Ting jeg vil gjøre i september

  • 14.09.2017 kl. 17:00

Aaah Septmber, my favourite month of the year. And my birthday month! Endelig er du her. Vi er allerede halvveis i årets første høstmåned, og det merkes så absolutt. Dagene blir kortere og luften blir kaldere. Jeg syntes høsten er så koselig, og jeg kan nesten ikke vente med å krype under et ullpledd med en stor kopp kakao og Senkveld rullende på tv-skjermen. Her kommer 8 ting jeg vil gjøre denne måneden.  

 

..................

 

1. Nyte ferien i NYC! Sommermånedene gikk til full jobbing, og ferien tok jeg først i begynnelsen av September. Selvom jeg allerede kan krysse av dette punktet ville jeg ta det med for det er tross alt høydepunktet for hele måneden. 

2. Ordne opp i forsikringsrot. Kjedelig, men det må gjøres. Long story short; etter 8 dager i NYC skulle jeg egentlig videre til Miami, men der herjet orkanen Irma og hele Sør-Florida ble evakuert. Ferien det kortere enn planlagt og nye flybilletter samt hotell måtte bookes da jeg ikke kom meg til Miami som planlagt. 

3. Siden jeg flyttet har jeg solgt unna hauger med ting og klær jeg ikke lengre bruker. Denne måneden skal jeg få lagt ut enda mer til salgs. Følg meg gjerne på Tise! Dere finner meg under brukernavnet Hadaot. 

4. Jeg koste meg godt på ferien og unnet meg alt som måtte friste i butikkene. Det resulterte i litt mye søtsaker og det har virkelig gått utover huden. Nå er det på tide med en real detox! Fra nå av er det kun lov med søte fristelser i helgene.

5. Etter noen døgnville dager med jetlag er det på tide å få leggerutinen under kontroll igjen! No more going to sleep at 3am 😩

6. Mens vi er inne på rutiner, skal det også bli godt å få skikkelige hverdagsrutiner igjen etter en lang sommer. Det gjelder både spisevaner, treningsvaner og ikke minst rette fokuset mot skolearbeid. 

7. Planlegge dagene godt. Det er mye på agendaen fremover, alt fra undervisninger, til innleveringer og tannlegebesøk. Jeg liker å skrive alt ned i min personlige almanakk slik at jeg alltid har oversikt over de kommende gjøremålene. Jeg har blitt helt avhengig av almanakken min, og den er aldri langt unna når jeg trenger den. Den blir faktisk med meg overalt, på jobb, skole, til og med på ferie. Det finnes virkelig ikke en enklere måte å være organisert på. :-) 

8. Feire bursdagen min med venner og familie. 

 

 

♥♥♥♥♥

1 Kommentar

Fredrikke Gustavsen

14.09.2017 kl. 17:46
Ååå så herlig <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits