Ting jeg vil gjøre i september

  • 06.09.2016 kl. 23:05
· 5 goals for september ·

 

♥ Planlegge bursdagsfeiring! Som jeg nevnte i forrige innlegg nærmer fødselsdagen min seg med stormskritt, og feiringen finner sted allerede til helgen. Jeg elsker å stelle i stand til fest, og slår gjerne på stortrommen når det er jubileum hihi. Nå må jeg bare få samlet alle idèene jeg har, og gjøre klar til fest.

♥ Jeg vil sette av mer tid til å jobbe med bloggen. Det har ikke vært hyppig med oppdateringer på bloggen på en god stund som rett og slett skyldes en blanding av lite tid og mangel på motivasjon. Men nå som høsten er i sving og hverdagsrutinene endelig begynner å forme seg igjen, er det mye lettere å sette av tid til å jobbe med bloggen. Jeg har mange idèer på lur, og motivasjonen er tilbake hvor den skal være,. på topp! :-)

♥ Sove mer! Hittil i september har jeg vært i konstant underskudd på søvn, og det er ikke en god feeling. Søvnkvaliteten har så utrolig mye å si på hvordan hodet og kroppen presterer i løpet av dagen. I det siste har jeg merket at det har vært vanskelig å holde konsentrasjonen i undervisningene, så i løpet av måneden skal jeg få i gang gode kveldsrutiner, og passe på at kroppen får nok søvn hver natt.

♥ I høst skal jeg virkelig legge hjertet og sjelen i skolearbeidet mitt. I løpet av dette semesteret alene har vi hele 5 eksamener fordelt på 2 fag + eksamen i fordypningsfaget, og første deleksamen er allerede i september. Derfor må jeg dra meg selv ut av feriemoduset, og komme ordentlig i gang med skolearbeid asap! Dette er det siste året i bachelor graden min - let's make it count!

♥  Et mål jeg har satt for meg selv denne måneden er å bli flinkere til å oppdatere Instagramprofilen min.

 

2 Kommentarer

Henriette Celin

06.09.2016 kl. 23:07
Veldig fine mål. Du må ha lykke til med dem alle! (:

Charlene N. Nedrum

07.09.2016 kl. 11:17
så å si de samme her!! foruten om bursdags planlegging da :P hehe, men det får vente til neste måned siden vis kal på ferie :P

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits