Ebay HAUL part 1!

  • 12.03.2016 kl. 10:00

God morgen! På tide med et nytt eBay innlegg. Who's exciteeed? Jeg er hvertfall super excited for jeg har fått pakker i posten som om det var julaften nesten hver dag i en måned. Gøy! Grunnen til at jeg elsker ebay er rett og slett fordi du stort sett finner absolutt alt du måtte trenge, (and then some) og la oss ikke glemme at prisene på ebay ofte er en brøkdel av hva de er i butikk. 

Jeg liker å prøve ut nye ting, og handler for det meste billige duppedingser fra ebay, men jeg har også kjøpt dyrere designervarer derfra. Så lenge man gjør god research på selgeren på forhånd, og betaler gjennom tjenester som payal for ekstra sikkerhet, er det helt trygt. Husk at ebay er en international og større versjon av finn.no :-) 

 

Enough chit-chat..

 


Den lille dingsen til høyre i bilde er egentlig selfie-flash. Jeg har ikke brukt den til selfie photo-shoot enda haha, men den egner seg yperlig til å ta bloggbilder med mens vi enda venter på lysere kvelder. :-) 

 

1. bærbar selfie-flash her

2. HDMI adapter til Macbook her.

3. Cèline inspirert armbånd her.

4. Super søtt pass omslag her.

5. Strikk til trening her.

6. Lipliner her og her.

7. Matt liquid lipstick her og her (disse var veldig neon i fargen, ikke helt som jeg hadde forventet, men jeg ser for meg at det kan bli kult til et all-black antrekk)

 

Part 2 kommer snart, så stay tuned :-) 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no