Sun is shining

  • 10.05.2016 kl. 18:36

Hei solstråler! Jeg håper dere har en fin dag, og at solen skinner der dere er også.

Her i Stavanger fortsetter fineværet, og temperaturen ute er nærmest sydentemperatur. Det er så herlig. Dagen startet bright and early med et møte på jobb kl.09 før ukens første treningøkt sto for tur. I dag var det skuldre og rygg som fikk kjørt seg. Slik så treningsprogrammet ut: 

- Markløft
- Skulderpress 
- Nedtrekk med smalt grep 
- en-arms roing
- Nedtrekk med en hånd i kabel 
Jeg tar øvelsene 10-12 ganger i 3 repetisjoner.

 

Det er litt vemodig å trene inne når det er knall sol og 20 grader ute, men det var også deilig å endelig få svettet skikkelig fra seg etter flere cardioøkter ute i solen de siste dagene. 

Nå skal jeg kose meg på verandaen med et stort fruktfat og nesen i notatene mine. Kun to dager igjen til semesterets første eksamen! Let's go!

2 Kommentarer

Anonym

10.05.2016 kl. 18:42
Hei. Jeg skal snart på håndballtrening. Bagen står klar. Jeg gleder meg til håndballtreningen!! Det skal bli godt å kaste ball igjen. Jeg har vært ute med en alvorlig kneskade.

Pernille

10.05.2016 kl. 19:10
Jeg har kost meg på terrassen i nesten hele dag. Sittet ute og jobbet med eksamen jeg også :) Blir mye jobbing nå resten av skoleåret, og allerede til fredag er det prøveeksamen. Ønsker deg en kjempefin kveld videre!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits