Home sweet home

  • 19.06.2016 kl. 23:43

Hei! Etter litt trøbbel med bagasjeinnsjekken på flyplassen i Stavanger på Fredag, kom jeg meg omsider hjem til Bergen hvor jeg skal være i hele sommer. 
Ferien fikk en pangstart med bursdagsfeiring for to venninner i går. Jeg er ikke veldig begeistret over utelivet i Bergen, og har i grunn ikke vært ute på byen her på flere år, men i går koste jeg meg masse, å danset hele natten. Jeg fikk også prøvd ut noen nattklubber jeg ikke vært på tidligere, og en av dem falt virkelig i smak. Jeg skal ikke se bort i fra at det blir flere turer dit i løpet av sommeren. 
 

I morgen skal jeg på salongen å friske opp i etterveksten min og forhåpentligvis får jeg tatt noen slitte tupper. Deretter står ukens første treningsøkt for tur.
God natt, søtiser ♥ 

3 Kommentarer

toptrends

20.06.2016 kl. 00:14
Fint innlegg! :D

Hanne

20.06.2016 kl. 10:36
toptrends: takk for det :-)

Henriette Celin

20.06.2016 kl. 08:08
Ikke veldig begeistret for utelivet i Bergen jeg også, men det spørs og hvem man går ut med, hehe. Og hvordan stemningen er. Som oftest liker jeg meg best på vorset, og vil helst bli der hele kvelden x)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits