Hanne tipser! - Shaibox

  • 04.03.2016 kl. 20:54

Innlegget er IKKE sponset

 

Hei! Da var det klart for en ny runde Hanne Tipser!
De siste årene har det vært mye snakk i bloggverden om barberhøvlene fra Shai som også lanserte Shaibox for en stund tilbake. Selv har jeg sverget til Venus i alle år, men prisene for nye barberblad i butikk er ikke akkurat snill mot studentlommeboken. Derfor tenkte jeg å gi Shai barberhøvelen en sjans og samtidig spare et par hundre kroner. 

Det første jeg lærte var at de hadde veldig lang leveransetid på første bestilling, ca.2 uker. Hvis man for eksempel er helt tom for barberblad hjemme syntes jeg to uker er litt lenge å vente. Men siden sommeren ikke akkuratt banker på døren helt enda, gikk det fint å vente. Men et lite tips vil være å bestille i god tid, og ikke kaste det gamle bladet før du har mottatt pakken i posten, dersom du ønsker å prøve ut Shaibox.

 

 

DETTE FÅR DU I DIN FØRSTE SHAIBOX:

 

Essentials Wash & Shave.
Essentials Wash & Shave er rene produkter beriket med skånsomme ingredienser kombinert med sitrusduft som revitaliserer sjel og kropp. Denne brukes som dusjsåpe og shave-gel. Flasken er 150ml.

Essentials Q10 Wipes.
Pakken innrholder delikate Essentials Q10 wipes som brukes til å rense ansiktet for sminke. Våtserviettene er milde og inneholder koenzymet Q10, et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i nesten alle kroppens celler.

L'Usine Body Lotion
L'Usine Body Lotion er en ny frisk bodylotion helt uten parabener. Grønt, naturlig, friskt og rent er stikkord for denne nye bodylotionen. Flasken er 300ml. 

 

 

Shai barberhøvel med 6 blader.
Shaihøvelen og refillbladene er de samme gode produktene som er allerede har blitt en stor favoritt til over 100 000 nordmenn.  Som en bonus har aktive kunder livstidsgaranti på høvelen. Det vil si; går den i stykker, får du en ny!

Shai intivhøvler.
Nå har Shai lansert med egne minihøvler som passer perkeft til bikinilinjen. Høvelen er laget for å gi en presis, myk og god barbering. Den har også en fuktighetsgjørende stripe med vitamin E, lavendelolje og aloe vera. 

Adore Me Lip Gloss.
Ultra shiny lipgloss som gir en fargerik og lekker glans på leppenee. Den er enkel å påføre med tube-tip applitakor, som glir lett over leppene. Lippglossen gir leppene en fin farge og glans. Størrelsen gjør den lett å ha med på farten! 

 


 

Jeg er superfornøyd med min første Shaibox. Tillegsproduktene til berberhøvelen og bladene føles som en ekstra premie, å det er litt stas i hverdagen. 

Del gjerne din erfaring med Shai i kommentarfeltet ♥ 
Ha en fin helg søte!

Hanne tipser! - Underarms pads

  • 27.02.2016 kl. 13:00

Hei dere! Jeg tenkte å introdusere en ny spalte inspirert av Eirin her på bloggen; "Hanne Tipser" hvor jeg kommer med små tips og triks som kan være nyttig for alle. Jeg ønsker å gjøre dette til en fast spalte, men med min hektiske timeplan er det ikke sikkert jeg kan love et slikt innlegg hver uke. Jeg vil hvertfall prøve mitt beste :-) 


I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere som kanskje kan gjøre hverdagen deres litt enklere, hvertfall i noen situasjoner, og perfekt til helgen dersom du har planer om å dra ut på byen.
De fleste av oss har vell kjent på frykten av å få svettemerker på klærene enten du har på deg en stram kjole på byen eller en skjorte før et viktig møte/ intervju. Uansett er det ikke noe kjekt og kan oppleves som flaut til tider. Dette tipset leste jeg i et magasin og noen år tilbake, og det har hjulpet meg til å ikke begrense garderoben min flere ganger siden det. Sist gang jeg var på byen hadde jeg på meg en tettsittende kjole med lange armer i semsket skinn. Som dere vet er semsket skinn og fuktig en hpåløs kombo da det blir veldig synlig. Med andre ord, ikke helt optimalt til en kveld på byen med mye dansing.

Her kommer tipset mitt; du kan ganske enkelt kjøpe noen pads som du klistrer på innsiden av kjolen, og vipps! no sweatmarks! Padden absorberer all fukt og klærene holder seg tørre hele kvelden. Hvor genialt er ikke det? 
Jeg har som sagt testet dette ut et par ganger og jeg kan med trygghet i egne erfaringer si at det funker. 

 

Jeg håper dere likte tipset! Jeg syntes hvertfall disse er helt geniale, og jeg kan ikke holde en sånn hemmelighet for meg selv. Vi jenter må ta vare på hverandre. 
En pakke inneholder forresten 12 pads, og du kan blant annet få kjøpet disse på Apoteket. 
Ønsker dere fin helg søtiser! ♥

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no