, og batteriet til kameraet mitt bestemte seg for å ta kvelden akkuratt i det jeg skulle sette meg ned å skrive dette innlegget...
Her i huset har det gått unna med snack a jack riskjeks med chilli smak dyppet i den samme holidaydippen jeg har nevnt tidligere. 

Wanderlust

 • 21.01.2016 kl. 13:00

Hei dere! De siste par ukene har vært super travle med myye ekstra jobbing. Det har vært noen lange dager med skole på morgenen og jobb på kvelden. Når joggisen er på, og kroppen godt plantet i sofaen frister det lite å dra frem maccen for annet enn en episode med Pretty Little Liars, som jeg forresten er sykt hekta på fortiden. Hvorfor har ingen fått meg til å se dette tidigere?! Uansett, fremover har jeg litt mindre jobbvakter, og litt mer fritid på timeplanen og det er en deilig følelse det.

Den siste tiden har kulden har stått på som værst her i Stavanger, har jeg ikke gjort annet enn å drømme meg bort til varmere strøk, og såvidt begynt å planlegge årets sommerferie. For en rastløs sjel som meg, og med en stor lyst til å oppleve verden, har ikke det vært den letteste oppgaven. I det ene øyeblikket sjekker jeg cruise-ferier i karibia, og i det neste er jeg på safari i ørkene haha! 

 

 · DREAMING AWAY ·

Alt jeg vet er at jeg trenger sårt litt sol på kroppen, og sand mellom tærene. Jeg vil også litt lengre vekk enn Europa. Missforstå meg rett, jeg elsker syden, og tar tilbrakt mange sommre på Hellas vakreste øyer, men når man har opplevd andre sider av verden som Fiji, kan ikke engang Hellas hviteste strand sammenlignes. Dessuten liker jeg å oppleve nye land og kulturer, lære biter av nye språk og smake mat fra en helt annen verden. Ah, denne sommeren kan ikke komme fort nok! 

Let's do this!

 • 11.01.2016 kl. 10:21

Dear Monday, we meet again! Etter en veldig travel uke med sene kvelder og tidlige morninger var det godt å sove ut i løpet av helgen. Etter ni solide timer på puten, var det herlig å våkne uthvilt og klar for ukens første økt før en kveldsvakt på jobb, men først må jeg får i meg litt frokost. I går bestilte jeg et nytt treningsprogram fra zbody.com og jeg gleder meg villt til å komme i gang med! Forrige uke var veldig travel med jobb hver dag i tillegg til skole, så jeg fikk ikke gjennomført like mange økter som jeg hadde ønsket. Med et nytt treningsprogram er motivasjonen på en all time high, og ingen unskyldning i boken kan stoppe de planlagte øktene mine nå.

Det er utrolig hvor mye gøyere, og ikke minst lettere det er å gjennomføre treningen hvis bare de er planlagt på forhånd. Å poste den planlagte treningsuken på blogger er forhåpentligvis kjekt for dere, men det er også veldig motiverende for meg. Da er det offisielt, og de må gjennomføres. :-)

 
Bilder//weheartit

 

 Nå må jeg komme meg avgårde før tiden løper fra meg. Ha en strålende dag! ♥

Nytt år, ny og bedre deg

 • 09.01.2016 kl. 10:00

2016 er allerede godt i gang for mange av av oss, med både nyttårsforsett, jobb og skole.
Starten på noe nytt, om det er en ny måned, eller et nytt år, er en gylden mulighet til å se tilbake på tiden som har gått og hva man har opplevd, og dermed planlegge dagene fremover utifra det. Kanskje du har noen dårlig uvaner du ikke vil fortsette med nå som vi har gått inn i et nytt år, eller kanskje du har noe du vil gjøre mer av fremover. Uansett hva det er, har nok de fleste av oss et ønske om å være den beste utvagen av oss selv i det nye året. 

Jeg har satt sammen noen punkter til hvordan du kan lade opp og lykkes i det nye året.

 

 

1. Kjøp en planlegger

Jeg er helt avhengige av min personlige almanakk som jeg kjøper hvert år. Ikke bare er disse fine å se på, men du sparer deg selv for masse rot ved å ha alle planer og avtaler organisert i en bok, istede for å huske på alt selv. Jeg er en kontrollfreak uten like og jeg føler meg mye mer avslappet hvis jeg har orden på sakene mine. I tillegg til undervisninger, datoer for viktige innleveringer eller arbeidskrav og jobbvakter, noterer jeg ofte middager for uken, forskjellige bloggideèr og treningsnotater i boken min. 

 

 

 

 

2. Sett deg mål

Sett deg noen kortsiktige og langsiktige mål, og gjerne delmål for å holde fokuset der det skal være. Jeg har tidligere vist dere de fine utprintene hvor dere kan notere dere målene for det kommende året. For ekstra motivasjon i hverdagen kan dere printe disse ut og henge på veggen. For at man ikke skal bite av mer en man kan svelge, kan det være lurt å sette seg noen delmål. Hvis du for eksempel ønsker å trene mer på nyåret er det mange som går på en smell ved at de overdriver treningen i starten, med kanskje 5 økter pr. uke, for så å gå lei og ikke trene i det hele tatt etter en stund.  Et delmål kan da være å trene 2 ganger i uken i januar og februar, og når dette målet er klart, kan du øke til 3 øker fra mars av osv. Det samme gjelder for kosthold og kutting av søtsaker eller antall lesedager på skolen. Det er viktig å ikke gå "all inn" fra dag en, men heller finne en balanse man kan leve med gjennom hele året. La det bli en livsstil. :-)
PSSST... ikke glem å gi deg selv en belønning en gang i blant!

 

 

3. Tenk positivt!

Positiv tenkning er en velkjent og vellykket måte å bedre livskvaliteten på. Kvitt deg med ting som veier deg ned, og som ikke lengre gir deg noe. Man trenger ikke å sveve på en sky eller se verden gjennom rosa briller, det er lov å tillate seg selv å ha dårlige dager også. Men prøv å omgi deg selv med ting som gir deg lykke. Gode venner, godt arbeidsmiljø både på jobb og skole er viktige ting å holde på. Fyll dagene dine med små hverdagsgleder, og fokuser på styrkene og prestasjonene dine ♥

 
 

4.  Kjør en detox

Og da mener jeg mener ikke bare for kroppen, selvom det slettes ikke er en dum ide etter alt julegodtet man har inntatt i julen haha! Det kan være lurt å ta en opprydd i klesskapet, i matvanene dine, i økonomien din, og ikke minst i tankene dine. Digitalt rot kan være lite stressende som det man har i stuen eller på pulten, så ta gjerne en oppryddning i kontaktlisten din, eller slett gamle bilder og lag plass til nye minner på iPhonen. Start fresh on all levels!

 

 5. Bruk tid på å gjøre noe du er glad i...

...og tilbring tiden den på de du er mest glad i. 

New Year's Resolutions

 • 06.01.2016 kl. 12:30

Hva er vell et nytt år uten noen gode gamle nyttårsforsett? Under har jeg samlet mine forsetter for det kommende året i korte trekk. Håper noen av dere blir inspirert til å gjøre det samme. Del gjerne deres nyttårsforsett i kommentarfeltet! 

 

ØKONOMI

I 2015 var jeg veldig flink til å spare penger, og i år vil jeg bli enda litt flinkere. For eksempel laget jeg ofte lunsj hjemme istede for å kjøpe lunsj i kantinen på skolen, eller på butikken før jobb, her er det overraskende mye penger å spare. Jeg prøvde også å planlegge mathandlingen slik at jeg kunne bruke rester fra en middag til noe annet dagen etter. Dette er noe jeg vil å fortsette med, og kanskje bli enda bedre på i det nye året. Når man bor hjemmefra går det utrolig mye penger på mat, og man kan spare mye ved å slippe å kaste for mye av det.

Jeg vil også prøve å bli flinkere til å ikke gjøre så mye spontankjøp. Jeg er spesielt fæl på å kjøpe klær spontant. En tur innom bikbok før jobb, og vipps- der røk 500kr.
Dette er penger jeg heller vil sette av til reising, så her blir det full skjerpings.

 

 

TRENING

Første halvdel av året somm gikk var jeg veldig flink til å trene regelmessig og spise sunt. På denne tiden var jeg i den beste formen jeg noen gang har vært i, tror jeg. Så kom sommerferien etterfulgt av et veldig krevende semester som også var preget av sykdom i lengre tid. Trening ble veldig nedprioritert i denne perioden så jeg forsøkte så godt det lot seg gjøre å holde på de gode matvanene. Nå som julestresset er over for denne gang og herdagen har så vidt begynt å gå som normalt, er det på tide og komme inn i de gode rutinene igjen. 
Etter noen heller "slappe" månedene den siste tiden, lengter kroppen etter å komme i aktivitet igjen og det gjør meg supermotivert!
 

 

KOSTHOLD

De siste årene har Silje og jeg hatt unødvendig-sukker fri i hele januar. Det betyr null sjokolade, null chips, kjeks eller kaker osv. Etter mye godsaker i desember er det godt med en liten detox for å bli kvitt søtsuget. Det er også en god måte å kick-starte sunne vaner for det nye året. Dette gjør jeg i år også. 

Jeg har nevnt at jeg bruker å planlegge måltidene nøye, og det vil jeg fortsette med. Men i år vil jeg også utfordre meg selv litt på kjøkkenet og prøve ut nye oppskrifter oftere. Jeg har kjøpt meg en kokebok som jeg liker veldig godt, og den har gitt meg masser av inspirasjon til deilige middagsretter og gode deserter jeg gleder meg til å prøve ut.  

NOEN SMÅTING TIL..

I tillegg til de litt omfattende forsettene har jeg et par småting jeg vil fortsette med på nyåret;
Jeg bli flinkere til å gi komplimenter til andre.
Jeg vil bli flinkere til å legge meg tidlig og stå opp tidlig hver dag. 
Jeg måå bli flinkere til å fjerne sminken og rense huden hver kveld. 
Og helt til slutt vil jeg krysse av et nytt land på reiselisten min.

 

 

Helt til slutt vil jeg tipse dere om disse utprintene. Marianna Hewitt, en amerikansk blogger og youtuber jeg følger, har laget disse super søte utprintene hvor du kan notere målene dine for året på arket, printe ut og henge på vegget for litt ekstra motivasjon. Linken til disse finner du her.  Video med beskrivelse av arkene kan du se her.

Nyttårskjolen

 • 31.12.2015 kl. 15:00

 

 

♦ HAPPY NEW YEAR SWEETIES! ♦

Stay safe tonight! ♥

Nicolas Vahè

 • 29.12.2015 kl. 16:00

Jeg blir aldri lei av mamma sine kakemenn og kokosmakroner, men av og til er det godt å fylle munnen med noe annet enn kjeks. Jeg kom over en butikk som selger sjokoladene fra Nicolas Vahè da jeg var på juleshopping for noen dager siden, og denne med hvit sjokolade og bringebær måtte bli med hjem i handleposen. 

Jeg syntes sjokolade, og kanskje spesielt hvit sjokolade fort kan bli litt kvalmende hvis man spiser litt mye, men med smaken av friske bringebær på toppen var det en helt annen historie. Denne sjokoladen vil jeg absolutt anbefale til noen som kanskje har gått litt lei alt det "vanlige" julesnopet, og ønsker å prøve en ny smaksopplevelse. 
Nicolas Vahè har sjokolader i mange smaksvarianter som for eksempel hvit sjokolade med lime, 70% mørk sjokolade, mørk sjokolade med appelsin og mørk sjokolade med smak av kokos. 

 

 

♦ TASTY WHITE CHOCOLATE WITH RASPBERRY ♦

MMMmmm... 

Ser ikke det fristende ut? 

Nelly romjulssalg

 • 27.12.2015 kl. 18:58

God kveld alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin romjulstid. I dag kom endelig julesnøen til Bergen. Litt forsinket, men hva er det man sier,. bedre sent enn aldri? 
I morgen er det mandag og butikkene er igjen åpne, noe som betyr at romjulssalget også er i gang. 
På Nelly.com har de nå, i tillegg til et stort romjulssalg, 50%, halv pris altså, på alle paljett kjoler!. Det er en god deal, det! Så om noen av dere enda ikke har funnet dere et glitrende antrekk til nyttårsaften har dere fortsatt litt tid til å kjøpe noe på salg og få det i tide til feiringen. (Gjelder bestillinger gjort før 28.12.2015 kl.14.00 ved ekspress levering)

Under har jeg samlet noen av mine favoritter fra salget. 

 

1.her, 2.her, 3.her, 4.her, 5.her, 6.her    //Annonselenker

Har dere handlet på salget i romjulen? ♥

Reiseplaner for det kommende året

 • 27.12.2015 kl. 12:00

Jeg har riktig nok ikke booket noen turer for det kommende året enda, men jeg håper virkelig det blir litt reising på denne rastløse jenten i 2016. Jeg har veldig sansen for varmere strøk og sydenferier, men jeg er også en storby-jente by heart. Hvis ting går som jeg ønsker får jeg både i pose og sekk dette året, både innlandsturer og utlenandsreiser.
Her har jeg laget en liten oversikt over reisesteder jeg håper og ønsker å besøke. 

 

 

·  NEW YORK CITY · 

New York er uten tvil den beste plass på jorden, hands down. Jeg håper virkelig jeg får oppleve den magiske kjemien på Manhattan igjen i det kommende året. Bare tanken av New York vekker liv i sommerfuglene i magen. Jeg har kun opplevd New York på sommeren, og kunne gjerne tenkt meg å besøke byen på en annen årstid neste gang.

 

 

 ·  LONDON ·  

London er, og har alltid vært på plass nr.2 over mine favorittbyer. Det var her jeg ville bo og studere, og jeg kom riktig nok inn på skole i London også, men things changed, og jeg endte opp med å ikke dra likevel. Jeg angrer ikke, men jeg kunne absolutt tenkt meg å tilbringe mer tid, og gjerne over en lengre periode i denne fantastiske byen. 
I fjor feiret Silje og jeg nyttårsaften i London, men vi merket fort at romjulen var litt feil tid å reise på. Gatene var STAPPFULL av turister fra hele verden, det ble rett og slett litt for mye. Jeg håper jeg får sjans til å dra tilbake hit på våren eller kanskje sommeren og spise macroner fra Laudreè i Hyde park. 

 

 

·  MEXICO · Jeg har aldri vært i Mexico, eller i sør-amerika i det hele tatt tidligere, men det kommende året har jeg en knall mulighet til å besøke en venninne som skal studere her. Kanskje jeg får krysset av en ny verdensdel på bucket listen min. :-)

 

 

·  HELLAS · 


Da jeg var yngre pleide familien å dra til Hellas hver sommer. Jeg har altså besøkt en rekke øyer i Hellas maange ganger. Jeg savner virkelig å få litt sol på kroppen, og kunne så absolutt trengt meg en tur tilbake til hvite sandstrender og turkis sjø. 

 

 

·  OSLO · 


De siste årene har jeg fått litt mer sansen for Oslo, og med flere venner i byen blir det nok noen weekendturer til hovedstaden i løpet av året. 

 

 

 

Jeg ELSKER virkelig å reise, og oppleve nye deler av verden. Hadde jeg hatt all verdens penger og tid hadde jeg nok valgt litt mer eksotiske plasser, og steder jeg ikke har vært tidligere, men som borteboende fulltidsstudent  med jobb på siden er det ikke barebare. :-) 
Har du noen plasser du ønsker å dra i det kommende året? 

Julaften 2015

 • 26.12.2015 kl. 12:00

God 2.juledag alle sammen! Her kommer en liten oppdatering fra denne kanten i disse travle tider. Jeg håper alle dere har kost dere glugg ihjel denne julen og tilbrakt masse tid sammen med deres kjente og kjære. 
Det har hvertfall jeg! Jeg har tilbragt juledagene med familien, spist meg trill rund på god julemat og julekaker, drukket god vin, sett gode juleklassikere som perler på en snor og ikke minst kost meg meg julesokken jeg fortsatt er så heldig å få. Julesokken min fikk jeg faktisk da jeg var med i Paddington-klubben mens jeg enda gikk på førskole, og det blir ikke riktig jul uten den.
Det ble ingen hvit jul på Vestlandet i år, noe som satte litt kjepper i julestemningen, men når familien samles rundt bordet på julekvelden kommer alltid følelsen strømmende, snø eller ei. Vi trøstet oss med litt hvit haggel istede. :-) 

I dag er det duket for enda et julebesøk, og forøvrig årets siste, før hverdagen starter for fullt igjen. Jeg har heldigvis ferie mens jeg er hjemme, og kan nyte fridagene helt ut på nyåret. Herlig!

 

Her kommer et lite bildedryss fra min julaften 2015 

 ?  GOD JUL SØTINGER ? 

 

Kvelden før kvelden

 • 23.12.2015 kl. 21:13

God julekveld alle sammen!

Siden jeg kom hjem har dagene gått til juleforberedelser i alle former og fasonger, alt som hører julen med.
I dag, på selveste dagen før dagen har vi stort sett pyntet ferdig heimen til fest i morgen, og unnagjort noen siste æren og levert noen julekort for mamma ol.

Nå sitter familien samlet forran tv'en med NRKs juleprogram og Butleren på skjermen. Skuldrene er senken og forberedelsene til morgendagen er lagt på hyllen for resten av dagen. 

 

♦GOD JUL♦

Bilde//weheartit

Julestemning

 • 17.12.2015 kl. 15:12

 

 

Bilder// weheartit

 

Jeg slengte sammen en liten collage på morgenkvisten i dag for å spre litt julestemning på bloggen. Det er riktig nok ikke mtt beste verk haha, men nok til å kjenne på somerfuglene i magen. Jeg har kjent på julestemngen helt siden November, og nå som julaften nærmer seg med stor skritt kan dere tro jeg tripper av tanken. 
Allerede i morgen drar jeg hjem til Bergen hvor jeg skal feire både jul og nyttår før det et duket for et nytt skoleår i Stavanger. I can't wait!

I kveld er det duket for eksamensfest på skolen. Det gleder jeg meg enormt til! Eksamensperioden fører ofte til at man blir litt isolert med pensumbøkene, så det blir kjekt å treffe alle sammen igjen. En stor bonus er jo at alle endelig er ferdig med en stressful tid og humøret er på topp!

 

♥Håper dere får en fin torsdag!

JULEFERIE

 • 16.12.2015 kl. 20:22

Wee! I dag, to dager før fristen, leverte jeg og min trofaste skrivepartner den 6 og dermed siste eksamenen for i år. For en herlig følelse der er å endelig ha juleferie! 10 kilo har virkelig lettet fra skuldrene. Jeg vet det er en sykt klisje ting å si, men det er sannelig sant. 
Mens jeg har vært opptatt med tidenes mest intense eksamensinnspurt har bloggen blitt veldig nedprioritert. Nå kan jeg endelig senke skuldrene og bruke masse tid på å ta igjen bloggingen.
Fra og med i morgen.. For i kveld skal jeg tjuvstarte eksamensfeiringen med et glass rødvin i sofaen og håndballkampen på TV. 

Cozy Christmas Sweaters

 • 10.12.2015 kl. 14:33

Oj! Jeg var ikke klar over at det hadde gått hele 10 dager siden sist innlegg. Dette semesteret har vært en eksamensmaraton uten like, og det tærer virkelig på. Etter den siste eksamenen i faget Metode og Markedsinnsikt var jeg helt meltalt utslipp, så jeg trengte virkelig en dag hvor jeg ikke gjorde noe som helst. Det har vært deilig å ikke ha det intense eksamespresset på skuldrene de siste dagene. Så langt er 5 eksamener unnagjort og bare en gjennstår. Den har vi god tid på å gjøre ferdig, da den ikke skal inn før om en ukes tid, men skrivepartneren min og meg (aka. The Dream Team) er snart i mål og klar til å levere. Da kan jeg nyte juleferien med verdens beste samvittighet og et stort glass vin! Gjett om jeg gleder meg :-D

 

Etter litt effort på skrivefronten nå, skal jeg unne meg selv en liten belønning og alt strevet i form av en tur innom Zara og brun&blid. 

Det er lov å kose seg litt, selv i eksamenstiden. Kakao med krem og mini marshmellows er min favoritt i julen!

Første søndag i advent

 • 30.11.2015 kl. 00:33

God kveld! Tenk at det er første søndag i advent allerede. Dette året, spesielt det siste semesteret har virkelig flydd forbi, og nå er det bare 19 små dager til juleferie.
Julen kan virkelig ikke komme fort nok i år, for jeg har kjent på julestemningen i ukesvis allerede. Jeg gleder meg sånn til å være med familien, pynte til jul, pakke inn gaver, bake julekaker, og spise masse god mat.

Men før jeg setter snuten hjemmover til Bergen har jeg enda 4 eksamener som må gjennomføres. Det er altså travle tider, og det går også utover bloggen. Jeg vil prestere best mulig på skolen, og oppnå karakterer jeg er stolt over. (hvem vil ikke det?) Så derfor bruker jeg mesteparten av tiden på å jobbe med eksamener, og de små pausene jeg tillater meg selv går som regel til matlagning eller til en episode av 2 broke girls før fokuset rettes mot pensum igjen. Kjedelig, men også en del av studiehverdagen. 

I helgen derimot tok jeg fredagskvelden fri for å feire en venninnes 22årsdag. Det var godt med et lite avbrekk i lesingen, og ikke minst treffe folk igjen. :-)

 Nå er det tid for å ta igjen litt tapt søvn. I morgen er det siste innspurt med sosiale medier eksamen, og når den er levert hiver vi oss rundt og prøver å komme i mål å med enda en hjemmeeksamen som er i faget metode og markedsinnsikt. Innen et par dager har vi forhåpentligvis levert to av fire eksamener, og kan puste litt ut før de to nesten kommer som perler på en snor. 

Weekend in Oslo

 • 24.11.2015 kl. 18:52

Hei og god tirsdag!  Hvordan har helgen deres vært? Fin håper jeg.

Jeg tilbrakte helgen i hovedstaden hvor jeg besøke min gamle roomie Karoline som fyllte år. Det var utrolig deilig å få litt stueskifte og få et lite avbrekk i eksamenslesingen, og ikke minst se Karro igjen! Tiden har gått utrolig fort, og vi har kost oss masse med sightseeing, shopping og en tur på byen på lørdagen. Det er vanskelig å holde tungen bent i munnen når det er så mye som skjer, derfor valgte jeg å ta litt fri og glemme bloggen for en helg.
Men nå er jeg hjemme i Stavanger igjen, og har unnagjort den andre eksamenen for semesteret. Jeg har faktisk enda en hjemmeeksamen som startet allerede i dag, så det er ingen pause mellom slagene med andre ord.

Nå skal jeg starte på eksamen nr.3 som er i faget Sosiale Medier. Et kjempe spennende fag, som ikke så lett som det høres ut som. Haha!
Etter noen timer i pensumbøkene går turen på resturant for å feire at en eksamen er unnagjort en enda i er i gang. Litt kos må være lov, selv i eksamenstiden :-)

 

Det ble dessverre bare snap bilder for denne gang, men det er as good as any :-)


Som dere ser var det bikkje kaldt i Oslo. Haha :-)

 

Rose gold iPhone 6s

 • 17.11.2015 kl. 13:42

Hei, og god tirsdag! 
Etter at jeg klarte å miste mobilen i toalettet for noen måneder siden, har jeg bare gått å ventet på den dagen mobilen skulle takke for seg. Den lever utrolig nok i beste velgående enda, men som den utålmodige sjelen jeg er, kjøpte jeg like gjerne ny iPhone i går. Planen var egentlig å vente til den gamle tok kvelden, men hvorfor vente til den dauer, som vanligvis skjer på det værst tenkelige tidspunktet?
Dessuten var jeg i godt humør etter å ha fått en god karakter på deleksamen, og enda bedre tilbakemelding på en prosjektoppgave som snart skal levers til sensor. :-)

Det er fortsatt veldig utvant med så stor skjem, men det er vell bare en vanesak. 


Bildene er lånt av Andrea Badendyck.

 

Nå rettes fokuset tilbake til pensumlesingen for resten av dagen. Jeg har eksamen i faget Business Communication - Intercultural and Ethical Awareness om 6 små dager, så nå er det siste innspurt. På med eksamensbrillene!

Silje 22!

 • 10.11.2015 kl. 18:05

 

Hei!


To av middagene fra Adams matkasse måtte vi usette til senere i uken siden vi alle har vært så travle, og ikke har hatt annledning til å spise ordentlig middag, så oppsummerings-innlegget om hele matopplevelsen med Adams får vente.

På lørdag feiret vi Silje sin 22-årsdag med vors før vi dro videre på Gabrielle konsert på Folken. Vi var på Gabrielle sin konsert i fjor også, og herremin, jeg har ikke ord. FOR EN RÅ DAME! Stemningen var på topp allerede fra første sang. Vi sang med for full hals, og storkoste oss masse så lenge det varte. 

 

Mine fine roomie Gina og Basse ♥

 

Hele gjengen samlet ♥

I kveld skal vi på Timbuktu å spise sushi. Håper jeg finner noe på menyen som ikke består av fisk, for jeg er en av de få i verden som faktisk ikke liker sushi. Haha

Adams Matkasse

 • 04.11.2015 kl. 23:49

Hei alle sammen!

 

Denne uken har vi virkelig slått på stortrommen i matveien, og bestillt hjem matkasse fra Adams Matkasse. Dette er helt nytt for alle 3 i heimen, så dere kan tenke dere vi var spente da sjåføren dukket opp på døren mandagskveld med to store kasser proppet med godsaker. Det var jammen ikke lett å bestemme hvilken kasse vi skulle gå for, for alle manyene så veldig fristende ut, men valget falt til slutt på "sunn og lett"-kassen. 

Kassen inneholdt middager for hele uken (5 dager) og oppskriftshefte med steg-for-steg forklaringer. Siden vi valgte "sunn og lett" kassen, inneholdt den råvarer som magert kjøtt, kalkunkjøttdeig, to forskellige fisketyper og masse ferske grønnsaker. Vi var så heldige og så med en fruktkasse også. Den var fyllt med epler, pærer, plommer, granateple og mye mer. Nammm!

I dag prøvde vi rett nr.2 og sålangt er vi storfornøyd. Middagen bestod av kalkunburger i pitabrød med deilig hjemmelaget dressing, salat og ruccola. Åh, jeg gleder meg til å lage dette igjen senere, det var såå godt!
Jeg kommer til å skrive en helhetlig vurdering i slutten av uken av alle middagene, hvor krevende det var å lage maten, og generelt den samlede opplevelsen av Adams Matkasse, men sålangt har vi ingenting negativt å si! Tommel opp!

 

 Bildene ble utrolig mørke. Jeg skal prøve å fikse det i morgen. Nå er det natt ♥

Happy Halloween

 • 01.11.2015 kl. 23:21

Hei søtinger! Har dere hatt en fin halloween helg?

 

I gaten hvor jeg vokte opp i var Halloween en stor tradisjon. Hele nabolaget engasjerte seg og deltok i en stor felles feiring ute i gaten. Nesten alle husene var pyntet med alt fra spindelvev til epperkopper og gresskar. En nabo tok med punsj, en annen muffins med halloweenpynt på. En nabo hadde en stor kjele med tørris som så ut som en heksegryte. Både foreldre som barn, kledde seg ut i det skumleste kostyme de hadde. Halloween feiringen vi hadde sammen i nabolaget må ha vært høydepunktet i året (sett bortifra bursdag og julaften ofc).

Jeg som har vokst opp med en så gøy halloween tradisjon, syntes det er utrolig kjedelig å se at det er så mange som er negativ til feiringen i Norge. Hva så om det ikke er en Norsk tradisjon? Hvor mange av tradisjonene vi har her til lands er egentlig Norske? Halloween er ikke "noe tull de holder på med borte i statene for å tjene penger" heller, som mange ingorant bruker som argument,. det er en tradisjon som faktisk stammer fra Skottland. Uansett handler det i bunn og grunn om å ha det kjekt sammen. Kle seg ut, og ha det gøy. Jeg kommer til å handle inn godis til Halloween hvert eneste år, og ønske alle trick or treaters velkommen. 

 

Her har dere et lite bildedryss fra min Halloween feiring i år. 


 

Åårh,. det ser sykt rotete ut når alle bildene er forskjellige størrelser, men jeg ingenting er samarbeidsvillig i dag, så det får bare være..


 

 

Rosa favoritter

 • 26.10.2015 kl. 13:00

 

Oktober går mot ende, men det er fortsatt ikke forsent å skrive et innlegg om mine rosa favoritter. Som dere vet er Oktober brystkreftens støttemåned, og rosa sløyfe-aksjonen går av staben fra første oktober og varer hele måneden. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og ikke minst øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. 

I den anledning har jeg plukket frem et par av mine mange rosa favoritter som en søt liten måte å vise min støtte på. Jeg kjøper som regel refleks fra rosasløyfe aksjonen hvert år, og i fjor kjøpte jeg armbåndet designet av Jean Paul Gaultier.

 

 

 

♥ Håndkrem fra Eos
♥ Bodyscrub fra Soap and glory
♥ Highlighter Mary-Lou Manizer fra The Balm
♥ Blush fra Benfit
♥ Rosa duftlys fra Indiska; sweet romance
♥ Verdens beste parfyme; Bombshell fra Victorias secret
♥ Og ikke minst, den nydelige rosa silke morgenkåpen min, også fra Victorias Secret

 

  Har du noen rosa favoritter i Oktober? :-)

Bed

 • 25.10.2015 kl. 09:00

 

God søndag alle sammen. Håper alle har hatt en fin helg! 

 

Endelig har viruset sluppet tak i kroppen, og jeg føler meg mye bedre. Jeg blir som regel aldri syk, men når jeg først blir syk, blir jeg skikkelig syk. I løpet av to og en halv uke har jeg vært innom alle sykesymptomene Ola Nordmann får i løpet av et, kanskje to år. Oppå bakterieinfeksjonen var det bihulene som var værst den ene dagen, og neste dag var det øynene. Det har altså tatt over en uke på antibiotikakur og myye hvile for kroppen endelig kjennes bra. Litt snufsen er jeg enda, men det tåler jeg. 

Jeg har bare slappet av og samlet krefter den siste uken, så nå gleder jeg meg kjempe mye til å trene og bevege kroppen ordentlig igjen. Jeg lengter virkelig møllen, og da er det gale, for jeg er ingen stor løpefan. Haha!

Blogges fra Stavanger♥

 

H&M x Balmain

 • 21.10.2015 kl. 15:45

 

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra kolleksjonen Balmain har gjort i samarbeid med H&M har lekket på nett, og det ser AMAZING ut! Jeg gleder meg sånn til kolleksjonen kommer i butikk. Datoen 5.November er markert i kalenderen, for da braker det løs. Jeg er klar til å krige til meg en godbit eller to fra denne kolleksjonen, for den er virkelig helt unik. Favorittene er nr.1 og den grønne kjolen på bilde nr.4

 

Ser dere noe dere likte? ♥
Chunky knit and leather

 • 20.10.2015 kl. 23:24

 

God morgen sweethearts!

 

Luften er kaldere og bladene på trærene er røde, klare tegn på at høsten er i full sving. Høstsesongen virker å være, ikke bare bloggere, men alles favoritt årstid. Endelig kan man kose seg inne i varmen med god samvittighet, og nyte en stor kopp kakao fra favoritt kruset fra Starbucks.
Personlig har jeg flere grunner til at jeg liker høsten aller best, blant annet har jeg bursdag på høsten, men det er også tiden for thanksgivingfeiring med familien, og ikke minst kan man endelig kle seg i lag på lag med tjukke plagg og sjerf. 

 

Chunky knit og leather er to nøkkelord for høstgarderoben år etter år, og jaggu er det en fantastisk combo også. Formen tillot meg å dra en liten tur ut i dag, og da kom jeg over den fineste strikkegenseren jeg har sett på lenge, som også var knallfin til skinntights. Jeg gleder meg til å vise dere! Jeg må bare bli frisk nok til å stille opp på bilder uten å se om som et spøkelse først. Haha.

 

I mellomtiden kan vi drømme oss bort i disse inspo bildene av den amazinge komboen av strikk og lær. 

Et lite gjennsyn

 • 17.10.2015 kl. 13:56

Hallo fra sykesengen!

 

På mandag kjente jeg at det jeg trodde var vinterhalvårets første halsbetennelse snek seg på. Men i stedenfor de klassiske hovene mandlene, og såre halsen, kjente jeg etterhvert på både feber, tette bihuler, og de siste dagene et enormt press på lungene, og det var vanskelig å puste og beve meg. Det stivnet helt til i brystet og på ryggen. Jeg går i grunn aldri til legen, men liker heller at kroppen kan bekjempe sykdommen selv. Men når det kommer til lunger og pust er jeg ikke i tvil. 
Så etter flere fæle netter med minimalt med søvn kom jeg meg omsider til legevakten på torsdagn. Der ble jeg mål med skyhøyt crp-nivå som betyr at jeg hadde en bakterielinfeksjon i kroppen. Om det er lungebetennelse, eller what not det vet jeg ikke, men jeg måtte bli bedre fort. På søndag skal jeg ta ny crp-test for å kontrollere om antibiotikaen fungerer. 

Jeg føler meg heldigvis mye bedre, trykket og presset i brystet er vekke, meg jeg er ikke helt med mine fulle fem enda. I går dro jeg hjem til mamma og pappa i Bergen, og her skal jeg bli mens jeg er sykemeldt og ferdig på kur. 

Det er helt ubeskrivelig herlig å komme hjem til min egen seng hvor jeg kan slappe helt av og bli frisk. :-)

 Feelin' 22 - bursdagsfeiring

 • 11.10.2015 kl. 22:30

 

God søndag kjære lesere! Håper dere har hatt en fin helg.

 

Gårsdagens bursdagsfeiring var en stor suksess. Litt stress med tidsklemma, men jeg koste meg glugg ihjel når alt kom på plass. Jeg har gledet meg lenge til en skikkelig fest med kjente og kjære, og gårsdagen gikk over all forventning. Tusen takk til alle som kom og feiret dagen min med meg ♥

I dag kjennes kroppen trøtt og sliten, men ellers bra. Det er deilig med dager hvor man gjør absolutt ingenting og bare kan fokusere på å lade batteriene til en ny og travel uke. Agendaen for den kommende uken er propp full, men det er bare gøy.

 Jeg hadde laget velkomsdrink til gjestene, men glemte såklart å knipse nye bilder etter at jeg hadde fylt glassene. Haha

Can this day get any better?

 • 06.10.2015 kl. 19:31

 

Herregud for en dag dere! Hvorfor kan ikke alle dager være like bra? :-)

Jeg hadde fri fra all undervisning på skolen, noe som betydde at jeg for en gangs skyld kunne droppe å ta på alarm i morges. Det er en egen type frihet, det er helt sikkert. Jeg har fått unnagjort en hel del skolearbeid, hatt en kjapp men killer beinøkt på gymmet, kost meg med det som er favoritt middagen min for øyeblikket, og en av mine bestevenner fortalte akkurat at hun har blitt forlovet! 

Jeg har begynt å få klart ting og tang til bursdagsfeiringen i helgen. Nå er det eneste som gjennstår litt småhandling av diverse dill, en tur innom polet og en grundig husvask. 

Resten av kvelden skal nytes på sofaen med en stor kopp kakao og verdens beste samvittighet. 

 It's October 3rd!

 • 03.10.2015 kl. 17:32

 

Denne overskriften er å finne overalt i sosiale medier i dag, og de som skjønner hvorfor fortjener litt ekstra cred. Hehee :-) 

 

Endelig er helgen her igjen. Hele uken har gått til hjemmeeksamen i faget produkt & prisstrategi, hvor vi til nå har jobbet med en simulering, som egentlig minner om et dataspill.. Derfor går helgen til rapportskriving før det endelig er innlevering på mandag. Selvom det er en travel helg med jobbing og ikke minst eksamen, skal jeg også i bursdag i kveld. 

Jeg har pakket kameraet i partyvesken, og jeg skal gjøre mitt beste å faktisk huske å bruke det. Før feiringen er det mye som skal fikses, så jeg runder av her. Ha en fin helg søte dere. ♥

 

 

Home is where the heart is?

 • 27.09.2015 kl. 14:54

 

Heisann! I det siste har det kriblet litt ekstra i fingrene etter å reise. Ikke bare vil jeg ut å reise, men jeg vil reise til New York. Jeg vil tilbake til byen som får meg til å føle meg hjemme. Byen som gjør meg speachless og tar pusten fra meg hver gang den bluster opp i minnet. Det er noe helt eget, ja faktisk noe helt magisk med new york city. 
Det er umulig å sette ord på hva som gjør new york til new york, en plass så spesiell fra alle andre byer i verden. Det må faktisk oppleves. 

Hvis noen av dere har vært i new york og manhattan, så forstår dere nok hva jeg mener, dere andre aner virkelig ikke hva dere går glipp av. Allerede før jeg hadde tatt to skritt ut fra taxien da jeg ankom hotellet i new york, viste jeg at dette var en plass jeg kom til å elske. Atmosfæren, folkene, stemningen, de forskjellige kulturene, den fine arkitekturen. Denne kombinasjonen er det som skaper den magiske spemningen på manhattan. Jeg vet dette høres skikkelig corny, og helt på jordet ut, men jeg lover dere; jeg er ikke gal, New York made me do it.

Dere har kanskje hørt ordtaket; home is where the hart is.? Vell, mitt hjerte ligger i alle gatene i new york city! Det er der jeg vil være. 
Jeg tar meg selv i å glise fra øre til øre mens jeg lufter tankene og lar fingrene fly over maccen. Jeg tror jeg er forelsket ♥

 Educaton first

 • 24.09.2015 kl. 14:10

 

Denne uken har vært super travel med masse skolearbeid, derfor har bloggen blitt litt nedprioritert de siste dagene. Education first, ikke sant?

Jeg har jobbet iherdig med denne oppgaven, og nå gjennstår det bare litt finpuss før den er klar til å leveres, så fra og med i kveld av kan jeg slappe litt av, slenge bena på bordet og puste lettet ut. Jeg har flere innlegg på lur til dere, så slapp av, det er ikke skrivesperren som har skylden for fraværet mitt denne gang. :-)

 
Litt kos i eksamenstiden er lov :-)
Ja, vi har faktisk deleksamen allerede nå...hurray!

I min treningsbag

 • 21.09.2015 kl. 12:00

 

Hei og god mandag! En ny uke er i gang, og det er jammen godt. Jeg bevegde meg ikke utenfor husets fire vegger i går, så selvom jeg var på vei til skolen på en fridag, kunne jeg ikke annet enn å trekke på smilebånde og nyte den friske luften. 

Treningsbaggen er pakket og klar slik at jeg kan dra direkte til gymmet og få ut litt rastløshet etter noen timer med oppgaveskriving på skolen. 

Her er hva jeg alltid har i treningsbaggen min: 

 ♥ Løpejakke fra Nike, hvis jeg skal løpe ute
♥ Hansker fra casall
♥ Et par Questbar er veldig handy å ha i vesken etter trening
♥ Hengelås til garderobeskapet, vannflaske og treningskort
♥ Headset. Det er faktisk krise hvis jeg glemmer dette. Jeg liker også headset mye bedre en ørepropper, fordi de sitter bedre på, og faller ikke ut midt i en intervall.
♥ Treningsklokken min fra Nike som jeg lovelovelove
♥ Fres energy shot eller fres brusetabeletter

 ♥ Hårbånd fra Nike. Disse er helt genial fordi det er antisli under,
slik at de holder seg på plass og ikke sklir ned.

 Hva har du i den treningsbag?

På Oktoberfest i September

 • 20.09.2015 kl. 15:58

 

God søndag folkens! I går var det Oktoberfest, noe som har resultert i at i dag har vært den kleineste søndagen på lenge. Jeg blir heldigvis aldri dårlig dagen derpå, bare sinnsykt trøtt og sliten. Det er vell bare et eneste godt tegn på at gårsdagen var en stor suksess. 

Etter bare en time på vors hev vi oss i taxien og satte snuten mot Universitetet hvor festen skulle være. Da vi kom frem var det allerede stappfull i lokalet (som faktisk bestod av 139 partytelt linet opp etter hverandre). Innvendig var det pyntet med lys, flere barer og langbord over alt i ekte oktoberfest-stil. 

 

Kamera ble lagt igjen hjemme, så det eneste jeg har å vise dere er et par snapshots fra iPhonen. :-) 

 

Hvordan har din helg vært? :-)

IT'S MY BIRTHDAY!

 • 17.09.2015 kl. 10:30

 

Gjett hvem som er Stavangers lykkeligste jente? Meg så klart!

 

I går kom ingen ringere enn Red Bull kom på døren med en liten bursdagsgave til meg! Åå, dette er såå gøy!! Gjett om jeg skal kose meg masse fremover med disse godsakene. TUSEN TAKK RED BULL! Dere er best ♥ #redbullgirdegvinger 

 

Dagen min skal tilbringes med nesen i pensumbøkene, før det venter en bedre middag på restaurant med gode venner venter i kveld. Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre bursdag, enn å feire sammen med de jeg er mest glad i. Festen tar vi senere, først er det en eksamen som må gjennomføres. Jeg skal hvertfall ikke lide i eksamenstiden men denne gaven fra Red Bull, that's for damn sure. :-)

 

Herregud for noen sykt ufreshe bilder av meg. Disse knipset jeg i gårkveld med sminkerester fra tidlig på morgenen, håret ventet fortsatt på en vask som jeg hadde utsatt hele dagen, og slaskeklærene på plass :-) Nice.
Linselusen Hecci 

Tomorrow is my birthday!

 • 16.09.2015 kl. 16:26

Hei alle sammen! 

Helgen hjemme i Bergen var veldig etterlengtet. Tiden gikk så alt for fort, og jeg hadde, som vanlig, alt for mye på tapete, så det ble dessverre ingen tid tilovers til bloggen.
Jeg dro i hovedsak til Bergen for å feire min farmor sin bursdag, og tilbringe tid med familien, som jeg såvidt har sett i hele sommer. Heldigvis er det ikke altfor lenge til neste gang, jeg vil jo feire bursdagen min i Bergen også :-) Som forresten er i morgen! Noter dere datoen folkens, jeg hadde blitt kjempe glad for bursdagshilsener fra dere ♥

 

Nå venter jeg bare på at middagen skal bli ferdig i ovnen, så går turen på trening, etterfulgt av frisøroppdrag på kvelden :-)

 
Bergen next ->

 • 11.09.2015 kl. 16:42

FRIYAY!

Denne fredagen har jeg sett frem til lenge. Denne hjemturen blir litt annerledes, siden vi ikke har forelesning før senere i uken, blir jeg hjemme noen ekstra dager, og det gledes. Tiden flyr når man har så mye å gjøre, så mange avtaler og så mange som skal treffes på et par dager.

Mens jeg venter på boarding får jeg unnagjort litt skolearbeid, og stukket innom bloggen for å ønske dere alle en god helg!

Morgenstund

 • 10.09.2015 kl. 11:33

God formiddag! Helgen er like rundt hjørnet, og det eneste som gjør denne dagen enda bedre, er at jeg i tillegg har fri fra både forelesninger og jobb. Fridagen min har sålangt gått til en bedre frokost og litt skolearbeid på morgenkvisten, og akkuratt nå står en ny porsjon med hjemmelaget musli i ovnen som fyller huset med herlig bakelukt.


Straks setter jeg farten mot treningssenteret for ukens siste økt. I helgen skal jeg hjem til Bergen og har tatt meg treningsfri, med mindre stoltzekleiven frister og været tillater det. Utsikten på toppen av stoltzen er helt magisk,. turen opp dit - ikke såå kjekk haha!

 

Frokosten i dag bestod av en stor kopp med min nye favoritt, Peach Mango te fra Lipton, og youghurt toppet med hjemmelaget musli, druer, bringebær, rosiner og en liten dæsj honning. Nam! 

Har dere hatt en fin torsdag? :-)

10 uinteressante fakta om meg

 • 08.09.2015 kl. 20:51

 

Den siste tiden har jeg fått en del nye lesere på bloggen, så da tenkte jeg det var på tide med et innlegg om meg, slik at dere kan bli litt bedre kjent med personen bak bloggen.

 

Her har jeg dratt 10 uinteressante fakta om meg selv opp fra hatten, og serverer dem som perler på en snor:

 

♥ Jeg har bursdag på samme dag som min bror, men han er 5 år eldre enn meg.

 

♥ Jeg har vært aktiv og drevet med flere forskjellige idretter gjennom hele oppveksten. Jeg drev blant annet med turn/ trampett i 8år.

 

♥ Jeg er veldig(!) kresen på mat. Det er utrolig kjedelig, for hver gang jeg bestiller mat ute ender jeg som regel opp med å plukke vekk halvparten av innholdet. Jeg liker ikke sånn fancy mat, som brieost og serranoskinke. På en annen side er jeg ikke vanskelig å imponere. Jeg elskerrr de enkle tingene som f.eks tomatsuppe! MMMmmmm

 

♥ Jeg er avhengig av å ha noe på leppene HELE tiden, uansett om det er leppestift, lypsyl, lipplumper osv. Jeg hater "tørre" lepper.

 

♥ Jeg har OCD og må til enhver tid vite at jeg har alle viktige eiendeler med meg. Jeg må for eksempel alltid sjekke at jeg har alle verdisakene mine (typ lommebok, kortholder, busskort) i vesken før jeg går på bussen, og på nytt før jeg går av bussen. Det kan være utrolig slitsomt, men for meg er det en så inøvd rutine så jeg tenker egentlig ikke noe over det lengre. 

 

♥ Akkuratt nå har jeg 17 parfymer på rommet mitt.

 

♥ Jeg er ganske sikker på at jeg er hypersensetiv, eller at jeg hvertfall har en grad av det. Jeg har aldri undersøkt meg hos en lege, eller fått dette personlighetstrekket bekreftet av noe helsepersonell. Men utifra hva jeg har lest, og online tester jeg har tatt, har jeg stemplet meg selv som hypersensetiv. Jeg er blant annet veldig lukt, lys og lyd-ømfintlig. Jeg kan for eksempel ikke FORDRA lyden når folk pusser tenner, eller tygger mat. Det grøsser langt nedover ryggraden min, og jeg blir oppriktig sint og frustrert når jeg hører lydene. Roomiene får streng beskjed å forlate badet hvis jeg står der å fjerner sminken, og de kommer for å pusse tenner, hvis ikke skal vasken spyle på det sterkeste for å dempe den grusomme lyden.

 

♥ Dette punktet henger nok sammen med det forrige, men jeg er skikkelig perfeksjonist på detaljer. Det gjelder alt jeg gjør, både i ting jeg selv legger arbeid i, men det kan også være en liten detalj for eksempel i en tv reklame som irriterer meg grønn. Ellers kan det være hvordan en artist uttaler et ord i en sang. Da er både tv reklamen og sangen ødelagt for meg, for jeg klarer ikke å ignorere det som irriterer meg. Haha så høres jeg ut som den freaken!. 

 

♥ Jeg har veldig små føtter, str. 35. :-)

 

♥ Jeg er veldig løsningsorientert. Den første tanken som alltid dukker opp i hode mitt når noe skjærer seg, er en ny måte å ordne problemet på. Det er en egenskap jeg er utrolig glad for at jeg er utstyrt med. Jeg har rett og slett en positiv innstilling til alt! :-) 

 

 


 

Tips til utetrening: Trappeintervall og styrke

 • 07.09.2015 kl. 15:37

Sist uke ble første trening utendørs siden sommerferien gjennomført. For utenom joggeturer rundtom i de fine turområdene her, har jeg fått smaken på intervalltrening i trappeanlegget utenfor konserthuset. 

Det er ikke bare en morsom og variert treningsform, men den gir bedre kondis og strammer opp rumpa og lårene! BONUS! Her kan man leke så mye man vil, det er bare fantasien som setter grenser. Trappeintervaller er knallbra for kondisen, i tillegg kan man lekse seg med diverse styrkeøvelser ute. Jeg sjekker alltid treningsinspo-profiler på instagram før jeg går ut døren. Der finner du masser av videoer og tips til øvelser man kan ta med seg i trappene.

 

På dagen når solen steiker kan det ofte blir ubehagelig varmt i gymmet, spesielt hvis det er store vinduer i lokalet, og da er det perfekt med en økt ute med naturen som verktøy. Mellomperioden av sensommer og høst gjør det ekstra deilig å trene ute. For ikke å snakke om den varme dusjen når man kommer inn fra den crispy høstluften.

 

Jeg tok meg friheten til å knipse litt bilder under økten for å vise noen av øvelsene man kan gjøre i et trappeanlegg. 

 

Sprint intervaller er en stor favoritt. Da får du virkelig kjørt deg i trappene!

Her kan du ta både korte og dobble steg, løpe sidelengs mens du krysse bena for hvert trinn, eller du kan hoppe opp med bena smalet trinn for trinn. Sistnevnte får melkesyren til å komme rimelig kjapt, men følelsen når du når toppen er verd det!

 

 

Sitte i 90 graders vinkel intil en vegg.
Dette er en bra statisk øvelse som jobber de store muskelgruppene i beina. 

 

"Box Jump" på de store trappetrinnene.
Denne liker jeg å gjøre både oppover og nedover i trappene. Når man hopper nedover er det viktig å lande mykt, gjerne dempe hoppet ved å gå rett i en squat, ellers går det utover knærene. 

Tåhev.
Melkesyren melder seg raskt her også! Knallgod øvelse for legger. 

 

Stående donkeykicks.
Disse liker jeg å gjøre mens man går oppover i trappene 

 

Ikke glem å ha det kjekt! Play around, prøv ut nye øvelser ♥ 

 

New make-up favourites

 • 06.09.2015 kl. 14:18

God søndag kjære lesere! 

 

Tidligere i uken fikk kom endelig pakken fra Coverbrands som jeg har gledet meg så mye til. Jeg elsker make-up! Det har vært en stor interesse helt siden jeg var liten. Jeg har ikke oversikt på hvor mange timer jeg har sotte med stjerner i øynene og sett på make-up tutorials på YouTube, og prøvd å gjennskape looken. All tittingen har ikke vært forgjeves! For hvem var stjerne studenten som fikk 6 på alle make-up oppgavene på skolen? MOI :)) 

 

Jeg har faktisk spilt inn flere sminkevideoer, men ingen har kommet gjennom nåløyet og ut på bloggen. Med noen nye favoritter i sminkevesken, kjenner jeg at det kribler litt i magen og lysten på å spille inn en ny video. Hadde det vært interessant?

 

YSL leppestiften er egentlig knall lilla, ikke burgunder som den så ut på bilde her. Det er heller ikke ny :-) 

 

Flawless chisel cheeks contour kit fra Barry M og Mary-Lou Manizer fra The Balm er nye favoritter! 
Har dere prøvd noen av disse? :-)

 

 

HOLDER FORRESTEN PÅ Å BYTTE DESIGN! BEKLAGER HVIS BLOGGEN SER ROTETE UT :-)

Fall inspo

 • 05.09.2015 kl. 16:00

 

 

//collage laget av meg♦ En rød tråd for høstmoten er mørkere farger, lag på lag og strikk ♦

Best month tho

 • 04.09.2015 kl. 18:01Hello September! Høsten er endelig her, og det gleder et september barns hjerte. Om 13 små dager fyller jeg 22år! Wihoo!! Det er fortsatt to uker til, men med dagene er fylt med både skolearbeid, jobb, og mye annet, kommer de nok til å suse forbi, slik som hel 2015 egentlig har gjort. 

Det er fredag, og jeg har min første frihelg på noe som føles ut som en evighet. Det skal bli godt å få tatt igjen både søvn, litt skolearbeid, og ikke minst bloggingen. Kanskje det blir en etterlengtet tur på byen også! Vi får se, my days are wide open!


Ha en fin helg sweeties!♥

Tapas

 • 30.08.2015 kl. 14:30

God søndag! 
Etter fadderuken gjorde det godt med en rolig helg hjemme med god mat, godt besøk og litt vin i glasset. Enda deiligere er det å våkne helt uthvilt og i god form når søndags morgen, eller dagen derpå, melder sin ankomst. Jeg har faktisk unnagjort mer skolearbeid på noen timer, enn hva jeg hadde satt av hele morgendagen til å gjøre. Det er en deilig følelse det! Resten av helgen skal nytes med en god økt på gymmet etterfulgt av spadag i kjent søndagsstil. Jeg skal også mumse på restene fra gårsdagens tapas mellom slagene. MMMmmm ♥

Det ble mye middagssnakk på bloggen i det siste, så jeg nøyer meg med disse bildene. Om noen ønsker oppskrifter, bare spør i kommentarfeltet. :-)

 

 

 

Middagstips!

 • 26.08.2015 kl. 19:00

Nå er skolen godt i gang, og hverdagen har begynt å forme seg som normalt. Jeg har snust litt rundt på det o store internett for å finne inspirasjon til nye, sunne middagsretter til ukedagene. Når en bor for seg selv må man også lage middag selv, og det kan fort bli veldig ensidig. Det er lett å gå i fellen for kjappe (og ofte usunne) løsninger, når magen hyler etter påfyll. Jeg har muste helt fantasien i matvegen og ender som regel opp med å lage de samme middagene om og om igjen.


I går tenkte jeg å prøve noe nytt, eller en ny vri heller, på en laksemiddag. Middagen var en kjempesuksess så derfor vil jeg dere den med dere, så kanskje også trenger litt ny inspirasjon i matvegen. 

 

♦ Laksefillet på en seng av couscous og grønnsaker ♦


        


♥ 1 stk. laksefillet

♥ En neve brokkoli

♥ 1/4 rødløk

♥ 2 dl Couscous            

 

Legg gjerne igjen en kommentar om dere prøver retten, og si hva dere mener! :-)

 

Første skoledag

 • 25.08.2015 kl. 18:10

Hei søte lesere! I dag var første dag tilbake på skolebenken etter nesten to måneder med sommerferie. Jeg gleder meg veldig til å komme inn i hverdagsrutiner igjen, og jeg kjenner meg mer motivert enn noen sinne, til å gjøre det bra på skolefronten dette semesteret. Så motivert at jeg vil ta opp noen eksamener i tillegg til de fagene jeg har nå.
Jeg skal hvertfall gjøre mitt aller beste til å holde motivasjonen på topp hele vegen. DETTE SKAL JEG KLARE!

 Bilde over er fra siste dagen i fadderuken. Som dere kan se var det temafest og vi var hippier! Kjempe kjekk kveld som avsluttet fadderuken med en smell. :-)

Endelig hjemme

 • 18.08.2015 kl. 13:00

God formiddag! Etter å ha brukt over et døgn på en reise som kunne tatt 3-4 timer, er jeg endelig hjemme i Stavanger. Det ble en stressende slutt på ferien da vi 3(!) små dager før avreise fikk en uhyggelig mail fra travel agensyet om at flyet som skulle gå fra Praha til Stavanger hadde fått ny tid, så vi ville ikke rekke det da vi skulle komme med et annet fly fra Split først, og billetten måtte bli kansellert. GoToGate/ Supersavers, som vi bestillte gjennom var ikke til noe hjelp. Aldri i mitt liv har jeg opplevd så dårlig service.
Jeg tenker å skrive et eget innlegg om hele greien, men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å forklare alt som skjedde å samtidig holde frustrasjonen i sjakk. Det er dessuten så mye, og veldig rotete så innlegget kommer til å bli langt. Men jeg vil gjøre mitt beste, jeg skal hvertfall ALDRI booke noe som helst gjennom Supersavers/ GoToGate ever again!

 Uansett, det er deilig å endelig være hjemme igjen, og jeg gleder meg til å komme inn i hverdagsrutiner med trening og sunn, hjemmelaget mat. Denne uken er det fadderuke på BI og jeg er med som "ekstra-fadder" da jeg ikke var i Stavanger til å melde meg som ordentlig fadder. Det ble tidlig kveld på meg i går, selvom det var første kveld i fadderuken. Etter å ha vært oppe siden kl.05.00 fristet sengen litt mer enn dansegulvet.

 

I dag fortsetter fadderuken, men først er det tid for jobb. :-)
Ha en fin dag folkens ♥

Hello August

 • 03.08.2015 kl. 11:00

  

Er det virkelig August allerede? Hvor ble tiden av..
Jeg kan trygt si at denne sommeren ikke har vært den beste i mitt 21 (snart 22wii) år lange liv. Ikke har værgudene vært på vår side, men jeg har heller ikke gjort noe spennende sålangt. Jeg har ikke engang hvert på så mye som en hyttetur! Dagene har gått til jobb, jobb og mer jobb, men jeg klager ikke. Jeg har trossalt valgt det selv. Dessuten er det en liten trøst at jeg ikke har gått glipp av så mye mens jeg har stått inne på jobb siden det stort sett har regnet ute.


Silje og jeg trosset "sommer"-være og gikk på fjelltur likevel. Det er i grunn ganske forfriskende å gå ute i regnet, ikke minst er det ekstra deilig å ta en varm dusj etterpå. 
Heldigvis går turen varmere størk om en liten uke. Gjett om det skal bli herlig med et lite gjennsyn med solen! Det skal bli godt men noen dager fri til å bare slappe av på stranden og få så mye D vitamin som mulig. Har hørt det er bra shopping i der vi skal også, så krysser fingrene for at jeg finner noe fint til høstgarderoben også :-)

Ok Monday, let´s do this!

 • 06.07.2015 kl. 11:30

Hei! Aller først vil jeg starte med å gi en liten hilsen til min kusine som giftet seg på lørdag. Gratulerer så mye med brullypsdagen Siri og Christer! Dere var fantastisk fine begge to. Solen strålte og Bergen viste seg på sitt fineste. Det er sånne solskinnsdager som går i minneboken. 


Ellers har helgen gått til jobb, og i går hadde jeg storrengjøring på det nye rommet mitt. Jeg fikk blant annet hengt opp nye hyller, speil og bilder, samt rygget og vasket hele rommet. Garderoben fikk seg en liten slankekur også. Kjenner jeg meg selv rett, tar det nok ikke lang tid før den er like full med nye plagg.

♥ I could give up shopping, but I´m not a quitter ♥Jeg har lagt ut noen ting for salg på diverse sider, men dersom noen av dere er interessert i for eksempel et par sko fra Steve Madden i US size 5, hollar at me. :-)
I dag stod jeg opp ekstra tidlig, og har kost meg med noen episoder desperate housewives og frokost i sengen. Ukesplanen min har jeg også fått unnagjort. Jeg finner det så mye lettere å gjennomføre alle salgs gjøremål som trening og middagshandling dersom man har god oversikt. Spesielt når dagene er ganske travle med mye jobb. Just how I like it.
 
 Nå suser jeg avgårde for ukens første treningsøkt med mine to treningsbuddies. Ha en fin Mandag!Klokkeslettet på Nike + klokken min har vært feil så lenge jeg kan huske :-) Noen som vet hvordan man endrer det?

 

En helg i Oslo

 • 21.06.2015 kl. 14:00

Hei!

 

Denne morgenen har jeg brukt på feriesurfing. De to solfyllte dagene i Oslo føltes som en mini ferie som ga mersmak og virkelig satte fart på reiselysten. Jeg skal en uke til syden i August, men akkurat nå det føles det ut som en evighet til. Jeg vil reise nå! :(

Ikke bare er det dårlige turer igjen, men jeg har satt meg opp på jobb nesten hver dag hele ferien. Kanskje det blir en tur til høsten istede. En tur til Mexico for å besøke en venninne som er på utveksling står høyt på listen. 


Kanskje det blir en ny helgetur til Oslo. Mitt inntrykk av byen har ikke vært det beste, men etter det siste visitet må jeg si jeg liker Oslo litt mer. Det var en finere side av Oslo vi så da vi gikk rundt å tråkket i solen mens vi utforsket nye nabolag. Vi spise god mat både på en asiatisk resturant ved Aker brygge og dessert på The Theif på Tjuvholmen. Litt shopping ble det også. Viser dere hva jeg kjøpte så fort jeg får pakket ut koffertene og fått litt orden i sakene mine. Frokosten ble inntatt på LETT Oslo.


På kvelden var det tid for konsert med One Direction. Si hva dere vil men de guttene er veldig talentfull. Konserten var knallbra og ikke minst underholdene på scenen. Når de klarer å selge ut Ullevål stadion må de gjøre noe riktig! Det var hvertfall en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Hilsen Hanne 12år. 

 

 

 

 

 

 
Hvordan har dere helg vært? :-)

Spar penger med Let´s Deal

 • 17.06.2015 kl. 23:50

Hei!

 

Først irst things first; Jeg må bare beklage på forhånd for et surrete innlegg,. Øynene har ikke følt så tunge på lenge, og jeg er halvveis i drømmeland mens jeg skriver dette. Det har vært en lang dag på jobb, men før jeg stuper i seng ville jeg bare tipse dere om en siden hvor du kan spare massevis av penger på gode deals. 

 

Det var faktisk pappa som introduserte meg på Let`s Deal for kanskje to år tilbake. Siden har jeg kjøpt en god deal deals derfra. Mitt siste kjøpt fra Let`s Deal var for ca. en uke siden og det var to gratis måneder med Viaplay. Siden det har jeg jaggu klart å se en hel sesong med Frustrerte Fruer! Der fikk dere også svar på hvorfor jeg ikke har blogget. Haha! 

 

I anlednig at Let´s Deal feirer 4 år, har de enda en nytt knallbra bursdagstilbud -oppå de gode tilbudene.
Fra kl: 00:00 til kl 23:59 på torsdag 18. juni får du tilbake 10%alt du kjøper i form av Let's deal-kroner som du kan bruke på fremtidige deals.


(Jeg blir ikke sponset av Let´s Deal! Jeg vil bare dele denne siden med dere)Til helgen drar jeg til Oslo, og i den anledning har jeg tømt Iphonen slik at jeg har plass til å ta masse bilder. Noen som kan gjette hva jeg skal i Oslo akkurat den helgen?
 

My favourite dress

 • 06.06.2015 kl. 19:59

Happy weekend everybody!

 

Om litt suser jeg videre på vors men jentene fra klassen, men før det vil jeg vise dere kjolen jeg hentet hos skredderen i dag. Jeg kjøpte kjolen på nett for lenge siden, rundt november, desember i fjor tror jeg, men da den kom var den alt for stor. Vimsen som jeg er, rakk jeg ikke å sende den tilbake før det var for sent, så jeg gikk like gjerne innom en systue i Stavanger sist uke. M og Y systure ligger langs Breiavatnet i Stavanger sentrum anbefales på det varmeste! Jeg fikk komme til med engang og diskutere hva jeg ville gjøre med kjolen. Hun satte i nåler og ba meg komme igjen om en uke. Fort og greit, og billig.

 

Her ser dere kjolen jeg forelsket meg i gjennom et bilde på instagram og endelig kan jeg strutte rundt i kjolen selv.
Bildene ble veldig halvhjertet. Jeg knipset disse i full fart før jeg fikk på cakefjeset. 

  

Nå er det fest! 

Oppskrift: Linsesuppe

 • 05.06.2015 kl. 18:32

Hei alle sammen!

 

Linsesuppen jeg nevnte i sist innlegg om matplan, var en STOR suksess! Derfor tenkte jeg å dele oppskriften med dere i dag. Suppen er kjempe lett å lage og det eneste som tar tid er å kutte opp ingrediensene. Når det er gjort går det super kjapt å tilberede retten. Tips: Lag en god porsjon og frys ned suppen. Da har du god, næringsrik og sunn middag i en fei senere. 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåte:
Fres løk og gulrøtter i litt olje, til løken er blank og myk. Tilsett hvitløk (du kan enten finhakke eller presse hvitløsfeden) og litt chilipulver, og la det surre et par minutter.
Ha buljongen i en kasserolle, bland inn kikerter, hakkede tomater og gjerne soltørkede tomater dersom det skulle være ønskelig, og gi det hele et oppkok. Her kan du også smake til med ingefær. Tilsett gulrøttene og løken og la det stå og putre i ca. 10 minutter, til gulrøttene er møre og fine. Tilsett linsene mot slutten av koketiden. Mens suppen putrer kan du eventuelt steke du opp kyllingbiter og i til slutt. 

 

Kjempe godt og veldig enkelt! Skriv gjerne i kommentarfeltet dersom dere prøver ut oppskriften. 


 

Sunne middagstips! Matplan for uken

 • 03.06.2015 kl. 23:24

Hei!

 

Jeg tar meg selv i å sjekke kalenderen opptil flere ganger for dagen nå for tiden. I sommerferien har dagene gått helt i surr. I dag for eksempel, trodde jeg det var mandag helt til jeg dro treningskortet på sats før jobb. Er det mulig?

 

Kanskje det er fordi jeg kom til Stavanger i gårkveld, noe jeg vanligvis gjør på søndager.
Ikke vet jeg, uansett, jeg har satt sammen en matplan for resten av uken. Jeg kan også legge ut treningsplan hvis noen ønsker det? Tell me in the comments below. 

 

 Jeg får ikke bilde større :(( 

Weekend

 • 30.05.2015 kl. 17:57

Hei!

 

Det har vært noen travle dager med eksamener på rekke og rad, men nå kan jeg endelig si at jeg offisielt er ferdig med første året på BI! JEG HAR SOMMERFERIE! Åh, det er så deilig! Ferien startet med mye jobb og enda mer to come. Det tar nesten like mye på som eksamenstiden, men det er mye kjekkere :-) 

 

Det er vanskelig å finne inspirasjon til morsome og gøye innlegg når dagene stort sett består av det samme, men jeg lovet dere et nelly innlegg, og det skal dere få. I morgen drar jeg til Bergen for noen dager og noen dager i min kjære hjemby kan gjøre underverker på inspirasjonen og ikke minst motivasjonen. Jeg er vanligvis stor fan av rutiner, men nå kjenner jeg at det skal bli godt med en liten pause, eller "ferie" :-)

 

I kveld har vi bestemte oss for å bytte ut vin og høye hæler med natchos og kino hvor vi skal se den nye filmen Pitch Perfect 2. Skikkelig girlsnight med andre ord. My favorite kind of saturday. 

 
Have a good weekend y´all :-)


 

3/4 eksamener gjennomført!

 • 11.05.2015 kl. 14:47

Hei hei dere!

 

Gjett om denne jentene er fornøy! Da jeg leverte inn min tredje, av fire eksamener løftet 20kilo seg fra skuldrene mine. Jeg kom inn i lokat med verdens største sten i magen. Det er safe to say at jeg var klar for at dette ikke kom til å gå helt min vei. Heldigvis kunne jeg nok om begge temaene til å rable sammen 17 sider og levere med god samvittighet. Nå har jeg bare en eksamen igjen om to korte uker, så er det sommerferie! Snakk om motivasjon!

 

Hva er forresten greien med eksamen? Er alle kronisk forkjølet denne dagen? Det er ikke nok at man drar på seg både brannsår, støle fingre og nærmest senebetennelse, for ikke nevnte angsten for å glemme alt man har pugget på den siste måneden, men nå skal man også prøve å fokusere med alle disse hoste og harke lydene overalt. Jeg er på grensen til hypersensetiv så jeg er en av de få heldige som letter merke til, og irriterer seg grønn over lyder som kommer fra munnen. Tygging, pussing av tenner, svelging av mat er bare et par ting som får hårene i nakken min til å reise seg. 

 New lashes

 • 07.05.2015 kl. 18:34

Hei søte, snille, gode lesere!

 

I går var jeg endelig fikset på vippene mine. Egentlig skulle jeg bare ta påfyll, men siden jeg hadde 3D vipper på fra før, men egentlig foretrekker 1:1 vipper, så bestemte vi oss like gjerne for å fjerne restene av 3D vippene og starte helt på nytt. 

 

Nå må jeg bare få kontroll på etterveksten min, som har blitt kriminelt lang, så er jeg fin og fresh til 17.mai!

Ellers har jeg ikke spesielt mye å komme med. Dagene før eksamen går stort sett til det samme. Lesing, lesing og enda litt til lesing. 

 

Jeg har handlet en del ting i det siste, så kanskje jeg får knipset noen bilder av det i kveld eller i morgen. Innkjøp kommer hvertfall på bloggen så snart jeg får et ledig minutt. :-)

 

 

 

Halvveis til sommerferie

 • 05.05.2015 kl. 14:53

Hei alle sammen!

 

Nok en eksamen unnagjort . Nå har jeg 2 / 4 eksamener under beltet som betyr at jeg offisielt er halvveis til sommerferie!

For en deilig følelse!

 

Idag tar jeg meg studiefri og suser straks videre på jobb i noen timer før det er påtide å hit the gym!

 

 

 

 

Blogges i morgen :-) Gleder meg til å vise dere hva som står på timeplanen da. Stay tuned!

Sunny day

 • 03.05.2015 kl. 13:04

Solen skinner som bare det i Stavanger, og da er det ekstra kjipt å ikke kunne benytte seg av fineværet. I dag er det one thing, and one thing only som står på dagsplanen. Kan dere gjette hva det er? Jupp, eksamenslesing.

 

Det har vært en deilig rolig start på dagen, så om litt er det påtide å sette snuten mot BI og stupe inn i en verden av statistikk. Eksamen er allerede på tirsdag, å guud som jeg gruer meg. Satser på å gå en lang tur med doggyen med musikk på ørene senere i dag. Ingenting roer nervene og renser tankene mer enn det. Ha en deilig dag i solen skjønninger!

 En litt kjekkere eksamenstid

 • 01.05.2015 kl. 13:04

Hei alle sammen! Have you missed me? I sure have missed you! 

Overskriften skulle egenlit si "tilbake fra de døde" siden jeg har bestemt meg for å gi bloggen en ny sjanse. Jeg er riktig nok ikke tilbake fra de døde, men det er søren ikke så langt fra realiteten heller. Har jeg nevnt at eksamensperioden er det jeg hater aller mest?

Jeg vet jeg ikke er alene om å være litt ekstra stresset i disse tider, så jeg har satt sammen et lite innlegg som kan hjelpe dere gjennom denne mørke, tunge tiden med et aldri så lite lys i enden av tunellen som sier SOMMERFERIE!! med store blinkende bokstaver. Gjett om jeg gleder meg!
Men først, eksamen. Når jeg skal lese til eksamen blir veldig fort rastløs og vil helst gjøre alt annet enn det jeg faktisk må. Unskyldningene for å ta pauser fra lesingen strømmer gjennom hodet mitt èn etter èn. Do-pause, mat-pause, kose med hunden fordi han er så søt-pause osv. Dere kjenner til problemet antar jeg?

 Her kommer et par tips til en litt sunnere mat-pause som ikke ødelegger for sommerkroppen. Dette kan man fråtse i så mye du vil, med god samvittighet!

 

 

 - Speltlomper med pålegg - 

Kjapp og enkel snacks. Her er det bare fansatisen som setter grenser for hva man kan fylle lompen med. Perfekt for å bli kvitt litt rester også.

 

 

- Smoothie -

No desctiption needed

 

 

-  Youghurt med topping - 

Kjapt og enkelt. Ekstra godt med masse frukt, hjemmelaget musli, nøtter og honning. Mmmm

 

 

- Proteinpannekaker - 

Enda en kjapp og enkel snack ide. Toppes med masse godt

 

 

- Hot Chocolate - 

For å knikne litt til etter mye lesing er det greit med noe varmt i glasset. For oss som ikke liker kaffe er vanlig frukt te eller en stor kopp kakao, gjerne med litt krem og mini marsmellows, gjøre susen. Toppingen kan sløyfes.

 

 

- Hjemmelagde Bounty Sjokolader -

Disse var det Basse som stod for, så all creds til henne. De tar litt tid så det er lurt å lage på kvelden så har man rykende ferske bounty sjokolader når man trenger å få blodsukkeret opp noen hakk etter flere timer med lesing.

 - Frukt - 

Dette bilde er egentlig gammelt, men frukt er frukt. Jeg er spesielt glad i jordbær og pasjonsfrukt. 
Sjokoladen er perfekt for å få opp blodsukkeret, men kan så klart sløyfes eller erstattes med mørk sjokolade.

Druer er også en stor favoritt men det har jeg ikke bilde av. Dessuten slår man aldri feil med en god skål med grønnsaker og dipp. Min favoritt er brokkoli, seleri og gulrøtter dyppet i hollidaydipp. Mmmmm 

 

Happy Valentines Day ♥

 • 14.02.2015 kl. 14:17

Hei alle sammen, og god alle hjerters dag! ♥

 

Solen skinner endelig i Stavanger, det er helg og jeg kan ikke annet enn å smile. Fridager med sol og trege morninger er så deilig. Om litt skal jeg ut å nyte solen sammen med Hecci før husvasken står for tur. Resten av Valtentines day tilbringes i kinosalen med Mr.Grey og jentene. Jeg gleder meg!

 
Håper alle får en fin helg! ♦ 

 

Sunday

 • 08.02.2015 kl. 21:52

Hei, og en veldig forsinket godt nyttår til dere ♥

 

Masterchef Hanze slår til igjen. Bare se på det jeg har kokkelert sammen i dag.

Først prøvde jeg ut en oppskrift på sunne kjeks som jeg kom over på Matholck sin blogg. Oppskriften kan dere se her.Jeg har ikke rukket å smake på dem enda, men det lukter og ser lovende ut!


Bilde ble tatt før steking..
Mens desserten stod i ovnen begynte jeg på middagen som i dag blestod av kylling, ovnsbakte søtpotetbåter og masse grønnsaker. Namnam!

  Ja, det er like godt som det ser ut!

Potetene kuttet jeg i båter, la dem i en ildfast form og helte over litt olje, salt og pepper. Stekes i ovnen på 180grader i ca. 20min.

 

 

 

Og her ser dere det jeg sitter å knasker på nå. Jordbær og pasjonsfrukt og noen biter melkesjokolade. Yummi! 

 

God jul!♥

 • 28.12.2014 kl. 01:50

Hei! Og god 3.juledag til dere. Jeg vet det har vært stille fra meg den siste tiden, men jeg har rett og slett ikke hatt noe vettugt å komme med. Min fulle og hele fokus har gått til eksamen, og det har så langt vist seg å pay-off. Jeg har riktig nok bare fått en eksamen tilbake, men det var en god start. Nå gjennstår det bare å krysse fingre og tær, og håpe at det går bra med de andre eksamene også. 

 

 

Julen har gått sin gang i år også. Jeg har storkost meg med familie, masse god mat, og jaggu kom det snø i år også. 

 

 

Har du hatt en fin jul? :-)

 

Nyter en fridag

 • 15.12.2014 kl. 19:24

Hei! På min første fridag på det som føles ut som en evighet, var det på tide med ett innlegg. Så lang er 3 av 4 eksamener levert så jeg har ikke heelt fri enda, men en velfortjent fridag før jeg går løs på neste og siste eksamen var på sin plass. Dagen har gått til å gjøre en haug av ærend som jeg har måtte satt på vent en stund. Som den kontrollfreaken jeg er, kan dere tenke dere følelsen av å stryke ut et titalls punker på to do-listen min. #datfeelin 

 

 

I skrivende stund er laksen i ovnen og potetene på kok. (10husmor poeng til meg!). Planene for resten av kvelden er å slappe av på sofaen og kanskje se en julefilm og krysse fingrene for at julestemningen kommer snikende. Det har ikke vært like M.I.A som snøen her i Stavanger. Drar muligens en tur på trening også før jeg tar kvelden. Who knows, jeg har tross alt frii :-D

 

Autumn

 • 18.11.2014 kl. 18:46

Hei! Den siste uken har virkelig sust forbi. På lørdag hadde vi dobbel bursdagsfest, og da kan dere tenke dere det var mye liv her i heimen. Så mye at noen faktisk hadde vært så frekke og kastet et egg på døren vår! Haha whaat?! Håper regnet kommer og skyller det vekk snart...
Det var etter min mening den beste kvelden på byen på en god stund, noen som selvfølgelig resulterte i den kleineste søndagen på lenge også. 

 

Eksamenslesing ble fint lagt på hylla da vi omsider kom oss opp fra sengen, så vi bestemte oss for å få litt frisk luft og heller gå en lengre tur rundt mosvannet. Det var ikke bare terapi, men også den beste hangover kuren etter min mening. Vi tok med kamera og kipset et par bilder i den fine solen. Turstien rundt mosvannet var så utrolig koselig, og mye finere enn hva jeg hadde sett for meg. I tillegg er det ikke å altfor langt fra hvor vi bor heller, så her kommer vi til å tilbringe mye tid fremover. Er det noe jeg savner, så det er fjell og natur, og ikke minst en fin utsikt! Jeg kjenner jeg er ganske lei av å bare se hus og nabolag overalt. 

 
Blogges♥

Saturday

 • 08.11.2014 kl. 12:52

Hei søtinger!♥
Long time, no see. Jeg orker ikke engang å late som jeg har en god unnskyldning til fraværet mitt denne gangen, for det har jeg ikke. Annet enn ren latskap og eksamenshysteri. Sistnevnte vil det bare bli mer og mer av fremover, men jeg skal gjøre mitt beste på å ikke spamme dere for mye med sytingen min. Litt får dere tåle.

 

For en deilig start på helgen det har vært. Ingen alarm på mobilen, deilig helgefrokost og ikke minst, hele huset for meg selv. Det er lite som slår en sånn rolig lørdagsmorgen. Siden jeg våknet ganske så tidlig har jeg fått unnagjort en hel del med ting allerede. Vasket og hengt opp klær, ryddet og støvsuget, vasket på kjøkkenet, -dere vet. Alt det gøye man må gjøre selv når man flytter ut. I tillegg har jeg lest til eksamen. 15 husmorpoeng til meg!

 

Om noen få strakser skal jeg til byen og gjøre enda et par ærend, før bøkene kaller nok en gang. 

 

 Dette vil jeg si er på grensen til hva man kan kalle et innlegg, men jeg ville bare stikke innom og si at takk for at dere ikke har gitt opp på meg til tross for fraværet mitt :-)  
Jeg har mange baller i luften for tiden, og da handler det om å prioritere. 

Happy monday

 • 06.10.2014 kl. 21:20

 Jeg må gi meg selv en klapp på skulderen for dagens treningsøkt. Det er så deilig når du forlater treningssenteret med en mestringsfølelse uten like og ny personlig rekord. Det ble en litt sen middag på oss i dag, men middag med stor m ble det. Jeg scoret noen husmor poeng med dagens middag som i dag bestod av marinert kalkunfilet, potetmos av søtpotet, salat og hjemmelaget tzatziki. Nammm♥ 

 

Resten av kvelden blir tilbrakt i sofaen som et eneste stort slakt, med en stor skål jordbær på fanget. :-) 

På konsert med Gavin DeGraw

 • 06.10.2014 kl. 15:18

God mandag! Jeg fikk streng beskjed at jeg måtte dele konsertopplevelsen med Gavin Degraw sist uke. O-M-G how could I forgett? Jeg kommer ikke på et annet ord en magisk. Jeg trodde ikke det var mulig med Gavin DeGraw er enda flinkere live, enn på cd.(eller skal jeg si spotify?) Jeg tror ikke jeg var alene om å ikke kunne et par av de nyeste sangene. Da stod de fleste å bare nøt musikken, men når de begynte å spille gamle klassikerne og min favoritt sang Follow Through, da ble det liv i leieren! 

 

Jeg syntes han fikk en veldig god connection med publikum ved å fortelle personlige historier, og snakke med de som stod helt fremst og ikke minst hjelpe en jente som holdt på å besvimte. Det er noe jeg selv setter veldig stor pris på når jeg er på konsert. Chris Brown for eksempel, var ikke flink til det. Jeg tror han nevnte Oslo en gang og det var det. Jeg fikk inntrykk av at vi i publikum var hvem som helst, og at så snart han var ferdig å gjøre jobben sin så var vi glemt. Så der fikk Gavin DegGaw en stjerne i boken fra meg. Jeg hørte konserten i Oslo var minst like bra. Var det noen av dere som var der?

 Noen andre som var på konsert med Gavin DeGraw da han var på norgesbesøk? :-)

Sofaen kaller

 • 05.10.2014 kl. 21:00

Hei! Først må jeg bare skryte litt av proteinfabrikken.no. Allerede dagen etter jeg hadde bestilt meg noen godsaker hjem, var de jaggu på døren. PF leverer hver gang. Denne gangen endre jeg opp med å kjøpe en ny mix som jeg ikke har smakt før, men som jeg har hørt mye bra om. Proteinfabrikkens egne pakkekaker. Mixen kan brukes alene og som base i en oppskrift, alt ettersom :-) Jeg gleder meg til å smake disse, men jeg bestilte like gjerne ny pakke med easy living shake'n  bake pannekakene som har vært en stor favoritt lenge. 


Jeg vet det ble mye matprat nå, spesielt om pannekaker haha, men jeg begynner å bli ganske lei av knekkis og kantinemat, men jeg er aller mest lei lusne middager. Denne uken har jeg vært flink å lage ordentlige middager, og det har jeg bestemt meg på å fortsette å gjøre. Jeg skal bli flinkere å lage ordentlige måltider, både lunsj til skolen og middag i hverdagen. 

 

Akkurat nå har jeg laget en stor skål hjemmelaget wok med kylling, brokkoli, blomkål og ananas. Kjapt, sunt, billig og kjempe godt! Det er ekstra godt hvis du krydrer kyllingen med basilikum eller italiensk krydder, og presser en dæsj sitronsaft på. 
Nå kaller sofaen og alt for Norge!

 

 

 

Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis dere har noen lure middagstips :-)


Food on a friday

 • 03.10.2014 kl. 23:24

God fredagskveld! Det er lenge siden jeg har spist meg så kvalm som nå. Fy søren. I følge Silje, har jeg kanskje verdens minste magesekk, så det skal altså ikke så mye mer enn et knekkebrød eller to, til før jeg er mett. Men når studenten får servert så god middag som i dag, da måtte jeg bare presse i meg et lite stykke til. Det angrer jeg på nå. Men jeg skal ikke klage for jeg har det som plommen i egget med nydusjet hår i dutt, joggisen på og litt for mye natchos og guacemole i magen. Lysene er tent og sendkveld ruller på tvskjermen. Det er helg ♥

 I dag har vært en matdag uten like. Masterchef Hanze har ikke bare disket opp med deilig natchos og hjemmelaget guacemole, tidligere i dag lagde jeg en skikkelig kongelunsj. Eller, kongelunsj er kanskje å dra strikken litt langt. Det er faktisk noe jeg spiste enten til frokost, lunsj, middag eller kvelds hver eneste dag for en tid tilbake. Det er nok også grunnen til at det var så stas å spise det igjen i dag. Nettopp fordi jeg hadde glemt hvor godt det er. Proteinpannekaker er offisielt back on! ♥

 
Trening ute

 • 02.10.2014 kl. 22:08

Hola og takk for sist! Det er jaggu over en måned siden jeg blogget sist. Jeg som var så giret, og hadde så mange planer og ideer til bloggen, meen så skjedde hverdagen. Jeg har vært så travel den siste måneden både med skole, ny jobb, rett og slett med mitt nye liv her i Stavanger. Jeg har faktisk ikke rukket å lese en eneste blogg på flere måneder, de få gangene jeg faktisk har tatt frem pc'en har det kun vært for skolerelaterte ting som arbeidskrav og innleveringer, så det blir en travel helg med mye lesing å ta igjen. Det er godt jeg har langhelg og fri :-)

 

Solen skinte i Stavanger i dag, og siden det like gjerne kan være den aller siste varme dagen før snøen faller, måtte vi utnytte den fullt ut. Basse og jeg startet dagen med å rydde og vaske hele leiligheten, så nå kan vi nyte helgen med god samvittighet. Senere på dagen tok vi oss en sykkeltur til byen for å få unna noen ærend, og en liten sightseeing tur gjennom gamlebyen før vi syklet videre til Stavanger Konserthus, der hadde vi en heftig bein og rumpe økt i trappeanlegget utenfor. Det var døden, det! 

 

Vi knipset et par bilder under dagens treningsøkt, som jeg har satt sammen i en liten collage. Jeg anbefaler alle å utforske nærområdet deres, plutselig kommer dere over et fjell eller sted som er perfekt for en treningsøkt på fine solskinnsdager.  

 

Etter trening dro vi rett hjem og startet på middagen. I dag var det deilig baligryte med kylling og ris, salat og nanbrød som stod på menyen. Det er ikke akkurat hverdagskost for denne studenten, så gjett om det smakte godt! Vi tente lys og koste oss med tv-titting resten av kvelden. Perfekt start på helgen ♥

 
New in: Louis Vuitton

 • 27.08.2014 kl. 21:45

Hei! Jeg har gledet meg denne dagen såå lenge! Endelig kom det nye louis vuitton skjerfet jeg har ventet på i ukesvis. Knipset et par bilder tidligere i dag, men dette blir nok mye å se på bloggen fremover. Skjerf er helt perfekt for "mellom sesongen" når sommeren er på hell og det blir kjøligere i luften, men det fortsatt er for varmt for parkasen. Acne skjerfet har vært min store favoritt i flere år, men det er litt for varmt på dager som denne. Helt seriøst, hva skjer med været? I dag var nærmere 20grader! Krysser fingrene for av det varer noen dager til. Jeg er ikke klar for vinteren heelt enda. Vi er tross alt fortsatt i August...

 

 

Jeg var egentlig på jakt etter et sort og gull skjerf, men dette toppet listen fra første gang jeg fikk øye på det. Dongeri fargene gjør dette litt mer spesielt, men det er fortsatt veldig anvendelig. I love it!

 

Var det ikke fint? ♥

 

Blåmandag

 • 25.08.2014 kl. 22:09

Shit! Etter at lesertallet skøt i været i går ble jeg skikkelig giret på å oppdatere oftere. Så gøy! Det er ganske skummelt å flytte til en ny by hvor man ikke kjenner noen eller noe, men det er også det jeg syntes er så utrolig spennende. Ikke minst er det gøyere å skrive om enn hvordan hverdagen min hadde sett ut dersom jeg hadde blitt i Bergen. Jobb, skole, jobb, trening, skole osv.. Dere skjønner tegningen. Her er hver dag et nytt eventyr. Et nytt nabolag å utforske, eller en ny butikk å kikke i. Åh, jeg koser meg sånn! 

 

                                                                       Et par kleine selfies fra en trøtt sjel på denne blåmandagen..

 

I dag begynte som jeg nevnt tidligere, skolen igjen. Denne dagen har jeg sett frem til lenge, men jeg fikk et litt tyngre start enn jeg hadde sett for meg. Jeg våknet kl.6 av en helt syk drøm, og klarte ikke sovne igjen om mitt liv hadde stått på spill. Resten av dagen har jeg gått rundt med øyne så tunge som bly. Blåmandag med stor B kaller jeg det. Jeg har faktisk ikke gjort en eneste fornuftig ting i dag. Eller jo, jeg har jo vært på skolen, og fått kjøpt skolebøker, men utenom skolerelaterte ting, så har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. 

 

Hvordan har din dag vært? ♥

 

Fadderugå 2014

 • 24.08.2014 kl. 22:12

Hei fra Stavanger! Jeg stortrives i Stavanger sålangt. Jeg har lært et par ting siden jeg flyttet hit, og det er;

 

♦ Været har mer pms enn i Bergen

 

♦ Det blåser syykt mye her. Glem at solen skinner, det er bikkjekaldt (nesten) hele tiden.

 

♦ Dialekten er ikke stygg som jeg trodde hihi

 

Ellers er vi nettopp ferdig med en heftig fadderuke, eller fadderugå som det heter her. Haha! Det er også grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert før, her har det vært fullt kjør all day every day. Men det har vært kjempe kjekt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Skal jeg være helt ærlig så syntes jeg opplegget under fadderuken i Bergen i fjor var hakket bedre, men supre faddere gjorde opp for det. Dessuten tror jeg ikke selve fadderuken er like stort her som i Bergen. 

 

Siste kvelden hadde gruppe 8, Fantastic six, vors her hos meg, og alle slo virkelig på stortrommen. Herregud det var så gøy! Er det en ting jeg har lært så er det at å dra på byen i Stavanger er tusen ganger gøyere her enn i Bergen. Det er hvertfall min (og mange jeg har snakket med) sin mening :-)

 

Slenger med et par blinkskudd fra fadderuken, før jeg slår meg ned på sofaen for kvelden. I morgen begynner skolen for fullt med undervisning og hele pakken. Jeg gleder meg!
(jeg vet ikke hvor keen de andre er på å bli publisert så jeg legger bare ut bilder som allerede ligger ute. Alle er derfor fra siste kvelden.) 

 
Ah, jeg koser meg fælt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet fra min kjære hjemby, selvom jeg savner alle hjemme hele tiden ♥

Hvordan har din fadderuke vært? :-)

 

I've got some big news!

 • 16.08.2014 kl. 16:16

Hei! Let's cut to the chase. Som overskriften sier, har jeg noen store nyheter å dele med dere. Siden sist har jeg nemlig flyttet. Ikke bare litt, men helt til Stavanger. Jeg flyttet hit for å studere, og skolen begynner allerede på mandag. Gjett om jeg er spendt! Jeg har bare vært i Stavanger i tre korte dager, men jeg trives veldig godt allerede. Jeg gleder meg til å se hva mer byen har å by på. 

 

På den korte tiden jeg har vært her har jeg likevel rukket å gjort en del. Jeg har vært på en aldri så liten shopping runde å handlet litt ting til meg selv, men også en del ting til leiligheten, jeg har fått en sniktitt på hva utelivet har å by på, og i dag dro jeg til byen alene for å gå litt rundt å bli litt bedre kjent. Det var koselig å dra på min egen lille sightseeing i den nye byen min, samtidig som jeg fikk unnagjort en del ærend. 

 

 


Ting begynner endelig å falle litt på plass her i den nye leiligheten, noe som er veldig deilig. Jeg er et rutinemenneske uten like, så at hverdagen starter for fullt på mandag blir bare kjekt. Det er også mye enklere å oppdatere bloggen når ikke hele dagen går til flytting. 

 

Over ser dere et lite bildedryss fra min tid i Stavanger så langt. Jeg har hatt min første treningsøkt på mitt nye treningssenter SATS, og i går dro Silje og jeg på en joggetur rundt i det nye nabolaget vårt. Det er en veldig kjekk måte å bli kjent i området samtidig som vi fikk svettet av oss litt.  

 

Vi blogges♥

Michael Kors watch

 • 04.08.2014 kl. 17:44

Hei! For å være helt ærlig har jeg aldri vært en klokkesnobb. Jeg faktisk bare eid 2 klokker i hele mitt liv, den ene fikk jeg da jeg begynte i 1.klasse på skolen, den andre kjøpte jeg selv for noen år siden men kastet den rett ut da den holdt på å ta livet av meg. Hånden hvertfall..

 

Anyways, jeg bestemte meg for å gi klokker en sjanse til da jeg kom over denne nydeligheten fra Michael Kors. Det gjorde jeg rett i for jeg ELSKER den. Den er så fin og stilren, men samtidig har den en liten edge, akkurat sånn jeg liker det. 

   

 

 

Klokken er fra Michael Kors. Modellen heter MK5755, jeg har den i rosègull. 

 

Er den ikke fin? :-)

 

Summertime

 • 20.07.2014 kl. 23:44

God kveld! Hele uken har sust forbi i full speed. Helgen også, som har gått til sammenkomst etter sammenkomst. Først avkjedsmiddag på fredagen, og sommerfest med beer-pong turnering på lørdagen. Utrolig kjedelig, men jeg har dessverre ingen bilder å vise dere. :(

 

Varmen som har steiket i dag må ha sprengt alle gradstokker som finnes i hele Norge. Jeg holdt på å smelte vekk fra jeg tok første skritt utenfor dørkarmen kl.8 i morges i bare en shorts og t-skjorte. I dag må ha vært den varmeste dagen jeg har opplevd i Norge, det var langt over syden-temperatur. (Det fikk jeg bekreftet da jeg hentet Tessy og kjæresten på flyplassen, de kom nettopp fra Hellas, hendiggrisene.)

 

Jeg holdt ut i ca en time i solstolen før jeg måtte søke ly på sofaen. Takk Gud for vitaminsprayen! Hadde det bare vært litt vind... Men jeg skal ikke klage, SOMMEREN ER DEFINITIVT HER! 

 

 

Det gikk nettopp opp for meg at jeg ganske sikkert ikke er den eneste bloggeren som har skrevet et innlegg som ene og alene hander om været. Herregud, hvor norsk går det an å bli? Haha!

God natt ♥

Hyttekos

 • 14.07.2014 kl. 01:14

Hei! Håper det er flere en meg som er våken på denne tiden på en søndag.

Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg i full fart før jeg stuper i seng og hode treffer puten.

Helgen har jeg tilbrakt på jobb, men jeg dro inn på hytten etter siste vakt på lørdag. Der har jeg kost meg glugg ihjel med grillmat, som etter min mening er verdens beste mat, kald pinot grigio i glasset, deilig rabarbrasuppe med is, sol og varm temperatur i luften. Idyllisk norsk sommer med andre ord.

I dag dro mamma, min søster og jeg en tur med robåten, og det brakte tilbake mange barndomsminner skal jeg si dere. Jeg elsket å være med i robåten da jeg var yngre. Noe jeg fortsatt gjør for den sakssyld. Så er det en god work out i tillegg, noe som er et kjempe pluss. Det ble jaggu en dukkert på meg i dag også!

Det er faktisk første gang jeg har badet ute, i Norge, på 3år! Det er nesten litt flaut..

30 grader

 • 10.07.2014 kl. 13:23

Hei hei! Dette er første gang i hele mitt liv at jeg ikke drar på sommerferie, men med dette været og denne temperaturen går det egentlig helt greit. Cash saved. Det eneste jeg savner er et stort basseng eller en strand slik at jeg kunne avkjølt meg litt i solsteiken. Enn så lenge får jeg nøye meg med spruteflasken, og vitamin ansiktsspray. :-)

 


I går var det helt vilt varmt her i Bergen. Planen min var å ligge strak ut på verandaen og sole men, men det ble alt for hett i lengden. Det var i grunn like greit å tilbringe halve dagen på jobb hvor vi har air condition! Jeg skal jobbe i kveld også, men før det skal jeg prøve å få litt farge. Ha en fin dag i solen, dere!

 

 

Hvordan er været der du er? :-)

 

Back on track

 • 08.07.2014 kl. 23:53

Hei solstråler!  Have you missed me? I sure hope so.. Det ble vist en måneds uplanlagt (er det et ord?) bloggpause. Det var ikke i kortene i det hele tatt, men jeg har rett og slett vært så opptatt den siste måneden, at jeg ikke har hatt tid til å åpne pc'en før nå. Bloggappen er helt genial å ta i bruk om man for eksempel er på farten, men ikke til fast bruk i en måned. Da var det bedre å bare la være å skrive noe som helst. Nå har ting roet seg litt rundt meg, så jeg tror det er på tiden å starte bloggen igjen på. Jeg sluttet vel egentlig aldri helt, men etter en så lang pause kan se se hvordan noen kan tro det. 

 

Anylols, jeg skal gjøre mitt beste på å oppdatere så ofte jeg kan, selv om jeg er fortsatt ganske travel om dagene. Før "pausen" nevnte jeg en del ting jeg skulle blogge om, som jeg fortsatt ikke har har publisert, og så har det naturligvis dukket opp enda mer ting siden som jeg også vil skrive om. Jeg kan hvertfall ikke klage på skrivesperre fremover :-)

 

Tvert i mot faktisk, for det skjer store forandringer fremover. Noe som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

For utenom jobb, har jeg ikke drevet med stort mye. Jeg har vært på trening og kost meg i solen, enten om det var på verandaen hjemme, eller på fjellet. Sist uke var jeg barnevakt for Hecci mens Basse var på ferie, og denne, og neste uke jeg jeg barnevakt for en annen hund. 

 

 

 
 

 

Take me away, a secret place, a sweet escape

 • 08.06.2014 kl. 17:57


bilder// weheartit

Fjelltur i solen

 • 29.05.2014 kl. 09:30

Innlegget ble skrevet i går, 28.mai.14


 

Hei allaihopa!

 

Så gøy å se at lesertallet skjøt i vær etter Porto Brazil-innlegget. Fortsatt null kommentarer (hinthint), men jeg ser på statistikken at interessen er stor. Det er utrolig kjekt, og jeg kommer nok til å dele mye mer etterhvert som vi får inn mer produkter osv. :-)

 

Dagen i går gitt i et skjør, det var også derfor det ikke ble noen oppdateringer. Etter noen timer på jobb bar der rett hjem for å tenne grillen. Grillmat er seriøst det beste jeg vet! Ingenting slår grillmat på terrasen under en steikende sol og noe godt i glasset. Jeg får nesten vann i munnen bare av tanken, haha!

 

Etter middagen dro Basse og jeg i Stoltzen. Det var veeldig varmt og litt for crowded. Men hva kan man forvente på en så fin dag?

 

Det ble jaggu en Stoltzetur i dag også, selv om beina føltes ut som bly, og motivasjonen var ikke å finne noe sted. Det tok litt lengre tid enn jeg pleier, men da var det også ekstra digg å komme på toppen. Det tok ikke lang tid før mestringsfølelsen kom krypende. :-)  Vi bestemte oss for å jogge ned, pluss en liten spurt det siste stykket. Det tok nesten knekken på de allerede blytunge beina mine, men jeg kom meg på jobb senere likevel. Før jobb var det så klart litt tid til en grillmiddag. MMmmm ♥


 

Etter en varm og tung tur i Stoltzekleiven var det deilig å komme hjem til havrepannekaker. Jeg har dessverre ingen oppskrift å dele siden dette var noe Silje disket sammen på øyemål, men godt var det! Jeg toppet med sukkerfritt syltetøy, nutella og jordbær og honning. 

 

Besøk av Jenny Skavlan

 • 26.05.2014 kl. 20:50

Ååå, for noen laange og hektiske dager det har vært. Det er ikke bare-bare å åpne butikk skal jeg si dere. 

Jeg vil tørre å påstå at vi har hatt en ganske utfordrende start, men nå ser det ut som om ting begynner å falle på plass, og jeg begynner å få ro i sjelen.

 

Jenny Skavlan har som de fleste sikkert har fått med seg, designet en kolleksjon for Porto Brazil, og i den anledning var hun på besøk i den lille butikken vår på Åsane Storsenter på lørdag. Det var en sinnsykt hektisk time, men også kjempe gøy. Det var spesielt gøy å få møte Jenny, hun er jo er dødskul! (og ja, hun er like pen i virkeligheten)  :-)

 

Noen av bildene er låne fra Porto Brazil sin facebookside. 

 

Porto Brazil

 • 22.05.2014 kl. 13:00

Heihei!

 

Da var tiden inne for å dele en ganske så stor nyhet med dere! Nei, jeg er ikke gravid.. Jeg har fått ny jobb!

 

Jeg har vært så heldig å få jobb i Porto Brazil.

 

Det høres kanskje ukjent ut for mange av dere, og jeg måtte helt ærlig google merket selv, før jeg søkte på jobben. Men det er altså et bikini og swimwear merke, som faktisk er ganske kjent, bare ikke i Norge, hvor merket faktisk kommer fra. 

 

Jeg kan nesten love dere at dere har sett Porto Brazil produkter før, uten å vite at det faktisk er fra Porto Br. 

Det ble for eksempel stor ståhei da Rihanna delte et bilde av seg selv i norsk bikini på instagram kontoen sin for noen år tilbake. Dere husker kanskje dette bilde;

 

 

 

Jepp, den er fra Proto Brazil, og det er den fineste bikinien jeg noen gang har sett. Jeg pladask for det grønne, tropiske, designet første gang jeg så den. ♥ Grønnfargen ser ekstra fin ut om man har litt farge.

 

Som jeg har nevnt tidligere, er det hele fortsatt ganske nytt så jeg har ikke så mye å dele i og med at butikken ikke engang har åpnet enda. Det blir nok mye bikinisnakk framover for jeg er såå giret! Det er utrolig spennende og ikke minst lærerikt å få være med å se hvordan bedriften bygger opp nye butikker osv.

 

Porto Brazil butikken i Bergen skal være på Åsane Storsenter i Å-bygget. Det er en pop-up shop som betyr at den bare skal være der en liten stund før den legges ned igjen. Det gjelder altså å være rask før butikken forsvinner. Det vil også komme pop-up shops i andre byer i Norge. Sjekk ut Portobrazil.no for å se om den kommer til byen din!

 

Ikke bare åpnes det nye butikker landet rundt, men de har også fått med Jenny Skavlan på laget. Hun har designet sin egen bikini kolleksjon som blir sluppet i på fredag. Åh, det er så mye som skjer dere aner ikke! Det er så kult! 

 


 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er kjempe spendt, og jeg gleder meg virkelig til å komme ordentlig i gang. Så anbefaler jeg alle å stikke innom en pop-up shop eller sjekke ut nettbutikken. Bikiniene er virkelig nydelig :-)

 

Onsdagsprat

 • 21.05.2014 kl. 19:53

Hei alle sammen!

 

Utifra fraværet mitt på bloggen ser det ut til at jeg trengte en hel ukes recovery fra eksamen haha! Det er deilig å få den unnagjort, nå gjenstår det var å krysse fingrene for at det gikk bra. 

 

Som jeg har nevnt tidligere har jeg en hel del innlegg på lur. Det er litt fashion og innkjøps orientert, litt hårsnakk litt hverdagsting, litt treningssnakk osv. Dessuten har jeg en stor nyhet jeg har helt glemt å dele med dere. Jeg har nemlig fått meg ny jobb! Det hele er fortsatt veldig nytt, men super spennende, så det gleder jeg meg mye til å dele mer om det!

 

Hvis jeg får gjort unna det jeg skal i kveld, skal jeg prøve å forhåndsskrive et innlegg om det, siden jeg skal jobbe fra morgen til kveld i morgen, og har dermed ikke tid til å publisere noe. Isåfall kommer det på dagen i morgen, så stay tuned! :-)

 

Slenger med et par bilder fra 17.mai.

Jeg har faktisk ikke feiret 17.mai ordentlig på to år, så dere kan tro jeg var spent da jeg skulle prøve bunaden min, og jeg skal si jeg ble glad da den passet etter to år. Likevel valgte jeg å legge den ut litt slik at den skulle være litt mer behagelig å gå med. 17.mai er trossalt en spisedag uten like, hihi! Jeg har ikke justert den siden jeg fikk den til konfirmasjonen som begynner å bli noen år siden, så da var det på tide.

 

Jeg har Nordlandsbunad i blå (kystbunad) hvis det var noen som lurte på det. :-)

 

 
 

 

 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no