Eyelash extentions

  • 28.04.2016 kl. 20:30

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en gøyere Torsdag enn meg. Jeg har nemlig sittet på skolen i 8(!) timer å jobbet med praktisk økonomi -og virksomhetsstyring. Woho... Gøy er det ikke, men jeg har hvertfall fått lært masse. Semesterets første eksamen, som er i nettopp dette faget, nærmer seg med stormskritt, så nå jobbes det til den store gullmedaljen. 

Anyways. Sist jeg var hjemme i Bergen fikk jeg endelig satt på nye vippeextentions. Jeg har brukt lashextentions i flere år sammenhengende, og dett var derfor en lettelse å endelig få på nye, etter noen uker au natural. 

Jeg foretrekker vippeextentions for mange grunner. Den første er at mine egne vipper er nesten helt rett, og har lite bøy. Det betyr hyppig bruk av vippetangen, men likevel faller vippene mine tilbake i sin naturlige posisjon, -rett frem. Dette er noe som har irritert meg grenseløst hver morgen, og resulterte heller i at jeg har brukte løsvipper hver gang jeg skulle noe. 
 

På extentionsene bruker jeg enten C eller D-bøy. Ganske mye sving altså. Det åpner blikket, og får meg til å se mer opplagt ut. Love it! 
Desuten sparer jeg sykt mye tid om morgenen når jeg slipper å ta opp krigen mot vippetangen. Effortless ♥


Nevermind de uryddige brynene, jeg sparer til neste voksetime :-) 
 

Jeg jobber selv med vippeextentions, så om noen har noen spørsmål er det bare å rope ut i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. ♥

 

4 Kommentarer

Lisa Rørvik

28.04.2016 kl. 21:13
Det ble kjempe fint :)

Jolina Espidi

28.04.2016 kl. 22:19
Impressive :O

Iselin Renée

29.04.2016 kl. 21:19
Kjempe fint :)

Hedda Bigum

16.05.2016 kl. 11:54
Kjempe fine vippeextentions :) lykke til med eksamens øvingen!!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits