Sommerferien går til....

  • 25.06.2016 kl. 12:00

.....KRETA! :-D

Wee! Min favorittøy i middelhavet. Jeg har vært på Kreta utallige ganger tidligere å det er en plass jeg virkelig trives. Den typisk greske stilen med hvitmalte hus med blå karmer, og massevis av flotte blomster i inngangspartiet er så sjarmerende. Turen går til Chania, et ferieparadis med mange flotte strender hvor vi kan nyte late dager på solsengen, og et bra byliv hvis shoppinglysten skulle by seg. The best of both worlds.

Selvom det blir en kort ferie, har vi allerede planlagt å dra på et par utflukter. Den ene utflukten er en dagstur til fantastiske Elafonisi beach. 
Her har jeg også vært tidligere, og jeg kan nesten ikke vente med å dra tilbake. Det er en god nr.2 bak Fiji av de fineste strendene jeg har sett. Her finnes også rosa sand! 

Den andre utflukten vi har meldt oss på er en gåtur gjennom Samariaravinen. Det er en 1,8mil lang tur hvor vi går ned fjellet å kommer ut ved stranden. Tenk så deilig å kunne løpe rett ut i det salte havet etter mange timers gåtur i solsteiken. Deretter er det en liten båttur til neste havn før vi vender tilbake til Chania.

 


 

For meg som er student og dessuten sparer til andre "større" ting var ikke hvor ferien gikk så veeldig nøye, det viktigste var at jeg fikk en ferie i det hele tatt. Så lenge jeg får meg en liten tur til en plass jeg liker, der det er sol og en fin strand, uten å tømme lommeboken helt, så er jeg super happy. :-) Jeg gleder meg masse til mojitos på stranden, sand mellom tærene, lukten av solkrem og tanlines! Kreta here we come! ♥

1 Kommentar

Kamilla Haaland

25.06.2016 kl. 12:34
Så deilig :-) Kunne gjerne tenkt meg en tur dit!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits