Proteinrik og kalorifattig gelè

  • 17.02.2017 kl. 17:00

Hjemmelaget gele har lenge vært en stor favoritt. Vanligvis lager jeg gele av Zeroh! saft, men da cravingen meldte seg og jeg ikke hadde zero saft i hus, var det på tide å bli kreativ. Jeg bestemte meg for å prøve ut oppskriften med myprotein BCAA istede for saft, og resultatet var enda bedre enn vanlig. Namm!

  

Du trenger:

5dl vann
1 1/5 scoops BCAA (myprotein med mango smak)
5-6 gelatinplater

 

Jeg har BACCA med smak av mango, og den passet ypperlig til en forfriskende gele. Slik går du frem: legg gelatinplatene i bløt i lunket vann i noen minutter. Mens gelatinen mykes opp, varmer du enkelt opp vann og BACCApulver i en kjele. Tilsett gelatinplatene og rør godt sammen til gelatinen er helt oppløst. Pass på at det ikke koker, det skal bare varmes. 
Hell så blandingen over i form/ glass, og sett den til kjøl. Det tar som regel noen timer til geleen er helt stivnet.Geleen er kalorifattig og full av protein, så her kan du forsyne deg flere ganger med god samvittighet! 
 


 

PSST... dobble gjerne oppskriften! Den holder seg godt i kjøleskapet i noen dager ekstra. 

2 Kommentarer

Pernille

17.02.2017 kl. 19:10
Det så veldig godt ut :)

Hannehm

17.02.2017 kl. 22:31
nam :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits