Den beste økten..

  • 24.05.2016 kl. 11:12

..er som regel den du egentlig hadde tenk å droppe. 
 

Etter en lang dag med eksamenslesing var det en velfortjent pause på sofaen med en episode Devious Maids på skjermen som fristet aller mest. All motivasjon var brent vekk, å både kroppen og hode var sliten. Dagens treningsøkt var for lengst lagt på hyllen, og jeg hadde ingen som helst planer om å bevege meg utenfor husets fire vekker resten av dagen.  Men den gang ei,. min treningsbuddy og partner in crime dro meg med på trening likevel, og selvom jeg angret bittert på hva jeg hadde gått med på da jeg stod i garderoben, endte det opp med en knallbra økt med fokus på bein. :-) 

Etter trening var holdningen en helt annen. Følelse av endorfiner som bruser over i kroppen må være den beste i hele verden.
Jeg disket opp en deilig fruktsalat og nøt den med en stor dæsj vanilje kesam. MMMmm ♥

 Ønsker dere en fin Tirsdag! ♥

2 Kommentarer

Henriette Celin

24.05.2016 kl. 11:16
Man føler seg alltid så mye bedre etter økten. Kan være vanskelig før, men etter, ah, det er så herlig!

Fruktsalaten din så også veldig god ut ^^

Pernille

24.05.2016 kl. 12:18
De fruktene og bærene fristet veldig. Skulle gjerne hatt litt motivasjon til eksamenslesing, så kanskje jeg skal lage noe av det samme :) Ønsker deg en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits