Ok Monday, let´s do this!

  • 06.07.2015 kl. 11:30

Hei! Aller først vil jeg starte med å gi en liten hilsen til min kusine som giftet seg på lørdag. Gratulerer så mye med brullypsdagen Siri og Christer! Dere var fantastisk fine begge to. Solen strålte og Bergen viste seg på sitt fineste. Det er sånne solskinnsdager som går i minneboken. 


Ellers har helgen gått til jobb, og i går hadde jeg storrengjøring på det nye rommet mitt. Jeg fikk blant annet hengt opp nye hyller, speil og bilder, samt rygget og vasket hele rommet. Garderoben fikk seg en liten slankekur også. Kjenner jeg meg selv rett, tar det nok ikke lang tid før den er like full med nye plagg.

♥ I could give up shopping, but I´m not a quitter ♥Jeg har lagt ut noen ting for salg på diverse sider, men dersom noen av dere er interessert i for eksempel et par sko fra Steve Madden i US size 5, hollar at me. :-)
I dag stod jeg opp ekstra tidlig, og har kost meg med noen episoder desperate housewives og frokost i sengen. Ukesplanen min har jeg også fått unnagjort. Jeg finner det så mye lettere å gjennomføre alle salgs gjøremål som trening og middagshandling dersom man har god oversikt. Spesielt når dagene er ganske travle med mye jobb. Just how I like it.
 
 Nå suser jeg avgårde for ukens første treningsøkt med mine to treningsbuddies. Ha en fin Mandag!Klokkeslettet på Nike + klokken min har vært feil så lenge jeg kan huske :-) Noen som vet hvordan man endrer det?

 

1 Kommentar

Stine Tokle

06.07.2015 kl. 11:35
Fresht :D

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hei! Mitt navn er Hanne, 24år fra Bergen. Jeg er en reiseglad jente med stor interesse for mote, skjønnhet og velvære samt trening og en sunn og aktiv livsstil.
Kontakt: hadaot@hotmail.com


Follow


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits