Siste innspurt

 • 12.05.2014 kl. 20:15

God morgen!

 

Hele dagen har gått til eksamenslesning, minus en aldri så liten tur på fjellet. Da jeg våknet til knall sol og deilig temperatur, var det ikke annet å gjøre enn å hive på seg tur skoene og dra ut i skogen. Haha! Jeg trengte virkelig å starte dagen med et pang for å våkne skikkelig opp, å få masser av motivasjon til eksamenslesningen.

 

I dag har vært siste innspurt, for i morgen tidlig skjer det! Jeg har litt blandede følelser om hvordan det kommer til å gå på eksamen, men uansett utfall blir det deilig å få det unnagjort. Så kan jeg forhåpentligvis ta sommerferie med god samvittighet :-) 

 

Slenger med et par bilder fra turen i dag før jeg stuper i bøkene igjen! Lengeleveeksamen........

 
stuDYING

 • 08.05.2014 kl. 15:00

Hei til alle dere trofaste lesere!

 

Jeg må bare si at det er utrolig kjekt å se at det fortsatt er folk innom bloggen min daglig, selvom jeg har vært utroolig dårlig på å oppdatere i det siste. Tusen takk for det, det gjør et gammelt veteranblogg-hjertet glad. Haha!

 

På tirsdag er eksamenshelvette over, og jeg har endelig et liv igjen. Jeg har masse nytt å vise dere, og en hel hau med innlegg på lur, så bare with me folkens så lover jeg å komme sterkere tilbake. I disse dager går all fritiden min på å lese til eksamen, mens avbrekkene går som regel til en kjapp treningsøkt før det bærer tilbake til skolebøkene. Fuckmylife :-)

 

 

 

 

Noen andre som også har eksamen i disse tider? :-)


På tur i Stoltzekleiven

 • 29.04.2014 kl. 23:45

Hei igjen dere!

 

Solen skinner fortsatt i Norges fineste by, og jeg har rett og slett vært for opptatt med å nyte sommerværet til å i det hele tatt tenke på å dra fram pcen. 

 

I dag var Silje og jeg i stoltzekleiven etter gammelt. For dere som ikke bor i Bergen, eller har hørt om stoltzen før, så er det en bratt tursti som går rett opp fjellet, og som for det meste består av trappetrinn. Over 700 trappetrinn faktisk. Det sier seg selv av det er en tung, men relativt kjapp og veldig effektiv tur. Det er absolutt verdt slitet når du kommer på toppen og har verdens fineste utsikt over Bergen by foran deg. 

 

Spesielt i solen er utsikten helt priceless! 

 


 

Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpen min og nyter en skål med hjemmelaget gelè, jordbær og vaniljesaus. MMMmmm♥


Jeg kan gjerne dele oppskriften på gelèen, men jeg regner med de fleste har fått den med seg fra før?

 Easter

 • 23.04.2014 kl. 20:19

Hei dere!

 

Det begynner å bli en stund siden sist oppdatering nå. Jeg har brukt den siste tiden på å kose meg glugg ihjel i solen, skjønner dere. Å sitte foran pc'en er det siste som frister når det er 20grader og knall sol ute, derfor har bloggen kommet litt i andre rekke. 

 

Jeg har hatt en helt fantastisk påske med masse sol, god mat og godt selskap både på hytten og hjemme. 

 

Ville bare stikke innom i full fart å gi et lite livstegn fra meg, før jeg suser avgårde på personalmøte. Slenger med et lite bildedryss fra påsken.

Hvordan har din påske vært? :-)

Håper dere får en fin kveld ♥

10.04.2014

 • 11.04.2014 kl. 12:08

Endelig fikk jeg levert øvingsoppgaven min, så nå blir det spennende å skje hvordan det går videre. 

 

På onsdag fikk jeg i meg noe kroppen absolutt ikke taklet. Jeg har aldri vært så dårlig, å hatt så sterke smerter i hele mitt 20 år lange liv, som jeg hadde da. Det var helt forferdelig, jeg ble på et punkt redd for at det var noe veldig alvorlig! Heldigvis viste det seg å ikke være det. Etter mange timer med sterke smerter hvor jeg lå sammenkrøket i fosterstilling under dynen men bamsen min som trøst, fikk jeg til slutt sove. 

Jeg takket både gud og allah osv. for at smertene var helt borte da jeg våknet dagen etter. Gårsdagen tok jeg livet bare heelt med ro. Det er viktig å lytte til kroppen å la den lade opp batteriene helt på nytt, spesielt etter en sånn traumatisk opplevelse jeg hadde dagen før.

 

Om noen få strakser skal jeg prøve meg på trening igjen. Jeg føler kroppen er sterk nok til å få til en økt i dag, men hvis ikke tar jeg det med et smil, og lar den hvile en dag til. :-)

 

Jeg ville bare stikke innom i full fart å forklare mitt lille fravær. Jeg setter strek over den trassige uken så langt og ser fremover til helgen. Helgen blir travel for min del med jobbing og jentekveld ♥ 
 

 
 

 

Fresh start

 • 07.04.2014 kl. 19:49

Happy Monday søte lesere!

 

Har dere hatt en fin start på uken så langt? Personlig har jeg et veeldig love-hate relationship med mandager. I de fleste tilfeller elsker jeg mandager, det er så klisjè som det er mulig å få det, men jeg syntes det er deilig med den muligheten til å starte med blanke ark. En ny uke er en perfekt unnskyldning til å for eksempel endelig begynne med diverse prosjekter som har blitt langt på hyllen, eller legge bak seg alt godteriet, chipsen og sjokoladen som ble inntatt i helgen, og starte en frisk og sunn uke. For meg er mandager er som oftest en skikkelig motivasjonsbombe, andre ganger er mandager sååå kjedelig. 

 

I dag har vært en rar blanding. Jeg startet dagen supermotivert med en tidlig treningsøkt sammen med Basse. Det er så deilig å kjøre i gang uken med en svett og god treningsøkt, da har man liksom satt standarden på resten av treningsuken. Etter en varm dusj og en kjempegod lunsj fartet jeg litt rundt på forskjellige ærend. Nå befinner jeg meg i godkroen med skolebøkene på fanget, men jeg får bare ikke gjort noe. Motivasjonen jeg våknet med i morges er heelt vekke. Det er hardt å plutselig begynne med skolearbeid etter flere måneder med bare jobb, og ingen skole. 

 

Oppgaven skal inn på onsdag ettermiddag så jeg får vell bare bite tennene sammen, sette på litt Jhene Aiko og skrive til jeg omsider blir ferdig. Wish me luck! ♥

 

 

 

Jhene Aiko ft. Kendrick Lamar - Stay Ready

Friiiday

 • 04.04.2014 kl. 12:03

God dag søtiser!

Klokken har så vidt bikket tolv, og jeg har allerede fått unnagjort dagens ærender. Jeg har fått vasket og støvsuget bilen både utvendig og innvendig. Det var deilig å endelig få det unnagjort ettersom det er noe jeg har utsatt i en evighet. Skittet på bilen syntes ekstra god når solen skinner, men nå er den ren og pen og klar for sommerværet! :-)

Jeg har også fått unna dagens treningsøkt. I dag var jeg tilbake på treningssenteret etter å bare ha trent ute i fjellet i nesten to uker. Vi må jo nyte solen mens vi har den.

Jeg er egentlig ikke kjeempe glad i å gå på fjellturer, men om sommeren når solen steiker, da er det ingenting bedre.

Nå sitter jeg nydusjet i godstolen med lunsjen forran meg. Resten av dagen min går nok til oppgaveskriving, selvom jeg mye heller ville vært ute i solen og kost meg. :-)

Sporty helg

 • 31.03.2014 kl. 23:30

Hei hei!

 

Helgen har virkelig sust avgårde,. så fort at jeg har gått rundt med søndags-følelse i hele dag, til tross for at det faktisk er mandag. Og man pleie å merke at det er mandag, haha! Helgen startet med at vi fikk Tyra i hus. (Tyra er hunden jeg skulle passe i helgen). Senere på dagen dro Therese, Silje og jeg, alle utstyrt med hver sin hund, på en fjelltur i solsteiken. 

 

Jeg må bare dele dette snapshotet Basse tok av alle doggyene på toppen. See så de koste seg i fineværet ♥

 


Hector, Bella og Tyra

 

Hele lørdagen gikk til jobb før jeg dro ut på hytten senere på kvelden.

Søndagen gikk til nok en fjelltur, denne gang med Mamasita og Tyra som turkamerater. Vi dro på Nøttveitveten som er en topp på Radøy, hvor vi har hytte.


 

Jeg må bare beklage for tidenes mest trassige innlegg, jeg er så trøtt, og øynene er så tunge at jeg såvidt ser hva jeg skriver. Jeg runder av her før jeg skriver enda mer tull. 

God natt folkens ♥

Sunny days

 • 26.03.2014 kl. 22:47

God kveld søte dere!

 

Jeg stikker bare innom for å gi et aldri så lite livstegn fra meg. De siste dagene har det vært stille og det skyldes rett og slett at skrivesperren vært på sitt værste. Ikke har jeg gjort noe spennende som jeg kunne delt siden sist heller. Jeg har derimot fått en del nye ting som jeg tenkte å vise dere senere i uken. Ting fra både eBay og Nelly har endelig kommet i hus, blant annet en nyyydelig maxikjole som jeg gleder meg til å bruke masse i sommer! Wee! :-) 

 

Siden sommeren har in fact meldt tildlig ankomt her i byen, har jeg nytt hver eneste solstråle jeg kunne. Og i morgen bærer det ut på tur i fineværet igjen. 

 

Jeg slenger med et par bilder fra de siste solfyllte dagene :-)

 

Jeg har seriøst blitt hektet på retten på bilde nede i hjørnet. 0% vaniljeyoughurt med bær, supermusli med eple og kanel, og honning. MMmmmm ♥

 

 

 

Sunday is funday

 • 23.03.2014 kl. 10:15

God morgen dere! Er det fler en meg som er oppe tidlig på en søndag? 

 

Nå sitter jeg godt plassert i godkroken med Frustrerte Fruer på tvskjermen mens jeg gomler på en kjapp og god frokost. Jeg skal straks hoppe i treningsklærene og sette kursen videre til gymmet for ukens siste økt. 

 

Senere i dag tenkte jeg å ta en tur innom klessalget som livingdoll og Cathinthecity skal ha her i byen. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg elsker jo stilen til begge to, så jeg krysser fingrene for at jeg finner noen skatter på salget deres i dag. Noen andre fra Bergen som skal innom? :-) Det er forresten på Clarion Hotel Admiral kl.13.00 hvis dere lurte. 

 

Jeg er forferdelig dårlig på å ta bilder for tiden så det eneste jeg har å dele er dessverre en klein selfie fra trening tidligere i uken. lol

 

hejhej

 

 

Innkjøp fra Praha

 • 20.03.2014 kl. 15:24

Hei alle sammen♥

Litt forsinket, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Her kommer noen av innkjøpene fra Praha.

 

På bildene under ser dere mesteparten av det jeg kjøpte i Praha. Jeg kjøpe også en del undertøy og kosemtikk greier som sminke osv, som jeg ikke har bilder av.

Dessuten var det er par ting som var til vask da jeg tok disse bildene, blant annet en treningstopp fra Nike, sportsbh fra Nike og en topp fra Zara.

 

Genser //Mango, superfine skjorter med gulldetaljer + tskjorter //hm, genser// tally

 

Singlett //hm. Denne er såå fin på!, genser //new yorker, sort(+hvit)basic singlett i deilig stoff// zara, neongul clutch// bershka, liten lommebok// hm

 

Nydelig pastellrosa skjørt //bershka, sort slaskebukse //new yorker, joggebukse //Nike, basic skjørt //new yorker, boyfriend jeans //hm

 

Sorte joggesko //hm, spisse sandaler //zara, solbriller //burberry, trio veske //michael kors

 

Sko //Gant, reisesminkeveske //Victoria's Secret, statement smykke// Zara, rosa statementsmykke //hm, iPad cover + iphone cover //Marc Jacobs

 

Eternity diamant ring //swarofski, veske// hm

 

LV speedy //Louis Vuitton

 

Hva syntes dere? Likte dere innkjøpene? :-)


Happy 22

 • 18.03.2014 kl. 10:00

Hei alle sammen!

 

Sist uke har vært supertravel med ting på kalenderen hver dag. Jeg liker å være travel å ha ting å gjøre i løpet av en uke. Enten det er jobb eller andre ærend, men av og til trenger kroppen litt tid til å lade seg helt opp igjen. Det er så kjedelig med kjappe, halvveise innlegg (slik som dette) derfor lot jeg bare være å skrive noe som helst. Nå er det en ny uke med nye muligheter, og mer tid til bloggen. Jeg har en del ideèr på lur, så det er bare å følge med fremover.

 

I dag har også min kjære storesøster Kristin bursdag. Gratulerer med dagen tintin. Love you!♥
Håper du får en fin bursdag :-) 

 

Jeg HATER at alle bildene er forskjellige størrelser. Jeg vet at det ser drit stygt ut, men jeg har prøvd å redigere størrelser i en evighet nå, men jeg gir opp. Happy bday sis!
Champagne breakfast

 • 13.03.2014 kl. 22:31

Først må jeg begynne med å gratulerer Tessy som blir 21 år i dag!! Gratulerer så mye med dagen snuppa!♥ 

 

Therese inviterte til bursdagsfrokost med deilige nysteikte rundstykker, masse godt pålegg, fruktfat, champagne og hele pakken. Det var en ny (for meg hvertfall), men utrolig koselig måte å feire en bursdag på. Vanligvis feirer jo folk bursdager med middag eller vors, men then again, hva er "vanling"? Dette var hvertfall en hit, og jeg er sikker på at det kommer til å bli en tradisjon fremover :-)

 


(flere bilder kommer så fort jeg får minnekortet)

 

Takk for en fin dag jenter ♥

Siste eBay kjøp

 • 11.03.2014 kl. 22:34

Heisann! Gjett om det var deilig å sove ut i morges! Jeg våknet riktig nok kl.9 i morges også, men i dag kunne jeg bli liggende varmt og godt under dynen å slappe av med tven på før jeg stod opp. 

 

Etter en deilig helgefrokost på en tirsdag var det fram med vaskebøtta og på men hanskene. Etter å ha ryddet og vasket hele huset samt ryddet og vasket flere maskiner med klesvask, gikk jeg like gjerne løs på klesskapet også. Nå sitter jeg igjen med en stor pose med klær og sko som jeg må bli kvitt. Jeg tenker å legge ut noen ting til salgs her på bloggen, så det er bare til å følge med fremover :-)

 

Jeg har også bestillt hjem noen saker og ting fra eBay i dag. Jeg kan nesten ikke vente til den hvite genseren detter ned i postkassen min om noen dager. Den er så fin! :-D 

 

Dessuten bestillte jeg flere pakker med falske øyenvipper. Jeg har bestillt vipper fra samme selger før, og er storfornøyd med de. Vippene er veldig naturlig og fine, og kjempelett å jobbe med så man trenger ikke mye øving før du får vippene til å sitte rett. Tidligere har jeg kjøpt nr.112, nr.108, nr.167 og nr.166.  Denne gang bestillte jeg nr.108, nr.112, nr.113 og nr.117. Pakkene koster ca.10kr og inneholder 10 sett med vipper. (1kr. pr. sett med vipper altså!) 

 

YSL tskjorten bladde jeg tilfeldigvis fordi, men jeg fikk den ikke ut av tankene, så jeg måtte bestille den hjem også. Gleder meg til å bruke den masse i sommer!

 

Noe dere likte? Har du handlet på eBay før? :-) 


Monday

 • 10.03.2014 kl. 22:22

Hei hei!

 

Jeg har vært på farten helt siden jeg våknet av meg selv kl.07.50 i morges. Jeg dro på frisørsalongen hvor jeg jobber å fikk ordnet den forferdelige etterveksten. Den eneste downside'en med å ha rødt hår er at etterveksten ser utrolig grå ut i forhold til det røde. Heldigvis er det enkelt å fikse med en liten fargebehandling. :-) Hvis man ser bort av ekstra arbeid med etterveksten, elsker jeg det røde håret mitt. Jeg som var såå nervøs da jeg satt i stolen med blondt hår. Litt av en transformation, men jeg angrer ikke et sekund!

 


Slenger med noen fjortisbilder fra nuet. lol

 

Mandagstreningen ble også utført i de tidlige mandagstimene. Det er så deilig å få det unnagjort på morgenen slik at du har resten av dagen helt fri til å gjøre hva du vil. Dessuten har du på en måte satt standarden til resten av uken dersom du får en treningsøkt den første dagen. 

 

I skrivende stund sitter jeg å planlegger resten av uken min både når det kommer til trening, jobb men også ærender jeg må få unnagjort. 

 

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har vært superflink blogger den siste tiden, så dere lesere har kanskje ikke fått inntrykk av det, men det går veldig bra på treningsfronten for tiden. Det har det i grunn gjort i et halvt års tid nå. Jeg tenker å skrive et innlegg senere i uken om tips og triks som har hjulpet meg å ta treningen mer seriøst.

 

Jeg har hatt flere perioder hvor jeg har vært kjempeflink å trene ofte og spise sundt, men så dabber det av igjen, og sånn fortsetter det. Akkurat som en jojo. Er det noen som kjenner seg igjen?

Dette føles ikke ut som en periode, men som om det på ekte har blitt en del av livsstilen min. Det er vanskelig å forklare, men jeg håper dere skjønner. 

 

Høres dette interresant ut? :-) 


Nye negler - schellac

 • 10.03.2014 kl. 12:00

Hei dere! Da jeg var i Praha for en ukes tid siden fikk jeg endelig fikset neglene mine igjen. Det er noe jeg alltid pleier å gjøre når jeg er ute å reiser, det er trossalt mye rimeligere å få neglene fikset utenlands enn i Norge. Jeg har fikset neglene er par ganger i Norge også, men jeg syntes rett og slett prisene er så stive at jeg har sluttet med det. Nå er det en fast reisetradisjon :-D

 

Jeg syntes det er så fint med vellstellte negler. Vanligvis har jeg hatt fransk manikyr med gelè. Det er så rent, klassisk og fint. Det går til alt, og det går heller aldri av moten. 

 

Denne gang bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg falt pladask for neglene til Rihanna på det første bilde. Jeg elsket at neglene var spisse, og den naturlige fargen er også klassisk og stilren. Dessverre hadde de ikke akkurat den fargen der jeg fikset neglene denne gangen, så jeg tok en risk og gikk for helt hvit. Noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Dette er såå meg som det går an. Klassisk og elegang, men også bold. 

 

Han la først et lag med gelè før han tok på schellac neglelakk, og forseglet det med et nytt lag gelè.

Jeg er kjempe fornøyd med neglene mine ♥ Hva syntes dere?

 
Homemade tapas

 • 09.03.2014 kl. 20:26

Hei dere!


Da var søndagen her, og helgen er snart over. Jeg har hatt fri fra alt som heter jobb denne helgen og det har jeg utnyttet til det fulleste med tapaskveld på fredagen og pizzakveld på lørdagen. Jeg elsker å stelle i stand ting og invitere venner over på besøk. Bursdager, middager, jentekvelder, vors, you name it. Jeg syntes det er såå mye kjekkere å komme på for eksempel vors når det er laget litt til, og ikke bare en skål fylt med chips plassert midt på bordet.

Denne helgen fikk jeg gjort dette to dager på rad! :-)  Nå skal ikke jeg ta credit for alt av matlagning denne helgen, det var nemlig Basse som styrte på kjøkkenet når vi laget tapas. Men nå som jeg har lært meg noen gode oppskrifter kan kanskje være til litt mer hjelp neste gang.

 

Hvis noen er interresert kan jeg legge ut oppskriftene vi brukte til tapasen?

 

Vi laget blant annet marinert kylling, meksikanske kjøttboller, krydrede potetbåter og vårruller. Vi hadde også hjemmelaget tzatziki, holidaydipp, salat og hvitløksbaguetter. Namm!

Vi brukte restene fra tapasen til å lage pizza dagen etter. Pizza med meksikanske kjøttboller og marinert kylling var seriøst dødsgodt! 

 


Har du laget hjemmelagd tapas før? Har du hatt en fil helg? :-)


Just did it

 • 04.03.2014 kl. 14:59

Hei folkens!

 

Jeg må bare beklage mine dårlige oppdateringer for tiden. Denne uken og litt ut i neste uke er jeg super busy med mye jobb og eksamenslesing. Da sier det seg selv at bloggen blir nedprioritert.

 

I dag våknet jeg av meg selv kl.09.05, til tross for at jeg hadde sett på The Oscars til langt på natt. wtf sier jeg bare. Uansett, det var deilig å våkne tidlig og uthvilt, og bare ta morgenen helt med ro. Jeg fikk gjort unna noen ærend i dag før jeg dro på trening. Etter en ukes "pause" fra treningen var det deilig å bevege seg litt igjen. Planen var å trene i Praha, på hotellet var det et stort treningsrom med tredemøller, sykler, vekter å hele pakken, men siden jeg ikke fikk kjøpt nye treningssko i Praha ble det hjemmetrening på hotellrommet for min del.

 

Nå sitter jeg nydusjet i godkroken og knasker på min famous bruchetta. Okei, den er kanskje ikke famous. Enda. Men den er døøødsgod og kjempe enkel!

Oppskrift på verdens beste bruchetta kan dere lese HER.

 

 

Nå skal jeg stupe i eksamenslesingen før jeg suser på jobb i kveld. 

 

Ha en fin uke! :-)

 

 

Praha

 • 25.02.2014 kl. 23:06

Hei dere!

Jeg lovet dere hyppige oppdateringer fra Praha, men vi er på farten hele dagen så blir det bare et ork å dra frem kameraet når vi siger ned i sengen.

Hotellet vi bor på er et helt fantastisk 5stjerners hotel som heter Eurostar Thalia. Rommet er romslig og har kjempe høy takhøyde. Badet er stort og fint. Det beste av alt må være den svære sengen.
Frokosten på hotellet er heller ikke til å klage på. (Det kan ikke måle seg med frokosten på hotel royal christiana i Oslo, men det er bra utvalg og masse fersk frukt.)
Hotellet ligger midt i smørøyet men utenfor de travleste turistgatene. Absolutt til å anbefale!


Dagene går stort sett til shopping (heheh), men vi har også vært på sightseeing rundt omkring i den sjarmerende byen. Før vi reiser skal vi blant annet besøke luksuskino og casino.

Jeg blogger fra mobilen nå så jeg får ikke skrevet under bildene, så her kommer et lite bildedryss fra tiden i Praha sålangt. :-)

Almost ready

 • 20.02.2014 kl. 17:31

Heihei!

 

Jeg er neeeesten i mål med reiseguiden fra New York. 

 

Om noen få strakser skal jeg på varetelling og der blir jeg til vi er ferdig med å telle hele butikken, så jeg rekker nok ikke å poste den i dag. Jeg skal skrive den ferdig når jeg kommer hjem i kveld/ natt så LOVER jeg at den er klar til i morgen.

 

 

omggg, takemeback! 

FML

 • 19.02.2014 kl. 00:17

Okei. Dette var ikke det jeg så for meg da jeg endelig bestemte meg for å begynne å blogge på ordentlig igjen. Please be patient with me! Det er torssalt bare 4 dager til ferie, da blir det nok hyppige oppdateringer fra shoppingbyen Praha. 

 

In my defence har ikke hverdagen min blitt noe mer innholdsrik i det siste, og det hjelper ikke akkurat på skrivesperren. Dagene består fortsatt av trening, jobb, trening, jobb.

 

I morgen har jeg fri, men dagsplanen er full fra morgen til kveld. Jeg er nesten ferdig med noen av reiseguidene jeg har skrevet i sammenheng med jorden rundt reisen. Meeest sansynnlig kommer det en reiseguide om New York City i morgen, så stay tuned!

 
Nelly shoe week

 • 11.02.2014 kl. 11:00

Hei dere!

 

Sist uke hadde min favoritt nettbutikk Nelly.com, shoe week. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke vet helt hva det betyr, men det stoppet meg ikke i å klikke noen sko hjem i postkassen. Jeg bestillte to par sko på torsdag, så jeg vil tro at det ligger en hentelapp å venter på meg i postkassen i morgen. Wii :-)

 

Da jeg sjekket nettsiden i dag tidlig, var selvfølelig det ene skoparet jeg bestillte satt ned med 40%. Just my luck. Det er faktisk ikke første gang det hender at ting jeg bestiller blir satt på salg dagen etter. Det er en skikkelig bitter følelse skal jeg si dere. 


Jeg må bare si at jeg elsker at nelly.com fører sko i str.35. For meg med såpass små føtter er det vanskelig å finne sko med hæler som ikke sklir av foten for hvert steg man tar, men som faktisk sitter på. Jeg har uendelig med skopar med nydelige hæler som jeg aldri har fått brukt pga. de er for store.  :( 

 

  

 

  


Anyways, her ser dere skoene jeg har bestillt. Ja, de er make bare med forskjellig farge. Jeg klarte ikke å bestemme meg hvor hvilken jeg skulle ta, så jeg kjøpte like gjerne begge!

 

De er så fin, helt perfekte faktisk. I mine øyne hvertfall.

 

Minimalistiske, tidløse, klassiske og forhåpentligvis gode å gå med. :-)

 

Sorte HER, lys rosa HER.
Jeg så forresten nå at de sorte skoene ikke er på salg lengre. Det gjelder å smi mens jernet er varmt.

Destination; Prague

 • 10.02.2014 kl. 12:11

Hei folkens!

 

Åh,den siste tiden har livet mitt har vært så A4 som det overhode går ann å bli. Eat, rave, sleep - repeat? Mer som Eat, school, work, gym, gossip girl, sleep - repeat. Haha

 

Heldigvis er det snart slutt på den type hverdag, for om 12 små dager skal Basse og jeg ut på nye eventyr, og denne gang går ferden til Praha. Jeg har vært i Praha èn gang selv for noen år siden, så jeg vet at vi kommer til å storkose oss. Mye bra shopping, latterlig lave priser, bra uteliv og fine resturanter. Perfekt kombinasjon for en jentetur for to shopping glade chicks.

 

Vi har internett på hotellet så jeg skal oppdatere masse mens jeg er på tur. :-)

 

 

Hvis dere har noen Praha-tips er det bare å kjøre på i kommentarfeltet :-)


 

Redhead

 • 21.01.2014 kl. 18:40

Hei dere!

 

Jeg vet at leg lovet dere bilder av det nye håret, men dessverre var ingen av bildene fra indiska-festen noe for offentligheten. Haha

 

Dessuten sliter jeg litt med noen jeg tror kan være kuldeeksem for tiden. Hver gang jeg smører meg med fuktighetskrem svir det helt sinnsykt i ansiktet, spesielt rundt øynene. Når jeg tar sminke på meg blir det enda verre. Da føles ut som om huden min brenner, og det svir utrolig mye. Under det ene øyet har det oppstått en liten "flekk" hvor huden er skikkelig tørr. Noen som har opplevd det samme før? Jeg tar gjerne imot tips! Jeg har aldri opplevd noe lignende før, dette er ikke noe som oppstår hver vinter eller noe i den duren. 


På grunn av dette bruker jeg nesten ikke sminke lengre, bare litt pudder i ansiktet, mascara og av og til eyeliner. Der har dere også grunnen til at jeg ikke har tatt noen ordentlige bilder til dere. Uten masken på frister det ikke særlig å ha en photoshoot akkurat.

 

Jeg har derimot disse bildene jeg kan vise. Fargen ser veldig forskjellig ut på alle bildene men det er pga. lyset.

 

 

Hva syntes dere? :-)

New year, new hair #goingred

 • 17.01.2014 kl. 20:58

Hei folkens!

 

O-M-G!! Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har gjort i dag! 

 

Et av mine nyttårsforsett var blant annet å ta flere sjanser å være spontan. Dette var ikke akkurat en spontan handling siden det er noe jeg har ønsket å gjøre lenge, men jeg har aldri hatt baller nok til å gjøre det. Men jeg sier bare new year, new hair! 

 

Tidligere i dag dro jeg ned på min kjære frisørsalong som jeg har jobbet i i litt over 4 til tross for min unge alder, for å farge håret en helt ny farge. Sjefen min er en herlig dame og en ekspert innen hårfarge og klipp, og alt annen frisørrelatert egentlig. Fargen hun mikset fram ble PERRRFEKT! Akkurat passe rød, akkurat passe rosa og akkurat passe lilla.

 

Jepp folkes, jeg er offisielt redhead! 

Det er en ganske drastisk forandring å gå fra blond til å plutselig være redhead. Jeg glemmer stadig at jeg har farget håret, og skvetter når jeg går forbi et speil. Haha!

 

Foreløpig(?) har jeg bare et par bilder av den nye fargen, men jeg skal på jobbfest nå i kveld så da skal jeg prøve å få tatt noen bedre bilder. Jeg er hvertfall storfornøyd!

 

 

Lyset har selvfølgelig ALT å si på hvordan fargen ser ut, men disse bildene er ganske lik realiteten. :-)

 

Hva syntes dere?

VOGUE genser fra eBay

 • 12.01.2014 kl. 23:28

God kveld!

 

Jeg ville bare stikke innom for å informere dere om at jeg offisielt er en addict. 

 

De siste tingene jeg bestillte fra eBay har ikke rukket å dumpe ned i postkassen enda, men likevel har jeg nok en gang gått amok på eBay. Okei, jeg har kanskje ikke gått amok, men jeg har shoppet litt, å bestillt hjem to vesker, (en til basse, og en til meg selv), samt denne DØDSkule genseren til bare 150kr(!).

 

 

Genseren finner dere HER. Den finnes forresten i mange kule farger!

 

Pakke i posten

 • 08.01.2014 kl. 23:19

Hei dere!

 

I dag ble jeg møtt med en skikkelig gladnyhet da jeg kom hjem fra skolen. Trøtt og sliten som jeg var etter å ha tråkket rundt i byen i skikkelig ruskevær var det en virkelig en opptur å komme hjem til dette.

Denne lille godsaken lå nemlig i postkassen og ventet på meg. 

 

Nå er iphonen min såå fin! Gleder meg til de andre dekslene jeg har bestillt kommer også. I tillegg til iphone dekslene jeg har vist i et tidligere innlegg, bestillte jeg også to covers til ipaden min som jeg også venter på. Viser dere selvfølgelig godsakene når de detter ned i postkassen etterhvert.

 

Jeg serverte nettopp Bruchetta ala Hanze til mams og paps, og det var en stor hit. Regner med at oppskrifts-innlegget kommer i morgen eller på fredag, så stay tuned for dere er virkelig inn for a treat!

Nå må jeg hoppe i dusjen og gjøre alt klart til skolen i morgen. 

 

Pesto bruschetta

 • 07.01.2014 kl. 22:52

Hei folkens!

 

I dag har jeg ikke gjort noe som helst produktivt. Jeg har faktisk bare vært utenfor døren en gang i dag, og da gikk turen til kjøpesenteret for å bli kvitt noen gavekort. Jeg kjøpte meg med litt småting fra blant annet HM og Ginatricot som jeg tenkte å vise dere i morgen når jeg har litt bedre tid. Jeg liker å få gavekort men jeg liker også å brukte den med en gang, isteden for å ha dem liggende hjemme. Det er så typisk at de går i glemmeboken, og at fristen for å brukte dem er utgått når du først kommer på at du har dem.

Anyways, jeg var også innom en matbutikk og fikk handlet inn til en ny oppskrift jeg ville teste ut. 

 

Jeg tok ingen bilder eller dokumentasjoner av fremgangsmåten, rett og slett fordi jeg var litt skeptisk selv på om dette var noe verdt å dele videre. Men der tok jeg jaggu feil, for HOLYY mother of smokes, det var godt! Ikke er det vanskelig eller tidkrevende å lage heller. 

 

Dette er noe jeg deffinetivt kommer til å lage flere ganger, og da skal jeg dele oppskriften med dere. 

Lånte et bilde fra WeHeartIt, all bruschetta ser stort sett like ut. :-)

 

School..

 • 05.01.2014 kl. 23:58

HeiHei!

 

Nå må jeg være superkjapp for i morgen er første skoledag, og jeg vil være 100% opplagt. I morgen begynner jeg nemlig på en ny skole, og er derfor ekstra spent. That's right people, jeg er offisielt ferdig med UiB. DIGGGG. For dere som ikke vet hva jeg har drevet med tidligere, har jeg altså gått på UiB det siste halvåret å studert sosialantropologi og exphil/ exfac. 

 

I morgen er det tilbake på videregående (LOL). Jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg til å begynne på videregående nivå igjen. Da får man lekser og oppgaver delt ut, mens på universitetet skjer alt på egenhånd. Hvis noen lurte skal jeg bare ta et fag for å øke snittkarakteren min. 

 

Jeg har også hatt en hard økt på trening i dag. Det ble årets første treningsøkt for min del. Fra 1.Januar er det som regel stappfullt på treningsstudioene av folk som har satt seg nye nyttårsforsett. Derfor har jeg holdt meg langt vekke fra fitness, og heller gjort noen øvelser hjemme. Men i dag kjente jeg det var på tide å dra meg selv i håret, komme meg opp av sofaen, å trimme fettet litt. (Jeg har trossalt spist som en hest i julen. Jeg er litt for glad i pinnekjøtt til å la være).

 

Peace out

Nyttårsforsetter 2014

 • 03.01.2014 kl. 22:46

Okei, brace yourself folkens for her kommer de berømte nyttårsfortsettene. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å styre med noe nyttårsforsett i år, bare nyttårFORTSETTER. get it? get it?.. altså, at jeg skal være flink å fortsette å holde de sunne matvanene gående, opprettholde de gode treningsvanene osv. Men tradisjonen tro må jeg nesten dokumentere noen nye nyttårsforsetter både for min egen del, og deres. :-) 


Bli mer presis. Don't get me wrong, jeg rekker alltid jobb, avtaler osv, men jeg har en stygg vane at jeg går ut døren i siste sekund. Har jeg noen timer på meg før jeg skal møte noen så begynner jeg ikke å fikse meg før det er 10min til jeg må gå. De gangene jeg faktisk er ute i god tid syntes jeg det er så digg. Ikke noe løping til bussen, stressing osv. Skjønner ikke at jeg ikke har "gjort noe" med dette tidligere.

 

Jobbe med skolearbeid jevnlig. Jeg lærte the hard way på UIB at ja, det lønner seg faktisk å jobbe jevnlig. Jeg var utrolig glad for å ha sammendrag av alle artikklene da eksamenstiden kom. Uten de hadde jeg vært helt lost.

 

Ta sjanser og være spontan. Å reise jorden rundt slik som jeg gjorde i 2013 var ikke akkurat barnemat. I året som kommer skal jeg være flink å ta sjanser, gripe muligheter og ikke takke nei til alt som er utenfor komfortsonen. Jeg har store planer for 2014 men ingenting er 100% avklart enda, så jeg venter med å fortelle mer om det. Sålangt har bare en ferie planlagt i 2014, og pga. det som kan skje når høsten kommer er jeg redd det blir den eneste. Derfor vil jeg også være mer spontan i 2014, spesielt når det kommer til reising.

 

Bli mer økonomisk. I 2013 jobbet jeg som en gal og my god, did it pay off. Jorden rundt turen var ikke akkurat billig, men det var likevel the best money i've ever spent. Dette blir vell mer en av de nyttårsFORTSETTENE mine. Å sette vekk penger å heller invitstere i ting vil jeg si jeg har blitt ganske god på i det siste. 

 

Legge meg tidligere og prioritere søvnen. Jeg har alltid hatt en døgnrytme som har vært helt på trynet. Det er ikke uvanlig at jeg er oppe til kl.2-3 hver natt. Jeg fungerer helt fint om dagen selvom jeg har fått lite søvn, men kroppen har ikke godt av det i lengden. Her skal jeg skjerpe meg mye!

 

 

Bilder // WeheartIt. Collage // meg

Velkommen 2014

 • 02.01.2014 kl. 00:01

Heiheiheihei

 

Til tross for mitt tapre forsøk på å begynne å blogge igjen tilbake i November, var det dessverre en lost case. 

 

Nå har vi gått inn i et nytt år som jeg er sikkert på kommer til å bli kjempe spennende. Jeg har store planer for 2014, og jeg tror at det er en motivasjon til å holde bloggen gående. 

I tillegg har jeg jo en helt hau med reiseguider og reisetips fra fjorårets (føles fortsatt rart å si det) jorden rundt reise, som ikke må gå til waste. 

 

Basse og jeg har bestemt oss for å starte det nye året med et skikkelig sunnhetspang.(?) Vi har skrevet under på en kontrakt og hele pakken for å vise hvor seriøs vi er, lolz. Neida, her er det penger involvert så vi må være skjerpet. Gjennom hele Januar måned skal vi være helt snopefri (med unntak av brus og mørk sjokolade). Det har bare gått en dag, men herregud så mange fristelser jeg har møtt på. Det er ikke slik at jeg spier særlig mye snop i hverdagen, men bare det å ikke kunne ta en uselig non-stop var sykt bittert. Jeg kjenner at dette kommer til å bli en tøff og ikke minst laang måned. Eller kanskje det blir lettere og lettere etterhvert som jeg blir vandt til tanken. I'll keep you posted. :-)

 

Anyways, nyttårsaften var for en gangs skyld ikke crap. Jeg kose meg til langt på natt med gamle og nye venner, og en litt for god vin i glasset. Slenger med en liten bildecollage jeg laget i farten før jeg runder av. Godt nyttår alle sammen! Håper dere får et strålende 2014!

 

 


Jeg er fortsatt litt rusten når det kommer til bloggingen så jeg tok ikke allverdens bilder, fikk heller ikke knipset bilder av hele gjengen som var med på feiringen. 

Update

 • 05.11.2013 kl. 00:09

God kveld dere!

 

Jeg gjør et aldri så lite forsøk på å få inn ett lite innlegg før jeg tar kveld. Øyenlokkene har ikke kjentes så tunge ut, og sengen har heller ikke fristet så mye på leenge.

Istede for å rable i vei om hva jeg har drevet med siden sist, deler jeg heller noen bilder. Nesten litt sånn "instagram siden sist" innlegg som jeg ser mange bloggere skriver, bare at jeg ikke er særlig flink til å oppdatere instagram, noe mer enn jeg oppdaterer bloggen. 

 

Jeg var på JAY-Z konsert i Oslo sammen med Anette og Natalie ♥
FYI, vi stod helt front row. Awsomeness level 1000000


En liten tur på Operaen er selvsagt obligatorisk.

 

Jeg har feiret halloween. twice.

 

Den ene gangen var jeg kledd som den greske guden Afrodite. Veldig spennende, ikke sant? Sannheten er at jeg ikke orket å bruke masse penger på et kostyme som jeg bare kommer til å bruke èn gang. Dette kostet kun 200kr på Ruben's skattkammer.

 

Halloween fest part two fikk jeg låne sailor-girl kostymet til Anette. Hatten kjøpte jeg helt tilfeldig i en random butikk i Stavanger da jeg var på russelandstreff noen år tilbake.

 

Jeg har vært på julebord med de søte jentene fra INDISKA. 

Det var utrolig koselig, men det satt en liten demper på kvelden da Siljus og jeg ikke slapp inn på 24års-stedene, så det ble en tidlig kveld på oss.

 

 

Har dere gjort noe kjekt i det siste? :-)

Hektisk uke

 • 20.10.2013 kl. 22:47

Hei dere!

 

ENDELIG er jeg ferdig med alt av eksamener for denne gang. Det føles ut som 90kg har blitt løftet av skuldrene mine. Deilig!

Jeg anbefaler ikke(!) å begynne på en semesteroppgave dagen før den skal leveres. Spesielt ikke om du drar ut kvelden før. Hangoveren hjalp ikke akkurat på med skriveferdighetene. haha!

 

Jeg ble ferdig til slutt, og jeg ble fornøyd med oppgaven jeg sendte inn på mandag. Resten av dagen gikk til å skrive ferdig oppgave nr.2 som jeg leverte på tirsdag.
Som jeg nevnte i forrige innlegg gikk breddetesten strålende, så jeg krysser fingrene for at jeg får samme resultat på disse oppgavene.


Bilde stjelt fra Maren sin instaprofil


Eksamensfest outfit Zara/ bukse  GT/ tskjorte  YSL/ ring 


Ellers har denne uken vært en god blanding av lazy og superbusy. Etter noen intense dager med skriving var det godt å slappe av litt og lade batteriene til eksamensfesten på onsdag. Etter noen timer på jobb på torsdag, var det igjen på tide å lade opp batteriene, for på fredag var det nattåpent på Åsane Storsenter, og jeg skulle jobbe helt til kl.24.
Jeg rakk heldigvis å benytte meg av de gode tilbudene på nattåpent før jeg begynte på jobb selv. Jeg kommer til å vise dere hva jeg snopte med meg så fort kameraet er fulladet og klart. :-) 

 

 

Jeg må bare beklage den sinnsykt dårlige kvaliteten. Mamma snappet et par bilder da hun var innom butikken på fredag.

Alle ansatte hadde avtalt at vi skulle kle oss ut. Er det noen som kan gjette hvilket tema vi kjører? :-) 

 

Bursdagsfeiring

 • 10.10.2013 kl. 16:28

Hei hei!

 

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt masse å gjøre på skolen i det siste, så jeg har vært ganske opptatt med det. I tillegg har det blitt en del ekstra-jobbing på INDISKA, så der har dere grunnen til fraværet. For dere som kanskje lurer, så bestod jeg breddetesten med god margin. Wii :-D

 

Etter en hektisk uke med mye skolearbeid var det godt med et lite avbrekk i helgen da jeg feiret en litt forsinket burdag. Etter noen timer på jobb på lørdag, var det full rulle resten av dagen for å lage alt klart til gjestene skulle ankomme. 

 

 Så vimsete som jeg er, rakk jeg såklart ikke å bli ferdig med alt før klokken slo slaget, så det ble dessverre ingen outfit bilder eller noe i den duren denne gang. Batteriet til speilrefleksen var selvfølgelig dødt, så jeg ikke så mye å dele. 

 


Jeg serverte hjemmelaget jellyshots med smak av ananas og fersken. Fruktfat med masse deilig snacks og en liten godteskål.

 

Noen som er interresert i oppskriften på hjemmelaget gele?(eller jellyshots hvis noen skulle ønske det)

Always wear your heart on your sleeve

 • 01.10.2013 kl. 18:57

Hei hei!

 

Jeg er helt begravet i skolearbeid om dagene. To store oppgaver skal inn på samme dag, i tillegg har vi en såkalt breddetest den samme uken. Alle disse prøvene er med på å bestemme om du består exphil og exfac del- alfa, og kan gå videre på del -beta, eller ikke. Stress much? Oh yes!

 

Universitetet er ikke kødd ass,,

 

Heldigvis er jeg snart ferdig med exphil oppgaven, slik at jeg har hele neste uke på å bli ferdig med exfac oppgaven. (som jeg enda ikke har begynt på enda jippii)

 

Etter å ha sittet på rommet å jobbet med skolearbeid i hele dag, er det kanskje ikke så rart at jeg er utrolig rastløs nå. Dermed tenker jeg å utnytte det ved å dra på trening og få ut litt energi på møllen, før det blir enda mer skolearbeid og pugging til prøve-breddetesten i morgen. (for ikke å glemme chaterfeber!)

 

Veldig givende innlegg ikke sant?.. Jeg tenkte siden jeg hadde vært så flink å oppdatere i det siste, at jeg måtte dele noe i dag også, selvom det ikke var så spennendes. Jeg har trossalt sotte med nesa å bøkene i hele dag.


Webcam bilder fra nuet blir det også.. jøss. Jeg fortjener en medalje for dette innlegget.

Her ser dere forresten tættisen jeg tok i LA i sommer. Den er ikke huuge men jeg kommer likevel til å skrive et eget innlegg om tattoveringen, hvordan det var å bli tattovert på LA INK, priser osv. senere.
For dere som lurer, kan si så mye at den står for; always wear your heart on your sleeve ♥ 

Pangstart på uken

 • 30.09.2013 kl. 23:36

God kveld!

 

Dere vil ikke tro hvor effektiv jeg har vært i dag. Jeg blir stadig overrasket av meg selv.. TO timer(!!) før vekkerklokken skulle gå av, lå jeg lys våken i sengen. 

 

Egentlig elsker jeg å stå opp tidlig å virkelig få noe ut av dagen, men i dag var det bare skole og oppgaveskriving som stod på dagsordenen, så jeg hadde regnet med noen ekstra timer på puten for å bli helt uthvilt. At jeg skulle våkne av meg selv kl.08.40 hadde jeg ikke trodd skulle skje. Haha! Uansett.,. Etter litt slasking i sengen og en kjapp frokost, jeg hadde litt kontor-tid hvor jeg fikk tatt noen viktige telefoner, laget diverse avtaler osv. før jeg lagde meg en bedre frokost. 

 

Deretter ble det jaggu en tur på treningssenteret også. Som jeg skrev i sommer-forsett innlegget har jeg vært altfor dårig på den fronten i det siste. En pang-start på uken som dette var noe jeg virkelig trengte, så får vi bare håpe at motivasjonen holder. En varm dusj og litt lunsj var det jeg rakk før det bar videre på forelesing. 

 


En stk. svett og god Hanne etter dagens treningsøkt. 

 

Sengen har aldri fristet så mye som dem gjør nå. Nok en travel dag venter.
God natt dere

Sommer-forsetter

 • 27.09.2013 kl. 12:00

Heisann!

 

Hvem sier vi bare kan lage oss forsetter når vi feirer nyttårsaften? Det er ikke til å legge sjul på at de fleste blir lagt i glemmeboken rimelig fort uansett,. så hva om man lagde seg forsetter flere ganger i året. Enten det er nye ting du ønsker å få gjort, eller som et slags spark i rumpa på de forsettene du lagde til nyttår, men som har blitt litt glemt. 

 

Nå som høsten har kommet er det på side med en liten check-up på hvordan jeg ligger an med sommer forsettene mine.
På bilde under ser dere mine sommer-forsetter. 

 

... Be positive. Jeg vil så absolutt si at jeg har holdt dette punktet. Alle har såklart dager som ikke er helt på topp, men jeg har generelt blitt en gladere og blidere person som nyter dagene mer og tar sjanser. Grunnen for at jeg ikke krysser den av listen, er fordi jeg skal fortsette å holde dette, og ikke si meg ferdig med det nå. 

 

... Bli flinkere til å spise sundt. Her er motivasjonen på topp. Jeg prøver stadig ut nye retter jeg finner på forskjellige blogger osv. Jeg tenker å dele oppskrifter og tips videre med mine lesere etterhvert. 

 

... Skaffe ny jobb. Enda en ting jeg kan krysse av listen. Jeg jobber for tiden på INDISKA på Åsane Storsenter. I tillegg er jeg fortsatt på frisørsalongen.

 

... Skaffe sertifikatet. Den fikk jeg 30.august 2013 på første forsøk. HURRAY

 

... Bli flinkere til å trene. Jeg var inne i en god periode veldig lenge, men etter at jeg begynte på universitetet har jeg ikke vært noe flink. Skjerpings Hanne!

 

... Bli flinkere med pengebruken. Jeg har blitt utrolig mye flinkere når det kommer til pengebruk. Jeg sparer mer, og har sluttet å bruke masse penger på dilldall, mat og andre ting. Jeg shopper mindre, planlegger og har god oversikt. 

 

... Prosjekt "nytt rom" fullført. Det er kanskje ikke fullført, men jeg har endeliiig komt i gang. Jeg er så utrolig giret på å få nytt rom, så jeg kommer nok til å holde dere opptadert på oppussingen enten dere vil eller ikke. 

 

... Skaffe hund? Her har jeg dessverre innsett at det ikke blir aktuelt før om noen år. Studier i utlandet satt en stor kjepp i de planene. Drømmen er å være mamma til en liten pomme. Navn har jeg plukket ut for lengs hehehee

 

... Bli flinkere med bloggen.  Jeg har motivasjon på topp, og masse å fortelle, så det er bare å stay tuned! :-)

 

Har dere hatt noen sommer-forsett dere har klart å holde? Kanskje dere lager dere noen høst-forsett dere vil dele?

Møte med Victoria's Secret modeller

 • 25.09.2013 kl. 10:00

Hei dere!

 

For dere veteraner som har lest bloggen min tidligere, så har dere kanskje lest om episoden der jeg var så heldig å få møte to verdenskjente supermodeller. VICTORIA'S SECRET supermodeller! Oh yes, it's ture. For dere som ikke har lest innlegget, kan dere trykke HER.

 

Endelig har jeg funnet en video der de viser intervjuet med Adriana Lima. (der hun skulle intervjue Silje og meg, men gikk til jentene ved siden av. SYKT kipt, men herregud for en opplevelse!)

 

Du kan se Silje og meg i køen på 01.32.

 

Hva syntes dere? 

HØST

 • 24.09.2013 kl. 17:00
Bilder//weheartit. Collage laget av megFor meg betyr høst..

 

... BURSDAG! Jeg fyllte 20år den 17.september. Samme dag fyllte min bror 25år. Store deler av slekten har bursdag i høstmånedene, så kakebesøk blir det nok av! 

♦ ... Sjal. Jeg elsker å pakke meg inn i deilige sjal om høsten. 

♦ ... Lag på lag. Det er ikke bare sjal jeg elsker å tulle meg inn i på denne årstiden. Å pakke seg inn i lag på lag med gensre, cardigans, deilig strikk hører også med.

♦ ... Kakao. Hvem liker ikke en varm kopp med kakao, toppet med krem i hånden, og en spennende TV-serie på skjermen?

♦ ... Reising. For noen år siden hadde vi en tradisjon i familien at vi dro til et nytt sted hver høst. London, Praha osv, Den tradisjonen har riktig nok dabbet av litt, men jeg har en del reiseplaner framover selv. 

♦ ... Deilige ytterklær. Jakker, sjal, skinnhansker, uggs and so on..

 

 Hva betyr høst for deg?

I'M BACK!

 • 24.09.2013 kl. 11:54

Hei alle sammen!

 

Etter en lang pause har jeg bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. HURRAY!
Pausen var ikke planlagt, men jeg slet med skrivesperre hver eneste gang jeg logget på bloggen, så slik ble det bare.

 


Nå har jeg gjort noen endringer her på bloggen. Jeg har slettet alt av gamle uinterresante innlegg, og er klar for å begynne helt på nytt!

Mye har skjedd siden sist, så jeg har derfor mye å skrive om. Motivasjonen er hvertfall på topp, så får vi se hvor lenge det varer :-)  

 

 


Disneyland California


Harrytur til nabolandet

 • 23.06.2013 kl. 23:30

Hei dere!

 

Jeg vet det har vært stille på bloggen siden jeg kom tilbake til Norge, men sannheten er at jeg virkelig trengte å ta noen dager fri for å komme i riktig døgnrytme osv.

Bare et par dager etter hjemkomsten bar det ut på tur igjen. Denne gangen gikk turen til Halden og en liten svipptur innom Sverige. 
Hovedgrunnen til denne turen var at Silje skulle hente seg en liten hund i Halden. Verdens søteste Hector ♥
Når vi var så nære grensen, var det liksom obligatorisk å ta  en tur til nabolandet for å harryhandle litt. Selvom det ble en usedvanlig sunn harrytur haha! 

 


Skjønne Milliz, meg i baksetet, og Silje som sjåfør


Herreguuud for en hjerteknuser! ♥

 

Nå må jeg virkelig legge meg! 
Stay tuned for flere oppdateringer fra jorden rundt reisen. Jeg har fortsatt masse å fortelle! 

Farewell-party

 • 26.03.2013 kl. 16:34

Hei dere!

 

Under en uke til avreise, folkens!! Det begynner smått å gå opp for meg hva jeg egentlig har hevet meg ut på. Det er skummelt, men også veeeldig spennende!

 

I helgen hadde Silje og jeg farewell-party. Her har dere et lite bildedryss :-)

 

Velkomstdrinkene - appletinis ♥

Fine Malin med verdens fineste hår! JELLYYYY 

På lørdag var det også Earth Hour, så vi fryte opp i peisen og tente masse stearinlys. Det var i grunn ganske koselig, men musikken fikk stå på. 

n
Takk til Maielala for kjempe koselig bilde. Suss 

 

Snapshots fra rommet mitt

 • 11.02.2013 kl. 20:47

Hei dere!

 

Nå har jeg brukt litt tid på å fikse på å fikse noen småting på rommet mitt. Jeg benyttet også annledningen til å ta noen snapshots til dere. 

 

Om ikke lenge skal jeg flytte opp i tredje etasje her hjemme, og da skal jeg innrede det nye rommet akkurat slik jeg vil. Jeg har drømmerommet planlagt ned i siste detalj, så jeg gleder meg veldig til å få nytt rom. 

 

Rommet jeg har nå er aaaltfor lite (eller så har jeg altfor mye ting haha) -det er også grunnen til at jeg kaller det for bøttekottet. Det lille rommet mitt har sjarm hvertfall. Det skal det ikke sies noe på.

 

Litt av klesskapet mitt

 

Poser fra Juicy Couture og Victoria's Secret pryder klesskapet

 

Litt av drikkelageret mitt, hund fra Victoria's Secret PINK, Limited edition cola flasker fra Draft Punk og Sean Paul Gaultier.

 

 

Polaroid bilde fra bursdagen min med verdens beste jenter ♥ Litt av den søte bulldog sparebøssen min

 

Termoser fra Starbucks og San Francisco

 

Minner fra sommeren i Hellas hvor Silje og jeg holdt en slange (!!!) Noe av det sykeste jeg har gjort!


DØDSkul vinflaske fra Pisa. <- som om ikke det var obvious

 

Her ser dere hele hyllen min og tven. "Utsikten" fra godkroken som jeg tilbringer mesteparten av tiden min i. Når jeg er på rommet anyways

 

Jeg ser ikke helt poenget med å lage en roomtour nå, siden jeg uansett skal få nytt rom.

Jeg lover å lage en videoblogg av det nye rommet når alt er på plass der. 
Men det er mye som må gjøres og kjøpes før den tid, så om det blir før jeg reiser, eller etter, er jeg usikker på.  

 

Hva syntes dere? :-)

 

Race Horse Names - The Graham Norton Show

 • 11.02.2013 kl. 15:57

 

Haha, dere må se denne videoen fra The Graham Norton Show. Jeg ler meg skakk ihjel her jeg sitter!

 

 

Jeg holder forresten på å redigere litt bilder jeg har tatt i dag. Forhåpentligvis får jeg postet noe senere i dag, så stay tuned! :-)

Cèline t-skjorte - snart i mitt klesskap

 • 10.02.2013 kl. 17:59

Hei dere!

 

Jeg har blitt heelt eBay-frelst! 

Det siste jeg klikket hjem i postkassen min er en nydelig tskjorte fra Cèline.

 

Fake, vellogmerke, men who cares. På mitt månedsbudsjett hvor 80% av inntekten min går til sparing, har jeg rett og slett ikke råd til å unne meg i t-skjorte til tusenlappen. En fake, men minst like fin til litt over 200kr derimot,. Det går fint. :-)

 

T-skjorten på det øverste bilde er den jeg har bestillt.  

Hva syntes dere? 
Flere som er eBay avhengig? 

 

:-)

Fake-lash paradise

 • 07.02.2013 kl. 00:30

Hei dere!

 

Jeg har nettopp gjort mitt first ever eBay-kjøp! GJETT OM JEG ER GIRET!! Et kupp var det også!

 

Jeg har nemlig gått til innkjøp på et lass med løsvipper. Vanligvis bruker jeg løsvippene fra HM som koster meg 50kr pr. pakke. Noe som blir veeeldig dyrt i lengden. Nå skal det sies at jeg ikke bruker løsvipper i hverdagen, men heller innimellom når jeg føler for å pynte meg litt extra. Byn, bursdager osv.

 

Bildene er lånt fra Adrienne Eikrem sin blogg.

Jeg har bestillt fra samme levrandør, men litt mer "dramatiske" vipper en de på bildene. Gleder meg til å se hvordan de ser ut når de dumper ned i postkassen min om 10-dagers tid. :-)

 Vippene er bestillt HER. Billig, billig!

 

Min nye iPhone i gull

 • 30.12.2012 kl. 23:42

HEI!

 

Herregud, im so excited!!!!!

Jeg stikker bare innom for å introdusere dere til min nye hubby. MIN GULL IPHONE MED BLING!!

 

ååh, I LOVE IT! ♥♥


Overse den fine neglelakken min. Stickersene jeg hadde på tar meg seg mesteparten av lakken når du tar de av. :-)


Hva syntes dere?

Oslo & Chris Brown

 • 22.11.2012 kl. 01:50

Hei dere!

 

Fredag morgen dro jeg til oslo med jentene. Hotellet vi bodde på het Hotel Clarion royal Christiania, og er det fineste hotellet jeg noen gang har bodd på. Det hadde alt; basseng, treningsrom, hotellet er kåret norges beste hotell frokost mange år på rad, ikke minst kjempe fine rom. Hotellet generelt så utrolig bra ut.

 

 


Dette er forresten Silje sin frokost. Jeg er ikke akkurat verdens største fan av brie ost, bacon eller bønner. 


 

Fredagen gikk også til litt shopping. Jeg handlet ikke så mye (selvom jeg har en følelse av å ha skrapt kontoen for min siste krone). Det jeg kjøpte av klær var en strikkegenser og pallettopp. 
Ellers gikk det en del på taxfree'en. Der kjøpte jeg blant annet en ny parfyme fra Ralph Lauren, leppestift fra YSL. De har utrolig mange fine farger, og leppestiften holder hele dagen. De er rett og slett amazing. Begynte også på julegavehandlingen her, men det er selvfølgelig secret. 

 


Begge er fra bikbok

 Bildet over viser konsert outfit'en min. 

 

Før konserten vorset vi og en helg gjeng kjente og ukjente på hotellrommet vårt. 


 

Konserten var råbra! Chris lagde litt av et show med mye hete dancemoves. Jeg tror jeg døde litt inni meg da han rev opp tskjorten han hadde på seg på scenen. 

Det eneste jeg savnet var at han kunne tatt litt mer kontakt med publikum. Før han gikk av scenen sa han noe sånt som " Thank you Oslo, and goodbye". Det var det. 

 

Ellers er det en ting som irriterer meg grønn på slike eventer. Hvorfor presser folk seg helt framst til gjerdet for så å stå helt i ro?! Hvis de bare er der for å se, var det gooood plass litt lengre bak i GC. Og så kan de som vil danse til musikken osv stå lengre framme. Jeg klager ikke på plassene våre, SÅ nærme en SÅ stor kjendis har ikke jeg vært før. (Og jeg har møtt en del, hoho)

 

 

Søndagen gikk til litt sightseeing og en tur på Olivia som er en veldig populær resturant i Oslo. Maten var utrolig god, og restutanten var kjempefin. Annbefaler alle å ta turen innom!

 

Alt i alt en super helg som ikke kunne blitt like bra uten de beste jentene! ♥

RING OF FIRE

 • 01.09.2012 kl. 01:23

God kveld alle sammen!

Nå er det ikke lenge til helg, så jeg tenkte å dele en drikkelek med dere. 

Drikkeleken heter Ring of fire, og er alltid en vinner på vorspill. Det finnes utrolig mange forskjellige måte å spille dette, men jeg skriver reglene vi bruker når vi spiller dette plus noen tips hvis dere vil bytte ut noen av kortene med disse. :-)

Du trenger;

-> en kortstokk

-> en tom flaske

Flasken på bilde kan fint brukes dersom man tar av korken. Man skal nemlig ligge de brukte kortene oppå flaksen.
Kortene skal ligge i en sirkel rundt flasken slik som på bilde.

 Hvis noen raser ned bunken med kort som ligger oppå flasken, skal de straffes med å ta en shot/ slurk.
Hivs noen lager hull i sirkelen, skal de straffes med å ta en shot/ slurk.

 

Nå, over til kortene;

A = dokort. Man kan ikke gå på do uten et dokort. Man kan velge å gi vekk dokortet sitt bare for å være snill, eller mot noe. Altså at en annen person får kortet dersom den gjør et eller annet.

2-5 rød. Gi vekk antall slurker. Man kan gi alle til en person eller dele opp til flere.

2-5 sort. Ta antall slurker selv

6 = drikkevenn. Den som trekker kortet, velger en annen person som drikkevenn. Denne drikkevennen må altså ta en slurk hver gang personen som trakk kortet drikker.

7 = bestemme hva noen skal gjøre. Det sier vell seg selv. La fantasien spire! Jeg fikk f.eks.  Camilla til å danse fugledansen med to ølkorker på øynene.

8 = rimelek. Personen som trekker kortet begynner med å si et ord. Nesteman skal si et ord som rimer. Den tredje personen skal så si et ord som rimer på det den andre personen sa. (person nr.4 skal si noe som rimer på det person nr.3 sa) osv. Den som bruker for lang tid, gjentar et ord eller ikke kommer på noe skal straffes med en slurk/ shot.

9 = assosiasjon. Personen som trekker kortet skal si et ord. Nesteman skal si det første hun/ han tenker på når hun hører det ordet. Tredjeman skal så si det første hun/ han kommer på når hun/ han hører det person nr.2 sa. osv. Den som bruker for lang tid, sier noe som er helt på villspor eller ikke kommer på noe, skal straffes med en slurk/ shot.

10 = jeg har aldri. Dette er en lek de fleste kjenner. For at den ikke skal vare evig spiller vi med 5 fingre opp. Personen som trekker kortet begynner, deretter går det på rundgang.
En kan f.eks. si "jeg har aldri ...f.eks. skulket skolen" de som HAR (i dette tilfelle) skultet skolen, skal ta ned en finger. Slik fortsetter dere til en har fått alle fem fingre ned. Denne personen skal straffes med en slurk/ shot. 

Knekt = regel. Personen som trekker kortet skal lage en regel som gjelder gjennom hele spillet. Det kan være f.eks. at det ikke er lov til å si navn, det er ikke lov til å si nøle (si "øøøh" "eeeh" osv.), man har bare lov til å snakke på dialekt eller mannen. Jeg vet ikke hvorfor vi kaller det mannen, men da skal man late som det sitter en fyr på glasset ditt, før du drikker må du altså ta han av, ta en slurk og sette han på plass etterpå. De som bryter disse reglene skal straffes med en slurk/ shot

Dame = questionmaster. Personen som trekker kortet må feste det slik at det er synlig for andre spillere. F.eks. i pannen, det kan man gjøre ved å sleike seg litt på fingrene, dra dem over pannen og presse kortet på. Det holder overraskelig godt. 
Hvis personen som nå er questionmaster stiller et spørsmål og en annen spiller svarer, skal denne personen straffes med å ta en slurk/ shot 

Konge = fossefall. Alle spillerne skal begynne å drikke samtidig. Personen som trakk kortet kan stoppe når han/ hun vil. Når person nr.1 tar ned glasset, kan personen til venstre(person nr.2) ta ned sitt, og slik fortsetter det. Man må drikke helt til personen ved siden av tar ned sitt glass. Personen til høyre for den som trakk kortet må altså drikke lengst. Man kan ta ned glasset når man vil så lenge personen før deg har tatt ned sitt, eller fortsette å drikke slik at personene etter deg må drikke lengre. Det er ltt vanskelig å forklare denne, men jeg håper dere skjønner.

 

Noen andre forslag som dere kan bytte ut med kortene over;

Black box = Alle spillerne skal holde seg forran øynene. Personen som trakk kortet skal si f.eks. "pek på personen som kommer til å bli mest full i dag". Alle spillerne skal peke på hvem de tror det blir, så fjerner alle det de har som dekker forran øynene samtidig. Personen med flest fingre på seg skal straffes med en slurk/ shot. 

Merke = Personen som trekker kortet skal si f.eks. en type drink, skoler i byen, bilmerker osv. Person nr.2 skal fortsette innenfor samme kategori. Slik fortsetter dere til en person gjentar noe, bruker for lang tid eller ikke kommer på noe. Den personen skal straffes med en slurk/ shot.

 

Have fun og drikk med måte!

 

Jojo cover av Rihanna's "what's my name"

 • 31.10.2011 kl. 21:20

Anbefaler alle mine søte lesere til å ta en titt på denne videoen. Jojo er helt fantastisk live!

 

REPEAT!

Tatoveringen min

 • 19.09.2011 kl. 23:41

Sånn. Da var plastikken tatt av og tatoveringen er vasket og stellt. 
Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om tatoveringen min som jeg er såå fornøyd med. 

Etter skolen i dag dro Silje, Therese og jeg bort på Leading Light som ligger Strandgaten i Bergen sentrum. Som jeg nevnte i forrige innlegg var Therese med som ikke bare moral support, men også som fotograf. Silje derimot, var med og moral support og personlig knipepute. Takk gud for det! Jeg hadde nok aldri klart og sitte der uten å ha noe å sette neglene i når det gjorde mest vondt.

Det tok ikke mer enn to prøver med stenstilen før vi fant den perfekte plasseringen til tattisen. Det er min første tatovering så jeg var så klart sinnsykt nervøs og klar for å løpe ut døren om jeg skulle tvile. I begynnelsen var det egentlig lyden som var det skumleste. Etter en stund tenkte jeg ikke på den så mye, men smertene kjente jeg hele veien. Noen steder var det ganske vondt, men andre steder var det ikke så gale. (Det er ikke akkuratt behagelig og tattovere seg, langt i fra en masasje) 

En stk. dritnervøs Hanne. btw, se så snill venn\knipepute jeg har ♥ 
Jeg vet, det var en awsome outfit bestående av slaskeklær i dag. Jeg har nemlig blitt syk igjen, og da er det siste jeg bryr meg om å se bra ut. Sminkeløs, slaskeklær og kråkereir på hode ftw <3Endelig ferdig! Ble den ikke fin?


Plasten på plass, og jeg er klar til å dra hjemover.

Så over til hva tatoveringen betyr.
Som dere ser på bildet over står det altså "La Vita è Bella". Direkte oversatt fra Italiensk betyr det "Livet er vakkert". Denne er en sitat jeg har hatt lyst på siden jeg gikk i 8.klasse. Jeg husker jeg pleide å skrive det på håndleddet med tusj eller kulpenn nesten hver dag. Ikke bare er det et nydelig sitat som jeg har ønsket meg i mange år, men det betyr veldig mye for meg personlig også. Den er der for å minne meg på de fine tidene i livet, og ikke de negative. 

Jeg føler selv at jeg har overgått og vært gjennom mye tross min unge alder. Da er denne tatoveringen en liten reminder på alt det gode jeg også har fått oppleve. Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den! 

Tuusen takk til Bjarte som gjorde en super jobb!

Så folkens, hva er dommen?
Hvis du har noen spørsmål ang. tatovering må dere spørre fritt i kommentarfeltet så lover jeg og svare så godt jeg kan! 

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no