I'm back

  • 11.01.2017 kl. 00:02

Yes, it's true., I'm back! Etter en lang pause, som overhode ikke var planlagt, er jeg tilbake i rute på bloggfronten. Det var et sinnsykt travelt semester med hele 6 eksamener som stjal all min tid og oppmerksomhet før jul. Det gjorde seg virkelig godt når ferien endelig kom, selvom det var så sent som 21.desember, jeg hadde ikke et snev av julestemning.  Jeg dro rett fra eksamenslokalet til flyplassen, og videre til Bergen hvor jeg hadde en fantastisk jule- og nyttårsfeiring sammen med kjente og kjære. Det har vært helt skjønt med en lang ferie der jeg bare har slappet av med verdens beste samvittighet, uten press fra verken jobb eller skole hengende over meg. Selvpleie har vært i fokus denne ferien, men nå er jeg klar for å gripe hverdagen igjen!


På Tirsdag begynte skolen igjen, og jeg er nå inne i mitt siste semester på BI, hvor jeg også skal skrive en bachelor. Det kommer nok til å bli travelt semester, men jeg tror også det kommer til å bli knall! Litt skummelt, men mest kjekt. :-) 
 

3 Kommentarer

Sarajaneeth

11.01.2017 kl. 06:16
Lykke til ☆

Hanne

11.01.2017 kl. 14:24
Sarajaneeth: Takk for det ;*

Hannehm

11.01.2017 kl. 20:20
Velkommen tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits