OPPSKRIFT - PESTO BRUSCHETTA

  • 10.01.2014 kl. 20:46

Hei folkens!

 

Håper dere er sultene, for her kommer oppskriften på en super enkel og knall god snack.

 

STEG 1. Det første du gjør er å riste noen skiver. Jeg bruker å ta skivene i brødristeren, men du kan også bruke ovnen eller stekepanne. Mens disse godgjør seg i risteren går du videre til steg to.

 

STEG 2. Steg to er ganske enkelt å kutte opp grønnsakene. Under ser dere et bilde av ingrediensene jeg bruker. Jeg bruker paprika, ruccola salat, cherrytomater, charlottløk og litt pepper. Jeg bruker cherrytomater fordi de er mer chrispy, og charlottløk fordi den ikke er så sterk smak på at den dominerer hele greien.

 

STEG 3. Etter du har kuttet opp alle grønnsakene, bland dem sammen i en skål, ha på litt pepper og oliven olje. Jeg bruker extra virgin olive oil. 

 

STEG 4. Til nå er sikkert skivene ferdig ristet. Smør et lag med pesto på skivene og fyllt på med toppingen. Avslutt gjerne litt ekstra fersk ruccola.

 

STEG 5. ENJOY! 

 

 

 

Så det ikke godt ut? MMmmm..

Ebay shopping

  • 03.01.2014 kl. 15:31

Heisann!

 

I går hadde verdens beste Mamasita bursdag! Gratulerer igjen mamsi!

I sann bursdagsstil var det duket til stort middagsbesøk og pavlova kake til dessert. Det er seriøst en helt sykt god kake. Dere som ikke har smakt den vet ikke hva dere har gått glipp av.

 

 

Tenkte også jeg kunne vise dere mine siste eBay finds. Min søster og jeg ble sittende oppe til langt på natt å så på nye deksler til iPhone 5. 
Jeg bestillte hjem 2 nye deksler, og hun 3.

Jeg legger meg linken dekslene vi bestillte fra eBay hvis dere ser noe dere liker.  :-)

 

  


1. HER // 2. HER // 3. HER

  

4. HER // 5. HER

 

Jeg bestillte nr. 2 og nr.4 til meg hvis det var noen som lurte på det. Victoria's Secret dekselet siklet jeg over i en hel måned da jeg var i USA og absolutt ALLE VS butikkene var utsolgt. Endelig blir det mitt, Jeg syntes det er så fiiint! ♥

 

Deksler er forresten helt latterlig billig på eBay. Flesteparten av disse dekslene kostet bare 24kr! Anbefaler alle å sjekke ut eBay istede for butikker hvis du er på utkikk etter nye deksler til både mobil, ipad osv. :-) 

Annbefaling av hudpleie; Aco Spotless

  • 23.11.2012 kl. 19:23

Hei skjønninger!

 

Her kommer en liten annbefaling på en hudpleie-serie jeg selv har brukt en stund nå. Jeg har virkelig merket forbedringer og er kjempe fornøyd med resultatene jeg ser. 

Jeg kjøpte 4 deler av serien på denne tiden i fjor, men jeg er en person med veldig dårlig tålmodighet, så jeg har slurvet en del med bruken.
I det siste har jeg blitt mye flinkere til å bruke alle produktene regelmessig, og har sett forbedringer på kort tid.

 

Jeg vil ikke si at jeg noen gang har vært særlig plaget av uren hud, annet en enn kvise her og der. Men det kan være irriterende nok. Jeg merker det spesielt godt på huden etter at jeg har drukket mye alkohol. Nå er ikke det et "problem" lenger :-)

 

 

1. - Daily Face Wash : En dyprensing ansiktavask for fet og uren hud. Den inneholder salisylsyre som motvirker og forebygger kviser og hudormer. Salisylsyre fjerner døde hudceller og rengjør porene. Glyserin fukter og bidrar til en frisk hud. Den skal helst brukes både morgen og kveld for å få best effekt. Man merker med engang har huden føles mye renere, friskere og at huden får med glød. 
Jeg bruker denne i dusjen da den også fjerner alt av sminke. (igjen; dårlig  tålmodighet)

 

2. - Daily Blemish Treating : En terapautisk ansiktstoner for fet og uren hud. Ansiktsvannet renser porene og hindrer dannelsen av kviser og hudormer. Den inneholder også salisylsyre som fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Ansiktsvannet er bakteriedrepende og fjerner overflødig fett og etterlater huden ren og frisk. Hell litt på en bomillsdott og press rett på problemområdene. Brukes morgen og kveld for best resultat.

 

3. - Daily Moisturiser : En fuktighetsgivende gelèkrem utviklet for fet og uren hud. Den inneholder mattende mikro-partikler som absorberer overflødig olje og etterlater huden matt og frisk. Den gir mye fuktighet, men er ikke fett, så den vil IKKE tette igjen porene og forårsake nye kviseutbrudd. Brukes i hele ansiktet etter rens. (huden kan til tider virke litt stram etter rensen, og da gjør denne underverker!)

 

4. - Overnight Spot Treatment : Virker uttørkende på kvisene. Denne påfører man rett på urenhetene på kvelden før du går til sengs og dagen etter er kvisene så godt som borte! Utrolig men sant :-D

 

Jeg er ikke like flink å bruke produktene så ofte som kan helst burde, men jeg gjør mitt beste, og det er godt nok for meg. 

Det beste med serien er at den er utrolig rimelig! Om jeg ikke husker feil koster hvert av produktene under hundrelappen. Innholdet er ganske drøyt også, så du har dem lenge før det trengs påfylling. 

 

Noen andre som har prøvd Aco Spotless serien? :-)

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no